perjantai 13. tammikuuta 2012

Liekkifail

Yritin saada aikaan jänniä, kylmänsävyisiä lieskoja, mutta keskisormi oli ainoa joka onnistui kohtuullisesti :D Ja etusormi taas on ihan fiasko! Jotenkin oudosti nämä vain silti miellyttää silmää.


Pohjalla tummansinistä shimmerlakkaa, lieskat tehty vihreällä, sinisellä ja hopeisella nail art -lakalla.


Miksiköhän noilla Nail Starin lakoilla saa aikaan hirveästi ilmakuplia. Omituista. Hauskaa sinänsä on myös se että Suomessa, ainakin huuto.netissä, näitä kuvataan usein hyvälaatuiseksi ammattilaistavaraksi ja hinta on sen mukainen :D Hyvähän se on markkinoida miten tahtoo kun tavara ei ole suuren yleisön tuntema. En kyllä usko hetkeäkään että yksikään ammattilainen tekisi kynsiä näillä halpismuoviputkiloilla, ainakaan asiakkaille. Ei nämä nyt niiiin hyvänlaatuisia ole vaikka näin harrastelijalle kelpaavatkin.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Sally Hansen, Insta-Dri, 23 Blazing Blue
-Nail Star, vihreä shimmer ja sininen creme
-Kiss, Nail Art, Silver
-Depend, Quick Dry & Shine



Tadaa! Onneksi viimeisetkin huuto.net -ostokset saapuivat tänään joten tässä on nyt suunnilleen kaikki kuukauden ostokset (: Eli koko satsi n. 40e, kynsikiekot veivät osan rahasta ja ovat vielä matkalla sekä muutama euro on vielä jäljellä. Lakkoja tuli hankittua melkoisen paljon, oikeassa reunassa ennestään tuntemattomia LX-merkkisiä lakkoja, hiippalakkilakat ovat Lorealilta, Essenceä yksi pullo, pari punaista markettilakkaa eli Loreal ja Maybelline sekä vasemmassa reunassa silkkaa rakkautta <3 Nuo Star Gazerit ja China Glazen Yellow Polka Dot Bikini tulivat samassa paketissa ja voi kuinka jännitin että voitanko huudon. Niin kovasti halusin nämä! <3 Ja oih, ne ovat niiiiiiiiin ihania! Erikoiset pullot ovat pieni heikkous minulle ja Suomen olosuhteissa pyöreät pullot ovat jo suorastaan eksoottisia. Ja China Glaze -kokoelmakin kasvaa iloisesti, tosin hyvin pienin askelin :D

Koristetarvikkeita tuli sitten muutama hyrrä ja 10 kpl kynsiteippejä. Rakastamiani hologrammikoristeita tuli lisää, isossa hyrrässä on erilaisia vaaleanpunaisia koristeita ja toinen pieni hyrrä on jo eilen vilauttamiani mustia strasseja, joista tuhlasin jo kaikki kolmionmuotoiset :D Koristelutuotteita tuli aika vähän, muttakun kaikkea kivaa minulla alkaa jo olla. Jotenkin lakat ovat myös mielenkiintoisempia (:  Tälläistä siis tässä kuussa, näitä tullaan näkemään jatkossa!

5 kommenttia:

  1. Hihi Stargazerit on OPI laatua 1llä kerroksella ;) maksaa kaupasta ostettuna 6e jtn siihen nähden HUIPPUJA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Olen sitten tehnyt hyviä ostoksia :D Itse asiassa omistan yhden Star Gazerin ennestään, pinkin metallilakan ja taisin kyllä tykätä. Jännää päästä kokeilemaan tavanomaisempiakin lakkoja tältä merkiltä (:

      Poista
  2. ohhoh mitä ostoksia! Nyt sinulla on viiiiiiiiielä enemmän kynsilakkoja haha :D Stargazerien pullot näyttävät kieltämättä eksoottisilta haha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :D Kynsilakkakokoelma se kasvaa aina vaan. Nuo pulleat pullot ovat aivan ihania (:

      Poista
  3. Olet mallit ovat aina niin mielenkiintoisia! : D

    VastaaPoista