lauantai 30. heinäkuuta 2011

Suurella sydämmellä

Tänään käsittelemme jättisuuria strasseja. Isot vaaleanpunaiset sydämethän ovat tosi söpöjä, mutta entä kynnelle aseteltuina? Jäävät ihan joka paikkaan kiinni ja irtoilevat helposti. Tähän mennessä vasta yhden kanssa olen joutunut tappelemaan, onneksi. Ei sillä, näyttäväthän nämä kynnet ovat ja aion käyttää jättisuuria koristeita jatkossakin.


Alla lila värilakka ja lilaa glitterlakkaa. Kärjissä vinosti cracklelakkaa ja sitten nuo isot timangit. Paljon lakkaa blingien kiinnitykseen, etteivät tipu tiehensä.


Ostin isoja sydämiä, kukkia ja tähtiä Suomalaisesta kirjakaupasta jostain alelaarista. Askarteluunhan nämä on tarkoitettu, mutta käyvät kynsillekkin, jos jaksaa niiden kanssa ähertää ja elellä varoen.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-H&M Purple
-Yes Love 6
-Isadora Graffiti 807 Pink Bite
-kirkasta lakkaa strassien kiinnitykseen
-Mavala Mavadry
-ISOJA strasseja

Denim Shorts, Brown Eyed Girl, Dove, Mulberry Shimmer

Hei, olen Ine ja minulla on vakava kynsilakkaongelma. Sorruin taas, tällä kertaa Sokoksen alelaariin. Ainakin meidän Sokos kuulema poistaa Miners -merkin kokonaan valikoimistaan ja siksi kaikki meikit olivat 2 euroa, nuo kynsilakat tosin kassalla 1,90€ kappale. En tiedä onko näin muualla, mutta tarkkailkaa tilannetta. Joensuun liikkeeseen ei ehkä kannata rynnätä, jäljellä oli enää pari kappaletta noita lakkoja :D

Blogi menee nyt noin viikon mittaiselle tauolle. Olen lähdössä kesän viimeiselle reissulle tuonne kotiseuduilleni Etelä-Suomeen enkä usko että ehdin/jaksan lakata kynsiäni paljonkaan saatika sitten kirjoittaa blogia. Reilun viikon päästä sitten taas jatketaan (: Suunnitelmissa on käydä Helsingissä,  Tukholmassa sekä Tallinnassa, joten varautukaa massiiviseen ostoskasaan!

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Kuin tuli ja vesi

Tänään vuorossa siis jakomielitautisia perhosia. Idea lähti itseasiassa tuosta glitterlakasta: se sisältää turkooseja ja punaisia glitterpaloja. Eikun samanväristä lakkaa ja samanväriset perhoset koristeeksi. Homma oli tosi yksinkertainen mutta jotenkin näistä tuli tolkuttoman hienot.

Otin n. 50 kuvaa kynsistäni ja tämä oli niistä paras. Surullista.

Pohjalla toisella puolella sininen ja toisella puolella punainen lakka, glitterlakkaa päälle ja lopulta pari perhosfimoa. Helppoa.


Minähän siis teen tämmöiset jutut käsin, ei riitä kärsivällisyys teippien kanssa suhraamiseen. Pari kertaa olen yrittänyt mutta lakat lähtivät tiehensä vaikka kuinka yritin saada teipistä vähemmän tarttuvaista. Ihan hyvin alkaa jo sujua (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Rimmel 60 Seconds 825 Sky High
-Eveline Happy Colours 498
-Ivsty 39
-Mavala Mavadry
-fimoja

Ja juuri kun eilen pääsin sanomasta etten haista enää kynsilakkoja. Tuo Ivsty haisi niin pahasti jollekkin metalliselle tai maalille että jopa minulle tuli huono olo. Eräällä toisellakin kirppislakalla on sama ominaisuus, tosin niin pahana että harkitsen jopa ko. lakan hävittämistä, mitä en missään nimessä koskaan haluaisi millekkään lakalleni tehdä. Sillä ei vain oikeasti voi lakata, se haisee niin hirveälle ja en edes tiedä onko sitä enää terveellistäkään käyttää. Mikään marketista ostettu lakka ei kyllä koskaan haise metalliselle maalille, liekkö vain kiinalakkojen ominaishaju (:

torstai 28. heinäkuuta 2011

Hyvin ruskettuneet neoniset kesäskittleranskikset

Otsikko kuvaa näitä kynsiä oikein hyvin. Itseasiassa tuo pohjalla oleva Evelinen lakka on yksinkertaisesti niin tylsä, etten meinannut keksiä sille yhtään mitään koristeluja. Kaupan valossa se näytti ihanalta vanhalta roosalta mutta kotona kauhistuin kun se olikin sitten lähes ihonvärinen ruskea. Jos olisin käynyt jossain aurinkolomakohteessa paahtumassa kaksi viikkoa niin ehkä tämä sitten näyttäisi melkein nudelta, mutta normaalisti vaaleanpunaisen suomi-ihoni kanssa se on auttamattomasti melko tumma. Ei kai se näin kesällä haittaa (:


Alla siis tuo wnb-nudelakka, neonvärien pohjaksi ensin valkoinen ranskislakka ja sitten tietysti itse neonvärit valkoisen päälle. Leimattu vielä kärkien väriset kuviot ja lisätty glitteriä. Lakkaus ei ole niin monimutkainen kuin lakkamäärästä voisi päätellä :D


Tämä lakkaus on tehty auringonpistoksen/lämpöhalvauksen vaikutuksen alaisena, mutta mitäpä kynsiholisti ei tekisi kynsiensä vuoksi? Oksettaa ja pyörryttää vieläkin niin maan hitosti mutta jotenkin onnistuin saamaan selväpäistä jälkeä. Ja iso kiitos kovalle harjoittelulle siitä, etten enää haista kynsilakkojen hajuista kuin ne pahimmat.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Eveline Happy Colours 495
-French Manicure Le Blanc
-Eveline Happy Colours 498
-Wild & Crazy Neon Melon
-Depend numeroton
-Wild & Crazy Lemon
-H&M Blue My Mind
-Konadin punainen, keltainen, pinkki, vihreä ja sininen erikoislakka
-Wet n Wild Kaleidoscope
-Mavala Mavadry
-kuviot Konadin laatasta m8

Kävinpäs taas sitten siellä Seppälässä metsästämässä sitä Montanaa. Hyllyt olivat tällä kertaa täytettyinä, mutta siellä ei ollut vieläkään valkoista (eikä mustaakaan sen puoleen) ja tyhjien paikkojen puutteesta päättelin etteivät ne edes kuulu ko. myymälän valikoimiin. Siis kuka jättää lakkamerkiltä pois mustan ja valkoisen? Oikeasti. Ei auta kuin metsästää etelän Seppälöistä kunhan sinne pääsen. Plääh.

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kullanhohtoista

Minä se en sitten suostu käyttämään cracklelakkoja perinteisesti koko kynnelle. Tämänkin lakkauksen idea lähti puhtaasti siitä, että yritin kehittää taas uusia cracklenkäyttötapoja. Kivasti tuo raitakin muistuttaa kultapohjalla komeetan pyrstöä (: Olen tyytyväinen näihin.


Pohjalla kullanhohtoinen lakka, glitterraita vinottain, glitterraidan päälle crackleraita ja kulmiin konadoitu tähdet. Sääli ettei tuo glitter hirveästi erotu ): Olisi pitänyt laittaa useampi kerros.


Tuo pohjalakka oli kirppislöytö myös. Sen oikea väri on persikkainen vaaleanpunainen, mutta kynnellä sen kultainen flash on niin voimakas, ettei muuta väriä näykkään. Mummot olivat kirppiksellä melko hauskoja :D Testailin kynsilakkojen juoksevuutta kääntelemällä pulloja ja mummot vieressä katselivat silmät pyöreinä. Jätin pöytään yhden täysin kuivuneen ja otin pari mukaani. Kuulin mummojen keskustelevan että "jaa, noinkos ne kynsilakat tarkistetaan! jos se liikkuu, niin se kelpaa" :D Voi mummelit. Aina näköjään oppii uutta.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka (uusi pullo!)
-Rival de Loop 06
-Yes Love 11
-Isadora Graffiti 808 Blue Burner
-Konadin sininen erikoislakka
-Mavala Mavadry
-Kuviot laatasta m3

Sain tänään vihdoin tehtyä toisenkin kilpailulakkaukseni! Laitoin molemmat menemäänkin (: My Dream Nails -blogin lakkauskilpailu on siis kolmessa kategoriassa: käsintehty, ranskisvariaatio ja kesä. Osallistuin vain kahteen jälkimmäiseen koska käsinmaalaus on edelleen hyvin heikkoa enkä usko että minulla olisi mitään mahdollisuuksia. Sääli kun palkinto olisi ollut siinä(kin) kategoriassa niin ihana. Olen kuitenkin luottavainen lähettämieni kynsien suhteen (: Toivottavasti menestyn!

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kuka pelkää hirviökynsiä?

No en minä kyllä ainakaan näitä :D Voi miten hampaattomilta rassukoilta näyttävät kiilusilmineen. Käsinmaalaus on kyllä edelleen heikko kohtani. Kuvissa on jostain ihmeen syystä oikea käsi, joka onnistui paremmin kuin vasen vaikka oikeakätinen olenkin. Sanotaanko että surkea yritys mutta tulipahan kokeiltua.


Pohjalla tummanpunainen lakka, kärkiin töpötelty tummaa glitterlakkaa, silmät tehty kahdella eri keltaisella, ensin peittävällä ja sitten neonilla. Hampaat samalla tekniikalla, ensin valkoisella hahmottelu ja glitteriä päälle.


Casuellen glitterlakat on kyllä rehellisesti sanottuna surkeimpia lakkoja joihin olen koskaan törmännyt. Omistan ennestään vihreän version ja sen laadun tuntien en edes yrittänyt laittaa tätä punaista koko kynnelle. Korkki natisee kuin vanhat saranat, glitterit on purkin pohjalla eikä lakkaus kuivu koskaan, edes pikakuivattajalla. Älkää ikinä koskeko tuohon litkuun edes pitkällä tikulla.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Yves Rocher 32 Bordeaux
-Casuelle glitter nimetön
-Lumene Natural Code 13 Get Color
-Wild & Crazy Neon Melon
-Maybelline Colorama 18 Soft Mint
-Wild & Crazy Ticklish Toes
-Mavala Mavadry
-dotting tool



Alkaa jo melkein hävettää nämä kaikki ostokset... Piti käydä hakemassa H&Mltä uusi kesälakkapakkaus. Neljä sööttiä väriä ja hintaa 3,95€. Varsinkin tuo sininen on aivan ihana (: Ja tuollaista kivaa cremelilaa minulla ei vielä olekkaan. Onneksi elokuun ensimmäinen päivä on pian ja saan taas tilata huuto.netin tyhjäksi <3

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Kärsivällisyys on hyve

Ainakin jos tälläisiä kynsiä haluaa tehdä. Onneksi olen pitkäjänteinen ainakin jossakin mielessä. Näiden kynsien kaikki 150 helmeä on nimittäin aseteltu yksitellen ja käsin :D Aikaa meni tunnin verran ja hermojakin se raastoi, mutta olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Nyt vain sitten miettimään, että missä olen nähnyt tälläistä kuviota ennen...

Miksi mun ihana pinkki näyttää ihan punaiselta, yhyy ):

Pohjalla ihanaihanaihana korallipinkki kultashimmerlakka ja ristin muotoon liimailtuja mikrohelmiä. Löysin tuon lakan kirppikseltä ja olen rakastunut siihen <3 Kultaista shimmeriäkin siinä seassa.


Tällä kertaa menetin sitten vähän enemmän helmiä :D Pinsetitkin alkoivat olla jo melko tahmaiset kynsilakasta. Jos tälläistä tyyliä haluaa käyttää, saa varautua siihen että uhreja tulee.

Tässä kuvassa on pinkki oikein!

Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Yves Rocher nimetön/numeroton
-kirkas lakka helmien kiinnitykseen
-Mavala Mavadry
-mikrohelmiä

247, 190, 252


Ja voi itku minua! Käytiin tänään miehen kanssa kaupungilla pikkuasioilla ja Kicksistä kynsilakanpoistoainetta hakiessani löysin tarjouksen, josta olen monesti kuullut mutten itse ole päässyt vielä osingoille: Dependin lakat ota kaksi, maksa kolme. Halvalla lähtivät kaksi ihanaa sinistä ja vaaleanpunainen. Etenkin tuo vaaleampi sininen on googletettuna aivan upea, en malta odottaa että pääsen sutimaan sitä kynsiini!

Edit. No ei tietenkään mikään ota kaksi, maksa kolme! Kyllä se ihan perinteinen ota kolme, maksa kaksi -tarjous oli. Mitenköhän pöllyssä mä olen totakin kirjottanut...

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Kato äiti, mä oon gootti!

Kummasti alitajunta pistää minut aina tekemään vastakohtakynsiä. Eilen olin prinsessa, tänään sitten tumma gootti :D Tai voi näitä varmaan bilekynsiksikin sanoa, paikalliseen yökerhoon ainakin voisi käydä kimaltelunsa ja väriensä puolesta.


Alla fuksiaa glitterlakkaa, puolella kynnellä mustaa cracklea, "puhtaalla" puolella mustia helmiä ja kärjet mustalla. Eipä ole vaikeaa ei (:


Tuo H&M:n crackle on aika hassu. Se tosiaan lohkeilee enimmäkseen jännästi pitkittäin eikä se tarvitse kuin ihan ohuen kerroksen. Päinvastoin, paksumpi kerros lohkeilee aika huonosti, niinkuin kyllä kaikissa crackleissa, mutta tässä vielä jotenkin normaalia huonommin. Ei sillä, tykkään kyllä tästä! Hinta ei ollut paha, isohko pullo ja loppuen lopuksi ihan nättiä jälkeä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Collection 2000 Hot Looks 12 Minx
-Cracked Nail Polish by H&M
-Rimmel 60 Seconds 800 Black out
-Väritön lakka helmien kiinnitykseen
-Mavala Mavadry
-helmenpuolikkaita
-helmitikku

Apua! Lakkauskilpailuita on nyt niin älyttömästi etten tiedä miten päin olisin :D My Dream Nails -blogissa on kolmen kategorian teemalakkauskilpailu ja MiMax -verkkokaupassa kisaillaan vaatimattomasti ihan vain vuoden 2011 hienoimmista kynsistä. Lakkauskilpailut on minusta ainakin tosi kivoja, mutta en viitsisi laittaa kilpailukynsiä blogiin ennen kilpailun ratkeamista ja siksi pitäisi tehdä monet kynnet päivässä :D Kunhan kesäopinnot tässä alkuviikosta hieman helpottaa niin on onneksi vaikka koko loppuviikko aikaa väsätä kynsiä.

Ja terveisiä sittariin, ettei saa huijata kynsilakka-addiktiparkoja virheellisillä telineillä ): Olivat laittaneet Rimmelin uusimman I <3 Lasting Finish kokoelman Rimmelin tuoksulakkojen telineeseen. Kierrätystä joo, muttakun ainakin meikäläinen juoksi lähes innosta kiljuen katsomaan että mitäh, oikeasti, uusia tuoksulakkoja?! Pettymys oli valtaisa kun lakat olivatkin tavallisia, tosin yhtä pastellisen värisiä kuin tuoksulakat. Nyyh. Tunnen oloni niin huijatuksi :D

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Rakkauskynnet

Eikö vain? Katsokaa nyt vaikka näitä, eivätkö ole ihanat? Teinköhän ystävänpäiväkynnet pikkuisen etuajassa? Romantiikkahan kyllä sopii kesään mutta että tämmöistä söpöilyä... En tiedä teistä mutta itse tykkään näistä kynsistä kauheasti!


Alla kolmivärinen liukuvärjäys jonka päällä vaaleanpunainen mikroglitterlakka, peukaloissa strassisydän, etusormessa mikrohelmisydän, keskisormessa tarra, nimettömässä helmenpuolikassydän ja pikkurillissä sydänfimo. Huhhuh. Melkein henkeä piti vetää välillä.


Peukaloon tuli vahingossa yksi lila strassi kun se oli eksynyt vaaleanpunaisten sekaan enkä huomannut sitä ajoissa ja vasemmassa kädessä kaikki ovat vähän vinksallaan mutta mitäs pienistä :D Jotenkin tulee mieleen jotkut prinsessateemaiset lasten synttärit? En kyllä rupeaisi näitä kymmenelle tyttölapselle värkkäämään, oli nimittäin sen verran hauskaa noiden mikrohelmienkin kanssa.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Collection 2000 Hot Looks 1 Lola
-Rimmel I <3 Lasting Finish 025 Strawberry Fizz
-Gallery Colours 131 Posh Peony
-Eveline Pastel Colours 266
-Kirkasta lakkaa härpäkkeiden kiinnitykseen
-Mavala Mavadry
-fimoja
-helmenpuolikkaita
-mikrohelmiä
-tarrat
-strassit
-strassitikku

Tuo Rimmelin lakkahan siis on sitä tuoksuvaa lakkaa joten kynnet tuoksuvat mansikalle kivasti (: Mikäs sen söpömpää kuin vaaleanpunaiset sydänkynnet jotka tuoksuvat mansikalle! Taisi tulla joku kynsisöpöyden maailmanennätys. Toivottavasti kynnet kestävät saunan, kun vuoro alkaa piakkoin. Älä nyt petä minua, Mavadry!

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Ensikosketus mikrohelmiin

Kenellekkään ei varmasti tule yllätyksenä että tänään blogiin ilmestyy mikrohelmiä sisältävä manikyyri :D Eilen saatuja uusia koristeita piti toki päästä testailemaan ja ihmettelemään. Etukäteen pelotti, että jos näitä onkin tajuttoman vaikea saada kynnelle tai sitten ne pomppivat kaikki tiehensä pöydältä. Mitään kauhuskenaarioita ei kuitenkaan toteutunut ja casualtitkin jäi pariin karanneeseen helmeen. Ovat lisäksi niin staattisia, että tarttuvat metallisiin pinsetteihin kivasti ja ne on helppo siirtää kynnelle. Huh, turhaan pelkäsin! Näitä tullaan jatkossakin näkemään. En tosin nyt vain uskalla kamalasti koskea näihin, etteivät lähde irti.

Klikatkaa toki isommaksi että vyökuviot näkyvät paremmin (:

Alla oranssinpunainen värilakka, päälle konadoitu vihreitä vyökuvioita, vöihin koristeeksi mikrohelmiä ja mattapäälyslakka. Leimailut ovat kyllä siitä hauskoja, että menevät sotkuun kun päälyslakkaa laittaa. Odotin tunnin ja päätin että menköön, enempää en jaksa. Konadin päälyslakkaa en omista enkä viitsi ruveta tilaamaankaan kun pitäisi tilata vähän enemmän tavaraa kerralla jotta kannattaisi. Jos jostain Konadpisteestä sattuisin bongaamaan niin voisi mukaan lähteäkkin, mutta Helsingin Stockalta en ainakaan mokomaa löytänyt vaikka pyörinkin ympäriinsä kuin lottopallot lauantai-iltana.


Tuo Hot Looks -lakka oli myös ihan ihmeellinen koostumukseltaan. Jo ensimmäisellä kerroksella kynsiin tuli kyllä kirkas väri, mutta peittämään se ei ruvennut sitten millään ja luovutin kolmanteen yritykseen. En ole kyllä moiseen törmännyt ennen.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Collection 2000 Hot Looks 6 Juicy
-Konad vihreä erikoislakka
-Kirkasta lakkaa helmien kiinnitykseen
-Rimmel Lycra Pro Matte Finish
-Kuviot Konadin laatasta M9
-Mikrohelmiä

Ja sainpas sitten ensimmäisen blogihaasteeni Nails1820 -blogista. Laitan sen tähän lopuksi (:

KUKA: 20-vuotias nuori neiti. Olen kevään 2010 ylioppilas ja nyt opiskelen tietotekniikan insinööriksi ja aion erikoistua tietoliikennetekniikkaan. Kynsienlaiton lisäksi harrastan japanilaista animaatiota (anime) sekä sarjakuvaa (manga). Ine on pelkkä internetnimi eikä sillä ole mitään tekemistä oikean nimeni kanssa (:

MITÄ: Tämä on siis kynsiblogi, jossa ei muuta tulla näkemään. Minulla on kuulema syntymästäni asti ollut erittäin kauniit kynnet ja ala-asteajoista asti äitini on minua rohkaissut niitä korostamaan. Niihin aikoihin lakkailin vain yksivärisiä kynsiä ja sekin välillä jäi, kun en osannut kynsiäni hoitaa ja ne kellastuivat liiasta lakkailusta. Tämän vuoden maaliskuussa nail art -kärpänen haukkasi sitten oikein kunnon palasen ja vanha 50 pullon lakkakokoelmani on kasvanut pariinsataan. Blogia aloin kirjoittamaan hetken mielijohteesta. Olin kuitenkin seurannut muiden kynsiblogeja jo pidemmän aikaa.

MISTÄ: Tällä hetkellä Joensuusta: muutin tänne miehen perässä viime syksynä Tuusulasta.

MILLÄ: Applen "vanhalla" muovisella MacBookilla enkä suosittele. Tulevan ammattilaisen vinkki, älkää sotkeentuko Applen tuotteisiin (: Ostan uuden koneen heti kun saan tarpeeksi rahaa.

MILLOIN: Joka päivä. En ole töissä joten minulla on kaikki maailman aika. Täytyy katsoa asiaa uudestaan kun koulut taas alkavat.

Tunnistajat tunnistaa jne. Nyt pitäisi kai haastaa ihmisiä? En oikein tiedä mihin asti tämä haaste on levinnyt, joten teenkin ovelasti ja haastan kaikki blogia kirjoittavat lukijani, jotka eivät ole vielä tätä tehneet (: Napatkaapa haasteesta kiinni!

torstai 21. heinäkuuta 2011

Helmi-innostusta

Pientä helmenpuolikasinnostusta havaittavissa (: Näistä tulikin vähän juhlava yhdistelmä, vaikka se ei suinkaan ollut tarkoitus. Johtuu varmaankin helmien väristä. Lakkaus on mielestäni kyllä vähän meh-tyylinen: kaunis, mutta ei mitenkään ihmeellinen.


Alla violetti lakka, kärjissä glitteriä joka on rajattu helmillä sekä sydäntarrat. Yksinkertaista, kyllä.


Täytyy kohta hankkia uusi hyrrä noita helmiä :D Tuntuu siltä että perusvärit, eli valkoinen ja musta, hupenevat aika äkkiä. Olisikohan kromihelmiä olemassa? Niistä voisi saada aikaan hienoja kynsiä...


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Lumene Natural Code 14 Party on
-Max Factor Nailfinity 866 Extra Glitter
-Merkitön ja nimetön kirkas lakka
-Mavala Minute Quick-Finish (lensi roskiin kuvanoton jälkeen)
-helmenpuolikkaita
-tarroja
-strassi(ja näköjään myös helmi-)tikku

Ja nyt alan uskoa hyvään kynsilakkahaltijattareen! Vasta eilenhän vuodatin huuto.netin kesähitautta ja tänään ne molemmat paketit sitten tupsahtivat postiluukusta. Melkoinen sattuma :D Toinen paketeista oli siis kynsilakkoja ja toinen nail arttia. Kynsilakkapaketti sisälsi 11 kynsilakkaa hintaan 14,50€.


Ensin pienet pullot. Uusi Yves Rocherin hoitolakka, L'oreal La Collection Crystals 203, Maybelline Colorama 54 Cherry Sweet ja 18 Soft Mint (uusi valkoinen lakka, jee!) sekä Trind 26.


Sitten suuremmat: Maybelline Express Finish 21 Red Berries, nimetön ja merkitön kirkas lakka joka menee aluslakaksi, Revlon Color Zing! 491 Violet Zing, Max Factor Nailfinity 882 Angel Nails, Star Gazer 234 ja Gemey Ultra Tenue 56 Bleu Nuit.


Nail art -paketti: kaksi purkkia mikrohelmiä, kaksi arkkia kynsitarroja sekä yksi arkki vesikynsitarroja. Nuo vesikynsitarrat (tai siis water decalsit) tulivat ihan yllätyksenä (: Luulin kaikkien tarrojen olevan perinteisiä. Paketti maksoi vain 2,50€.


Ja sitten ainaiseen päälyslakkaongelmaani uusi ratkaisu: iso pullo Mavalan Mavadryta. Iso pullo on tottakai parempi kuin pieni, eikä tullut paljoa kalliimmaksikaan. Sally Hansen olisi myös ollut yksi vaihtoehto, mutta kerran kokeiltuani huomasin että pulloa ei saa käytettyä loppuun sen muodon takia. Toivottavasti jatkuva päälyslakan loppuminen saadaan tällä kuriin.

Varoitan kuitenkin noista huuto.netin postikuluista. En enää osta yhtäkään tuotetta, jonka postikuluja ei ole täsmällisesti mainittu. Tuon kynsilakkapaketin kohdalla ei nimittäin näin oltu tehty ja myyjältä kysyttyäni sain vastaukseksi epämääräisen "pari euroa". Juupajuu, pari euroa muuttuikin sitten yli kahdeksaksi euroksi. Kyllä ketutti mutta otin asian opetuksena (: Ja joo, olen saanut isompiakin kynsilakkapaketteja pienemmillä postikuluilla, eipä asia muuten olisi harmittanutkaan.

Ja iik! 20 lukijaa? Onko tämä nyt tottakaan? Kamalaa miten nopeasti teitä tuleekaan lisää! (: Olen niin iloinen. Tervetuloa ja toivottavasti viihdytte myös jatkossa!

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Musta on pinkin kaveri

Huh! Sain itseni kasattua eilisen koristetulituksen jälkeen ja tänään teinkin jotain vähän enemmän järjestäytyneempää ja vähemmän tilpehööriä sisältävää. Musta ja pinkki on kyllä niin klassinen (lue. kliseinen) yhdistelmä, mutta menköön. En sentään laittanut mustaa cracklea pinkille pohjalle.


 Alla pinkkiä shimmerlakkaa, kärkiin töpötelty mustaa, päälle pinkkiä cracklea, kukkastrassit joka toisessa kynnessä ja koko komeus vielä matattu.


Mikähän siinä on, että teen oikeaan käteen paljon paksumpia lakkakerroksia kuin vasempaan. Kuvissa vasen käsi, jossa crackle on pientä ja sievää. Oikeassa kädessä taas halkeilut ovat paljon isompia, enkä edes yrittänyt mitään sellaista. On todella kivaa kun peruslakkaamisessakin oikea käsi on aina täysin peittävä ennen kuin vasen. Argh.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Lumene Quick & Chic 117 Kesän odotus
-Rimmel 60 Seconds 800 Black Out
-Isadora Graffiti 803 Masterpiece Pink
-Mavala Minute Quick-Finish (strassien kiinnitykseen)
-Rimmel Lycra Pro Matte Finish

Voi itku tätä kesää ja ihmisten kesälomailua >: Olen huutanut ja maksanut huuto.netistä kaksi pakettia, toisen jo viikkokausia sitten, mutta ilmeisesti ihmisillä ei ole aikaa hoitaa bisnesasioita hyvillä ilmoilla. Pakostakin sitä miettii että miksi edes laittaa mitään myyntiin pahimpaan loma-aikaan, jos ei kykene toimittamaan ennen syksyä. Olisi myös tosi kiva jos ilmoitettaisiin että olen lomalla ja tulen silloin ja silloin, mutta ei. Maksuilmoitukseeni ei edes vastata ja sitten minä saan odotella viikkokaupalla että milloinkohan paketti lähtee vai lähteekö ollenkaan. Huoh. Ja tämän vuodatuksen teille tarjosi erittäin turhautunut Ine.

Oikeasti olen tosi kärsivällinen näiden kanssa ja ok, jos paketti saapuu vasta jouluksi olosuhteiden pakosta mutta tämä epätietoisuus käy hermoille >: Onneksi paketit ovat niin ihania että niiden saapuessa en enää mitään ongelmia muistakkaan (: Tulisivat vain pian!

ps. Mavalan päälyslakka on taas kerran lopussa ja liisteröitynyt. Eikun uutta ostamaan... Ja se Montana on edelleen hakusessa.

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Hallittu kaaos aka. koristeöverit

Tuota noin... Joskus sitä vain tekee mieli koristella kauniisti ja joskus taas tekee mieli työntää kynnet täyteen kaikkea mitä käsiinsä saa. Minulle kävi nyt vähän jälkimmäinen. Asiaahan ei yhtään helpottanut se, että hyrrällinen helmenpuolikkaita saapui minulle tänään postissa. Pitihän niitäkin päästä testaamaan. Jajajaja... Tekosyitä riittää mutta eipä näitä oikein voi puolustella :D


Pohjana vauvanlila värilakka ja päälle työnnetty herkkufimoja, helmenpuolikkaita, pieniä strasseja, sydän- ja kukkastrasseja sekä erimuotoisia strassitarroja täysin sekaisin. Nami nami. Oikeasti tykkään näistä ihan hirveästi (: Ensimmäiset kynnet joiden kohdalla melkein surettaa että joutuu jo huomenna ottamaan pois. Ah ja voih.


Nuo herkkufimot siis ovat donitseja, vanukkaita ja jotain ihme kiekuroita joista tuli ihan mieleen tikkarit. Tahtoisin lisää namifimoja! :D Ovat aivan ihania.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Couleurs Nature 56 Parme Romantique
-Mavala Minute Quick-Finish
-fimoja
-strasseja
-Essencen strassitarroja
-helmenpuolikkaita
-strassitikku


Tilasin siis huuto.netistä yhdeltä luottomyyjistäni hyrrän helmenpuolikkaita. Hyrrässä on siis 1200 kpl erivärisiä helmiä ja hinta oli 3.80€. Ihania (: En olekkaan vielä omistanut näitä yhtään.

Ja arvatkaapa olinko saada sydänkohtauksen kun heräsin ja tietokoneen ruudulla luki 14 lukijaa? Ihan uskomatonta! Ette uskokkaan miten innoissani olen ollut. Olen myös niin liikuttunut kun näin moni ihminen on kiinnostunut vaatimattomasta harrastuksestani, sniff. Tervetuloa vain kaikille uusille!

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Pulleita punaisia omppuja

Pystyin melkein kuulemaan, kuinka tuo vihreä lakka huusi punaisia omppuja seurakseen. Tuloksena vähän jouluinen ja toisaalta taas kesäinen lakkaus. Mielestäni ainakin aivan ihanat (: Vähän erilaiset hedelmäkynnet.


Alla vihreää lakkaa, päälle lätkitty omppufimoja ja joidenkin ympärille punaisia ja vihreitä strasseja. Vihreä shimmerlakka näytti niin arvokkaalta, että olisi ollut surullista jättää se ilman blingejä. Se joutuu myös taatusti joululakkailujeni uhriksi.


Alunperin ajattelin myös taas kerran iskeä lakkauksen päälle mattalakan, mutta sitä on vaikea saada levitettyä tasaisesti kun on näin paljon härpäkkeitä kynsissä. Varsinkin fimojen reunat on lähes mahdotonta saada matattua kauniisti.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Depend 191 (ainoa jonka numero jäi jäljelle puhdistusoperaation jälkeen)
-Mavala Minute Quick-Finish
-Omppufimoja
-Strasseja
-Strassitikku

Minulla on myös kaunis tarina kerrottavana. Päätin hetken mielijohteesta kipaista kauppareissullani Anttilassa. Kuljin kohti tarjouspöytää ja sen luokse päästyäni sydämeni pysähtyi: Rimmelin mattapäälyslakka vain 3.50€. Siellä se nökötti yksinäisenä ja oli kovin eksyneen näköinen. Kuulin sen surkean äänen ja poimin sen mukaan lakkaperheeseeni, ettei sen tarvitsisi olla enää koskaan yksin. Sen pituinen se.

Vakavasti puhuen, Rimmelin mattapäälyslakkahan minulla jo on. Sain omani Seppälästä enkä edes tiedä miksi. Antoivat sen mukaani kun ostin muita tuotteita ja siinä on tarra, jossa lukee "lahja sinulle". Ei sillä ettenkö olisi hyppinyt kattoon, opiskelijana en ikinä laittaisi kahdeksaa euroa yhteen päälyslakkaan vaikka sitä niin kovin halusinkin. Kotona vertailussa sitten paljastui yksinäisen lakkani tarjoushinnan syy. Katsokaapa vaikka itse.



Tänään ostettu, eli tuo jossa näkyy vihreää tarjoustarraa, on jostain syystä värjääntynyt. Joku on saattanut kaupassa sutaista sitä johonkin tai sitten se on lähtenyt tehtaalta viallisena tai sitten jotain ihan muuta. En kuitenkaan usko että väri vaikuttaa lakan toimivuuteen mitenkään ja eipähän tarvitse enää pelätä mattalakan kulumista kun on uusi pullo varastossa. Olen nimittäin vaalinut tuota entistä kuin jotain jalokiveä :D Kaikkea se kynsilakkaholismi teettää...

Ps. Wild & Crazyn Montanaa ei löytynyt. Mur Seppälälle.

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Tyylikkäästi neonpinkkiä

Taisin olla ennustaja, kun sanoin että tänään kynnet paremmalla tuurilla. Näistä kynsistä tuli niin ihanat, että tuijottelen näitä itsekkin koko ajan! Neonpinkki näyttää upealta näin kesäisin ja hopean ja mustan yhdistelmä sopii siihen kuin nappi otsaan. Leimailutkin onnistuivat erinomaisesti kerrankin, mitä muuta voi toivoa?


Alla siis sitä eilistä liisteröitynyttä valkoista Evelineä, joka parantui huomattavasti kun lisäsin muutaman tipan ohentajaa. Olisi ollut niin sääli heittää pois lähes puoli pulloa melkein kelvollista lakkaa.Värilakkana neonpinkkiä, kärjissä töpöteltynä hopeaista mikroglitterilakkaa, päällä konadoinnit mustalla erikoislakalla ja kynsien tyvessä jonkinlainen puolikuumaalauksen yritys :D


Olen niin tyytyväinen että voisin kuolla! Päälyslakka vähän sotki joitakin leimoja, mutten anna sen häiritä. Jopa mieheni kehui näitä hienoiksi (: Hän on kyllä todella hyvä laadunvalvoja, sanoo suoraan mitä mieltä on, eikä kaunistele.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Eveline Pastel Colours 034
-Depend nimetön
-Beautistyle 89
-Konadin musta erikoislakka
-Mavala Minute Quick-Finish
-Kuviot Konadin laatasta M9
-Dotting tool (puolikuut)

Myrskyn jälkeen tulee siis poutasää ja epäonnistuneiden lakkausten jälkeen mestariteos. Muistakaapa se, rakkaat lukijat!