keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Niin sööttiä!

Kukapa olisi uskonut että maastonvihreästä lakasta saa jotain näin kivaa aikaiseksi? Täytyy myöntää että tässä on yhdet suurimmat lempparikynnet pitkiin aikoihin! Ihastelen näitä ihan koko ajan, niin minun tyylisetkin vielä (: Vihreä ja pinkki muuten sopivat todella hyvin yhteen ja tähän tummaan, likaiseen väriin halusin vastapainoksi kirkasta neonpinkkiä. Tadah! Olen tätä ristikkokuviota joskus aiemmin kokeillut äitini kynsiin ja näytti tosi kivalta silloinkin, joten miksei myös omissa kynsissäni. Jeah, kiva kun joskus onnistuu <3



Pohjalla maastonvihreää mattalakkaa, koristeena vihreää heksaglitterlakkaa, nail art -lakalla tehdyt ristikkokuviot ja fimorusetit.

Depend 259 - nro 272

Luitte ja näette ihan oikein, tämä alelaarin hylkiö olikin melkoinen yllättäjä ja paljastui mattalakaksi. Itse en mattalakoista oikein välitä kun omistan mattaavan päälyslakan, mutta ehkä sitten kun sekin loppuu :D En tiedä johtuiko mattaisuudesta vai mistä, mutta tämä lakkaystävä oli melkoisen hankala levitettävä, ensimmäinen kerros oli täynnä koloja ja kaljuja kohtia. Toinen kerros oli sitten siisti ja soma ja riitti peittämään täydellisesti. Ihan kiva lisäys ystäväpiiriini (:


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Depend, 259
-Y.S.S.Y, 50
-Kiss, Nail Art, Bikini Pink
-Depend, 033 (fimojen kiinnitykseen)
-Seche Vite
-Sally Hansen, Insta-Dri
-fimoja

Jouduin vaihtamaan päälyslakkaa kesken kaiken, kun Seche Vite otti ja päätti sitten kuolla lopullisesti. Onneksi tuossa muutama viikko takaperin tutkailin kynsitarvikelaatikkoani ja yllätyin :D "Mitä ihmettä, mitä tämä Insta-Dri täällä tekee?" Olin unohtanut koko lakan olemassaolon. Onneksi sentään löysin sen, muuten olisin ostanut uuden Sechen ihan turhaan. Insta-Drin laadussa ei nimittäin ole mitään vikaa, pullon muoto vain ottaa niin paljon päähän että ostan tätä vain silloin kun alennuksesta erittäin halvalla löydän!

PS. Monet ovat eri blogeissa valittaneet uudesta sanatunnistussysteemistä ja sen hankaluudesta. Otin koko sanatunnistuksen pois, toivottavasti nyt on mukavampi kommentoida!

tiistai 28. helmikuuta 2012

Kuolleiden ruusujen kauneus

Tämän (teko)taiteellisen otsikon teille tarjoaa runollinen Ine. Eilen värjättiin meikätytön hiukset supersuloisella vaalealla persikkavärillä, tänään oli vuorossa sitten yhteensopivat kynnet. Jos joku nyt miettii, niin tuolla harmaalla ei sitten ole mitään tekemistä meikäläisen kuontalon kanssa! Hassuja ruusuja tuli tehtyä, ensimmäistä kertaa koskaan, ja jos mieskin näistä kukkaset erottaa niin ovat sitten kyllä myös onnistuneita :D Hurjan söötit eikä harmaus haittaa sitä yhtään. Niin kivat <3



Pohjalla kullanhohtoista persikkalakkaa, koristeena dotting toolilla tehdyt ruusut, tarraterälehdet ja mattaus.

PW27 - nro 271

Seppälään rantautui viime syksynä tälläinen ihmeellinen pikkulakkamerkki kuin Pretty Woman. Ei muuten yhtään hassumpi sarja! Tähän mennessä olen omistanut vain kaksi glitterlakkaa, mutta nyt voin sanoa että ihan kivanlaatuisia myös ovat nämä peruslakat. Pretty Womaneissa on myös pikkulakaksi erittäin hyvä suti. Tämä kyseinen lakka ei ole peittävä, mutta harvoimpa tämänlaiset lakat ovatkaan. Ilman mattausta persikkaus ei oikein erotu vaan kulta on dominoiva väri. Matattuna söpömpi (:


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Pretty Woman, PW27
-Eveline, Happy Colours, 605
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-dotting tool
-tarroja


Päätän postaukseni kuvaan tästä erikoisesta Technicin lakasta, jonka löysin paikallisen Carlsonin alelaarista hintaan 2,50. Hauska! Mustalla pohjalla kirkkaanturkoosia glitteriä. Tulee luultavasti näyttämään tosi kivalta myös kynsillä (: Suuret on odotukset!

maanantai 27. helmikuuta 2012

Rusetit ja top 10 kynsilakkaani

Tummansininen ja koralli on aika hauska yhdistelmä (: Ruseteista tuli oikein söpöjä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan olisin lisännyt vielä helmenpuolikkaita, mutta lopputulokseen ne eivät enää sopineetkaan. Keskisormen rusetin kohdistus meni ihan harakoille ja voin sanoa että häiritsee kyllä enemmän kun laki sallii :D Höh.



Pohjalla tummansinistä frostlakkaa, koristeena nail art -lakalla tehdyt rusetit, rusettifimot ja glitterlakkaa.

Golden Rose 189  - nro 270

Tämä Golden Rosekin oli ihan mukava tuttavuus. Kyseisen Seppälän halpismerkin lakat ovat kyllä yleensä ihan hyvänlaatuisia ja samoin on tämän lakan laita. Nätti on, vihertävämpään menevä tummansininen.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Golden Rose, Fantastic Color, 189
-Nail Star, kultashimmerinen koralli
-Max Factor, Nailfinity, 866 Extra Glitter
-Seche Vite
-fimoja

Noniin! Sain tämän haasteen sekä Nails1820 että Laatikollinen lakkaa -blogeista. Kiitos tytöille! Haastehan kuuluu siis näin:

1. Ilmoita keneltä haasteen sait. Linkitä.
2. Listaa kuvat top10 kynsilakkasi satunnaisessa järjestyksessä.
3. Jaa haaste eteenpäin viidelle bloggaajalle.


Ajattelin ensin että voi apua, mutta loppuen lopuksi lempparilakat valikoituivat lähes itsestään :D Laitoin nämä nyt tälläisiin söötteihin ryhmäkuviin.




Kuvassa syksyrakkauteni Rimmelin Disco Ball, kulttilegenda Goshin Rainbow, luottoperusvaaleanpunaiseni Minersin Bubblegum, upein omistamani metallilakka Star Gazerin 234 sekä kokoelmani arvokkain yksilö, Chanelin Lotus Rouge.




Loput viisi ovat kaksi aivan upeaa Sally Hansenia, Purple Potion ja Emerald City, lemppariglitterini Max Factorin Extra Glitter, ihana O.P.I:n Rainbow Connection sekä äidiltä saatu joululahjametallilakka Sally Hansenin Pedal to the Metal.


Ja sitten haastettaviin :D Menköön nyt seuraaville blogineideille:


Bambi likes to Polish! -blogin Bambille
Rose's nailsin Roselle
Noran kynsiblogin Noralle
Say it with your nails -blogin dreamerille
Ida-Marian kynnet -blogin Ida-Marialle


Pitäkäähän hauskaa haasteen kanssa :D 

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Viimeistä metallia viedään

Tämä siis tosiaan ainakin toistaiseksi viimeinen metallilakka, jos jollakulla tulee jo korvista ulos :D Käytin pitkästä aikaa irtoglitteriä! Se on niin kamalan vaivalloista käyttää, kun leviää joka paikkaan, etten monesti jaksa sen kanssa touhuta, mutta nyt vain teki kummasti mieli. Ihan tuikitavallisella meikkisiveltimellä sitä sudin ja hyvin toimi! Peukalossa näkyy sitten kivasti kimalteleva lopputulos (:



Pohjalla punaista metallilakkaa, koristeena keltaista irtoglitteriä, hologrammikoristeet ja mikrohelmet.

Classics 04 - nro 269

Tämä punainen onkin sitten todella punainen noissa kuvissa! Ei nyt ehkä todellisuudessa ihan noin kirkas. Laadultaan erinomainen ja metalliefekti voimissaan. Ei tästä(kään) lakasta voi sanoa yhtään pahaa sanaa (:


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Classics, Metallic, 04
-Depend, 033 (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-irtoglitteriä
-hologrammikoristeita
-mikrohelmiä
-meikkisivellin

Olen saanut kahdeltakin bloggaajalta jo top 10 kynsilakkani -haasteen ja aion sen huomenna toteuttaa (: Olen niin laiska näiden haasteiden kanssa että pakko mainita etukäteen että varmasti tulee tehtyä :D Heh.

lauantai 25. helmikuuta 2012

Safiirinsinistä metallia

Metallilakat jatkuu (: Sain inspiraation parittaa tämä sininen lakka vihreän cracklen kanssa, jota en ole pitkään aikaan käyttänytkään. Suosikkini verkkokuvio pääsi myös mukaan, tätä menoa se kuluu vielä puhki :D Aika geneerinen lakkaus, mutta viihdyn näissä. Luulin jo pääseväni kuvaamaan päivänvaloon, mutta kummasti vain alkoi hämärtää lakkauksia tehdessä. Nyyh ):



Pohjalla sinistä metallilakkaa, koristeena leimatut verkkokuviot, vinokärjet limenvärisellä cracklella ja kukkastrassit.

Classics 13 - nro 268 (keskellä)

Tältä siniseltä lakalta en oikeastaan odottanut kummoista metalliefektiä. Jotenkin vain ajattelin, että ei se tässä värissä voisi kovin kummoinen olla, mutta olimpa väärässä! Kyllä se metallisuus vahvana on tässäkin lakassa, todella kauniina vielä. Kuitenkin tämä sininen on selkeästi laadultaan huonoin: levittyy ikävän raitaisesti ja vaatii melkeimpä kolme kerrosta raidattomaan ja kolottomaan lopputulokseen. Minä olen kyllä silti aivan täysin valmis kestämään levitysvaikeuksia tämän lakan takia!


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Classics, Metallic, 13
-Konad, vihreä erikoislakka
-Depend, Cracked effect, 5010
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Konad, Top Coat
-Seche Vite
-kuvat Konadin laatasta m57
-strasseja

Peukaloparka oli vähän heikossa hapessa eikä oikein taipunut kunnolla kuviin tapaturman vuoksi. Yritin eilen irroittaa muistitikusta muistipiiriä veitsellä (joo, älkää kokeilko tätä kotona) ja lopputuloksenhan jo arvaa: kiva viilto peukalossa tuossa nivelen kohdalla ja nyt se ei oikein taivu ilman kipua tuon haavan takia. Pahus, kynsibloggarin ei pitäisi murjoa käsiään :D Menee poseeraaminen hankalaksi.

torstai 23. helmikuuta 2012

Yksinkertaista cyberiä

No ei nämä nyt ehkä mitään mahticyberiä ole mutta kuitenkin :D Ei näitä metallilakkoja voi koristella! Nämä näyttävät niin upeilta yksinään, että piiloon koristeleminen olisi suorastaan loukkaus lakkaa kohtaan. Jotain pientä sentään laitoin, syksyistä rakkausglitterlakkaani ja fimoja, joita olen halunnut kokeilla jo pidempään. Näistä tulee niin hyvä mieli! Kiva laittaa vähän väriä harmauteen (:



Pohjalla hopeista metallilakkaa, koristeena moniväristä glitterlakkaa, fimoja ja strasseja.

Classics 11 - nro 323

En nyt sanoisi että tästä tuli eeppinen hopeametallilakkani. Kuten swatchkuvasta näkyy, aika samankaltainen on muiden omistamieni kanssa vaikkei kuitenkaan täysin samanlainen(livenä noissa on enemmän eroa!). Aivan mahtava silti, voisin kuvitella tämän lakan herättävän jopa huomiota. Nämä halpismetallit ovat myös erinomaisia laadultaan, tuleekohan näitä vielä lisääkin? Voisin vähän hamstrata... (:


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Classics, 11
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, 500 Disco Ball
-Depend, 033 (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-fimoja
-strasseja

Jooh. Pitkä koulupäivä tekee temppunsa ja sänky kutsuu uhkaavasti. Sinne siis! (:

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Pehmytmetallia

Jos lakka on hyvin suloinen ja metallinen, miten tähän ristiriitaan tulisi oikein suhtautua? Minä valitsin hempeän lähestymistavan ja lakan söötin puolen ja laitoin koristeeksi vain somia, tyttömäisiä pitsisydäntarroja. Jokainen kynsi on erilainen, myös oikeassa kädessä. Hölmöyksissäni vain laitoin koristelut itseeni päin, joten siksi saatte normaalista poikkeavan kuvan tänään :D Väkersin nämä koristelut muuten otsalampun kanssa, oma pöytälamppuni kun päätti kärventää polttimonsa, mutta loppua kohti se mokoma alkoi sattua päähän niin paljon että kynsinauhojen putsaus oli pakko suorittaa hämärässä nurkassani ihan ilman lisävalaistusta. Siihen nähden homma onnistui aika hyvin!



Pohjalla vaaleanpunaista metallilakkaa, koristeena tarroja.


Selvitin muuten näiden metallilakkojen salaisuuden: kirkkaassa valossa, kuten salaman kanssa otetuissa kuvissa, lakka näyttää enemmän tavalliselta frostlakalta. Hämärämmässä kuitenkin lopputulos on ihan silkkaa metallia! Täällä nurkassa lakka näyttää todella tasaiselta metallipinnalta ja täytyy sanoa että tämä tyttö tykkää. Toki tämä on aivan ihana myös valossa, mutta metalliefekti ei ole yhtä vahva. Ah, onneksi ostin näitä metallilakkoja monta pulloa <3 Peittävyyskin ihan huippuluokkaa, yksi kerros melkein riittäisi. 


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Classics, Metallic, 02
-Seche Vite
-tarroja

Aion mennä vasta ylihuomenna käymään sittarissa etsimässä uutta halogeeniystävää entisen lampun tilalle, siihen asti lakkaustyöstä tulee melkoista hämärähommaa :D Ellen keksi jotain viritystä tuon otsalampun varalle, ja minähän muuten keksin, ei tässä turhaan insinööriksi opiskella!

tiistai 21. helmikuuta 2012

Vihreiden nummien tunnelmaa

Hämyisten pubien puusisustuksen värinen pohja, vihreitä apiloita ja ripaus menninkäisten kultaa... siis tottakai irkkua! No oikeasti tarkoitus ei ollut tehdä mitään Irlantijuttuja, mutta kummasti vaan näistä tuli :D Sain vision tehdä tälle punaruskealle pohjalle vihreitä apiloita ja loppuen lopuksi oli ihan pakko lisätä vielä vähän glitteriä peittämään pikkuvirheitä. Tosi kivat kynnet tuli! Hämärässä apiloiden muotoa ei oikeastaan erota glitterin alta noin hyvin kuin kuvissa, mutta päivänvalossa luultavasti kyllä. Tykkään (:



Pohjalla punaruskeaa jellylakkaa, koristeena leimatut vihreät apilat ja kultaglitter.

Las Vegas - nro 287

Minä inhoan tummanpunaisia jellylakkoja, niistä tulee ihan kamalat kynsinauhat kuten näkyy ): En vaan millään saa tätä väriä siistiksi, livenä ei todellakaan näytä noin pahalta :D Muuten tämä oli taas sitä ihan peruskiva -sarjaa. Levittyi nätisti, peitti kolmella kerroksella ja kuivui suht nopeasti. Pienenpienenpientä shimmeriäkin löytyy joka näkyi pullossa ja levittäessä ja näköjään myös swatchissa, muttei niinkään kynsillä. Aika perus vamppipunainen lakka.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Mavala, 33 Las Vegas
-Konad, vihreä erikoislakka
-e.l.f. , Golden Goddess
-Konad, Top Coat
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m22

Tuolla lumessa tarpominen on kyllä aika kaukana riverdancen tahdista kun tässä illalla testasin :D Lunta, lunta kaikkialla...

maanantai 20. helmikuuta 2012

Abstraktit auringot

Tosi taiteelliset abstraktit auringot joiden keskellä iloiset hymynaamat, täähän on ihan kuin Teletapeissa! Tai sitten ei. Tosi graafiset ja räväkät kynnet joihin oli ihan pakko lisätä yksityiskohdaksi ja pehmentäjäksi tuo hymynaama koska muuten olisivat itseäni kyllästyttäneet (: Aika pirteät! Peukalo meni taas kokeilukäyttöön joten jätin sen pois kuvasta.

Oi, luonnonvaloa!
Pohjalla ensin valkoista lakkaa pohjustamassa ja päälle oranssia neonlakkaa. Koristeena keltaisella lakalla ja mustalla nail art -lakalla tehdyt "auringot", kultaista efektilakkaa ja hymynaamafimot.

Neon Orange

Minulla oli omat epäilykseni tämän Neon Orangen suhteen. Vaikka ostin omani ihan uutena Seppälästä, lakka on pullossa vähän kokkareista. Kyllä, siellä on jotain sattumia seassa. Toisekseen, olin vähän skeptinen neonefektin suhteen mutta sitä kyllä löytyy! Muutenkin lakka oli ihan perus neon: levittyi hyvin valkoisen päälle, kuivui äkkiä samettiseksi eikä peitä yhtään mitään. Haaleanvalkoisen jellylakan päälle tätä laitoin pari kerrosta ja se sai riittää, kyllä se väri jo näkyi varmaan kilometrin päähän. Jäi nyt vähän ikävästi tuon keltaisen lakan alle näissä kynsissä, mutta ehkäpä neonlakkojen varsinainen aika on vasta vähän myöhemmin, ei nyt kun lunta tupruttelee taivaan täydeltä :D


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Nivea, Calcium power gloss, 90 Star Gloss
-beautyuk, Neon Orange
-Wild and Crazy, Twilight
-Golden Rose, Nail Art, 106
-Flormar, Supershine Miracle Colors, U22
-Depend 033 (fimojen kiinnitykseen)
-Seche Vite
-fimoja

Semmoista. Kyllä pirteitä kynsiä ainakin tänään kaivataan kun ulkona on vain valkoisenharmaata ja valo on jossain teillä tietämättömillä. Kirkkaat värit ovat tälläisellä kelillä ihan must (:

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Hallootia?

Ring ring ring! Tälläiset blahblahblah puhelinkynnet nyt sitten :D Kiva idea, mutta toteutus on vähän meh. Olisi näistä joku toinen ehkä osannut siistimmät tehdä, nyt näyttävät vähän rähjäisiltä. Ei ehkä nyt oikein mennyt nappiin mutta tykkään tästä ajatuksena paljon!



Pohjalla punamullan väristä cremelakkaa, koristeena dotting toolilla tehtyjä kuvioita sekä sydänstrasseja.

Casting Call

Tästä lakasta voin sanoa vain, etten tiedä mitä Wet n Wildilla on ajateltu kun tämä lakka on tehty :D Kaikista maailman väreistä! En oikeasti keksi yhtäkään tyylikästä käyttötarkoitusta tälläiselle likaisenpunaiselle ja vähän lihaisallekkin värille. Lakka jäi parilla ensimmäisellä kerroksella melko raidalliseksi, joten kolme kerrosta vaadittiin nättiin lopputulokseen, muuten tästä lakasta ei ole oikein mitään ihmeellistä sanottavaa.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Wet n Wild, Casting Call
-Flormar, 313
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-dotting tooleja
-strasseja

Yyh. En oikeastaan viihdy näissä kynsissä. Toivottavasti huomenna sitten kivemmat (:

lauantai 18. helmikuuta 2012

No nyt on sitten ihan tarkoituksella itämaista

Kyllä :D Kun yleensä itämaista tulee ihan vahingossa, kuten viime kynsissä, nyt päätin sitten ihan tahallani valita värityksen siihen tyyliin. Aika hyvin omasta mielestäni onnistuin tunnelmassa, on nimittäin raskaat ja mausteisetkin kynnet kuten itämaisuuteen kuuluu. En tiedä miten kynnet voivat olla mausteiset mutta sellainen olo näistä tulee! Koristelut nyt eivät ole kummoiset tällä kertaa.



Pohjalla punaista shimmerlakkaa ja kultapunaista glitterlakkaa, koristeena nail art -lakalla tehtyjä viivoja ja strasseja.

Jezebel - nro 266

En ihan ymmärrä tätä Wet n Wildin lakkaa. Ihan kaunis, vähän peruspunaista tummempi shimmerinen rubiiniväri, mutta peittävyys, mitä ihmettä? Ensimmäinen kerros oli ihan superpeittävä ja ajattelin jo että jes, kylläpä on hyvä lakka. Kuitenkin kärjet jäivät jonkin verran näkyviin ja koska laitan joka tapauksessa aina kaksi kerrosta, ehdin sitten hämmästyä kun toinen kerros teki todella vähän muutosta peittävyyteen. Miten tämä voi olla mahdollista? :D Ensimmäinen kerros todella pigmenttinen ja toinen kerros ei, liekkö sitten kuitenkin paksuudessa ollut jotain eroja vaikka samalla tavalla kyllä luulin lakanneeni. Jätin kuitenkin tuohon kahteen kerrokseen kun glitterlakan alta hämyisät kärjet eivät näy, mutta hassu juttu silti (:


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Wet n Wild, Jezebel
-Sabrinan salat, Kullanhohtoinen kynsilakka (naurattaa joka kerta :D)
-Kiss, Nail Art, Pearl Gold
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja


Hih hih. Mies on poissa kotoa viikonlopun joten minäpä otin ja lähdin shoppailemaan! Kynsiostoksia tuli nyt tämän verran kaiken muun kivan tyttötavaran seassa (: Rakastuin noihin Seppälän metallilakkoihin, joten nappasin sitten kaikki värit jotka löysin ettei vaan jää kaduttamaan kun en ostanut. Varsinkin tuolta hopeanväriseltä odotan paljon, varsinainen hopeinen metallipintainen lakka kokoelmastani puuttuu. Mukaan Seppälästä sujahti myös yksi nätinsininen Golden Rosen lakka sekä pari söpöä Pretty Womania (: Oletteko muuten huomanneet, että Seppälässä myydään Wild & Mild lakkoja kolmen kappaleen paketeissa hintaan 5,95? Eli ota kolme, maksa kaksi tyyliin. Ihan hauska, voisin itsekkin kyllä semmoisen ostaa. Miksi en muuten nyt tehnyt niin? Hitsi...

Cubuksessa oli muutamaa Dependin lakkaa euron kappale. Joo, voin ymmärtää miksi :D Kulhossa oli pari oranssia jonka omistan jo, plus sitten nämä todella mielenkiintoiset maastonvihreä ja likaisen mutainen lakka. Noh, minä en ole ennakkoluuloinen lakkojen suhteen joten mukaan vaan! Kicksistä ostin vain tylsiä kynsitarvikkeita kuten uusi kirkas lakka ja kynsilakanpoistoaine, Dependin sinistä tottakai. Antoisa reissu, vaikka alelakat jäivät nyt aika vähiin (:

torstai 16. helmikuuta 2012

Metallimania

Miksei lilaa ja kultaista voi koskaan yhdistää ilman itämaishenkeä? :D Jostain syystä teki mieli laittaa koko kynnelle cracklet tänään. En tiedä yhtään miksi! Jottei ihan tylsäksi mene niin laitoin vielä strasseja kivasti ja tosi kauniithan näistä tuli. Metalliväri sopi todella hyvin yhteen kultaisen cracklen kanssa, vaikka vähän toivoin että lila olisi näkynyt vähän enemmän alta, nätti lakka kun on.



Pohjalla lilaa metallilakkaa, koristeena cracklelakkaa ja strasseja.

Classics 10 - nro 265

Tämä Classics -merkkinen lakka oli sitten ihan uusi tuttavuus Seppälästä. Toki olen näitä nähnyt muissa blogeissa, mutten itse ole vielä kokeillut. Ihan perushyvänlaatuinen halpislakka! Ei mitään valittamista. Tässä on vähän duochromemaista kultavivahdetta, kaiketi :D Todella kaunis lakka vaikka on sitä metallisempaakin tavaraa nähty. Metalliefektin laimeus oli siis suurin pettymys.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Classics, 10
-Flormar, Graffiti Nails, G10
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja

Loppuviikkoa kohden meikäläinen on sitten vaan ilta illalta väsyneempi... Kello on liian vähän että voisi nukkumaankaan mennä ): Täytyy tässä vielä muutama tunti sinnitellä. On minulla ainakin nätit kynnet joita ihailla sen aikaa!