keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Kenkien inspiroimat kynnet

Tosiaan, näihin kynsiin sain inspiraation näistä kengistä. Jotenkin tosi erikoinen ja hauska väriyhdistelmä ja isot palkkiraidat sekä söpö rusetti tekivät kengistä tosi mielenkiintoiset ja jäljittelin tyyliä sitten kynsillä (: Rusetteja tuli vähän enemmän kuin esikuvassaan ja pinta on melkoisen paljon karheampi glitterin jäljiltä, olisi tuollainen kiiltäväkin versio varmasti ollut aika tyylikäs. Kivathan näistä kyllä tuli!


Pohjalla lilaa cremelakkaa, pinkkiä irtoglitteriä päälle ja koristeeksi pinkillä cracklelakalla tehdyt raidat ja fimorusetit.


Odotin tuolta Golden Roselta melko hyvää laatua, mutta nyt täytyy sanoa että lakka oli melkoisen vetistä. Kolmella kerroksella sai onneksi ihan nätin, täysin peittävän pinnan mutta kuten sanoin, odotin vähän parempaa tulosta. Ei lakka onneksi niin huono ollut ettenkö voisi ostaa lisääkin pulloja (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Golden Rose, Fantastic Color, 180
-Flormar, Graffiti Nails, G08
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (fimojen kiinnitykseen)
-Seche Vite
-pinkkiä irtoglitteriä
-vaaleanpunaisia rusettifimoja

Huhhuh, yleensä en paljasta ostoksiani etukäteen mutta nyt löysin niin hyvän diilin huuto.netistä että pakko vähän hehkuttaa: 52 fimotankoa 3,55€! Ihan tajuton hinta, vertailun vuoksi eräs toinen myyjä pyytää sadasta tangosta yli 20 euroa. Kaiken lisäksi mikäli setti on kohteessa olleen kuvan mukainen, tulen saamaan paaaaaljon hedelmäfimoja, joista minulla onkin ollut melkoinen puute. Ai vitsi mikä onnenpotku! (: Oikeastihan joulukuun ostosaika alkaa vasta huomenna, mutta pakkohan tämä kauppa oli tehdä ettei livahda käsistä. Voi minua onnentyttöä!

tiistai 29. marraskuuta 2011

Jalokivin koristeltu

Olen jo pidemmän aikaa halunnut kokeilla tätä koristelutyyliä eli helmiä strassin ympärillä. Fiksut käyttävät tässä kohtaa tietysti helminauhaa, mutta sen voi korvata myös kärsivällisyydellä ja mikrohelmillä kuten minä tein :D Jos nyt jotakin kiinnostaa, niin helmien asetteluun meni puolisentoista tuntia. Kaiken vaivan arvoista: ihanat, taatusti erottuvat kynnet lopputuloksena (:


Pohjalla sinistä shimmerlakkaa, ovaalistrassit joiden ympärillä mikrohelmiä ja päälle glitterlakkaa.


Kyllä, olen väsynyt näiden mikrohelmien kanssa räpeltelystä (: Se on todellakin vaivalloista asetella yksi helmi kerrallaan eikä missään nimessä kärsimättömän ihmisen hommaa, hermot menee hyvin äkkiä. Silti olen itse tykästynyt hirveästi erilaisiin mikrohelmijuttuihin (kuten blogissa monesti näkyy) ja lisää mikrohelmiä olisi kiva saada. Hyvälaatuisia on vain todella vaikea löytää, nämä tämänhetkiset ovat ainakin ihan metallia eikä mitään muovia.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, 198 Azure
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien ja mikrohelmien kiinnitykseen)
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, 500 Disco Ball
-Seche Vite
-ovaalistrasseja
-hopeanvärisiä mikrohelmiä
-strassitikku

Muistakaahan ihmiset osallistua Glitz & Glamin joulukynsikilpailun äänestykseen! Omat kynteni ovat siellä numerolla 13, jos joku näkee ne äänensä arvoisiksi (: Äänestäjien kesken arvotaan ihan huippupalkinto, joten kannattaa jo senkin vuoksi uhrata pieni hetki aikaansa. Äänestysohjeet ja kynnet löydät TÄÄLTÄ. Onnea kaikille osallistuneille kisaan!

maanantai 28. marraskuuta 2011

Pikkutyttökynnet

Sisäinen pikku-Ineni sai vallan ja lopputuloksena on kouluikäisen tytöntyllerön kynsiunelma: on kimallusta, kukkia ja pinkkiä. Naivistisen lookin kruunaavat nail art -lakalla tehdyt kukkien ympäröinnit tai reunukset, miten kukin näitä nyt haluaa katsoa. Kynnet ovat taas sarjaa "oikeasti ihan törkeän hyvännäköiset livenä", kamera kun tuppaa näyttämään kaikki pienet epäkohdat turhankin tarkasti. Tykkään näistä ihan mielettömästi kaikesta huolimatta :D Olen juuri tälläisten näyttävien ja runsaasti koristeltujen kynsien ystävä ja tässäpä sitä näyttävyyttä kerrakseen.


Pohjalla läpikuultava pinkki shimmerlakka, kärkiin töpötelty fuksianväristä lakkaa, fimokukkasia jotka ympyröity nail art -lakalla, ympyröinteihin mikrohelmiä ja kultaista glitterlakkaa päälle.


Tämä käyttämäni pieni pallonmuotoinen lakkapullo on ilmeisesti jonkinlainen kylkiäinen/näyte Lancomelta (melko iso tosin, 9ml) jonka löysin viidelläkymmenellä sentillä kirppikseltä. Otin sen ainoastaan siksi että se oli halpa, mutta tämä kaunokainenpa sisälsi vielä yllätyksen: se nimittäin tuoksuu! Mietin pitkään tässä lakkaillessani että mikä ihme on tämä makea tuoksu ja aikani haisteltuani täytyi todeta että kynsistä se tulee. Melkoinen löytö, tuoksulakka puolella eurolla (: Ja todella ihana, karkkimainen tuoksu se onkin!


 Käytetyt tarvikkeet:

-Lancome, nimetön
-Wet n Wild, Wild Shine, Frosted Fuchsia
-Nail Star, korallinen shimmerlakka
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (mikrohelmien ja fimojen kiinnitykseen)
-e.l.f. , Golden Goddess
-Seche Vite
-pinkkejä kukkafimoja
-kullanvärisiä mikrohelmiä

Konadin Hardner on pois kuvasta ihan tarkoituksella. Minä hölmö unohdin laittaa aluslakkaa! Oikeasti, miten paljon yksi tyttöparka voi sählätä :D En tajua mitä ihmettä on tullut ajateltua siinä kohtaa. Voi itku tätä hajamielistä päätä (:

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Herkulliset namikynnet

Herkulliset namikynnet on nyt toteutettu laiskasti leimoilla :D Halusin kokeilla tuota hauskaa koko kynnen leimaa ihan vaikka vain kerran. Kuvio on siitä hauska että se on yksinään täydellinen koristelu ja sama ominaisuus on myös sen vika: koko kynnelle leimattuna muut koristelumahdollisuudet ovat aika vähäiset. En kuitenkaan halunnut jättää lakkausta pelkiksi leimoiksi vaan lähes epätoivoisesti laitoin sitten muutaman strassin sinne tänne. Taidan kyllä tykätä näistä kynsistä (:


Pohjalla vanhan kullan väristä lakkaa, päälle pinkit leimat ja muutama strassi.


Isompi stampperi näiden isojen kuvioiden kanssa tulisi kyllä tarpeeseen. XL-stamper houkuttelisi, mutta sen saaminen on tietääkseni melko suurten postikulujen takana(?). Jos joku tietää mistä tuon saisi suht halvalla niin antakoon kaupan nimen ilmi ja heti! En itse välttämättä kaikkia kauppapaikkoja tiedäkkään.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Wild and Crazy, Lollipop
-Konad, pinkki erikoislakka
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien kiinnitykseen)
-Konad, top coat
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta Q1 Charming Nails
-strasseja
-strassitikku


Tuli tänään käytyä Seppälässä ja alepurkissa oli kivasti oransseja La Femme Beautyn lakkoja. Koska tämä Orange Cream on ainoa jota en vielä omistanut, oli suorastaan velvollisuus ottaa se porukan jatkoksi huikeaan 1e hintaan. Seppälään oli myös ilmestynyt kaksipäisiä nail art -lakkoja hintaan 5,95. Siis yksi kappale maksaa tuon noin 6e! Ihan järkyttävää. Ebayssa samanlaiset lakat maksavat hädin tuskin euroa ja huuto.netistäkin omansa löytää maks parilla eurolla. Yäk, minulta jää kyllä ylihintaiset tuotteet ostamatta.

Nyt kiinnostaisikin teidän muiden mielipide: tuleeko ostettua mielummin helposti saatavilla olevista paikoista esim. shoppailureissulla fyysisestä kaupasta vai maltatteko kaivaa ja odottaa että löytäisitte haluamanne tuotteen halvimmalla mahdollisella hinnalla? (: Kiinnostaa ihan tosissaan, että ostaako esimerkiksi tuon hintaisia koristelulakkoja oikeasti yksikään hintatietoinen kynsiharrastaja vai olenko ihan väärässä?

lauantai 26. marraskuuta 2011

Överijoulukynnet Ameriikan malliin

Nämä kynnet tein Glitz & Glamin joulukynsikilpailuun (: Ja olen kyllä aivan täydellisen tyytyväinen! Siis omasta mielestäni nämä on ihan mahtavat, sellaiset amerikkalaiset blingblingjoulumeiningillä koristellut joululakkaukset ja onnistuivat vielä juuri niinkuin halusinkin! Ah tätä kynsityytyväisyyden tunnetta <3 Peukalo nyt meinasi vähän mennä miten sattuu mutta onnistuin pelastamaan senkin kivaksi. Mielestäni viisi kynttä kuvassa on jotenkin paljon esteettisempi kuin yksi.


Pohjalla joulunvihreää tai -punaista lakkaa, peukaloon taiteiltu nail art -lakalla joulusukan punainen muoto, reunustettu hopeaglitterisellä nail art -lakalla ja tarrat kulmiin, etusormessa pipariukkotarrat ja tonttulakkitarrat, keskisormessa nail art -lakalla tehty tonttulakkimuoto joka reunustettu strasseilla ja iso strassi kärkeen kulkuseksi, nimettömässä pyöreillä strasseilla toteutettu joulukuusi ja strassitähti joulutähdeksi ja pikkurillissä joulukellotarra ja strassit. Kaikkien kynsien päälle lisätty vielä isohileistä glitterlakkaa.


Uskomatonta, näihin koristeluihin meni vain noin tunti, vaikka tein peukalon ja nimettömän kerran uusiksi. Olen nyt niin joulufiiliksissä että voih (: Jotain tälläistä haluaisin tehdä ehkä itselleni sitten oikean joulun aikaan tai ehkä keksin jotain vielä blingimpää... Jos mahdollista :D


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Wild and Crazy, Erie
-Wet n Wild, Wild Shine, Burgundy Frost
-Nail Star, punainen creme
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien kiinnitykseen)
-Nail Star, hopeinen glitter
-Wet n Wild, Wild Shine, Kaleidoscope
-Seche Vite
-tarroja
-2mm strasseja
-3mm strasseja
-tähtistrasseja

Mä olen kyllä sitten vihoviimeinen sähläri! Lähetin nimittäin ensimmäisen kilpailusähköpostin ilman kuvaa... :D Että sitä osaa ihminen olla hölmö! Lähetin tietysti uuden meilin perään mutta kyllä silti pikkuisen nolottaa. Hyvä minä :D

perjantai 25. marraskuuta 2011

Kynsille villapaita!

Koska kynsille ei oikeaa villaa voi laittaa (tai ainakaan minä en keksi että miten), täytyi sitten korvata se pelkällä koristelulla. Perinteistä villapaitakuviota siis tänään :D Pää löi ihan tyhjää koristelujen suhteen tuon ison kuvion jälkeen joten jätin sen noin. Eipä näissä mitään ihmeitä tänään, peukaloon tein taas vähän kokeiluja joten se saa nyt jäädä pimentoon.


Pohjalla oranssia shimmerlakkaa ja erivärisillä nail art -lakoilla tehty kuvio.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Wild and Crazy, Utopia
-Nail Star, punainen shimmerlakka
-Golden Rose, Nail Art, 126
-Nail Star, vihreä shimmerlakka
-Nail Star, oranssi glitterlakka
-Seche Vite

Huhhuh, on ollut melkoisen rankka ja vähäuninen viikko ja taitaapi näkyä vähän kynsissäkin. Josko ensi viikolla saisi levon jälkeen vähän jotain järkevämpää aikaan :D

torstai 24. marraskuuta 2011

Lunta tupaan

Täällä satoi tänään vettä, joka sulatti kaiken kivan valkoisen lumen pois ja jäljelle jäi taas vain harmaita ja ruskeita sävyjä. Lumen muistoksi teinkin sitten tälläiset lumihiutalekynnet (: Näistä tuli aivan ihanat! Tykkään kympillä <3 Kynnet ovat tosi yksinkertaiset mutteivät ehkä näytä siltä ja petroolinvärinen pohjalakkakin on upea. Vielä kun huomenna sataisi pikkuisen lunta niin nämä sopivat meininkiin kuin nenu päähän.


Pohjalla petroolin väristä cremelakkaa, päälle sinertävänsävyistä lempiglitteriäni ja lumihiutaletarrat.


Näin villapaitakaudella kynsikorut tarttuvat ihan joka paikkaan (: Yhden metallirinkulan yhdestä korusta jo tuhosinkin kun se tarttui liian tiukasti kiinni ja riuhtaisin sitten oikein voimalla. Mokoma otti ja suoristui :D Tiimaristahan noita pieniä renkaita varmaan saa, täytyykin käydä katsastamassa vähän varaosia ja kenties voisi kokeilla tehdä muutamaa itse jostain pienistä helyistä. Mikäs sen siistimpää kun itse tehdyt, uniikit kynsikorut.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Gosh, 592 Pool Party
-Max Factor, Nailfinity, 866 Extra Glitter
-Seche Vite
-tarroja

Tulipa sitten testattua tässä nuo Fräuleinin tarrat ja hyvältä vaikuttaa! Eivät ole sellaista joustamatonta kovamuovia vaan melko pehmeitä, joten kestävät paremmin arkista irrottamista. Jes! Ette usko että himottaa päästä jo käyttämään noita kaikkia ihania joulutarroja: joulupukkeja, kuusia, pipariukkoja... Ei taida yksi joulu riittää näiden tuhlaamiseen :D

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

No onkos tullut kesä?

Nyt jos vähääkään kärsii kaamosmasennuksesta niin kannattaapa katsella näitä kynsiä :D Aurinkoa ja lämpöä riittää! Ei tämäkään nyt ihan putkeen mennyt, auringot on vähän joidenkin intiaanisymbolien ja hämähäkkien risteytyksiä mutta korvasin puuttuvan taiteellisuuden kimalluksella. Hohtaa kuin rantahiekka (: Jotenkin silti tosi pirteät ja hauskat, mitäs pienistä virheistä.


Pohjalla oranssia cremelakkaa, ensin mustalla nail art -lakalla piirrellyt auringot ja päälle oranssilla glitterlakalla, viimeistely kullanhohtoisella lakalla ja kultaglitterillä.


Täytyypä nyt sanoa ettei taida Konadin Hardnerkaan olla se täydellinen aluslakka ): Eilisten voimakkaiden värien, punaisen ja vihreän, jäljiltä kynnet on nyt taas kivan kirjavat. Nyyh. Mistä löytäisi aluslakan joka ei päästäisi edes niitä kaikkein värjäävimpiä värejä läpi.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Wet n Wild, Wild Shine, Sunny Side Up
-Golden Rose, Nail Art, 106
-Nail Star, oranssi glitter
-Flormar, Supershine Miracle, U22
-e.l.f. , Golden Goddess
-Seche Vite

Haha, sopiikohan tälläiset aurinkolakkaukset joulunaikaan :D Jos vaikutus on sama kuin että tekisi lumihiutalelakkaukset keskikesällä? Vai pelkkää pirteää vaihtelua? Itse taidan lukeutua jälkimmäiseen. Tykkään tehdä juuri sellaiset lakkaukset kun tekee mieli, vuodenaikaan katsomatta. Inspiraatiota ei pidä tukahduttaa! :D

tiistai 22. marraskuuta 2011

Pikkujoulukynnet

Tälläiset pikkujoulukynnet tein Yónas Secret Chamberin parhaat pikkujoulukynnet -kilpailuun. Ideoin nämä tylsällä automaatiotunnilla ja silloin tuntui hyvältä idealta, nyt on kyllä vähän keskinkertainen olo kun näitä katselee. Olen ihan poikki silkan kuvaussession takia! Käytin valehtelematta ainakin tunnin, kolmea eri kameraa, apukuvaajaa (miestä) ja PALJON huonoja kuvia. Lopulta luovutin ja otin vain jonkun vähiten huonon jonka lähetin kisaan, tulipa osallistuttua kun kerran nämä kynnet teinkin. Livenä ovat muuten todella ihanat! Äh, valtakunta kunnon kamerasta...


Pohjalla eri värisiä vaaleampia sävyjä, lumihiutaleleimat joiden keskellä strassit, vinosti lakattu saman värin tummemmalla sävyllä, leimattu vinoon verkkokuviot, rajalle mikrohelmiä ja lopuksi glitterlakkaa päälle.


Vähän kyllä pelottaa että mitähän muista kynsikisoista tulee kun tämäkin oli jo näin tuskaa ): Mutta melko paljon oli myös kynsissä vikaa: hankala kuvata näitä metallisen/frostin pinnan tekeviä lakkoja. Lumihiutaleetkaan eivät näkyneet kunnolla!


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Nivea, Manicure Naturals, 02 Vanilla
-miners, Blue Monday
-H&M, No Mambo Jambo
-Flormar, True Color, 030
-La Femme Beauty, 93 Carnival
-Wild and Crazy, Ticklish Toes
-L'oreal, Resist & Shine, 003
-Wet n Wild, Wild Shine, Blue Moon
-Wild and Crazy, Erie
-Wet n Wild, Wild Shine, Burgundy Frost
-Gosh, 573 Golden Brown
-Konad, hopeinen erikoislakka
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien ja mikrohelmien kiinnitykseen)
-Wet n Wild, Wild Shine, Kaleidoscope
-Konad, top coat
-Seche Vite
-Leimailut Konadin laatoista m57 ja m59
-strasseja
-mikrohelmiä

Puuh! Kaikesta huolimatta olen ihan tyytyväinen näihin kynsiin (: Sitten vaan kohti uusia kilpailuja ja toivottavasti paremmalla kuvausonnella!

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Vrum vrum!

Olempas vauhdikkaalla päällä tänään! Hauska kirkas ketsupinpunainen lakka sai päälleen rallikuviot (: Tuli jotenkin ärhäkkä mielikuva tästä väristä ja ralliautothan ovat juuri sitä. Olen muuten todella tyytyväinen näihin, vaikka eivät ensikatsomalta ehkä rallijutuilta näytäkkään (testattu miehellä). Täytyy myöntää että olin olevinani ovela ja valitsin numero ykkösen ettei tarvitsisi yrittää piirrellä pyöreitä muotoja...


Pohjalla punaista lakkaa, nail art -lakoilla raidat, dotting toolilla ja valkoisella lakalla "lätkät" ja mustalla nail art -lakalla numerot.


Ratkaisin muuten neonlakkaongelmani! Tämä punainen on myös erittäin kirkasvärinen jelly, eli tarvitsee alleen valkoisen lakan loistaakseen kunnolla. Paksuun valkoiseen cremeen kyllästyneenä yritin vimmatusti keksiä muita keinoja ja lopulta sitten välähti (: Omistan pari pulloa haaleita, peittämättömiä valkoisia lakkoja, joille en ole oikeastaan keksinyt mitään käyttöä juuri laimean maitomaisen olemuksen takia ja näistä sain aivan loistavia aluslakkoja neonlakoille! Pari kerrosta tuollaista maitolakkaa ei yksinään näytä kynnellä juuri miltään, mutta antaa sen verran valkoista (tai noh... vaaleaa) pohjaa, että kirkkaat värit ovat kirkkaita myös kynnellä. Jessss! Peittävyys tosin kärsii kun aluslakka eikä värilakka ole mitenkään peittäviä, mutta ompahan väri edes kunnossa. Mielummin kärsin peittämättömyydestä kuin kamalista, sotkuisista kynsinauhoista.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Nivea, Calcium power gloss, 90 Star Gloss (neonlakan pohjaksi)
-Flormar, 380
-Nail Star, sininen creme
-Golden Rose, Nail Art, 106
-Wild and Crazy, Montana
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-dotting tool

Hih, tarvikekuvassa näkyykin vilaus jouluvaloista (: Rakastan hirveästi kaikkia koristevaloja, eritoten jouluvaloja! Tänään sitten vihdoin laitoin kämpän osittain joulukuntoon ripottelemalla erilaisia valoja ympäriinsä. Ihanan jouluisa tunnelma täällä nyt, vieläkun saisi loput koristeet laitettua. Ine <3 joulu.

lauantai 19. marraskuuta 2011

Palloja vai viivoja?

Viivoja palloilla! Vähän väriä tähän herkulliseen, täydelliseen suklaanruskeaan. Tylsähän tämä muuten ehkä olisi, mutta tein sitten yhden palloviivan glitter dusteilla (: Parissa kynnessä tosin sitä glitteriä levähti vähän muuallekkin mutta päälyslakka pelasti, eikä pienet virheet niin helposti näy. Toivottavasti noista glittereistä nyt erottaa että ovat palloja! Mikäs näiden kanssa ollessa, ihan peruskivat kotiviikonloppukynnet.


Pohjalla suklaanruskeaa cremelakkaa, ensin pallot värittömällä lakalla ja dotting toolilla jonka jälkeen märkien länttien päälle ripoteltu glitterpölyä ja lopuksi erikokoisilla dotting tooleilla palloviivoja.


Olen kyllä oikeasti niin hajamielinen otus että... Unohdin tehdä yhteen kynteen koristelut kokonaan! Glitterpallot tein mutta lakkapallot jäi laittamatta. Voi argh. Miten näin voi edes käydä :D


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Flormar, 413
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (glitter dustien kiinnitykseen)
-miss Selene, 16
-La Femme Beauty, 105 Lilac Cream
-La Femme Beauty, 103 Lime Cream
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, 058 Lemon Drop
-miners, Marshmallow
-Seche Vite
-dotting tooleja
-glitter dusteja

Tänään oli kyllä vähän laiska kynsipäivä, mutta tuli silti tehtyä kohtuullisen paljon vaivaa vaativat kynnet (: Dustien kanssa leikkiminen on kyllä yllättävän paljon aikaa vaativaa, ei pidä kiireessä siihen hommaan lähteä. Ja sitä glitteriä sitten ihan tosiaan on joka paikassa, myös naamassa! Terveisin kimalteleva Ine.

Naisellisen rosoista

Kun lakkauksessa on virheitä ja puutteita on helppo sanoa, että tästä tuli nyt vähän rosoinen tai rock :D Tänään ei oikein leimailut sujuneet. Tiesin toki jo etukäteen että ihana ristikkokuvio, josta on tullut melkoinen lemppari, on aivan liian pieni kynsiini mutta myös lakan levitys ja leimaaminen takkusivat: scraperilla vedettäessä puolet kuviosta jäi ilman lakkaa ja jollain ihmeen tavalla onnistuin myös suttaamaan osan leimoista mustaksi mössöksi kynnelle. Yritin pelastaa ja korjata virheitä lastulakalla mutta eihän se kirkkaassa päivänvalossa mitään auta :D Silti, arvatkaapa mitä! Minä tykkään näistä hirveästi. Jokseenkin mielenkiintoiset ja rajun naiselliset kynnet.


Pohjalla punaista lakkaa, mustat verkkoleimat, lastulakkaa päälle ja lopuksi valkoisia ruusutarroja.


Pohjalla käyttämäni Technicin punainen rassukka oli ihan vammautunut ): Äiti oli ostanut sen alekorista eikä ollut huomannut, että pullo oli vajaa jo valmiiksi. Ollut ilmeisesti auki melko kauan, sillä lakka oli kovasti liisteröitynyt. Kuka oikein availee myyntipulloja? Ei voi ymmärtää. Aika monestikkin kaupasta ostamassani lakassa on lakkatahroja pullonkaulassa, mitkä eivät voi johtua mistään muusta kuin siitä, että pulloa on avattu kaupassa. Hyi hyi.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Technic, Tango Red
-Konad, musta erikoislakka
-Gosh, 546 Rainbow
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m57
-tarroja

Hitsi kun tällä hetkellä on taas meneillään ainakin kolme kynsikilpailua ja peräti kaksi niistä jouluaiheisia, mutta en vain ole saanut aikaiseksi suunnitella mitään. Ehkä näin viikonloppuna täytyisi koettaa keksiä jotakin, kun on tätä aikaakin mukavasti (: Lakkauskilpailut ovat kyllä kivoja!

torstai 17. marraskuuta 2011

Tsirpit saastepilvessä

Miksiköhän ihmeessä valitsin juuri vihreän värin näiden kynsien taustaksi? Lintupolot ovat ihan eksyksissä, näkeehän sen jo niiden epäsymmetrisistä lentoradoista. En ole näistä kynsistä ihan varma. Itse tiedän mitä tämä esittää, mutta olen huolissani että muut näkevät näissä vain lintuja ja kummallisia läiskiä :D Ne ovat pilviä! Tai ainakin yrittävät olla. Enkä ihan oikeasti tiedä mikä sai peukalon näyttämään tuolta ):


Pohjalla vaaleanvihreää lakkaa, lintuleimaukset, dotting toolilla tehdyt pilvet joiden päälle ripoteltu irtoglitteriä ja kynsille sudittu sinne tänne huomaamattomanpuoleista glitterlakkaa.


Ensimmäinen kerta kun pääsin käyttämään ihka oikeita glitterdusteja (: Pilvissä on jotenkin enemmän eloa! Lisääminen oli kyllä varsinaista karvalakkityyliä: painetaan glitterkasaa sormella ja painellaan sormeen tarttunut glitter märkään kuvioon. Ainakin toimi :D


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Technic, kool kiwi
-Konad, musta erikoislakka
-Wild and Crazy, Montana
-e.l.f. , Twinkle
-Konad, top coat
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta Q1 Charming Nails
-dotting tool
-glitterpölyä


Tadaa! Fräulein38 -verkkokaupasta tilaamani tuotteet! <3 Koko satsi, eli 25 arkkia joulutarroja, 50 arkkia muita tarroja sekä 48 purkkia glittereitä vain 27e (: Selasin kaikki jo läpi ja aivan ihania juttuja sisältää, joulutarrat varsinkin mahtavia. Ehkä joulukuun alussa voisi aloitella sellaisen joululakkaussarjan...

INEN LAKKALEIKEILLÄ 100 LUKIJAA! Anteeksi, oli ihan pakko huutaa :D Tasan sata lukijaa poksahti siis täyteen tässä illalla ja voi apua, pitäisikö pitää oikein juhlat? On sen verran huippujuttu! Kiitos kaikille uusille ja vanhoille lukijoille seurasta, tätä blogia on ollut oikein hauska pitää (: Tästä on hyvä jatkaa.

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Mmmmmehukasta

Tälläiset sitruskynnet sain väkerrettyä (: Alkaa olla näköjään enemmän sääntö kuin poikkeus, että lakkauksesta tulee jotain ihan muuta kuin mitä ensimmäinen idea oli. Ensimmäinen idea oli nimittäin kynsillä ihan kauhea! Tämä lonkalta heitetty on paljon parempi. Tykkään todella paljon, ihanan värikäs ja kimalteleva ja kiva. Nuo piirrellyt kuviot ovat siis ainakin olevinaan jotain hedelmäkuviota :D


Pohjalla kullankeltaista lakkaa, nail art -lakalla piirreltyjä hedelmäkuvioita kulmiin, ensin vihreällä ja sitten hopeaglitterillä, ja vihreitä hedelmäfimoja.


Juuri kun ensilumikin satoi tänään niin päätin sitten tehdä tälläiset etelänlomalakkaukset :D Tai ehkä pikemminkin syytä olisi, nyt se loskakausi nimittäin sitten alkaa ja värejä tarvitaan. Rantasandaalikynsikorukin sopii oikein kivasti teemaan...


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Technic, lemon sherbet
-Nail Star, shimmervihreä
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (fimojen kiinnitykseen)
-Nail Star, hopeaglitter
-Seche Vite
-fimoja


Käytiin tänään miehen kanssa viimeistä kertaa ennen talvea Tokmannilla (: Sinne on muutama kilometri matkaa ja loskassa/lumessa ja pakkasessa ei enää viitsi kynsilakkojen takia lähteä polkemaan, joten nyt oli hyvä aika käydä bongailemassa viimeisetkin Flormarit. Ja olihan niitä Flormareita, kokonainen pyöreä laari täynnä erilaisia lakkoja sikin sokin! Enimmäkseen Supershineja mutta jokunen peruslakka ja crackle näkyi myös. Otin nyt sitten kaikki värit mitä en vielä omistanut ettei jää mikään kaduttamaan. Ainakin tuo punainen on ihan mahtava tuleviin joululakkauksiin! <3

Vähän pelottaa kyllä tämän lakkauksen puolesta, fimoilla on nimittäin ikävä tapa tarttua hiuksiin ja irrota suihkussa :D Kumpa nämä nyt kestäisi, tykkään näistä kynsistä niin. Toivotaan parasta!

tiistai 15. marraskuuta 2011

Tästä ei pinkki enää pinkimmäksi mene

Flormar se aina osaa yllättää <3 Todella ihana kirkas pinkkipinkki, neoninen sävy. Pariksi sille sopi Flormarin vaaleanvihreä crackle, jota onkin haluttanut jo pidemmän aikaa päästä kokeilemaan (: Täytyy myöntää etten kyllä yhtään tykkää valkoisesta lakasta neonlakan alla! Lakkauksesta tulee tajuttoman paksu ja puuromainen, se kuivuu huonosti ja valkoinen lakka näkyy usein rumasti kynsinauhoilla. En vain mitenkään saa sitä nätisti pois. Vaan minkäs teet, neonlakat eivät loista samalla lailla ilman valkoista lakkaa. Täytyy siis vain valita kahdesta pahasta se pienempi.


Pohjalla valkoista lakkaa pinkin alla, glitterlakkaa, vaaleanvihreää cracklelakkaa vinosti ja vaaleanvihreitä pisarastrasseja rajalle.


Nyt täytyy kyllä myöntää, ensimmäistä kertaa ikinä näitä kuvia on pikkuisen muokattu (: Valkoinen lakka näkyi niin rumasti kynsinauhoilla, että hävetti blogata sellaisia kuvia. Tein ensimmäisen photoshoppailuni ja muokkasin ne piiloon. Aika hyvin vaikka itse sanonkin! :D Paljon miellyttävämpi katsoa.


Käytetyt tarvikkeet:

-Oriflame, Nail Shield (lensi roskiin kuvausten jälkeen)
-Wild and Crazy, Montana
-Flormar, 407
-Wet n Wild, Wild Shine, Kaleidoscope
-Flormar, Graffiti Nails, G03
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassitikku


Päivän saalis! Tänään saapui kahdelta eri blogikirppikseltä tilaamani tavarat ja kävin sitten vielä Seppälässä vilkuilemassa alennuslaaria (: Siellä olikin kaikki kynsitarrat ota 3 maksa 2! Mikä tuuri <3 Valitsin sellaisia tarroja, missä ei ollut kukkia, kukkatarroja nimittäin pursuaa joka paikasta. Varsinkin nuo pienet liskotarrat ovat ihan huippuhauskoja! Lisäksi Seppälästä löytyi taas yksi Wet n Wildin alennuslakka, Mauve Frost(2€).

Wet n Wildin Lavender Creme, minersin Blue Monday ja Konadin laatta m4 tulivat Glitz & Glam -blogista ja ihana Minna oli laittanut kaupanpäälliseksi vielä kynsitarroja ja huulikiillon, jota en kuvaan laittanut (: Mahtavaa! Kynsikorut (joista kiva pinkki sudenkorento kuvissa) ja kukanmuotoiset strassit ovat sitten taas Nailicious -blogista. Oi vitsi, nyt olen taas iloinen (:

maanantai 14. marraskuuta 2011

Punaisia sydämiä ja iso plääh

Mikähän on, kun en nyt millään onnistu tekemään itseäni miellyttäviä kynsiä (: Ei näissäkään periaatteessa mitään vikaa ole, mutta esimerkiksi nimettömän toteutus epäonnistui täysin (piti sitten työntää sitä glitteriä sinne... Virhe!) ja muutenkin kynsien olemus on ainakin omiin silmiin vähän tylsä. Etusormesta tosin tykkään! :D Ihan mahtava. Kulutin sitten kaikki punaiset sydänstrassini siihen ja oikea käsi sai tyytyä vain muutamaan sydämeen. Mitäs pienistä.


Peukalossa punaisia sydäntarroja, etusormessa punaisia sydänstrasseja, keskisormessa punaiset sydänleimaukset, nimettömissä nail art -lakalla piirreltyjä sydämiä ja isohileistä glitteriä (kamala yhdistelmä :D) ja nimettömässä punainen sydänfimo.


Millonkas Rimmelin lakkoihin on ilmestynyt leveät sudit? Juuri kun pääsin näistä eilen paasaamasta ja yllätyksekseni tämänpäiväisestäkin lakasta löytyi iso, leveä suti (: Tarkemmalla katsastelulla korkissa oli asiasta kertova tarra, mutta eipä sitten tullut huomattua ennen. Mukava yllätys!


Käytetyt tarvikkeet:

-Oriflame, Nail Shield
-Rimmel, 60 Seconds, 409 Coral Crush
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (fimojen ja strassien kiinnitykseen)
-Nail Star, shimmerpunainen nail art -lakka
-Yssy, 48
-Konad, punainen erikoislakka
-Konad, Top Coat
-Seche Vite
-tarroja
-strasseja
-leimat Konadin laatasta m59
-fimoja

Sittarissa käydessäni huomasin jännän jutun: Rimmel oli lisännyt ilmeisesti joulun kunniaksi Lycra Pro -sarjaansa kaksi erilaista glitter top coatia. Pullossa luki näin, eli olisiko sitten ihan oikeasti toimivia päälyslakkoja jotka sisältävät glitteriä. Kiva idea! Onhan näitä kyllä ollut muillakin, esim Konadilla, mutta marketeissa en ole ennen nähnyt. Glitterit olivat kyllä kynsiharrastajalle ihan perushuttua (siis ainakin ne kaksi jotka kaupassa näin, en tiedä tuleeko enemmän), mutta tekisi mieli hommata yksi ja kokeilla. Lycra Pro -sarjan hinnan tuntien veikkaisin näiden olevan siellä kahdeksan euron kieppeillä. Taidan kuitenkin tyytyä katselemaan näitä sitten alennusmyynneistä (: