keskiviikko 31. elokuuta 2011

Ensikosketus märkätouhuihin

Kokeilin siis tänään ensimmäistä kertaa vesikynsitarroja eli water decalseja (: Tykkäsin tosi kovasti! Homma oli loppuen lopuksi helppo kun sen tajusi. Peukalosta ei tänään tule kuvaa, se nimittäin joutui uhriksi ennen sitä tajuamista... Onnistuin liimaamaan tarran siihen nurinpäin ja ihan minne sattuu :D Muuten kaikki sujui erinomaisesti ja haluaisin näitä lisääkin.

Salama heijasti näistä kynsistä kamalasti ):

Pohjalla turkoosia lakkaa, vesikynsitarrat liimattu lähelle kynsinauhoja, kärjet rajattu strasseilla ja mikrohelmillä ja lisätty vähän kultalakkaa. Oli muuten pahuksen vaikeaa keksiä mitään mikä sopisi noiden tarrojen kanssa ): Tulin tähän tulokseen pitkän mietinnän jälkeen, enkä ole oikein varma pidänkö lopputuloksesta. Pelkät tarrat kynsillä olisivat kuitenkin olleet itselleni liian yksinkertaiset.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-H&M Metallic Blue
-Flormar Supershine U22
-Mavala Mavadry
-vesikynsitarroja
-strasseja
-mikrohelmiä
-strassitikku

Satuimpa tänään käymään Anttilassa. Se mainostamani alennuksessa oleva kynnenvalkaisija paljastuikin tarkemmalla tutkimuksella optiseksi kynnenvalkaisijaksi, eli sana optinen viittaisi silmän huijaukseen heijastuksien avulla. Tuotekuvauksessa lukikin, että toimii yhdessä UV-valon (eli suomeksi sanottuna auringonvalon/päivänvalon) kanssa ja siitä päättelin, että tuote toimii vain ilman kynsilakkaa. Jätin siis kauppaan.

21 Anchorage, 29 Glasgow ja Mavadry

Anttilassa olivat kuitenkin alkaneet kauneuspäivät ja yhden hyvän tarjouksen käytinkin hyödykseni: ostaessa kaksi Mavalan tuotetta, sai Mavadryn kaupan päälle ja kynsilakat olivat sopivasti alennuksessa 3,90€. Mavalan aluslakkaa katselin kyllä pitkään, mutta yli 10e aluslakasta on itselleni kyllä ehdottomasti liikaa, varsinkin kun en tarvitse mitään kovettavia/tasoittavia ominaisuuksia. Kahdesta Sally Hansenin tuotteesta olisi saanut itselleen meikkilaukun, mutten tee sellaisilla yhtään mitään (: Tarjouksia oli paljon muitakin, käykää katselemassa!

tiistai 30. elokuuta 2011

Sydämellistä

Voi ei :D Uskokaa kun sanon ettei näiden ollut tarkoitus näyttää verisuonilta. Tokihan sydän ja verisuonet kuuluvat yhteen mutta ei, ei kynsissä. Ei nämä silti epäonnistuneet ole (: Verisuonikynnet olisi ihan siistiäkin tehdä joskus punaisella värillä. Täytyykin miettiä halloweenlakkausta jo etukäteen...


Pohjalla vaaleanpunaista- ja glitterlakkaa, kärkiin töpötelty vaaleanharmaata, nail art -lakalla sydämien "johdot" ja sydänstrasseja niiden päihin. Näyttää monimutkaisemmalta kuin olikaan.


Huomasin tänään kampaajalla ollessani kauhukseni, että kynsikoruni oli tippunut tiehensä ): En tiedä yhtään mistä asti se on ollut poissa, olen niin tottunut siihen etten enää huomaa sen olemassaoloa. Voi surku. Onneksi kuitenkin se oli suht väritön yksilö niin ei hirveästi jää harmittamaan.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Depend 190
-Wet n Wild Kaleidoscope
-Miners Dove
-Kiss Nail Art Bikini Pink
-kirkasta lakkaa strassien kiinnitykseen
-Mavala Mavadry
-strasseja
-strassitikku

50 lukijaa tuli sitten tänään täyteen! Lähes tasan kaksi kuukautta siitä kun aloitin tämän blogin ja noin montaa ihmistä kiinnostaa hassut kynsiviritelmäni. Tervetuloa taas kaikille uusille ja toivottavasti viihdytte (:

maanantai 29. elokuuta 2011

Lumiperhosia ja jääkukkia

Nyt taidan sitten olla vähän etuajassa :D Tuli tehtyä talvivärinen ja -tyylinen lakkaus vaikka syksykin on  vielä kaukana. Ei voi mitään, pohjalakka oli niin täydellisen värinen talviteemaan joten tilaisuus oli käytettävä hyväksi (: Ja onhan tämä nyt onnistunut joka tapauksessa!


Pohjalla sinistä lakkaa, kulmissa strassikukkia ja perhosfimoja sekä dotting toolilla tehtyjä palloja ja lopuksi matattu. Lyhyesti ja ytimekkäästi kivat tuli.


Odotan kyllä kovasti siinä mielessä lunta ja joulua, että saisi kivoja teemalakkauksia tehtyä. Varsinkin joululakkaukset houkuttelisi kovasti, mutta kuka sellaisia haluaa nähdä elokuussa ):


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Depend 247
-kirkasta lakkaa strassien ja fimojen kiinnitykseen
-Wild and Crazy Montana
-Rimmel Lycra Pro Matte Finish
-strasseja
-fimoja
-dotting tool
-strassitikku

Ja nyt sitten kaikki uusia kynsilakkoja himoitsevat kuulolle :D Elfin verkkokaupassa on vain tänään 50% alennus kaikista yli 28€ ostoista. Tarjous on voimassa ilmeisesti vain puoleenyöhön asti Britannian aikaa, joten jos alkoi houkuttaa niin ostopäätöstä ei kannata kauaa vatvoa ettei mene ohitse (: Itsehän pistin jo tilauksen tulemaan, 16 kynsilakkaa ja joku kynsinauhavoide/öljy tms hoitotuote postikuluineen noin 19€. Ei paljoa kukkaroa kevennä! Alennuskoodi on siis CARNIVAL.


Tulin myös ostaneeksi vähän kynsienhoitotarvikkeita sittarista (: Kolmen appelsiinipuutikun ja kynsinauhaveitsen setti 3,90€ ja sivellin kynsien reunojen siistimiseen 8,90€. Ajattelin luopua epätarkasta vanupuikkotekniikasta ja hommasin tuollaisen ohuen eyelinersiveltimen jonka kanssa reunojen siistiminen on huomattavasti tarkempaa. Ja miten olenkaan ikinä pärjännyt ilman tuota kynsinauhaveistä?

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Sininen hetki

Sääli ettei juuri nyt ole juhlia missään ): Olisi niin juhlavat kynnet tarjolla että. Olen supertyytyväinen ja tykkään näistä kovasti (: Täytyy tunnustaa, että podin tässä jonkin aikaa pientä kynsimasennusta ja ideat tuntuivat kadonneen päästä, mutta nyt ollaan taas plussan puolella.


Pohjalla kimaltelevaa sinistä lakkaa, kärjissä kultaista glitteriä, helminauhat toteutettu mikrohelmillä ja nauhojen päässä neliön muotoinen strassi. Tulee vähän joku kaulakoru mieleen, vaikka sellaista en hakenutkaan. Salamalla otettu kuva kirkastaa väriä, oikeasti pikkuisen tummempi.


Kohta pääsen toivottavasti hankkimaan uutta aluslakkaa. Tuo Yves Rocherin hoitolakka ei todellakaan ole mistään parhaasta päästä, sen kanssa on nimittäin sellainen pieni ongelma, että lakat tuppaavat levittymään tosi huonosti sen päälle. Onneksi pääsen siitä kohta eroon. Aluslakalle minulla ei ole kummoisia kriteereitä, kunhan on mahdollisimman halpa eikä tarvitse netistä tilata. Jos joku tietää jonkun sopivan, saa ehdottaa (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Depend 252
-Trind Mininail 26
-kirkasta lakkaa mikrohelmien kiinnitykseen
-Mavala Mavadry
-mikrohelmiä
-strasseja
-strassitikku

Pahus kun alkoi ukkostaa kovasti >: Pelkään ihan hirveästi kovia ääniä joten ukkosella suojaudun yleensä peiton alle :D Koneeni on vielä ihan ikkunan vieressä ja on hermostuttavaa istua ja kirjoitella tätä tässä. Noh... Ehkä kasvan vielä aikuiseksi joskus (:

lauantai 27. elokuuta 2011

Kesän viimeiset kukkaset

En kyllä tiedä tulevatko nämä olemaan kesän viimeiset kukat, mutta sovitaan nyt näin. Olen aivan tolkuttoman tyytyväinen näihin kynsiin! Tykkään ihan hirveästi. Kerrankin joku idea oli myös toteuttamisvaiheessa kelvollinen :D Ongelma kun tuppaa olemaan se perinteinen hyvä idea, mutta toteutus surkea. Ah, miten kivat kynnet <3


Pohjalla pinkkiä metallilakkaa, kärjissä vaaleanpunaista lakkaa, kukkafimoja värien rajalle, koristelulakalla kukkiin varret ja lehdet tarroista.

Laitoin tälläisen kuvan vaihteeksi, että yksityiskohdat näkyisivät paremmin (:

Minulla ei oikeastaan koskaan vielä ole kunnon metallilakkaa ollutkaan, mutta nyt pääsin sitäkin kokeilemaan. Oikeassa muuten olette, on vaikea levittää! Monissa blogeissa on tuskailtu asian kanssa ja totean saman itsekkin.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-StarGazer 234
-Flormar 121
-Kiss Nail Art Beach Green
-kirkasta lakkaa fimojen kiinnitykseen
-Mavala Mavadry
-fimoja
-tarroja

Mavadry on muuten uusi, ostin sen kuitenkin vielä toistaiseksi vanhasta tottumuksesta, ensi kerralla sitten Seche Vite (: Mavadry maksaa Anttilassa 10,90 ja Seche Vite Kicksissä 13€, joten hintaerokaan ei ole suuri. Joensuun Anttilassa oli muuten alelaarissa Mavalan kynnenvaalentajia/valkaisijoita hintaan 5€, jos jotakuta vaikka kiinnostaisi (: Itsekkin olisin voinut ottaa, muttakun on tuo Oriflamen valkaisunaamio vielä käytössä. Jos noita vielä vähän ajan päästä siellä on, taidan kyllä ottaa kokeiluun.

perjantai 26. elokuuta 2011

Perhosen lento

Joo. Tänään ei monimutkaisia kynsikokeiluita tai tutkivaa kynsitaidetta bloggaajan unenpuutteen vuoksi. Olen nukkunut viime yönä sellaiset puolitoista tuntia, joten ei ole kovin hyvä olo :D Unettomuudelle ei mitään ihmeellistä syytä ole, en vaan saa nytkään nukuttua kun on niin valoisaa. Eipä hätiä mitiä, olinkin tälle päivälle onneksi suunnitellut ihan vain helpon manikyyrin. Tämänpäiväinen lakka on niin mahtava, että sääli olisi peittää se koristeisiin.


Pohjalla violettia duochromelakkaa ja päällä perhoskonadoinnit sekä perhostarroja. Jostain syystä tämä vielä onnistuikin univajeesta huolimatta.


Käyttämäni kaiketi ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa (?) duochrome on Revlonin Color Zing! -sarjaa, joka on joko niin vanha tai niin underground etten ole siitä koskaan kuullutkaan, ennenkuin tämän pullon sain. Sarjassa on kyllä lyhyen googletuksen perusteella paljon upeampiakin duochromeja kuin tämä minun, joka on hämärässä ja kylmässä valossa pinkihtävä lila ja auringossa ja hehkulampun alla vaaleanruskea. Tykkään kovasti kaikista erikoislakoista joten tämä on kyllä mieleeni.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Revlon Color Zing! 491 Violetzing
-Konadin musta erikoislakka
-Mavalan Mavadry
-kuviot Konadin laatasta m25
-tarroja

Kokeilin eilen illalla/yöllä sitä eilisessä postauksessa mainitsemaani kilpailuideaa, joka oli kyllä ihan kivan näköinen, mutta ei juuri muuta. Totesin että ko. kynsillä ei olisi mitään mahdollisuuksia ja otin ne saman tien pois. Ei hätää, huomennakin ehtii vielä osallistua ja ehdin koko viime yön hioa uutta ideaa :D Tänään en kyllä tee muuta kuin makaan sängyssä.

torstai 25. elokuuta 2011

Itämaista ornamenttitaidetta

Eikös olekkin aivan ihana metallilakka? Ornamenttikuviot tuntuivat ihan täydellisiltä tähän lakkaan. Jottei jäätäisi ihan ilman värejä, lisäsin blingiä ja cracklea. Vähän ehkä tuntuu, että olisivat olleet paremmat ilman cracklea mutta tehty mikä tehty (: Pohjalakka on kyllä täyttä rakkautta.


Pohjalla metallilakka, päälle leimattu kuvioita ja niiden ympärille strasseja, kärkiin glitteriä ja glitterin päälle cracklelakkaa. Sääli että tuo glitter jäi vähän cracklen jalkoihin >: Olisin kaivannut pienempää halkeilua.


Tuo H&M:n cracklelakka on siitä vähän hassu, että siihen jää levittäessä tyhjiä kohtia. Isadoralle ei näin käy. Ihanaa että crackleissakin on levitysongelmia.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Max Factor Nailfinity 882 Angel Nails
-Konadin musta erikoislakka
-kirkasta lakkaa strassien kiinnitykseen
-Sabrinan Salat kullanhohtoinen kynsilakka ( :D )
-Wet n Wild wild Shine Sparked
-Miss Selene 170
-Wild & Crazy Purple Glitter
-New York Summer 38 Fire Red Glitter
-H&M Cracked Black
-Mavala Mavadry
-kuviot Konadin laatasta s6
-strasseja
-strassitikku

Apua! : D Charming Nailsin lakkauskilpailun deadline on ihan kohta, enkä ole tehnyt vielä mitään. Saa nähdä teenkö ollenkaan, ideat on melko vähissä. Yksi pieni ideanpoikanen ehkä mahdollisesti olisi mutta mutta... (:

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Mustikki ja Mansikki

Tulipa taas tehtyä niin peruskynnet että huh huh. Jotenkin en itse tykkää kovin abstrakteista kynsistä, on kivempi jos on joku teema tai idea. Näissä kynsissä ei ole kumpaakaan. Lakkauksen ideointi lähti tuosta pohjimmaisesta glitterlakasta ja jotenkin en osaa tehdä mitään järkevää glitterlakoilla. Älkää käsittäkö väärin, toteutukseen olen kyllä tyytyväinen, ideaan en.


Pohjalla läpikuultavaa glitterlakkaa, vinosti peittävämpää punaista lakkaa kärkiin, kärjet rajataan sinisellä nail art -lakalla jonka päälle mikrohelmiä ja kulmiin tähtitarrat.


Olisi pitänyt antaa tuolle punaiselle lakalle mahdollisuus olla kynsillä ihan yksinään, on nimittäin sievä ja hyvin peittävä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Maybelline Colorama 54 Cherry Sweet
-Maybelline Express Finish 21 Red Berries
-Kiss Nail Art Pearl Blue
-kirkasta lakkaa mikrohelmien kiinnitykseen
-Mavala Mavadry
-mikrohelmiä
-kynsitarroja

Mavadryni on nyt liisteröitymässä ja loppumassa. VASTA nyt. Se on kestänyt isossa pullossa todella pitkään hyvänä ja taidan nyt pitäytyä tässä (: Pikkupulloja en enää osta, niitä saa olla koko ajan ostamassa. Täytyy vilkaista itseäni kiusatakseni paljonko Seche Vitellä ja Mavadrylla on hintaeroa. Seche Viteä pitäisi melkein kokeilla jo silkasta kynsibloggaajan velvollisuudesta :D

tiistai 23. elokuuta 2011

Punk-prinsessa

Nämä kynnet loivat kyllä ihan itsensä. Alunperin suunnitelma oli tehdä jotain ihan muuta, vähän söpömpää, mutta näin kävi. Näistä tulee mieleen Union Jack, niitit ja punk. Minulla ei tosin ole mitään tekemistä punkin kanssa, en ole koskaan ollut mitenkään kapinallinen :D Viihdyn tälläisissä vähän rajummissakin kynsissä kuitenkin aivan mainiosti.


Pohjalla tummansinistä lakkaa, nail art -lakoilla vedetty rastit ja rastien väliin mikrohelmiä. Ah kun on koviksen näköiset.


Minulla ei oikeastaan ole edes rajoitteita siihen, millaisissa kynsissä viihdyn. En karsasta mitään värejä tai koristeita, ainoa mitä vältän on tylsyys. Yksivärisissä tai lähes yksivärisissä kynsissä ahdistaa ):


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Gemey Ultra Tenue 56 Bleu Nuit
-Kiss Nail Art Bikini Pink
-Kiss Nail Art Beach Green
-kirkasta lakkaa mikrohelmien kiinnitykseen
-Mavala Mavadry
-mikrohelmiä

Kynsikorukin on tällä kertaa mahtunut kuviin :D Muistin sen jopa jo siinä vaiheessa kun olin ottanut ensimmäiset kuvat. Huhhuh. Ei ole kuulkaa helppoa olla hajamielinen ihminen ): Sitä huomaa aina välillä laittavansa tyhjää maitolasia jääkaappiin tai heittävänsä roskia pyykkikoriin. Rankkaa on elämä.

maanantai 22. elokuuta 2011

Tänään diskotaan!

Party party! Mikäpä sen parempi aihe juhlia, kun 80-luvun diskolattia kynsillä. Diskopalloa en sentään tehnyt, mutta ajatelkaa nuo kimalteet diskopallon kimalteina :D Mielestäni nämä on aika hauskat ja pirteät, tyttömäisetkin (: Kynsikoru on taas unohtunut kuvista. Otan sen aina lakkauksien ajaksi pois ja muistan laittaa uuden vasta siinä vaiheessa kun kuvat on jo otettu ja kamera kiinni koneessa. Argh.


Ruutujen rajat tehty pinkillä nail art -lakalla, ruudut täytetty dotting toolia käyttäen pinkillä ja keltaisella ja kuorrutettu isopalaisella glitterillä. Kasarimeininkiä pienellä vaivalla.


Tykkäsin jostain oudosta syystä ihan tajuttomasti väkertää tuolla nail art -lakalla. Olisi tehnyt mieli piirrellä lisää viivoja sinne tänne, mutta ajattelin nyt edetä kuitenkin suunnitelman mukaan :D Tykkäsin myös lopputuloksesta ennen ruutujen täyttöä. Miksi viivat on niin kivoja?


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava aluslakka
-Kiss Nail Art Bikini Pink
-Yssy 50
-H&M Yellow
-Yssy 45
-Mavala Mavadry
-dotting tool

Minulla on nyt sitten kaksi samannimistä keltaista H&M:n lakkaa. Molemmat tulivat kesäpakkausten mukana ja molempien nimi on Yellow. Ainoa ongelma on siinä, etteivät ne ole edes samansävyiset. Tänään käyttämäni Yellow on tummempi vihertävänkeltainen, kun taas toinen Yellow on ihan puhdas pastellikeltainen. Voi henkkamaukka, miksette voi käyttää mielikuvitusta nimetessänne lakkoja? Ette aiheuttaisi tälläisiä ongelmatilanteita kynsilakkahamstereille. Itku.

Ja mikähän Nivealle on iskenyt, kun myyvät ainakin meidän Anttilassa kaiken värikosmetiikan pois alennuksilla? Kynsilakkojakin oli maukkaaseen 4€ hintaan ja kaikissa muissakin tuotteissa alennuslaput. Jos joku tästä tietää, saa valaista.

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Kun epätoivo iskee

Epätoivoisesta kynsibloggarista syntyy tälläistä jälkeä. Tein ensin aivan täysin erilaiset kynnet mutta ne olivat yksinkertaisesti niin kamalat, että ne oli pakko ottaa pois. Sitten vaan taas tyhjästä ideoimaan ja tässä lopputulos. Ei nyt mitenkään kummoiset, mutta turhautuneisuus oli sitä luokkaa että en jaksanut enää paljoakaan lähteä virittelemään. Näihinkin piti tulla eräs todella hyvä idea, joka toteutuksen tasolla oli sitten aivan surkea. Kynsikorukin on unohtunut kuvista, huokaus...


Pohjalla vaaleanlilaa metallilakkaa, kärkiin töpötelty tummanlilaa glitterlakkaa, päälle musta cracklelakka ja kolmionmuotoisia strasseja. Turhautuneen kynsipäivän ratkaisu.


Nuo Flormarin supershinet ovat muuten ihan mahtavia töpöttelyliukuvärjäyksessä! Näyttävät ihan irtoglitteriltä tai ainakin tämä mitä minä laitoin näytti. Efekti tosin hävisi cracklen alle mutta aion kyllä tehdä saman uudestaan (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Nivea Colour Dynamite 712 Ice Rose
-Flormar Supershine U06
-H&M Cracked Black
-Mavala Mavadry
-strasseja
-strassitikku

Että näin tänään. Taitaa olla viisaampaa lopettaa postaus ajoissa, ennenkuin joku saa vielä angstin yliannostuksen. Onneksi huomenna on uusi päivä.

lauantai 20. elokuuta 2011

Abstraktia kynsitaidetta

Tälläistä tänään. Omasta mielestä jotenkin yksinkertaiset kynnet, en vain millään kyennyt keksimään mitään, mikä olisi tuohon vielä sopinut. Kaipa se sitten tarkoittaa ettei mitään enää tarvita? (: Pelkäsin vähän että miten tuo sahalaitakohdan mattauskin onnistuu, mutta hyvin meni. Ristiriitaista sinänsä, etten ajattele näistä mitään ihmeellistä, mutta jotenkin katse hakeutuu kynsiin koko ajan :D Hassua.


Pohjalla lilasävyistä glitterlakkaa, sen päälle päälyslakka, kärkiin sinertävää lakkaa jonka sahalaitareunat ensin muotoilin dotting toolilla ja sen jälkeen nail art -lakalla. Sahalaitojen kulmiin liloja helmenpuolikkaita ja sinertävälle alueelle mattapäälyslakka. Katselen näitä kynsiä vähän väliä tässä kirjoitellessani ja alan kohta pitää näistä...


Tuon minersin lakan kanssa kyllä meni hermot. Se on niin vetelää ja sudin varsi on niin pitkä, että siinä vaiheessa kun alat sivellä sitä kynsiisi, varresta tippuu pisaroita pöydälle ja vaatteille jne. Raastavaa.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava aluslakka
-Maybelline Colorama 3 Tutti Fruitti
-Mavala Mavadry
-miners Denim Shorts
-Kiss Nail Art Pearl Blue
-kirkasta lakkaa helmenpuolikkaiden kiinnitykseen
-Rimmel Lycra Pro Matte Finish
-helmenpuolikkaita
-helmitikku

Rimmelin uudet I <3 Lasting Finish -lakat ovat kyllä tosiaan menneet kuin kuumille kiville. Disco Ball on keikkunut monissa blogeissa ja kaupoissa on standit tyhjillään. Viimeksi tänään sittarissa tarkistin asian ja vain muutamaa sävyä oli muutama hassu pullo jäljellä. En muista tälläistä nähneeni ihan vähään aikaan (: Liekö halpa hinta syynä?

Edit. Suurensin kuvakokoa. Taidan pitää suuret kuvat jatkossakin (:

perjantai 19. elokuuta 2011

Kohti syksyä

Hieno tuuri :D Juuri sille päivälle kun olin suunnitellut tälläisen übersyksyisen lakkauksen, tuleekin sitten maailman kesäisin auringonpaiste. Nyt kynsipolot näyttävät olevan aivan totaalisen väärässä paikassa ja niin väärään aikaan, että itkettää. Toivottavasti illalle osuisi edes pienenpieni sadekuuro.


Pohjalla ruskeaa lakkaa, päälle töpötelty oranssia sekä keltaista lakkaa, koristeeksi sateenvarjoleimat ja isohileistä glitteriä. Ja näin on valmistauduttu syksyyn syyskynsin (:


Olin kyllä äimän käkenä kun huomasin, että tuo glitterlakka ei sotkenut leimauksia ollenkaan. Olinkin kyllä erittäin varovainen mutta en usko että täysin johtuu siitä. Tätä asiaa täytyy tutkia tarkemmin.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-L'oreal Holographic Shine 807
-Flormar Neon Colors N004
-Wild and Crazy Twilight
-Konadin musta erikoislakka
-Yssy 46
-Mavala Mavadry
-Kuviot Konadin laatasta m8

Blogilla on nyt sitten ihan uusi, kunnollinen ulkoasu! Edellinen näytti niin koruttomalta, tylsältä ja räpellykseltä että eilen illalla käärin hihat ja rupesin etsimään juuri sitä täydellistä taustaa. Löytyihän se ja pienen photoshopsession jälkeen täydellinen bannerikin oli valmis. Tykkään tästä nyt ihan hirmuisesti, tekee blogista jotenkin paljon mielenkiintoisemman, eikö vain? (:

torstai 18. elokuuta 2011

Hempeitä kesäkukkia

Taidan nyt oikein uhmata näitä synkkiä ja sateisia syyspäiviä kun teen kynsiin kukkasia (: Ja mitä pastellisempia, sen parempi! Kuka nyt haluaa muutenkin harmaassa maailmassa katsella harmaita kynsiä? Tänään ei poikkeuksellisesti tule kuvaa kaikista kynsistä, peukalo joutui koekaniiniksi ja näyttää melko karmealta :D Siinä on nyt vähän kaikkea sekaisin kun mietin mitä lakkaukseen lisäisin.


Pohjalla ihanaa lilaa helmiäislakkaa, helmenpuolikkailla muodostettuja kukkia, strassit kulmiin ja mattapäälyslakkaa. Söpöjä tuli (: Tuo lila lakka vain levittyi kamalan epätasaisesti.

Joku saattaakin huomata, että kuvassa on jotain uutta. Tein tänään itselleni siis kynsilävistyksen! Tykkään tosi paljon (: Täytyy vain vähän miettiä tuota lävistyksen paikkaa uudestaan, ei nimittäin paljon koneella olevalle hirveän hyvin toimi tuo etusormi. Kunhan nimettömässä on tarpeeksi pitkä kynsi, laitan korun varmaankin siihen.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Luminelle Mauve captivant
-kirkasta lakkaa helmenpuolikkaiden ja strassien kiinnitykseen
-Rimmel Lycra Pro Matte Finish
-helmenpuolikkaita
-strasseja
-strassitikku


Nämä huuto.netistä tilaamani tavarat saapuivat siis tänään: kynsipora ja kynsikoruja 12 kpl hyrrässä. Tätä pakettia kyttäsin kyllä vaikka kuinka kauan! Olen niin pitkään halunnut laittaa itselleni jonkun kivan kynsikorun :D Kärsivällisyys palkitaan ja lysti maksoi vain 6,10€. Rakastan!

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Kun pikku-Ine 5v sai käsiinsä kynsilakkoja...

...hän teki monien muiden pienten tyttöjen tapaan kynsilleen taideteoksen, jossa oli sydämiä, pinkkiä ja kimallusta. Hui kauhistus :D Näistä oli tarkoitus tulla söpöt mutta tyylikkäät ja lopputulos ei ole kyllä kumpaakaan. Ihan kamalaa. Näyttää tosiaan jonkun viisivuotiaan ideoimalta ja toteuttamalta. Psssst, jos joku kysyy, tämä on sitten naivistista taidetta eikä suinkaan epäonnistuneet kynnet...


Pohjalla vaaleanpunaista helmiäislakkaa, päälle piirrelty nail art -lakalla sydämiä joiden keskellä sydänstrassit, glitteriä koko kynnelle ja graffitilakkaa reunoille. Tämä ohje siis vain niille, jotka haluavat mennä hätkähdyttämään juhlakansaa lastenkutsuille.


Olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että nail art -lakkojen siveltimet ovat liian pitkiä eivätkä tottele >:( Jos ne olisi semmoisia ihan töpöjä niin niillähän saisi paljon tarkempaa jälkeä kun ne eivät taipuisi mihin sattuu. Nyyh. En vain raaski leikellä omiani ihan vielä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Maybelline Colorama 04 strong mint
-Kiss Nail Art Bikini Pink
-Wet n Wild Wild Shine Sparked
-Isadora Graffiti 803 Masterpiece Pink
-Mavala Mavadry
-strasseja
-strassitikku

Nyt on sitten viikko kulunut siitä, kun aloitin kynsien valkaisun Oriflamen kynsinaamiolla. Tästä siis lähdettiin...



...ja tässä ollaan viikon kuluttua. Itse ainakin huomaan selkeää edistystä, entäs te? Voi olla että kuvat eivät ihan täysin pidä paikkaansa kun tuo jälkimmäinen on vähän epätarkkakin valaistuksen puutteen vuoksi. Miehenikin kyllä sanoi huomanneensa muutoksen, joten kaipa sitä on omia silmiään uskottava :D Aion jatkaa tämän käyttöä ja katsoa, tuleeko tulosta vielä lisää. Saisiko näistä jotenkin vielä oikean väriset?

Ja yli 40 lukijaa jo, tajutonta. Heippa kaikille uusille ja tervetuloa mukaan (:

tiistai 16. elokuuta 2011

Tuiketta pimeneviin iltoihin

En kyllä yhtään tykkää syksyn tulemisesta. Valoa on jo nyt liian vähän kynsien kuvaamiseksi illalla, kauhuissani odotan mitä siitäkin tulee kun iltaisin on jo pilkkopimeää. Kuvanlaatu voi kärsiä melkoisen romahduksen ja sekös kynsibloggaajaa itkettää. Taitaa pimenevät illat vaikuttaa kynsiinikin, kun tänään tuli tälläistä tummempaa jälkeä muutamalla valopilkulla.


Alla tummansinistä lakkaa, koristeltu mikrohelmillä ja päälyslakaksi mattalakka, jonka päälle piirsin viivatähtiä :D Tähdet siis kiiltävät, pohjalakka ei. Tuo pohjalakka oli kyllä aivan ihana vähän vihertävä tummansininen, jonka väri meni lähes mustaksi mattalakan vaikutuksesta.


 Julistan myös tässä ja nyt, että minä kieltäydyn synkentämästä värimaailmaani syksyn ja talven ajaksi. Tässä blogissa tullaan siis edelleen näkemään neonvärejä sekä pastelleja vaikka lunta tupruttaisi.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Yssy 41
-L'oreal Jet Set Shine 400
-kirkasta lakkaa mikrohelmien kiinnitykseen
-Rimmel Lycra Pro Matte Finish
-mikrohelmiä
-dotting tool


Sain myös blogipalkinnon! Kiitos Nails1820 (:

Tässä haasteessa palkinnon saajan kuuluu kertoa lempiväri, lempiruoka ja unelmien matkakohde.


Lempivärini on sininen/turkoosi. En oikein osaa päättää ja osittainhan ne menevät sekaisinkin (:


Olen melko huono ruuan kanssa, joten lempiruokaa en osaa sanoa. Anteeksi :D


Unelmieni matkakohde on monen muun tavoin New York, iso omena. Joskus vielä minäkin sinne...Itseasiassa meillä on tuo sama kuva seinällä 3D-tauluna. Myös Tokio olisi kiva (:

Annan tämän palkinnon Rose's Nailsin Roselle, night sky nailsin jonsulle, Vapeurs d'acétone!:n Riikalle sekä Mimo's Nail Artin Prinsessalle.

Ja Charming Nails -blogissa pyörähti tänään käyntiin lakkauskilpailu! Käykäähän osallistumassa (: