lauantai 29. syyskuuta 2012

Taaperokynnet

Sain idean taaperokynsistä eli siis selkeitä perusmuotoja. Värivalinta ei oikein onnistunut ): Minulla on niin surkea valikoima noissa kynätyyppisissä nail art -lakoissa, että näistä tuli vähän turhan synkät lapsosille, plus että shimmerinen jellylakka ei oikein toiminut. Olisi näistä tosiaan paremmatkin saanut, menköön nyt taas epäonnistuneiden ideoiden joukkoon. Nimettömistä tosin tykkään (: Ne tuoksuvat!



Pohjalla punaoranssia cremelakkaa, koristeena nail art -lakoilla ja dotting tooleilla tehtyjä kuvioita.

Eveline 498 - nro 139

Tämä Eveline näyttää pullossa aika kirkkaalta punaiselta, mutta on tosiasiassa oranssinen. Aivan mahtava kiilto ilman päälyslakkaakin! Tätä olen ilmeisesti johonkin käyttänyt kun pullo on kerran puolillaan, mutten millään muista että mihin :D En ainakaan blogissa ole esitellyt. Pirteä (:



Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 183 Beauty Polish
-Eveline, Happy Colours, 498
-Nail Star, sininen creme ja vihreä shimmerjelly
-Kicks, Royal Blue
-Miyo, mini drops, Papaya/Mango
-Seche Vite
-dotting tooleja

Oikein kivaa viikonloppua kaikille (:

torstai 27. syyskuuta 2012

Ihkupinkkiä

Tänään on sitten koristelujen luovuus taas huipussaan, laitoin tarroja. Uskon kuitenkin että sain näistä edes vähän mielenkiintoiset (: Pohjaväri on aivan unelma, supersöpö <3 Tykkään tästä väristä niin paljon, että ihailen kynsiä koko ajan.



Pohjalla pinkkiä shimmerlakkaa, koristeena tarroja.

Eveline 497 - nro 21

Tämä Eveline on aivan täydellinen karkkipinkki, oikein herkku (: Vivahtaa vähän ehkä korallisen puolelle ja sisältää kultaista shimmeriä. Söpöyden huippu! Oli silti jotenkin vähän hankala levittää, jäykkää.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 183 Beauty Polish
-Eveline, Happy Colours, 497
-Seche Vite
-tarroja

Minulla on nyt vähän tuo uusien lakkojen virta tyrehtynyt vastailmestyneen tuoksuinnostuksen vuoksi. Koristeitakin täytyisi ostaa lisää, muttei millään malta kun on niin paljon ihania tuoksuja tarjolla. Vaikeaa :D Onneksi varastot ei ihan heti tyhjene!

tiistai 25. syyskuuta 2012

No nyt se syksy sitten tuli

Jos nyt tulisi sitten enemmän sitä syysfiilistä! Näistä tuli loppuen lopuksi omaan makuun ehkä vähän liiankin yksinkertaiset, sillä aikomani koristelu ei toiminutkaan eikä mieleen tullut heti uutta. Jätin sitten noin (: Liukuväri onnistui kuitenkin yli odotusten!



Pohjalla kolmen värin liukuväri, koristeena peukaloissa helmenpuolikkaita ja strasseja, muissa kynsissä nail art -lakalla tehtyjä pisteitä.

Eveline 452 - nro 482

Tämän lakkauksen innoittajana oli tämmöinen keltainen Eveline. En ole tätä muistaakseni kyllä koskaan käyttänyt koko kynsille, eikä se kyllä nytkään päässyt mitenkään pääosaan. Ihan peruskiva keskikeltainen helmiäislakka, ei peittävä. Olen tainnut kerran kokeilla tätä johonkin koristeluun ja turhautunut kun väri on niin haalea ettei näy mihinkään :D


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 183 Beauty Polish
-Eveline, Happy Colours, 452
-Wet n wild, Wild Shine, Sunny Side Up
-miners, Brown Eyed Girl
-Naturel, Red
-Depend, 182 All-round Polish (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-helmenpuolikkaita
-strasseja
-strassikynä

Ihanaa, minulla onkin huomenna vapaapäivä (: Aion ottaa rennosti!

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Keväänvihreää

Ei vieläkään syyslakkauksia tässä blogissa, valitan :D Tämä ei taida kyllä olla se paras paikka inspiroitua syksyksi... Heh. Tämmöinen pääsiäisenvärinen vihreä oli tänään tarjolla ja tein siihen sitten tosi juhlavan näköiset kultakoristelut (: Yksinkertaiset, jee! Näyttävät, jee! Tykkään, jee! Toteutus on kyllä tällä kertaa ihan huippuluokkaa.



Pohjalla vihreää shimmerlakkaa, koristeena kynsiteippiä ja strassit.

Eveline 451 nro 49

Tämä vihreä vaatii oikeasti kolme kerrosta peittävyyteen, mutta koska tiesin että koristelut tulee olemaan sitä laatua ettei mitään väliä, jätin kahteen. Tämä sisältää kullankeltaista shimmeriä, mistä johtuu kaunis kultainen hohto (: Todellinen kevätväri! Pääsiäiseksi ihan loistava.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 183 Beauty Polish
-Eveline, Happy Colours, 451
-Depend, 182 All-round Polish (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-kynsiteippiä
-strasseja
-strassikynä

Täytyy vielä kehua että kyllä minustakin aito kynsitaiteilija saadaan! Ei tarvinnut nimittäin kynsinauhoja edes juurikaan siistiä (: Hurraa!

perjantai 21. syyskuuta 2012

Geneeristä pinkkiä viikonlopuksi

Olen kyllä moneen otteeseen kertonut, etten oikein välitä pinkistä/vaaleanpunaisesta kynsilakasta. Se on vaan niin tavallista ja tylsää! Tänään oli vuorossa sitten niin geneerisistä geneerisin kynsilakkapinkki että oksat pois. Ihmeekseni huomasin että jäinkin tuijottelemaan tätä useammin kuin haluaisin myöntää odottellessani kuivumista. Ilmeisesti tämä oli sitten jo niin klassinen, että onnistui viehättämään jopa minunlaistani pinkin välttelijää. Koristeluissa jatkoin kivalla kukkateemalla. Tykkään näistä oikeasti tosi paljon!




Pohjalla pinkkiä cremelakkaa, koristeena leimattuja köynnöksiä ja kukkatarroja.

Eveline 422  - nro 15

Tämän lakan väri on, kuten aiemmin jo mainitsin, pinkeistä pinkein. Paljon muuta sanomista tästä ei olekkaan :D Kiiltää crememäisesti ilman päälyslakkaakin ja on edelleen hyvää Eveline-laatua. Tämä lakka on niin keskiverto joka asiassa että surettaa jo sen puolesta! Kelpo peruspinkki, muttei mitään muuta.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 183 Beauty Polish
-Eveline, Happy Colours, 422
-Konad, vihreä erikoislakka
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m16
-tarroja

Ostin tänään vihdoin uuden aluslakan ja kirkkaan lakan koristeita varten. Taino, "aluslakan" ja mysteerilakan. Löysin nimittäin Kicksin alepöydästä pienen laatikon, jossa oli kaikenlaisia Dependin erikoislakkoja hintaan 1,5€ kpl ja opiskelijabudjetilla hinta painoi enemmän kuin toimivuus. Aluslakan virkaa toimittamaan ostin tuon Beauty Polishin, joka on siis jonkinlainen "your nails but better" -tyylinen lakka. Sisältää sinistä shimmeriä ilmeisesti taittamaan pois keltaisuutta ja täytyy myöntää että kyllä tällä tulikin nätit kynnet! Näytti tosi hyvältä (: Aluslakkana toimimisesta en tiedä, mutta saa nyt kelvata. Kirkkaaksi lakaksi ostin jonkun ihme All-Round polishin josta ei ole harmainta aavistustakaan että mikä sen funktio oikein on. Täytyy vaan kovasti toivoa että kävisi koristeiden liimaamiseen. Ainakaan ei ollut kallis...

Ihanaa viikonloppua kaikille! (:

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Epäsymmetriset kynnet

Ette usko miten paljon käy meikätytön luonnolle kun kynnet ovat näin epäsymmetriset! Ihan luonnotonta :D Kävi niin, että laitoin tuon strassin ennen tarroja märkään lakkaan säästääkseni kirkasta lakkaa ja tarrojen jälkeen huomasin että eiiih, eihän tähän mahdu enempää! Jätin sitten noin. En ole ihan varma että onko nämä nyt ihan kivat vai pelkästään hölmöt. Onhan näissä sentään hologrammiliukuväri!



Pohjalla vaaleanlilaa ja pinkkiä hologrammilakkaa, koristeena tarroja ja strassit.

Eveline 410 - nro 206

Huomasin tuossa liloja kiekkoja tutkiessani että minulla on toinenkin vaaleanlila hologrammilakka, KoneHelsinkiversio. Hohtaa paljon nätimmin kuin tämä! Tämä myös näyttää kynnellä aivan värittömältä. On oikeasti edes vaikea kuvitella semmoista täydellistä värittömyyttä kuin tämä lakka edustaa! Lakan värisävyä on ihan mahdoton kertoa kynneltä. Pullossa näyttää kuitenkin vaaleanlilalta, joten mennään sillä. Empä kyllä hankkisi uudelleen, kiitos vain.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Eveline, Holografic shine, 410
-Lumene, Natural Code, 11 Make Impact
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä
-tarroja

Jännää, että kynsimakuni taisi muuttua kesän ja tauon aikana. Ennen halusin mahdollisimman paljon kaikkea kynsille, nykyisin olen ymmärtänyt että ihan simppelitkin kynnet voivat näyttää superkivoilta. Jokseenkin helpottavaa myös itselle (: Tervetullut muutos siis!

maanantai 17. syyskuuta 2012

Mode4u-lakoista - uudestaan

Tänään on blogissani käynyt kommenttipuolella kova kuhina noista mode4u-lakoista (: Niille jotka eivät kommentteja lue kerrottakoon, että facebookin kynsikoristelut -ryhmässä oli ilmennyt toinen allergiatapaus minun lisäkseni. Joku sieltä puolelta (ymmärtääkseni Sonnelan Sonne) oli ottanut yhteyttä maahantuojaan ja sieltä oli pyydetty sitten myös minua ottamaan sinnepäin yhteyttä. Lähetin sähköpostia heti iltapäivällä.

Vastaukseksi sain, että asiaa tutkitaan sekä maahantuojan että valmistajan taholta ja yrittävät kovasti saada selvää mikä tässä on vialla. Ovat siis myös kuulemma myyneet noita lakkoja jo kaksi vuotta ja 100 000 kappaletta ympäri pohjoismaita ja nyt kuulevat mistään allergioista ensimmäisen kerran. Lähettivät minulle myös pulloista puuttuvan INCI-listan, voin sen tännekkin julkaista mikäli jotakuta nyt erityisesti kiinnostaa.

Ystävällisesti tarjosivat minulle myös pientä korvausta kärsimyksistäni ja anteeksiantavainen kun olen(tai sitten vaan perso ilmaiselle kamalle), asia on tällä ainakin minun osaltani kuitattu :D En usko että tuon paremmin voisi tilannetta hoitaakkaan, minkäs tapahtuneelle näin jälkeenpäin enää voi. Tärkeintä on että lähtevät korjaamaan asiaa.

Ihan vain tälläinen pieni tilannepäivitys kaikille asiasta kiinnostuneille (: Ja kaikille muillekkin lienee viimeistään nyt selvää että mode4u-lakoista VOI saada allergisen reaktion. Jotenkin helpottavaa tietää ettei vika ollutkaan yksin minussa, vaikka en tietenkään toivonut että kukaan muu joutuu kokemaan samaa kuin minä. Olkaahan varovaisia!

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kuin neonvalot yössä

Ompa ollut paljon tekemistä näin viikonloppuna! Kynsiä en ehtinyt tekemään kuin vasta näin myöhään illalla. Mikäs siinä, hienot kynnet tulikin (: Näissä on sitä jotain! Hologrammikoristeetkin heijastelee niin nätisti. Olen ihan supertyytyväinen.



Pohjalla mustaa glitterlakkaa, koristeena hologrammikoristeita ja pisteitä dotting toolilla.

Eveline 376 - nro 104

Tämä musta lakka on ihana! Jellypohja ja hopeaista glitteriä <3 Peittävä vasta kolmella kerroksella, mutta mitäpä jellyltä voi odottaa. En tiedä saako tätä enää mistään, mutta on muuten näyttävä yksinäänkin. Ymmärrän miksi kuuluu Party Colours -nimen alle (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Eveline, Party Colours, 376
-Flormar, 121
-snowcrystal, 461 Celery green
-Gosh, 590 Yellow Doll
-La Femme Beauty, 108 Orange Cream
-H&M, Lovely Lavender
-Seche Vite
-hologrammikoristeita
-strassitikku
-dotting tool

Mahtavaa alkuviikkoa kaikille! (:

torstai 13. syyskuuta 2012

Tosi kultaista

Kultaa, ei sen kummempaa (: Tositosi peruskynnet puoleen tuntiin ennen saunaa. On kyllä silti muuten näyttävät! Kullan kimallus tuo aina semmoista vau-efektiä lakkaukseen. Tykkään! Tein siis tosiaan tuommoista raitahommelia tuohon pohjalakan päälle nail art -lakalla, mutta oma kullansävyinen na-lakka on valitettavasti melko haalea, kuten pohjalakkakin. Vähän kuitenkin näkyy.



Pohjalla vaaleaa glass fleck- ja nail art -lakkaa raitoina, koristeena kultaista irtoglitteriä, kultaiset ranskikset ja strasseja.

Eveline 270 - nro 95

Höm. Onkin käynyt niin valitettavasti, että kaikista koskaan ostamistani Evelinen pikkulakoista olen esitellyt blogissa tasan 2/13. Huuuups... Noh. Tässä lakassa on siis läpikuultava pohja ja kultaista hilettä. Nätti, mutta myöskin enemmän semmoinen kuorrutuslakka.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Eveline, Pastel Colours, 270
-Kiss, Nail Art, Pearl Gold
-Wild and Crazy, Lollipop
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-irtoglitteriä
-suti glitteriä varten
-strasseja
-strassikynä

Ei tänään oikein runosuoni syki :D Siispä kivaa iltaa kaikille!

tiistai 11. syyskuuta 2012

Pirteän pinkki raitaranskis

Syksy on tullut ja syyslakat valtaavat alaa monissa seuraamissani blogeissa. Meikätytön syysahdistus vaan kasvaa entisestään semmoisen myötä. Minähän en siirry sitten millään millekkään burgundi/ruskea/harmaa -linjalle! Vastapainoksi tein tälläiset kesäisen pirteät pinkkioranssit sydänkynnet. Hähä, siitäs sait syksy :D Ihanan hyvälaatuisia nuo Dependin kynsitarrat <3 Ei mitään repsotusta, repeilyä eikä kynneltä nousemisia. Ostan kyllä uuden arkin näitä sydämiä jos jossain näen, niin ihanan lutuiset kaikessa naiiviudessaan!



Pohjalla nudea shimmerlakkaa, ranskiskärjet pinkillä ja oranssit raidat dotting toolilla, koristeena tarroja.

Eveline 266 - nro 78

Koska uudet lakat on nyt käyty läpi ja testailtu, palasin taas Helmerin uumeniin etsimään lakkoja, joita ei ole vielä blogissa/koko kynnellä nähty. Tämän Evelinen pastellilakan kohdalla ymmärrän kyllä miksi, tämä on kyllä oikeasti enemmän kuorrutukseen tarkoitettu lakka (: Hyvän ranskispohjan tällä kyllä sai, semmoisen kimaltelevan! Laatu on tuttua Evelineä, eli hyvää halvalla.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Eveline, Pastel Colours, 266
-YSSY, 50
-Wild and Crazy, Utopia
-Seche Vite
-tarroja
-dotting tool

Nyt on syksyä taas vähän piristetty ja on mukavampi olla :D Tykkään näistä kynsistä niiiiiin paljon! Katse menee jatkuvasti sormiin. Luv <3

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Vihrrrreää, vain vihrrrrreää!

Siis vihreää ja vielä englannin/georgianlipputyylillä. Nuo keskiristit olivat oikeasti valkoisia! Päälyslakka taisi sen verran kuljettaa tuolta vihreästä jotain väriä että värjääntyivät keltaiseksi ): Nyyh. Tuntuu myös että tuo keltaisemmanvihreä lakka oli virhe. Yritin saada vähän raikkaampaa ilmettä, mutta tuo on yksinkertaisesti liian kellertävä ja cremenä liian tunkkainen. Eli ei nyt ihan putkeen mennyt, mutta en näitä kyllä vihaakkaan.



Pohjalla vedenvihreää shimmerlakkaa ja cremelakkaa, koristeena nail art -lakalla tehdyt ristit ja strasseja.

Block your green - nro 506

Ostin tässä viikolla Anttilan alelaarista kahdella ja puolella eurolla tämän Block your greenin (: Aika kiva! Vihreän suhteen olen melko neutraali, ei lukeudu lempiväreihin mutta en välttelekkään, mutta tässä lakassa on sitä jotain. Seassa on nättiä shimmeriäkin vielä. Kuivumisnopeus on ihan huippua, mutta tämän kanssa ei passaa vetää sudilla uudestaan samasta kohtaa, tulee vain kaljuja läiskiä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, 700 Block your green
-models own, Green Tea
-Golden Rose, Nail Art, 101
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä

Ostin myös männäviikolla Kicksistä uuden Seche Viten. Kai kaikki siis jo tiesivät, että Joensuun Kicks lopettaa tämän kuun lopulla? TODELLA hiljaa ovat liikkeessä tästä, ei mitään mainintaa ja kaikkia tuotteitakin on ihan normaalisti. Jopa Orlyn lakkoja on uutena ilmestynyt hyllyyn? Kuulin, että kaikki tavarat vain siirretään suoraan muihin Kicksin liikkeisiin, joten mitään loppuunmyyntiäkään ei tule olemaan. Aika jännää että tiedon lopetuksesta sai vain, jos on Kicks Clubissa :D Täytyy itse käydä vielä varmaan hankkimassa uusi päälyslakka ja kirkas lakka Dependiltä ennenkuin lopettavat!

perjantai 7. syyskuuta 2012

Magneettilakkaa, jee!

Kiitos tuhannesti miljoonasti kaikille vinkkinsä eilen jakaneille <3 Yritin tänään uudelleen neuvoista viisastuneena ja toivoa täynnä. Katsokaa miten hienosti onnistui! Oijee, olen niin iloinen (: Varsinkin etu- ja keskisormi onnistuivat hienosti, mutta muihinkin sain tällä kertaa vähän kuviota esiin. On tässä paljon vielä harjoiteltavaa ja optimoitavaa, mutta tämä on aivan loistava alku! Laitoin siis ensin yhden kerroksen alle ja sen päälle toisen, ihan tavallisen paksuisen kerroksen ja pidin magneettia kynnen päällä vain muutaman sekuntin. Toimii! Lisäsin vielä kolmannen kerroksen innoissani ja hyvin silloinkin onnistui. Jes!



Tämä on kyllä tosi jännän värinen! En millään osaa sanoa mikä tämä on. Jokin sinivihreänharmaanmetallinen? Näyttää kuvissa vähän gunmetal-tyyliseltä...Näissä on myös aika voimakas metallin haju (joo, miksiköhän?) ja ovat tosi värjääviä! Kynnet olivat edellisestä yrityksestä ihan punaisena.

Jee! Kyllä meistä ehkä sittenkin tulee kaverit magneettilakkojen kanssa.

torstai 6. syyskuuta 2012

Magneettilakkaa, apua!

Tässä eilen illalla päätin kokeilla ensimmäistä kertaa ikinä magneettilakkaa. Uhriksi valikoitui punainen Saffronin yksilö. Lopputulos:



Eli ei kovin hyvin mennyt. Nimettömässä on ehkä iiiihan vähäsen jotain magneettista huomattavissa, muttei mitään kuviota kyllä todellakaan. APUA! Nyt on kysyttävä teiltä kanssabloggaajilta ja lukijoilta, että mitä ihmettä teen oikein väärin? Ravistin pulloa, lakkasin paksun kerroksen ja pidin magneettia lähellä suht pitkän aikaa, jopa niin pitkään että lakka ehti kuivua. Kokeilin magneetilla eri asentoja ja testasin magneettisuutta rautaesineisiin, toimii. Mikään ei tuntunut auttavan eikä luovan minkäännäköistä magneettista toimintaa lakan pinnalle ): Onko kenelläkään kokemuksia näistä lakoista? Onko vika nyt käyttäjissä vai lakoissa? :D Apua kaivataan pikaisesti jotta uskaltaisin huomenna taas yrittää uudelleen <3 Kaikki magneettilakkojen käyttöön liittyvät vinkit ovat nyt tervetulleita!

Terveisin tumpelo-Ine :D

EDIT. Tiia Mintun neuvon mukaan testasin magneettia pullon kylkeen ja siihen kyllä syntyi kuvio. Eli lakan ja magneetin siis pitäisi toimia o:

maanantai 3. syyskuuta 2012

Vaikea lakka ja vaikeat tähdet

Nyt on kyllä vaikeaa! Tämä mahtava galaksilakka on niin näyttävä jo yksinäänkin, että oli suorastaan pähkäiltävä mitä siihen lisäisi :D Glitteristä tuli värien takia mieleen jotakin trooppista, joten olisin halunnut papukaijoja! Sen korvikkeena nuo linnut. Muuten sitten vain tylsästi askartelutähtiä, jotka iskin tosin suoraan päälyslakkaan, jottei niistä leviäisi väri. Kuvattavana nuo on ihan kamalat kuten näkyy, piti ottaa työpisteen valo avuksi jotta tähdet saisi edes hahmotettua.



Pohjalla mustaa glitterlakkaa ja nimettömissä väritöntä glitterlakkaa, koristeena askartelutähtiä ja nimettömissä leimailut.

Aden Cosmetics 52 - nro 501

Kuten sanoin, tämä lakka on niiiiin ihana! Glitter hohtaa vihreänä, oranssina, turkoosina ja kultaisena (: Täydellinen avaruuspohja!


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Aden Cosmetics, 52
-e.l.f. , Twinkle
-Konadin sininen ja vihreä erikoislakka
-Seche Vite
-askartelutähtiä
-kuviot Konadin laatasta Q1 Charming Nails

Nuo tähdet muuten pistelee ikävästi ja tarttuu kiinni kaikkeen, näin niinkuin vinkkinä jos joku ajatteli kokeilla... :D

lauantai 1. syyskuuta 2012

Lilametallia

Vähän tuntuu että olen jotenkin jäässä kynsien suhteen! Koko kesän mennyt pelkillä yksivärisillä ja nyt sitten on semmoinen olo, ettei mitään kivaa synny. Tässäkin on kyllä omasta mielestäni ihan perusnätit kukkakynnet, mutta vähän jotenkin silti meh. Nooh, en luovu vielä toivosta, kai sitä nyt pitkän tauon jälkeen saa vähän ruosteessa olla (:



Pohjalla lilaa ja hopeista metallilakkaa, liloissa kynsissä myös hopeista glitterlakkaa. Koristeena kukkastrasseja ja -tarroja.

Aden 26 - nro 502

Tämä lila metallilakka on kyllä UPEA! Siis todellinen helmi o: Vähän lisäsin sen blingtasoa tuolla glitterlakalla, mutta kuten swatchista näkyy, on se kyllä kaunis ilmankin. Näin ihanaa metallililaa ei kyllä minun kokoelmistani löydy, joten olen hyvin onnellinen lisäyksestä. Niin hyvälaatuinenkin vielä <3


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 079 Protective base coat
-Aden Cosmetics, 26
-Sally Hansen, Xtreme wear, 220 Celeb City
-e.l.f. , Glitter Glam
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä
-tarroja

Olettekos muuten huomanneet miten kiva lakkaus/meikkikilpailu Tyttö ilman helmikorvakorua -blogissa on? Tähän olen jo ideoinut mielikuvatasolla ihan huippukynnet, nyt täytyisi vielä vaan toteuttaa ne (: Toivon hirveästi että homma onnistuu, tämän palkinnon nimittäin ihan kauheasti tahdon voittaa!