maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappukynnet 2012 ja tunnustuksia

Näiden vappukynsien idea oli kimaltavaa, värikästä ja paljon! :D Irtoglitterillä leikin kaikesta sotkusta huolimatta ja hienothan näistä tuli! Kyllä näillä yhden vapun juhlii, varsinkin kun en ole edes bilettämään menossa. Hävettää vaan edelleen huonokuntoinen sormien iho, joten saatte erikoislähikuvan sijaan tuommoisen blurrikuvan. Anteeksi!



Pohjalla valkoista cremelakkaa, koristeena irtoglitteriä ja erilaisia strasseja ja hologrammikoristeita.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Wild and Crazy, Montana
-Depend, 033 (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-irtoglitteriä
-strasseja
-hologrammikoristeita
-glitterharja (tavallinen meikkisivellin :D)

Käytiin kynnet nyt vähän nopeasti kun olen pari tunnustusta/haastetta saanut niin ei tule kilometritavaraa tästäkin kirjoitelmasta. Ensimmäisenä The Versatile Blogger Award:



1. Nimeä 15 bloggaajaa.
2. Kerro heille tunnustuksestasi.
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi.
4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen.
5. Lisää the Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi.

Tämä palkinto on nyt kierrellyt pitkin blogosfääriä ja sen kyllä huomaa :D Joudun tekemään oikein listan siitä, keneltä kaikilta olen tämän saanut. Jos joku unohtui niin huomauttaa asiasta välittömästi!

Amigurumin tytöt
Künsii -blogin hannele
Better Nail Day -blogin Sissi
Powderpuffin Ansku ja Eve
From Caramels Hands -blogin Caramel-
Aadan kynnet -blogin Aada
my nails and more -blogin Nella
Tähtipölyä -blogin HANI
Korkokengissä -blogin Niniane

Kiitos paljon haasteesta kaikille! :D Raotan siis vähän mysteerin verhoa ja ladon tiskiin faktoja itsestäni:

1. Minulla on ihan tajuttoman huono näkö. Sain lasit kuusivuotiaana ja siitä lähtien näkö on tippunut oikein iloisesti vuosi vuodelta. Tällä hetkellä on miinusta semmonen kuuden verran + hajataitto. Voitte kuvitella miten vaikeaa oli löytää aurinkolaseja joihin saisi jotenkin järkevästi ängettyä tuommoiset pullonpohjalinssit! :D

2. Nukun todella paljon. 12h yöunia ei ole temppu eikä mikään ja koulupäivisin kun en noin paljon ehdi nukkua, otan aina vähintään parin tunnin päikkärit. Tätä on jatkunut ihan teini-iän alusta asti eikä ole mikään outo näky, että meikätyttö ottaa pienet nokoset koulutunnillakin. En vaan kertakaikkiaan pysy hereillä! Ei myöskään edesauta että olen toivottoman iltavirkku ja aamu-uninen.

3. Olen vanhin kolmesta sisaruksesta. Minulla on vuoden nuorempi pikkuveli ja kaksi vuotta nuorempi sisko.

4. Tykkään hirveästi lakusta! Hedelmäkarkeista en paljoa perusta, suklaa menee kyllä silloin tällöin mutta karkkipäivisin on ihan pakko saada lakua :D Lempparipusseja ovat ehdottomasti Pandan lakumixit, original ja goes choco sekä Fazerin Ässälakumix. Nams <3

5. Kuuntelen musiikkia melko vähän, mutta genrejä todella laajasti. Kielellä ei ole väliä, soittolistalta löytyy mm. turkkilaista ja japanilaista :D Klassinenkin menee. Oikeastaan ainoat tyylisuunnat joista en innostu ovat hevi plus kaikki muu örinä ja huutaminen, rap ja reggae. Myöskään mitään suomalaista en kuuntele kyllä yhtään, yök. 

6. Olen kyllä kertonut ennenkin, mutta opiskelen tietotekniikan insinööriksi. Tämän päätin kypsänä seiskaluokkalaisena (: Päätös on pitänyt vaikka tietysti sen kuuden vuoden aikana, kun vielä yläasteen jälkeen lukion kävin, mietin muitakin vaihtoehtoja. Erikoistun tietoteknisiin palveluihin, joka selkokielellä tarkoittaa että toivottavasti tulevaisuudessa osaan suunnitella ja asentaa esimerkiksi yrityksiin omia verkkoja sun muita it-palveluita mitä yritys nyt vaan tarvitsee. Olen luokan ainoa tyttö.

7. Pelkään kuollakseni hammaslääkäriä. Olen käynyt oikomishoidossa ihan pienestä asti, olin vielä tosi vaikea tapaus jonka johdosta mm. on poistettu ihan pysyviä hampaitakin 4 kappaletta. Ei ollut mukavaa. Pidän hampaistani kyllä ihan hyvää huolta muuten, reikiäkään ei ole koskaan ollut. Hampilääkäriin en vaan kyllä lähde ellei väkivalloin viedä ja sittenkin vielä aion tapella vastaan :D Tulevaisuudessa saavat tarpeen tullen hoitaa meikäläisen hampaat sitten nukutuksessa, muuhun en suostu vaikka kirveellä uhattaisiin.

En nyt kyllä millään jaksa jakaa tätä mihinkään, luultavasti hyvin moni on jo tämän saanutkin (: Sain myös Kynttä pidempää -blogista vielä toisen, itsekehuhaasteen:

"Nyt ei itsekehu haise, ja on lupa kehua itseään kahdeksan asian verran ja laittaa haaste eteenpäin ainakin yhdelle bloggaajalle." 

1. Minulla on hyvä itsetunto. Melkein jo vähän liiankin hyvä :D
2. Olin hyvä koulussa, peruskoulussa sekä lukiossa. En huono ole toki nytkään mutta vähän laiskanpuoleinen (:
3. Olen kiltti. En millään ovimattotavalla kuitenkaan!
4. Minulla on tosi nätit kynnet, niitä on siksi kiva laittaa. Kynsipeti on pitkä ja muodossakaan ei ole valittamista. Vahvatkin ne mokomat on!
5.Olen lapsenmielinen. En tiedä onko se kaikkien mielestä niin hyvä juttu, mutta minulla ainakin on kivaa :D 
6.Minulla menee hyvin! Kiitos kysymästä :D Olen tyytyväinen elämääni. 
7. En osaa vihata ketään enkä mitään ja en edes muista milloin olisin viimeksi suuttunut oikein kunnolla. Olen aika leppoisa ja otan asiat vaan rennosti.
8. Liikun! Poljen paljon pyörällä kun emme autoa omista ja käymme miehen kanssa myös kävelyillä. Ajattelin säännöllisen uimisenkin tässä jossain vaiheessa aloitella.

No huh. Nyt on meikäläinen kyllä kertonut itsestään sitten kovastikkin :D Laitan tämän haasteen Danielalle Nails1820 -blogiin. Mielenkiinnolla odottelen sitten mitä itsekehua sieltä kuuluu! 

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kevätkukkia

No tässä on nyt ihan selkeästi sitten vuodenaikaan sijoittuva mani. Saanen esitellä kevään ensimmäisen kukkasen, toistaiseksi vain tämmöisen taiteillun yksilön kun ei täällä Joensuun korkeuksilla vielä rehuja kasva. Hempeät tuli näistäkin, mutta olihan pohjalakka sentään samaa sarjaa eilisen lakan kanssa. Ei nämä minusta mitään ihmeempiä kaivanneet, somat kukkaset.



Pohjalla lilaa helmiäislakkaa, koristeena leimatut kukat ja nail art -lakoilla tehdyt varret ja ruoho.

KoneHelsinki 118 - nro 425

Tämä on siis ihan selkeästi kimpassa eilisen Flormarin helmiäislakan kanssa, eri värinen versio. Anonyymi jo ehtikin varoitella että ei tästä lilaa sävyä saa oikein kynsille ja oikeassahan hän oli, ei irtoa. Jos siitä asiasta voi kuitenkin olla välittämättä, niin tämä voi olla hyvinkin jännä lakka! Kuten eilisessäkin, tässä on todella kaunis kiiltävä, ehkä jopa metallimainen, pinta. Salama syö sen tuossa swatchkuvassa mutta livenä tämä on värittömyydestäänkin huolimatta kaunis ja mielenkiintoinen.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Flormar, 118
-Konad, keltainen erikoislakka
-Kiss, Nail Art, Beach Green
-Nail Star, vihreä jelly
-Konad, Top Coat
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m6

Ja nyt lauantain myöhäisillasta hyvää yötä ja huomenta kaikille! :D

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Söpöliinit

Tähän suloiseen vaaleanpunaiseen helmiäislakkaan halusin jostain kumman syystä ehdottomasti keltaisia rusetteja! Jotain muutakin kyllä piti lisätä ja se jotain oli sitten vaaleanpunaisia kukkatarroja. Tämmöiset supertyttömäiset lakkaukset tuli (: Minusta nämä on ihanat, harmittaa vain se, että aina kun yritän tehdä tälläistä "koristeita sekaisin" -tyyppistä juttua, en osaa oikein sommitella niitä sekaisen näköisiksi :D Uskokaa tai älkää, minun on todella vaikeaa saada mitään satunnaista aikaan!



Pohjalla vaaleanpunaista helmiäislakkaa ja hentoa glitterlakkaa, koristeena kukkatarroja ja rusettifimoja.

Flormar 222 - nro 426 (bonuksena oikealla todella hyvä kuva vaaleanpunaisesta Nufusta loistossaan!)

Pitkästä aikaa Flormaria! (: Ihan söpö tämä lakka on, todella hempeä ja suloinen, mutta ei tällä(kään) kynnen kärkiä piiloon saa. Jotenkin alkaa tuntua että näissä halpislakoissa on aina ongelmana peittävyys :D Tai ehkä pitäisi vain alkaa latoa enemmän kerroksia kuin kolme. Jooei...


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Flormar, 222
-La Femme Beauty, 85 Disco
-Depend, 033 (fimojen kiinnitykseen)
-Seche Vite
-tarroja
-fimoja

Mies kysyi minulta eilen että joko olen suunnitellut vappukynnet. Tajusin vasta silloin että apua, vappu on jo ihan kohta enkä tosiaankaan ole suunnitellut yhtään mitään! :D Täytyypä alkaa kiireen vilkkaa miettiä asiaa, on se hyvä kun mies huolehtii näistä asioista minun puolesta (:

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Pirteitä värejä ja perholaisenpuolikkaita

Otsikko on hyvin kuvaava, keksin muuten itse. Hekoheko. Ulkona on oikeasti niiiin masentavaa ja synkeää, että estääkseni itseäni kuolemasta pelkkään harmauteen, on pakko tehdä kirkkaan värisiä kynsiä! Ja jottei ihan unohdu että kesäkin on tulossa, täytyy laittaa niin paljon perhosia ja kukkasia kuin mahdollista (: Tällä kertaa kokeilin yhdistellä noita perhosenpuolikkaita. Kaukaahan nämä näyttävät ihan kivoilta! Hävettää kyllä ihan mahdottomasti nuo törkyiset sormet, iho on värjääntyneistä kohdista ihan riekaleina joten en saa lakkaa siivottua. Sen takia tuommoinen blurraantunut lähikuva :D Kynsiähän tässä kuitenkin pääosassa esitellään!



Pohjalla punaoranssia helmiäislakkaa ja isohileistä hologrammiglitterlakkaa, koristeena perhosensiipifimoja ja kukkastrasseja.

Angelica - nro 442

Tämän nätin lakan sain yllätyksenä yhden lakkapaketin mukana huuto.netistä (: Ihmeen hyvänlaatuinen, oikein unelma <3 Ainoa missä mättää on jälleen kerran Wild and Crazyjen perusongelma, peittävyys. Tuntuu että kaikki WaCit ovat peittävyydeltään karseaa kuraa ): Eipä sillä, eihän sitä onneksi tässäkään koristelujen alta edes huomaa.



Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Wild and Crazy, Angelica
-Y.S.S.Y, 45
-Depend, 033 (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-fimoja
-strasseja

Toivottavasti huomenna paistaisi aurinko niin saisin vähän samanlaista fiilistä kuin näillä kynsillä (:

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kukkia... tai jotain?

Näissä kynsissä ei oikeasti ole päätä eikä häntää! Piti aluksi tehdä jotain ihan muuta, sitten se muuttui tälläisiksi ihme "kukkasiksi" ja loppuen lopuksi tästä tuli sitten vaan omituiset. Eipä näistä sen kummempaa sanomista ole, peukalon onnistuin taas sotkemaan kokeiluillani. Ärsyttää muuten ihan älyttömästi miten huonossa ja rumassa kunnossa kynsinauhat ja muu kynnen reunaiho vielä on! Rasvaan kyllä ahkerasti mutta odottaminen on tuskaa (:


Pohjalla pinkkiä, holomaista lakkaa, koristeena nail art -lakoilla, kynsiteipillä ja strasseilla tehdyt kuviot.

Make Impact - nro 408

Tätä Lumenen lakkaa olen himoinnut pidempään ja se on oikeasti tosi jännä. En ole tavannut tämmöistä lakkaa vielä missään (: Holo tämä ei ole, mutta jotain kullanväristä, holomaista kimallusta löytyy ja tässä on myös kirkkaamman pinkki/fuksianvärinen flash. Hyvin erikoinen tapaus, olen onnellinen että ostin tämän :D Ei tule ihan heti samantyylistä vastaan!


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Lumene, Natural Code, 11 Make Impact
-Golden Rose, Nail art, 122
-Kiss, Nail Art, Pearl Gold
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-kynsiteippiä
-strasseja

Semmoista. Olen muuten saanut monestakin eri paikasta tuon tällä hetkellä kiertävän blogipalkinnon (: Kiitos kaikille! Katsellaan josko viikonloppuna saisin senkin tehtyä. En siis ole unohtanut!

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Huu, kummitustunnelmaa

Vaikka kynsissä onkin tänään pääkalloja eikä kummituksia, niin jotenkin silti näissä on semmoinen "spooky" olemus :D Minähän siis voitin nämä pääkallotarrat jokin aika sitten, eikä mikään karmiva oikein yleensä ole meikäläisen tyyliä. Mietimpä siis että mitähän näillekkin tekisi, mutta onneksi ovat semmoisia suht söpöjä otuksia (: Ja tosi hyvälaatuisia muuten! Ihana, kangasmainen pehmeä pinta ja hyvin tarttuu. Crackleakin käytin taas hyvin luovasti, tuo lähes hohtava vihreä on minusta kyllä ihan selkeä kummitusväri!



Pohjalla harmaapohjaista multichromelakkaa, koristeena vihreää cracklelakkaa ja tarroja.

Gray's anatomy - nro 444

Gray's anatomy on sellainen lakka, jota on monissa blogeissa kuolattu, ihasteltu ja vihasteltu. En ihmettele kyllä yhtään! Pullossa lakka on todella upea, harmaalla pohjalla lilaa ja vihreää väriä, saimpa jopa sinistä tästä näkymään! Todellisuus on sitten jotain ihan muuta, kuten noista kuvistakin näkyy. Pääasiassa tässä näkyy ainoastaan lila väri, jopa harmaa on hakusessa. Toisekseen, lakka on todella ohutta: kolme kerrosta ja kynnen raja näkyy aivan selvästi. Täytyy sanoa että niin paljon kun tätä himoitsinkin, olen itsekkin pettynyt. Tälläisenaan tämä ei vain toimi!


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Wet n Wild, fastdry, Gray's anatomy
-Flormar, Graffiti nails, G03
-Seche Vite
-tarroja

Sormet ovat parannelleet todella hyvin! (: Normaalia ihoa alkaa jo näkyillä eikä kynsien teko ole ainakaan mitenkään näkyvästi haitannut parantumista. Onneksi tästäkin selvittiin pelkällä säikähdyksellä enkä saanut mitään kuukausien piinaa tai pysyvää kynsientekokieltoa. Huh!

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Suorastaan sokaisevat kynnet

Sattuipa tulemaan vastaan tälläinen iloinen, neonpunainen cremelakka (: En sitten tiedä mikä iski, mutta halusin ehdottomasti kokeilla mustaa cracklea näihin. Katsokaa miten häikäisevät! Näkyy kyllä kirkkaasti kilometrin päähän :D Ihan mahtavat. Miten näin yksinkertaisista kynsistä voi tykätä näin paljon? Musta crackle on selkeästi neonvärien pari, ei epäilystäkään.



Pohjalla punaista cremelakkaa, koristeena mustaa cracklelakkaa ja tarroja

Tanssi kahdelle - nro 405

En tykkää tästä Lumenen uuden lakkasarjan sudista ): Se on liian pullea ja paksu reunoilta, joten siistiä jälkeä ei saa millään tehtyä! Tällä hetkellä on muutenkin vaikeaa puhdistaa kynsinauhoja, kovettuneesta ihosta kun ei kovin hyvin saa lakkaa irti hinkattua. Lakka ei nyt muutenkaan ollut laadultaan mikään riemuvoitto minkään suhteen, mutta näin upea väri saa paljon anteeksi. Sattuipas muuten kiekolle todella samanvärisen lakan kanssa :D Liekkö melkein dupet?


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Lumene, Gloss & Care, 13 Tanssi kahdelle
-H&M, Cracked black
-Seche Vite
-tarroja

Nämä on kyllä niin kivat :D Neonvärit piristää muuten harmaata päivää kyllä kummasti! Suosittelen (:

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Paluu kynsiarkeen

Viikon kestänyt terveystaukoni on nyt ohi! Sormet eivät ole vielä täysin parantuneet, kynsinauhat ovat vielä vähän kipeät ja iho kynsien alla täysin kovettunut, mutta uskon että nyt uskaltaa jo kynsiä tehdä (: Aion vain varotoimenpiteenä käyttää pelkästään tuota hellävaraisempaa Dependin sinistä kynsilakanpoistoainetta ja rasvata sormet aina lakkailujen jälkeen. Että oli taas ihanaa väkertää näitä! Kivasti sattui vielä ensimmäinen lämmin kevätpäiväkin osumaan kohdalle ja nämä sopivat siihen tunnelmaan kuin nakutettu. Voikun tykkään näistä kynsistä, en vain tiedä johtuuko se lakkauksen ihanuudesta vai kynsientekemisen paluun aiheuttamasta jippii-olotilasta :D

Poikkeuksellisesti ei kuvaa peukalosta, onnistuin saamaan siihen jo ison vekin.

Pohjalla pinkkiä cremelakkaa, koristeena nail art -lakoilla tehdyt viivat, fimokukat ja mattapäälyslakka.

Yes Love 247 - nro 447

Kolme kerrosta cremelakkaa = sotku kynsinauhoilla. Tämä Yes Loven purkkapinkki söpöliini ei ollut peittävyydeltään mitään huippua, ja mitä enemmän cremelakkakerroksia kynsille joutuu laittamaan, sitä hankalampi kynsinauhoja on saada nätiksi. Neljäskin kerros tähän olisi pitänyt vielä sutaista jotta ihan täysin peittävän pinnan olisi saanut. Kuivui sentään nopeasti eikä väri ole yhtään hassumpi! Vaikken pinkistä kynsillä hirveästi välitäkkään niin tämä aiheuttaa kyllä hyvinkin lempeitä tunteita (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Yes Love, 247
-Kiss, Nail Art, Pearl Gold
-Naturel, Red
-Depend, 033 (fimojen kiinnitykseen)
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-fimoja


Tauon aikana muitakin kynsilakkoja on kuitenkin ilmestynyt Nufujen lisäksi :D Anoppi nimittäin kävi lomilla etelässä ja toi tuliaisiksi neljä kappaletta ihania ja laadukkaita Sally Hansenin Xtreme Wear -linjan lakkoja (: Lemppariksi nousi ehdottomasti tuo kesänvärinen oranssi, Crushed, jota voisin kuvitella kesällä käyttäväni paljonkin. Muut kaunottaret ovat sähkönsininen Blue It, tummalla luumupohjalla pinkkiä shimmeriä sisältävä Flirt ja aivan mahtava kimalteleva hopealakka Celeb City. Kyllä vaan meikäläistä hemmotellaan (:

Jes, ihanaa päästä taas elementtiinsä <3 Tästä on hyvä taas jatkaa!

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Hololepardit

Omia kynsiä en vieläkään ole lakkaillut, mutta tänään teinkin sitten eräälle toiselle neidille, Selinalle (: Lakkauksen pohjaksi tuli hologrammilakkaa, joten mitään överikoristeluita ei viitsinyt tehdä että holoefekti näkyisi. Päädyttiinkin sitten leopardikuvioon koko kynnellä ja kärjissä, ja lopuksi laitettiin vielä söpöt kukkaset. Näistä tuli kyllä tosi upeat ja asiakaskin onneksi tykkäsi. Ihanan Selinan lifestyleblogiin voit tutustua täällä.

Lampun alla...

...ja salamalla

Pohjalla vaaleanpunaista hologrammilakkaa, koristeena leopardileimailut ja mustat kukkastrassit.

Nfu Ohin hologrammilakat ovat kyllä ihan vertaansa vailla <3 Miten upeat! Parhaiten holoefekti näkyy auringonvalossa, mutta keinovalo ei jää paljon kakkoseksi. Levittyvyys ja kuivuvuuskin ovat kyllä ihan eri tasoa näiden laatulakkojen kanssa kuin halpiksissa (: Eikä nätti pullo kyllä yhtään vähennä näiden houkuttelevuutta!

Käytetyt tarvikkeet:

-Nfu Oh, Aqua Base
-Nfu Oh, 63
-Konad, musta erikoislakka
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Konad, Top Coat
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m57
-muovistrasseja

Semmoista. Omat sormet ovat jo ihan suht hyvässä kunnossa, vielä ehkä vähän kärsineen näköiset ja iho on mennyt ihan kovaksi, mutta luulen että uskallan jo tässä viikonloppuna kokeilla tehdä itsellekkin taas kynnet. On sitä kyllä odotettu! Onneksi kynsienlakkaushimoa voi tyydyttää myös tällä tavalla ja samalla ilahduttaa muita (:

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Synttärisankari-Inen kuulumiset

Heippahei kaikille! Tänään on siis meikätytön 21-vee synttärit ja päätin juhlan kunniaksi ilmaantua tekemään pienen postauksen (: Sormet on paranemaan päin, eivät enää edes yhtään kipeät tai arat, mutta melko pahan näköiset tosin. Kynnetkin jouduin pätkäisemään ihan lyhyiksi että olisi helpompi hoitaa. Ostin apteekista 2,5% hydrokortisonia jota olen tässä pari päivää jo käyttänyt ja tuntuu auttavan. Apteekkarihan ei lääkäri ole, mutta vahvistivat kyllä epäilykseni sille että vahva kynsilakanpoistoaine voi hyvin olla syynä. Suosittelen siis ehdottomasti kaikkia muitakin usein lakkaavia tarkistamaan kynsilakanpoistoaineensa ettei käy samalla tavalla kuin minulle. Ei siis liian vahvaa poistoainetta liian usein!

Sitten mukavampiin asioihin! Minä en vaan sitten MILLÄÄN suostu olemaan omana syntymäpäivänäni ilman kynsilakkaa oli sormet rikki eli ei! Yksivärisen lakkauksen tein, ettei tarvitse nolostella repsottavia koristeita kun en nyt voi näitä poistaa vähään aikaan ja repsottava lakka on sentään helppo korjata. Ja mikäs sitten olisi tarpeeksi ihana synttärilakka? No joku synttärilahjaksi saamistani Nfu Ohin hologrammilakoista tietysti! 

Päivänvalossa

Keinovalossa

Kynsille päätyi lempparivärini sininen (: Kuvissa näkyy vähän kärsineet kynsinauhat. En myöskään viitsinyt reaktion pelossa kauhean tarkalla kädellä poistaa ylimenneitä lakkoja, ihan vaan varovasti sen verran ettei nyt suorastaan törkyisältä näyttänyt. Oi miten ihana lakka <3 Tämän rinnalla kyllä kalpenee Evelinen ja Golden Rosen halpikset ihan satanolla. Hauskaa näissä lakoissa on myös se, että holoefekti haalenee hetkeksi toisen kerroksen tai päälyslakan lisäämisen jälkeen. Ei pidä säikähtää! Efekti palaa ihan yhtä kirkkaana kunhan päälimmäinen kerros ehtii kuivahtaa.

Nfu Oh Aqua Base, 61, 63 ja 65

Virosta Viis Ilusalongista siis nämä tilasin ja mies maksoi ne sitten minulle lahjaksi (: Itseasiassa tilasin oikeasti vain kaksi lakkaa, sinisen ja pinkin, mutta lähettivät vahingossa ensin tuon harmaan sinisen tilalta. Otin sitten yhteyttä myyjään ja laittoivat sinisen tulemaan perästä. Huippupalvelua meikäläisen makuun :D Aqua Base nyt oli näiden kanssa ihan itsestäänselvyys.

Vesisateesta huolimatta on kyllä ollut ihan mukava syntymäpäivä :D Lahjottu on, kakku on mutusteltu kohta loppuun ja illalla mennään miehen kanssa vielä elokuviin. Ikävä bloggaamaan ja kynsientekoon on kova, mutta kyllä tässä vielä jonkin aikaa menee ennenkuin sormet saadaan parantumaan siihen kuntoon, että uskallan poistoainetta taas käyttää. Kiitos kaikille muuten kovasti kannustuksesta! Olette kyllä todella suloisia lukijoita (: Nähdään taas piakkoin ja nautikaahan keväästä!

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Ine joutuu terveystauolle!

Näin huonosti on käynyt nyt ): Olen tässä nyt tällä viikolla kärsinyt kynsi- ja sormenpääongelmista joista olenkin kertonut. Tänään on tapahtunut käänne pahempaan ja sormenpäihin, kynsien alle ja kynsien reunoihin on alkanut ilmestyä pienenpientä vesikelloa. Vesikellot sormissa eivät taatusti ole hyvä juttu, joten surukseni jouduin tekemään päätöksen jättää kynsien laitto hetkeksi. Päätöksen myötä myös blogi jää määrittelemättömän pituiselle tauolle, kunnes kätöset alkavat näyttää parantumisen merkkejä.

Haha, kuulostaapas viralliselta ja pelottavalta :D "Määrittelemättömän pituinen tauko" ei tarkoita että nähdään puolen vuoden päästä, vaan ajattelin tässä esimerkiksi viikon verran nyt hoitaa näitä kynsipoloisia lakattomuudella, poistoaineettomuudella ja parantavalla rasvalla ja katsella mitä tapahtuu. Lääkäriinhän meikätyttöä ei saa kun pää kainalossa, joten omahoidolla mennään. Uskon että ongelman lähde on loppuen lopuksi kynsilakanpoistoaine. Käytän Xtra-merkkistä, joka on aika tujua ja jokapäiväinen käyttö on ilmeisesti saanut sormenpäiden ihon ärtymään. Täytyypä miettiä myös kynsilakanpoistoainemerkin vaihtamista.

Täytyy sanoa että tulee melkoista tuskaa olemaan ): Niin kovasti haluaisin lakkailla ja tehdä koristeluja, mutta terveyden kohdalla tulee kyllä raja vastaan. Täytyy hoitaa vieroitusoireita sitten teidän lukijoiden ihanilla kynsituotoksilla! Edelleen vastailen kommentteihin kyllä innolla ja saatan satunnaista tilannepäivitystä tulla välillä tekemään, mutta kynsiä ei nyt ainakaan viikkoon nähdä, katsotaan sitten mihin suuntaan tilanne on kehittynyt ja pääsenkö taas hommiin. Kysymys kuuluu, mitä ihmettä teen viikon ajan jos en kynsiä voi väsäillä :D

PS. Minulla on tiistaina syntymäpäivä ja silloin aion kyllä laittaa edes yksiväriset lakat vaikka mikä olisi. Taidan tulla myös esittelemään ihanan synttärilahjani. Nähdään sitten silloin! (: Oikein kivaa viikonloppua kaikille lukijoille ja pysytelkäähän te terveinä!

Perjantain ei-niin-pikakynnet

Taas yksi mode4u, apua! Eikö nämä koskaan lopu :D No kyllä loppuvat, laskelmieni mukaan tämän pitäisi olla toiseksi viimeinen ja hyvä niin. En aluksi ajatellut tehdä tänään kynsiä ollenkaan, mutta en malttanut mieltäni ja yritin sitten tekaista tämmöiset helpot pikakynnet, jotka eivät kyllä pikaisesti valmistuneet pohjalakan surkean kuivumisajan takia. Nuo kultapallot vaan näkyvät vähän heikosti livenä, olisi pitänyt valita tummempi kulta. Ei näissä nyt mitään ihmeellistä ole, ompahan uudet kynnet huomiseksi (:




Pohjalla punaista jellyglitterlakkaa, koristeena dotting toolilla tehtyjä palloja.

Bailando - nro 432

Kävin sitten tämän lakan kimppuun ihan uusin asein! Lisäsin nimittäin ensimmäisen kerroksen jälkeen muutaman tipan kynsilakanohentajaa. Arvatkaapa auttoiko? No ei todellakaan. Ihan yhtä liisteristä oli lisäyksen jälkeenkin. Inen Viimeinen Tuomio mode4u-lakoille: huonolaatuista rahanhukkaa, ei parane edes ohentajalla eikä lakoissa ole mitään niin erikoista että kannattaisi kestää liisterikoostumusta, huonoa levittyvyyttä ja surkeaa kuivumista. Kynsilakkojen alinta kastia, pthyi!


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-mode4u, Bailando
-Wild and Crazy, Lollipop
-Seche Vite
-dotting tool

Minulla on nyt oikeasti pahemmanlaatuisia kynsiongelmia ): Kerroinkin että kynnet olivat tuossa vähän aikaa kipeät ja sormenpäät kutisivat. Nyt nimettömien kynnet tuntuvat jännällä tavalla jotenkin irtonaisilta kun niihin koskee, pikkurillien kynsinauhat ovat turvoksissa mutteivat kipeät (kuvasta voi tarkkaan katsomalla erottaa pullistuneen kynsinauhan) ja joidenkin kynsien alla on kovettunutta ihoa. Onko kenelläkään ollut mitään samantapaista? En jaksa kuitenkaan huolestua sillä uskon että tämä on jotain ihan ohimenevää, menisi vain ohi äkkiä!

torstai 12. huhtikuuta 2012

Perholaisia

Tuskaa! Sain jonkun ihan ihmeellisen noidannuolen tms niskaani ja nyt on lievästi sanottuna jäykkä ja kipuisa olo. Silti edes totaalisen jumahtanut ylävartalo ei estänyt minua tekemästä kynsiä :D Tosin täytyy myöntää että vähän yksinkertaistin suunnitelmaa, kun oli kieltämättä vähän ikävää olla kumarassa asennossa pitempään. Tykkään näistä vaikka ilkeät tarrat vähän ärsyttävästi rupesivat repsottamaan. Pöh.



Pohjalla sinistä tuoksulakkaa ja värikästä hippulakkaa, koristeena tarraperhoset ja mikrohelmiä.

Tropicana - nro 416

Tämä sininen Miyo on kyllä ihan selkeästi suosikkini (: Tosi nätti ja tuoksu ihana <3 Trooppinen, ihan kuin nimessäkin lukee. Ihanan hedelmäinen!


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Miyo, Tropicana
-Gosh, 546 Rainbow
-Depend, 033 (mikrohelmien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-tarroja
-mikrohelmiä

Olipa muuten mukava huomata että Seche Vite ei irroittanut mikrohelmistä väriä (: Nyt taidan mennä sitten johonkin makaamaan, on nimittäin ainoa asento joka tuntuu siedettävältä juuri nyt. Nyyh.

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Leiskuvat sydämet

Nämä sydämet oikeasti leiskuvat kuten kuvista näkyy! Todella hauskasti myös livenä oikein pomppaavat silmille (: Pohjalakasta en voi sanoa mitään kaunista, mutta tykkään näistä kynsistä ihan vain noiden sydämien takia. Todella kivat kynnet, näitä on niin hauska katsella.



Pohjalla fuksianväristä glitterlakkaa, koristeena isoja askartelustrasseja ja helmenpuolikkaita.

Devil Woman - nro 439

Mode4u:n shimmerlakoista olen jo muodostanut kiukkuisen mielipiteeni, mutta ajattelin antaa näille jellypohjaisille glitterlakoille ihan uuden mahdollisuuden sillä onhan muitakin merkkejä joissa eri koostumukset ovat aivan eri maailmoista. No turhaan annoin, ei näistä mitään sen parempaa tullut :D Ihan yhtä liisteristä, huonosti levittyvää ja surkeasti kuivuvaa tavaraa tämäkin on. Upouudesta pullostani tuli jopa säikeitä. Urgh. Niin kiva lakka ulkonäöltään kun tämäkin olisi ollut.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-mode4u, Devil Woman
-Depend, 033 (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-askartelustrasseja
-mikrohelmiä

Mikähän ihme on, kun sormenpäitä on kutittanut jo pari päivää. Ensin kynnet olivat kipeätkin, mutta nyt vain vähän arat ja kutittaa ihan kamalasti. Nimetön ja peukalo ovat pahimmat ): Mitään ihottumaa tai muuta näkyvää ei kyllä ole. Todella turhauttavaa :D Toivottavasti menee äkkiä ohi, hulluksihan tässä tulee.

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Inen päälle sataa

Kevät on tulossa ja minun oli sitten ihan pakko tehdä synkeät sadekynnet :D Kohta kuitenkin alkaa kaikki kivat kevätsadepäivät ja siihen täytyy henkisesti valmistautua. Peukaloon en ole kauhean tyytyväinen, mutta muuten kyllä. Mitä ihmeen eroa on muuten metallisella harmaalla ja hopealla? Vai onkohan lakan nimessä haluttu vähän hienostella.



Pohjalla hopeista frostlakkaa, koristeena dotting toolilla taiteillut pilvet, nail art -lakalla tehdyt sadepisarat ja glitterlakkaa.

Metallic Grey - nro 427

En muistanut että H&M:n pikkulakkojen suti on niin kamalan pieni! Onneksi lakka levittyi tosi nätisti joten ei tarvinnut tuskastua (: Aika nätti perushopeinen, en vaan edelleenkään käsitä tuota nimeä...


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-H&M, Metallic Grey
-Lumene, Natural Code, 36 Individualist
-Nail Star, sininen creme
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, 500 Disco Ball
-Seche Vite
-dotting tool

Iik, synttäri-ihanuudet on jo postissa! Yritettiin miehen kanssa iltakävelyllä käydä ne noukkimassa, mutta olivat sitten muuttaneet postin aukioloaikoja kaikessa hiljaisuudessa, joten rakas pakuttini jäi sinne metallisäleikön taakse ): Huomenna vasta saan sen käsiini. Voi tätä lapsen malttamattomuutta... :D