lauantai 31. joulukuuta 2011

Kimaltaa niin että silmiin sattuu

Hyvää uudenvuodenaattoa kaikille! Minä otin uudenvuoden kunniaksi esille rakkauslakkani, jota olin pantannut tähän erityistilaisuuteen (: Pure Diamond <3 En halunnut istua koko iltaa kynsien teossa, joten aika yksinkertaiset tulivat mutta sitäkin paremmin uuteenvuoteen sopivat! Tarrojen kanssa meni vähän pieleen, laitoin ne glitterlakan ja pohjalakan väliin ja ne eivät nyt oikein näy ja ovat paikoin jopa rumat, mutta tosielämässä tämäkään moka ei näytä niin pahalta kuin tarkoissa kuvissa. Tälläinen vähän epätarkka kuva alkuun että kimaltelusta saa edes pientä käsitystä (:


Pohjalla hopeanväristä hologrammiglitterlakkaa, koristeeksi tarroja ja värikästä glitterlakkaa.


Pure Diamond oli kyllä juuri niin ihana kuin pullossa näyttää <3 Ei voi sanoin kuvailla sitä ihanaa kimaltelua ja kelvollista kolmen kerroksen peittävyyttä. Pullosta tosin hujahti kynsiin jo noin viidesosa joten toisen pullon hamstraaminen mietityttää. Vaan arvatkaapa mitä! Pure Diamond on tosiaan taas joka paikasta loppu :D Näköjään miellyttää muidenkin kuin kynsiharrastajien silmää, enkä tosiaankaan ihmettele. Kyllä se niin räikeästi pomppaa standista esille.


Vielä yksi kuva ilman salamaa, yritin vähän tavoitella sitä, miltä lakkaus livenä näyttää. Paljon parempi eikö vain? Vähemmän tarkka, tarrat sulautuvat kivasti glitterin sekaan.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Mavala, 213 Pure Diamond
-O.P.I, Rainbow Connection
-Depend, Quick Dry & Shine
-tarroja

Näissä nyt mennään tämä ilta :D Biletys ei oikein meikätytön elämään kuulu, joten uudenvuodenaattoa vietetään ihan kotosalla saunoen ja viimeiset jouluherkut mutustellen (: Seuraavan kerran postaan sitten ensi vuonna! Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja tervetuloa Inen kyytiin taas ensi vuonna! Tulkaa kaikki ehjinä takaisin, eikö niin (:

Kirsikkauden huippu!

Joo tota noin :D Luulisi nyt että tälläiset naivistiset, yksinkertaiset kirsikat olisi helpot tehdä mutta onnistuin sitten säheltämään nämäkin. Näyttävät omasta mielestä ihan hölmöiltä! Jotenkin unohdin kesken tekemisen ihan täysin, miltä yksinkertaiset piirroskirsikat näyttävät. Olisi pitänyt ottaa joku mallikuva mutta luulin pärjääväni ilmankin ja näin sitten kävi. Toivottavasti kirsikanpunainen pohjaväri tuo edes vähän kirsikkatunnetta näihin tekeleisiin.


Pohjalla kirsikkapinkkiä jellylakkaa ja vihreää glitterlakkaa ja kirsikat tehty strasseilla ja nail art -lakalla.


En olekkaan ennen törmännyt Evelinen Colour Show -linjaan, mutta kahden euron tarjouslakkaa ei voi vastustaa. Ihan peruskiva jellylakkahan tämä olikin, peittävyys ja kiilto täysin normaalia jellytasoa. Ehdottomasti bonusta siitä, että lakalle on vihdoin annettu nimi! Eveline on ilmeisesti kuullut monien kynsiharrastajien rukoukset. Ainoa miinuspuoli lakassa oli pieni sivellin, johon minunlaiseni suurikyntinen kynsi-ihminen turhautuu hyvin helposti. Tarkkahan se on joo, mutta hermot menee siihen että lakkaa saa poimia pullosta yhteen kynteen noin kolme kertaa. Argh!


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Eveline, Colour Show, Very Cherry
-miss Selene, 170
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Nail Star, vaaleanvihreä shimmer
-Depend, Quick Dry & Shine


Kävin tänään kauppareissulla tarkastamassa vielä Anttilan aletarjontaa uudestaan ja nythän sitä vasta olikin! Sally Hansenin Insta-Dri -linjan ihania lakkoja hintaan 3e kpl (normi 9,50e, piti käydä tarkistamassa) joten en kyllä millään malttanut jättää niitä sinne, vaan otin kaikki sävyt perus ruosteenpunaista cremeä lukuunottamatta koska omistan niitä jo tarpeeksi. Samanniminen pikakuivattaja tuli myös ostettua tarjoushinnan vuoksi, pikakuivattajia menee niin paljon että otan lähes minkä tahansa kunhan halvalla saa :D Jes! Anttila <3

torstai 29. joulukuuta 2011

Lähes aitoja safiireja

Ainahan voi toivoa aitoja safiireita kynsiinsä ja käyttää sitten kiinalaisia muovi-ihmeitä kuten minä teen. Hienoilta silti näyttävät vaikka ovatkin feikkejä (: Nämähän ovat siis oikeasti askartelustrasseja joita tykkään myös käyttää kynsissäni niiden koosta huolimatta, varsinkin kun monesti kirjakaupasta pussin saa euron pintaan. Raksit menivät vähän miten sattuu, mutta tein itselleni huomion: piirrä keskiraita ensin niin raksin saa kohdistettua kynnelle oikein. Virheistä oppii.


Pohjalla nudea metallilakkaa, raidat tummansinisellä ja hopeisella nail art -lakalla ja askartelustrassit päälle.


Tätä postausta kirjoittaessa satuin vähän haromaan erittäin pörröisiä hiuksiani ja yksi strasseista jäi sille tielle ): Jouduin pyytämään mieheni apuun jotta paikallistaisi karkulaisen tästä pörröpilvestä :D Isot strassit pysyvät muuten erittäin hyvin kunhan lakka lopullisesti kovettuu, sitä ennen ovat herkkiä irtoilemaan.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-CCUK, Diamond Gloss, 82 Platinum Bronze
-Kiss, Nail Art, Pearl Blue
-Kiss, Nail Art, Silver
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Depend, Quick Dry & Shine
-askartelustrasseja


Tässä tämä eilinen ostokseni! Meinasin unohtaa kuvata sen tänäänkin, mutta kun kerran lupasin niin täytyi sitten se kuva ottaa vaikka kuinka olin ehtinyt ladata jo muut koneelle (: Eikös ole hauskan värinen? Täytyy toivoa että väri on yhtä intensiivinen myös kynnellä. Ihan mahtava :D

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Mustavalkoista! Eiku...

No ainakin melkein :D Tänään vuorossa oli ihkaensimmäinen O.P.I :n lakkani ja ompa se ihana <3 Ihan minunnäköinen glitterupeus, isoja ja pieniä hileitä kaikissa sateenkaaren väreissä. Ainoa mikä vähän tökkii on leimojen kohdistus ): Varsinkin nämä rusetit menevät aina sinne mihin en niitä todellakaan haluaisi. Ja keskisormikin on vähän osunut johonkin, nyyh. Tykkään kuitenkin!


Pohjalla valkoista cremelakkaa ja sateenkaarenväristä glitterlakkaa, koristeeksi mustalla tehdyt ranskalaiset kärjet, Konadrusetit ja strassit.


Mitä sanoisin OPIsta? Pelkällä yhdellä kerroksella glitterlakkaa ei oikein voi koko merkistä mielipidettä muodostaa, mutta pahin pelkoni eli kapea sivellin ei haitannut ollenkaan! Positiivinen yllätys siinä mielessä siis (: Eilisessä Dependin pikakuivattajassa ohut sivellin nimittäin otti päähän niin maan tajuttomasti, tuntui ettei sillä saanut lakkaa sudittua mihinkään.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Wild and Crazy, Montana
-O.P.I, Rainbow Connection
-Flormar, 313
-Konad, musta erikoislakka
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Konad, Top Coat
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m59
-strasseja

Kävin tänään pienen kirpparikierroksen ja kun kerran kirppiksellä ollaan niin Yes Loven lakkoja on ostettava (: Tällä kertaa mukaan tarttui vain yksi mielenkiintoisen värinen tapaus, jonka nyt valitettavasti unohdin kuvata. Jääköön huomiseksi se :D

tiistai 27. joulukuuta 2011

Pehmeitä muotoja ja hempeitä värejä

Sellaista näissä kynsissä tänään (: Vuorossa oli ihmeellisen peittävä Flormarin Supershine -linjan edustaja, jolla oli oikein ilo lakata kynnet. Hempeälle persikkavärille sopikin pariksi hempeä helmiäisvalkoinen ja kaunis hopea. En nyt ole näistäkään kynsistä mitenkään erityisen innoissani, mutta ihan kelpo peruskynnet arkeen. Toteutus siis oli onnistunut.


Pohjalla persikkaista shimmerlakkaa, koristeeksi aaltoraitoja helmiäisvalkoisella ja hopeaglitterisellä nail art -lakalla sekä mikrohelmiä.


Koska edellinen Seche Vite alkoi muistuttaa enemmän tapettiliisteriä kuin päälyslakkaa, suuntasin alereissullani Kicksiin. Aleen oli tullut joitakin Dependin kynsienhoitolakkoja, mukaanlukien pikakuivattava päälyslakka, jonka otin testiin. Näihin kynsiin sitä on nyt käytetty ja Inen virallinen arvio tästä on seuraavaa: kelpo pikakuivattaja joka kuivattaa kynnet pintakuivaksi nopeasti, mutta vielä noin vartti päälyslakan lisäämisen jälkeen kynnet tuntuvat tahmaisilta, kun osuvat johonkin. Puolen tunnin kuluttua lakkaus tuntuu jo kovalta eikä puuhailusta huolimatta kynsissä ole vekkejä. Kyllä tätä viiden euron alehintaan käyttää, mutta Seche Vite toimii paremmin (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Flormar, Supershine Miracle, U21
-Kiss, Nail Art, Pearl White
-Nail Star, hopeaglitter
-Depend, 033 (mikrohelmien kiinnitykseen)
-Depend, Quick Dry & Shine


Muita aleostoksia (: Yves Rocherin liikkeessä oli pieniä Luminellen lakkoja puoleen hintaan 1,45€ ja otin kaksi vaaleaa väriä, tosin pullojen huomattava vajaus ihmetyttää. Seppälästä otin kassalla kaksi Pretty Woman -merkkistä glitterlakkaa hintaan 1,95€. Seppälään oli muuten ilmestynyt Flormarin Supershine -lakkoja tarjouksella 2 kpl 5€, mutta lootassa oli vain yksi väri jota en omista joten sinne jäivät :D Koppiksia ei vieläkään näkynyt missään. Kicksistä otin sitten tarpeellisia tarvikkeita kuten päälyslakat ja kirkkaan kiinnityslakan. Muutenkin ostoskierros oli erittäin antoisa, Seppälästä kannoin ulos tavaraa 130e edestä, mutta alennusten ja ennen joulua saamieni lahjasetelien ansiosta maksoin koko satsista vain 30e. Hyvä minä ja eläköön alennukset!

maanantai 26. joulukuuta 2011

Paluu arkeen

Ensimmäiset kynnet lähes kuukauteen, joissa joudun luomaan kynnet aihetta myöten ihan tyhjästä ja kyllä on kivaa! Tuli huomattua että tuollaiset haasteet tukahduttavat omaa luovuutta melkoisesti, ja että annetut aiheet sopivat minulle pieninä paloina, ei viikkokausia kestävänä jaksona. Nautin siis todella kun pääsin pitkästä aikaa toteuttamaan itseäni juuri niinkuin haluan! Ensimmäisistä arkikynsistä tuli vähän itämaisvivahteiset ja suht yksinkertaiset. Ei paha, viihdyn näissä yllättävän hyvin (:


Pohjalla sinishimmeristä, violettia lakkaa, päälle kultaglitteriä, siniset neliöstrassit riveihin ja kultaisella nail art -lakalla jonkinlainen liukuvärimäinen liuska strassien ympärille.


Piti päästä ehdottomasti testaamaan uusia, joululahjaksi saatuja nail art -lakkoja! Joku on saattanut huomatakkin että olen ko. lakkojen suuri ystävä ja tykkään käyttää niitä kynsissäni paljon ja monissa eri käyttötarkoituksissa ja siksi haluan kahmia ohutsiveltimisiä lakkoja kaikissa mahdollisissa väreissä :D Sääli vain että Sokoksella oli Kissin paketit melko vähissä joulun alla ja helmiäiskultaisen, -hopeisen ja -valkoisen lakan sisältänyt pakkaus oli lähes ainoa vaihtoehto. En valita, hopeinen väri oli hankintalistan kärkipäässä! Ainakin tämän ensimmäisen testin perusteella olen tyytyväinen: helmiäisvärit ovat kauniita haaleudestaan huolimatta ja kerrostamalla saa peittävämpääkin lopputulosta.

Kerrankin tarvikekuvistakin saa selvää! Olen niin onnellinen!


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Flormar, Supershine Miracle, U16
-e.l.f. , Golden Goddess
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien kiinnitykseen)
-Kiss, Nail Art, Pearl Gold
-Seche Vite
-strasseja
-strassitikku

Huomenna meikätyttö aikoo lähteä heti yhdeksäksi paikalliseen kauppakeskukseen aleostoksille! :D Toivottavasti kovin moni ei jaksa vielä noin aikaisin shoppailua ajatella, joten vältyn pahimmalta tungokselta. Uusi Seche Vite ja kirkas kiinnityslakka ovat ostoslistalla ja lisäksi minulla on 40e arvosta lahjaseteleitä Seppälään, joten sieltäkin jotain pientä kynsikivaa voisi mukaan tarttua (: Innolla odotan että pääsen alennuksia haistelemaan!

lauantai 24. joulukuuta 2011

Jouluhaaste, päivä 24: lempiaihe

Kuten eilen mainitsin, tein sitten ihanalla China Glazellani itselleni nämä joulukynnet, joten teema on sen mukaisesti vihreä/punainen uudestaan (: Ei itsessään kovin kummoiset mutta jouluaaton väkerrykseksi ihan kivat. Nämä kynnet taitavat viihtyä kynsissäni loppujoulun, joten blogiakin jatketaan vasta kun arki taas alkaa.


Jos joku tästä kuvasta huomasi blogin kuvanlaadun parantuneen arviolta 1 000 000 %, niin syy siihen saattaa löytyä tuosta kuvausrekvisiittana käytetystä lätkästä. Koska olen ollut kiltti tyttö tänä vuonna, pukki palkitsi minut upouudella järkkärillä (Canon EOS 1100D),  jolla kelpaa bloggailla kynsiä. Ah tätä onnea! Nyt täytyisi vielä opetella kuvailemaan, vaikka kyllä automaattiasetuksillakin ihan hyvää jälkeä saa näköjään.


Lopuksi blogin normityylistä joulun kunniaksi poiketen lahjasaaliini kosmetiikkaosuus. Ihan itse olen valinnut kaikki, joten mieleisiä ovat joka ikinen :D Aloitetaan vaikka vartalonhoitotuotteista. Takana Body Shopin jalkalahjapakkaus joka sisältää voiteen ja kuorinnan (joka on oma jalkojenhoidon must have -tuotteeni), Seppälän mustikka vartalokuorinta, kookos vartalovoi sekä suihkugeeli. Tuoksuja tuli viiden pullon verran, Dieselin ihana Loverdose, Playboyn Play It... Sexy ja So...? -sarjan kolmen tuoksun paketti, Fab, In Love ja Daring. Kynsilleni sain yhden Kissin nail art -setin ja viisi kynsilakkaa, Mavalan Pure Diamond, Technicin Siona Island, Isadoran Lilac Bikini, Sally Hansenin Pedal to the Metal ja H&M:n Get a Rose 4 Me. Huulikiiltoja kolme, kaksi niistä Seppälän I Love... -sarjaa ja yksi Isadoran glitterihanuus ja loput ovatkin luomivärejä: kaksi isoa palettia (nuo mustat reunalla). yksi pieni enkelipaletti, kaksi Wet n Wildia, kaksi H&M:n isoa rasiaa, kaksi MSCHICiä, neljä Constance Carrollia, yksi Rimmel ja yksi Lorkku (: Aika monet näistä on alelaareista hankittu, joten ei todellakaan tullut niin kalliiksi kuin miltä näyttää :D Ainoastaan Loverdose on vähän tyyriimpi, mutta todellakin sen arvoinen <3

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin nyt sitten jäämme joulun ajaksi! Haluaisin näin ollen toivottaa kaikille lukijoilleni lämmintä, tunnelmallista ja onnellista joulunaikaa (: Syökää itsenne hyvällä omallatunnolla aivan höpöiksi! Niin minä ainakin teen :D

Jouluhaaste, päivä 23: joulupukki

Astetta aikuisemmat pukkikynnet (: Johtuu ihan puhtaasti aikuismaisesta kastanjanruskeasta pohjaväristä ja hienostuneesta kullasta. Lämmin tunnelma näissä kynsissä kyllä on, mutta näin 23. päivä on niin paljon mukavaa joulutekemistä, ettei kynsiä oikein ehdi ajatella. Näin ollen nämä kynnet ovat tehty vähän tyyliin kunhan nyt äkkiä jotain ja joulupukki päälle. Ihan kivat, mutta ei sen enempää.


Pohjalla ruskeaa kultashimmerlakkaa, puoli kynttä lakattu kultaisella graffitilakalla, puoli kynttä kultaisella glitterlakalla ja pukkitarrat päälle.


Noloa myöntää että olin jo niin laiska, että lakkasin vain kaksi kerrosta vaikka lakka olisi selkeästi vaatinut kolme. Tuloksena ihanan laikukas väri :D Onneksi pahimmat mokat jäivät cracklen alle piiloon.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Mavala, 54 Rio
-Flormar, Graffiti Nails, G10
-e.l.f. , Golden Goddess
-Seche Vite
-tarroja

Huomisen aihe olisi sitten lempiaihe uudestaan ja taidan käyttää tilaisuuden hyväkseni ja laittaa punavihreiden kynsien varjolla Ghina Glazen jouluglitterunelmaani :D Saa nähdä miten paljon huomenna jää aikaa kynsille, vaikka meillä vietetäänkin joulua leppoisasti ihan vain miehen kanssa kahdestaan. Toivottavasti ehtisin edes jonkinlaiset The Joulukynnet tehdä!

torstai 22. joulukuuta 2011

Jouluhaaste, päivä 22: tontut

Minulla ei ole minkäänlaista kuvataiteellista lahjakkuutta: en osaisi kuolemaksenikaan piirtää muuta kuin tikku-ukkoja. Nämä tontut menevät nyt tämän lahjattomuuden piikkiin :D Hauskoja, mutta armottoman yksinkertaisia. Tykkään kyllä noista tonttulakeista! Kivasti onnistuivat.


Pohjalla punaista jelly- ja shimmerlakkaa, tonttulakit ja naamat dotting toolilla ja nail art -lakoilla.


Tämän jouluisemmaksi ei lakka enää mene! Shimmerefektin kynsille tekee ei-niin-peittävä Flormar, joka olisi ihan täydellinen jos peittäisi. Olen onneksi oppinut kerrostamaan vaikka ennen vastustin sitä kovasti (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Wild and Crazy, Colorado Springs
-Flormar, Supershine Miracle, U14
-Nail Star, korallinen kultashimmer
-Flormar, 313
-Wild and Crazy, Montana
-Golden Rose, Nail Art, 106
-Seche Vite
-dotting tool


Tässäpä pari eilen Tokmannilta ostamaani lakkaa, CCUK:n Platinum Bronze ja Evelinen Very Cherry(Evelinen lakoilla nimet?). CCUK:n lakkoja hamstrailen kun ovat niin halpoja ja hyvälaatuisia (: Eveline sattui vaan olemaan 2e tarran kanssa alekorissa. On se Tokmanni vaan sellainen kosmetiikan ihmemaa!

Jouluhaaste, päivä 21: porot

Olen palannut! Olin eilen niin kerrassaan väsynyt viiden tunnin ajomatkan jälkeen, ettei kynsien teko enää onnistunut. Päivä 20 jäi siis valitettavasti välistä, mutta sellaista elämä on (: Tänään sentään sain onnistuneet kynnet kivasti väkerrettyä ja näistä poroista tulee kyllä hyvälle tuulelle. Vähän epämuodostuneethan nuo nyt on mutta tykkään silti. Varsinkin sininen pohjaväri oli hyvä valinta.


Pohjalla sinistä lakkaa ja shimmerlakkaa, dotting toolilla piirrelty poroille naama, sarvet ja silmät. Punakuonoina strassit.


Kaikki kynsiaiheiset ostokset on valitettavasti laitettu pukinkonttiin, joten niitä saamme odotella jouluaattoon :D Itseasiassa taitaa kontissa odottaa enemmän muuta kosmetiikkaa kuin kynsitarvikkeita, mikä on sinänsä erikoista.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Wild and Crazy, Super Dooper Blue
-Flormar, Supershine Miracle, U25
-H&M, Dust & Diamonds
-Gosh, 542 Chocaholic
-Wild and Crazy, Montana
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien kiinnitykseen)
-Flormar, 313
-Seche Vite
-dotting tool
-strasseja

Kylläpä ketuttaa! Blogeja lueskellessani selvisi, että Seppälöihin olivat ilmestyneet Models Ownin uudet Beetlejuice-lakat. Seppälässä oli tänään klubitarjouksena yhdestä normihintaisesta tuotteesta -40% ja minä jo ilahduin että pääsen pullollisen ostamaan, mutta kaikkea mitä: ei näkynyt Joensuussa koppiksista vilaustakaan. Ilmeisesti tänne itärajalle tulee tavara vähän hitaammin kuin muualle joten nämä uutuudet taitavat meikätytön kohdalla jäädä odottelemaan muita alennuksia, täydellä hinnalla en niitä nimittäin osta. Voi harmi.

torstai 15. joulukuuta 2011

Jouluhaaste, päivät 15-19

Hahaa! :D Olen tosiaan lähdössä reissuun huomenna ja meinasi jäädä osa haasteesta tekemättä, kunnes keksin ratkaisun. Tein seuraavat viisi päivää kynsiin yksi kerrallaan! Teemat olivat siis lahjat, jouluvalot, jouluköynnökset, joulusukat ja tonttulakit. En kyllä toteutuksesta tykkää ): Glitterhomma meni överiksi ja sitä on vähän joka paikassa ja nimettömien glitteri sulautui niin täysin pohjalakkaan ettei sitä näykkään ja nyt rassukat näyttävät paljailta. Meh. En jaksanut enää oikeaan käteen temppuilla glitterin kanssa joten tein sen koristelut pelkillä lakoilla ja karulta näyttää. Taidampa ehkä tehdä huomenna vielä pikapikaa jotkut kivat reissukynnet...


Peukalossa kirkkaalla lakalla tehdyt "nauhat" joiden päälle glitteriä ja punaisella nail art -lakalla rusetti, etusormessa mustalla nail art -lakalla tehty johto, johon kirkkaalla lakalla ja dotting toolilla tökitty pisteitä, joiden päälle laitettu glitteriä. Keskisormessa valkoisella nail art -lakalla köynnösten pohjat ja hopeista ja kultaista glitteriä päälle, nimettömässä ja pikkurillissä punaisella ja valkoisella nail art -lakalla tehdyt joulusukka ja tonttulakki, joiden vuoriosassa glitteriä joka siis ei näy. Pikkurillissä vielä keltainen strassi kulkuseksi.


Pohjalakan valintakin meni kyllä täysin pieleen. Nappasin sitten varmaan läpikuultavimman violetin josta näkyy kynnellä vain pinkki shimmer ja tässä tapauksessa lakka ei kyllä yhtään sovi jouluaiheiden pohjaksi. Ääh. Huono kynsipäivä?


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Flormar, Supershine Miracle, U28
-Golden Rose, Nail Art 106 ja 101
-Nail Star, punainen creme, vihreä ja punainen shimmer sekä hopeinen ja oranssi glitter
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (glitterin ja strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-irtoglitteriä
-strasseja
-dotting tool

Joo. Tälläistä tänään. Ei nyt ihan putkeen mutta tulipa tehtyä :D Seuraavan kerran sitten jatketaan tiistaina. Kivaa viikonloppua kaikille!

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Jouluhaaste, päivä 14: joulukoristeet

Tämäkin lakkaus on kummitellut takaraivossa jonkin aikaa ja toteutuksestakin tuli erittäin onnistunut. Kuvat nyt ovat taas mitä ovat, mutta tyytyväinen olen näihin koristekynsiin (: Ihmeen kivat myös lähes pelkillä tarroilla toteutetuiksi.


Pohjalla punaista shimmerlakkaa, nail art -lakalla nuo "nauhat" joissa koristeet roikkuvat, koristeet ja rusetit tarroja sekä glitteriä päälle.


Mietiskelin eilen haasteen kohtaloa ja keksin siihen ratkaisun! :D Torstaina sitten näette neronleimaukseni.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Flormar, 237
-Golden Rose, Nail Art, 101
-Wet n Wild, Wild Shine, Kaleidoscope
-Seche Vite
-tarroja

Töpöpostaus, mutta kynnethän tässä onkin pääosassa (: Loppuilta sitten Simsiä!

tiistai 13. joulukuuta 2011

Jouluhaaste, päivä 13: joulukuusi

Mielessäni on kummitellut joku kiva talvinen, mutta pinkki lakkaus ja nyt pääsin sen toteuttamaan (: Tästä tuli oikeastaan ihan huippukiva, paitsi että kuuset ovat vähän vinksahtaneita. Tykkään! Kai joulukuusikin voi olla valkoinen? Itseasiassa sellaiset valkoiset tekokuuset ovat älyttömän hienoja!


Pohjalla liukuvärjäys kolmella eri pinkillä, nail art -lakalla tehdyt kuuset ja köynnökset, lopuksi lumihiutaletarroja ja glitteriä päälle.


Kadotin tänään ihanan punaisen kynsikoruni, sen mitä käytin eilen. Voin sanoa että ketuttaa aivan tajuttomasti! Olen nimittäin niin tottunut noihin koruihin etten edes huomaa niitä tai niiden puuttumista ja kun huomaan, on jo liian myöhäistä. Argh! Pahinta on että vaikka kuinka suljen metallirenkaat huolella, pikkuriikkinen rako riittää siihen, että koru tippuu. Pitäisikö se pahuksen rengas hitsata kiinni vai mitä että pysyisi ):


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Wet n Wild, Wild Shine, Lavender Creme
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, 025 Strawberry Fizz
-miners, Marshmallow
-Golden Rose, Nail Art, 101
-Nail Star, hopeaglitter
-Max Factor, Nailfinity, 866 Extra Glitter
-Seche Vite
-tarroja

Minulla on pieni ongelma: tajusin nimittäin eilen että olen lähdössä perjantaina viiden päivän reissulle kotipuoleen. Mitä ihmettä haasteelleni oikein pitäisi tehdä! En millään ehdi/jaksa tehdä niin monia lakkauksia ajastettuna enkä myöskään viitsisi raahata kaikkia kynsiin tarvittavia tarvikkeita sinnepäin. Nyt olisi hyvät neuvot kalliit! Pahastuuko joku jos haasteesta puuttuu osa? :D Apua!

maanantai 12. joulukuuta 2011

Jouluhaaste, päivä 12: mistelinoksat

Näistä kynsistä tykkään kun hullu puurosta! Erittäin onnistuneet mielestäni (: Varsinkin noista piirrellyistä mistelinoksista olen erittäin ylpeä, tuli paljon kivemmat kuin osasin odottaa. Alkuun olin vähän skeptinen omista taidoistani, varsinkin kun käytin kaikki aiheeseen sopivat tarrat eiliseen manikyyriin, mutta ylitin sitten itseni. Jihuu!


Pohjalla tummansinistä cremelakkaa, etusormessa ja nimettömässä hopeista cracklelakkaa sekä nauhatarrat, muissa sormissa nail art -lakalla tehdyt mistelinoksat ja strassimarjat sekä hentoinen glitterkuorrutus.


Meinasi tulla itkupostaus tästäkin, nimittäin melkein pilasin koko lakkauksen. Sain loistoidean tehdä oksakynsiin cracklekärjet ja voin sanoa että ei TODELLAKAAN näyttänyt hyvältä, hyi. Tuli melkoinen surku kun luulin pilanneeni kivat kynnet, mutta sitten sain toisen neronleimauksen ja maalasin vain härskisti cracklen päältä pohjalakalla :D Vienoa glitteriä peittelemään virhettä ja tadah! Kynnet pelastuivat. Tästä syystä kärjet näyttävät ehkä vähän oudoilta mutta ei sitä kaukaa kukaan huomaa...


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Models Own, True Blue
-Flormar, Graffiti Nails, G11
-Nail Star, vaaleanvihreä shimmer
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien kiinnitykseen)
-e.l.f. , Twinkle
-Seche Vite
-strasseja
-strassitikku
-tarroja

Loppuilta olisikin tarkoitus tahkota Sims kolmosta :D Ostin tänään Lemmikit -lisäosan itselleni palkinnoksi neljän viikon herkkulakosta ja nyt vihdoin ja viimein pääsen sitä pelaamaan! Haha, voi olla että tepastelen simsmaratonin jälkeen kouluun hieman zombina...

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Jouluhaaste, päivä 11: joulukranssi

Tein tämän joulukranssipäivän helpoimmalla tavalla ikinä, nimittäin tarroilla. Joulutarrakokoelmassani sattui olemaan juuri sopivasti kivoja kranssitarroja joten päätin käyttää ne sitten hyväkseni. Aluksi säikähdin niiden uppoavan tähän vihertävänsiniseen lakkaan mutta värit loppuen lopuksi ainakin omissa silmissäni sopivat toisilleen (:


Pohjalla sinivihreää frostlakkaa ja joulutarroja koristeeksi.


Yksi asia mikä on ruvennut ottamaan päähän ihan toden teolla: tarrat ja kynsilakan kuivuminen. Olen huomannut, että ainakin näiden hyvin muovisten yksilöiden kanssa lakan täytyisi olla täysin kuivaa, sillä muuten tarrat lähtevät nousemaan yrittäen viedä lakkaa mukanaan. Olin hieman kärsimätön ja tälläkin hetkellä tarrat näyttävät enemmän kohokuvioilta kuin tarroilta... Huokaus. Että ärsyttää. Technic ei nimittäin ole kolmen kerroksen kanssa mikään maailman nopeimmin kuivuva lakka.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Technic, Siona Island
-Seche Vite
-tarroja

Massu täynnä torttuja on hyvä olla :D Apua että joulukin on jo ihan kohta! Tämän kalenterin kanssa aika menee kyllä todella nopeasti. Tuntuu että vastahan aloitin ja puoli listaa jo käyty läpi. Huhhuijaa!

Jouluhaaste, päivä 10: joulutähti

Ai mitenniin limenvihreä ei sovi jouluun? :D Toteutin tämän joulutähtikohdan näin niinkun vähän perinteisemmällä tavalla itämaan tietäjineen kaikkineen. Omasta mielestä näistä tuli ihan superkivat eikä asiaa auta yhtään pikkurillissä roikkuva rakkauskoru. Tein oikeasti kyllä vielä tähtileimat keltaisella tuonne mutta ne eivät näy yhtään mihinkään, joten korvasin leimatun joulutähden strassilla. Ehkäpä parempi niin! Erottuupa joulutähti niinkuin kuuluukin (:


Pohjalla limenvihreää jellylakkaa, leimat mustalla ja keltaisella, kultaista glitterlakkaa tähtitaivaaksi, joulutähtistrassit ja mustalla lakalla vapaalla kädellä tehty erämaa.


Kaikki varmaan jo tietävät että miss Selenen lakat eivät ole kovinkaan peittäviä (: Varsinkaan vähänkään kirkkaammat värit. Lyhyisiin kynsiin kyllä toimivat mutta pitempiin ei. Merkillä on kuitenkin aina välillä aivan ihania glitterlakkoja yms. joita tulee osteltua.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-miss Selene, 10
-Konad, keltainen ja musta erikoislakka
-e.l.f. , Golden Goddess
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien kiinnitykseen)
-Flormar, 313
-Seche Vite
-leimat Konadin laatasta s3
-tähtistrasseja

Sääli kun suurin osa lukijoista näkee nämä myöhään lisätyt postaukset vasta seuraavana päivänä, joten haaste vaikuttaa olevan vähän myöhässä. Minä vain olen sellainen yökyöpeli että yhdeltä yöllä postaaminen tuntuu ihan normaalilta :D Haasteet siis ovat oikeasti ajallaan!