maanantai 31. joulukuuta 2012

Uudenvuodenaatto 2012

Taisin vähän puhua etuajassa kun sanoin etten ole uhrannut uudenvuodenkynsiin paljoakaan vaivaa. Kyllä näissä nimittäin vähän aikaa meni! Joulukuun LivBoxissa tuli siis mukana näitä Sally Hansenin Salon Effects -koko kynnen tarroja ja koska nämä ainakin näin opiskelijalle tuntuvat melko arvokkailta (kaupoissa n. 12e /paketti), säästin näitä erikoispäivälle (: Olen ennen kokeillut vain Wild & Mildin koko kynnen tarroja ja niihin verrattuina nämä tuntuivat kyllä laadukkaammilta ja helpommilta muotoilla. Tarra itsessään ei ollut kova vaan pehmeä, kalvomainen ja näin ollen se oli helppo asetella ja venytellä sopivaksi. Aluslakkaa tai päälyslakkaakaan näihin ei ilmeisesti tarvitse. Kynsiin on jäänyt muutama pikkuvirhe ihan vain kömpelyydestäni johtuen, mutta muuten olen näihin erittäin tyytyväinen!



Näine kuvine toivotan kaikille lukijoilleni Oikein Onnellista Uuttavuotta 2013!  (:

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

3D-rusetit

Tilasin tosiaan Ebaysta melko paljon erilaisia 3D-koristeita ja nyt ensimmäistä kosketusta niihin. Muuten kynnet pidin tosi yksinkertaisina, ihan vapaalla kädellä tuollaisia karkkiviivoja. Ei nyt mitenkään siistejä mutta huonomminkin olisi voinut mennä :D Nämä rusetit on kyllä niiiin söpöjä! Suurinta osaa varmaan kuitenkin kiinnostaa, miten näiden kanssa eletään. Voin vain sanoa että kärsimättömille nämä eivät ole, tarttuvat kyllä melko iloisesti joka paikkaan ja irtoavat helposti (olen kiinnittänyt molempien käsien rusetit jo kerran uudestaan ja tätä kirjoitettaessa oikeasta kädestä se on taas irronnut...) mutta kestivät sentään nukkumista!



Pohjalla turkoosia cremelakkaa, koristeena raitoja ja 3D-rusetteja.

Golden Rose 19 - nro 525

Tämä yksilö on sitten todella kiva perusturkoosi. Alan viimeinkin päästä vähän jyvälle näistä lakoista, joten sotkua tuli varovaisella sutityöskentelyllä paljon vähemmän kuin edellisellä kerralla. Laatunsa puolesta suosittelisin näitä lakkoja kyllä todella!


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Golden Rose, Rich Color, 19
-Wet n Wild, Wild Shine, Sunny Side Up
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-3D-rusetteja

Uudenvuoden aatto olisi sitten huomenna. Itse en ole yhtään lämmennyt millekkään menneen vuoden kynsimuisteluille, joten semmoista ei ole täällä luvassa.  Muutenkin teen uudenvuodenkynnet kyllä helpoimman kautta... :D Huomenna näette että miten!

torstai 27. joulukuuta 2012

Joulun jälkeiset helmiunelmat

Joulu on nyt juhlittu ja arkeen on palattu myös kynsirintamalla. Tilailin joululahjaksi itselleni Ebayn välityksellä Hong Kongista kaiken maailman kynsikrääsää, ja nyt niitä on sitten kiva päästä kokeilemaan. Helmenpuolikkaita tilasin sekä isoja ja pieniä ihan mukavissa kappalemäärissä ja niitä tässä ensimmäisenä testailin. Kivalta näyttää! Näistä kynsistä sain tänään shoppaillessa jopa kahdessa paikassa kehujakin (: Tein nämä jo eilen, siksi nyt jo vähän rähjäinen/epämääräinen look. Vakuutan kyllä että livenä kaikki pikkuvirheet eivät noin hyvin erotu!



Pohjalla pinkkiä cremelakkaa, koristeena helmenpuolikkaita.

Golden Rose 09 - nro 520

Voitin näitä Golden Rosen Rich Coloreita vähän ennen joulua nelisen kappaletta ja kyllä ovat nimensä veroisia, paksuja ja hyvin pigmenttisiä. Lakka on aivan mahtavaa, mutta sivellin on kaarevakynsiselle vähän hankala paksuutensa ja leveytensä takia. Lisäksi tuntuu että lakkaa tulee sutiin vähän liikaakin ja sitä myötä kynsille paksuja kerroksia. Ei sillä, tykkään näistä kovastikkin (: Kiitokset sinne Hopeasudelle!


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Golden Rose, Rich Color, 09
-Depend, 182 (helmenpuolikkaiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-erikokoisia helmenpuolikkaita


Sitten vähän joulunajan saldoa (: Uusia lakkoja on muutamia: nimettömät sain kosmetiikkajoulukalenterista, NYXin lakan voitin vähän ennen joululoman alkua, Flormarin lakat löysin lomallani Tarjoustalosta 3kpl viidellä eurolla ja loput on tänään hankittu hyvällä alennuksella.


Sitten koristeilutarvikkeita! Tässä tähän mennessä saapuneet tuotteet. Näitä on siis tulossa vielä lisää ja PALJON :D Ainoa ei-kiinaihme on tuo Sally Hansenin Salon Effects -tarrasysteemi, joka tuli joulukuun LivBoxin mukana. Minäkin onnistuin tuon LivBoxin siis itselleni tilaamaan ja täytyy sanoa että en kyllä aio luopua varmaan koskaan! Näitäkään tarroja en olisi ikimaailmassa ostanut sillä hinnalla, mitä kaupassa saa pulittaa. Ihanaa että nyt sitten kerran kuussa saattaa tulla myös tämmöisiä kynsiyllätyksiä (:

Toivottavasti teillä muillakin on ollut yhtä hyvä joulusaldo kynsirintamalla kuin minulla!

maanantai 24. joulukuuta 2012

Hyvää joulua!

Joululomareissun -kiireiden ja -väsymyksen takia tuli tehtyä pienoinen katoamistemppu :D Mutta elossa ollaan! Ajattelin nyt sentään näin aattona tervehtiä uskollisia lukijoita, joita jostain kumman syystä tulee aina lisää kun en kirjoita mitään viikkoon... Kynsillä on tällä hetkellä vakiojoululakkani, China Glazen Twinkle Lights, enkä viitsinyt pelkästä yksivärisestä lakkauksesta kuviakaan ottaa.

Meillä vietetään joulua tyhjässä opiskelijatalossa miehen kanssa ihan kaksistaan, kuusi ja lahjat meillä on mutta jouluateria käydään syömässä paikallisella ABC:llä, meistä kun ei kumpikaan kinkusta välitä :D Joulusaunankin ovat opiskelija-asuntoyhtiön puolesta meille järjestäneet, joten ei jäädä siitäkään paitsi. Suklaata on myös runsaasti! Ihan mukava joulu meille tästä on tulossa (:

Näine puheine toivotan kaikille ihanille lukijoilleni Erittäin Hyvää Joulua 2012! Jatketaan kynsihommissa taas joulutauon jälkeen (:

Mitäs lukijoideni jouluun kuuluu? Miten on mennyt tähän asti ja mitä on vielä odotettavissa päivän aikana? Joulutunnelmaa kohottavat kertomukset ehdottomasti tervetulleita! :D

lauantai 15. joulukuuta 2012

Kiinaihme

Okei, myönnettäköön että nämä eivät ole jouluteemaiset kynnet, mutta on näissä sentään jouluiset värit! Siksi minua ei haitannut tehdä tälläisiä Kiinakynsiä keskellä vilkkainta joulunaikaa. Näissä kynsissä on sekin outoa, että oikea käsi onnistui paremmin kuin vasen: vasemmassa leimat ovat vähän vinksallaan ja teräväksi tarkoitetut kultaisen alueen kulmat ovat pehmeitä. Tein tosiaan tuon kultaisen alueen portaittain alenevaksi, mutta efekti jäi nyt (noin pienen ja ohuen?) leiman peittoon. Ei ihan täydelliset, mutta viihdyn kuitenkin (:



Pohjalla punaista jellylakkaa ja kultaista shimmerlakkaa, koristeena leimat ja dotting toolilla tehtyjä palloja.

China Girl - nro 529

Tässä on sitten semmoinen täydellisen kirkas peruspunainen lakka! Jellymuodossa tämäkin, tottakai. Mikäköhän muuten on, että niin monet punaiset lakat tehdään läpinäkyviksi jellyiksi eikä cremeiksi? Mietin, etten taida omistaa yhtäkään punaista cremeä (ainakaan sellaista joka peittäisi täysin). Olenkohan valinnut vain vääriä lakkoja? :D


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Wild&Mild, 048 China Girl
-Gosh, 573 Golden Brown
-Konad, musta erikoislakka (vetelee viimeisiään, apua!)
-Flormar, 313
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m24
-dotting tool

Huomenna pitäisi sitten siivota koti joulukuntoon ja tehdä viimeiset kynnet ennen reissuun lähtöä (: Kiirettä pitää!

perjantai 14. joulukuuta 2012

Täydelliset puolikuuni

Huh tätä koulukiireen määrää! Sain vasta nyt tässä yhden aikoihin palautettua vihoviimeisen raportin ja viimeinkin odotettu joululoma on alkanut <3 Nämä kynnetkin tein hyvin myöhään eilen illalla, joten bloggaaminen jäi tälle päivälle. Ai miten onnellinen ja tyytyväinen olen näihin kynsiin! Katsokaa nyt miten ihanat, kerrankin tuli onnistuttua kunnolla (: Puolikuut olivat vielä vähän aikaa sitten hyvin suosittuja blogeissa, mutta nyt jo vähän unohtuneet. Itsehän olen tehnyt vain yhden cracklelakkapuolikuun, joten oli jo aikakin tehdä ihan kunnolliset! En oikein tykkää käyttää ranskistarroja kun tuntuu että ne kiskovat lakat tein sitten mitä tahansa, ja niin kävi vähän nytkin. Onneksi kaikki pikkuviat jäivät glitterin alle piiloon! Kyllä on sitten kivat.



Pohjalla tummansinistä lakkaa, päällä ranskistarrojen avulla valkoisella lakalla tehty puolikuumanikyyri. Koristeena irtoglitteriä ja tähtistrasseja.

Wedding Day - nro 526

Ehkä suurin vika näissä kynsissä on se, että tämä valkoinen lakka ei ollutkaan peittävä ): Luulin että tämä olisi semmoinen cremetyyppinen jossa on shimmeriä seassa, mutta tämä olikin semmoinen vähän lumen näköinen! Ihankuin ei-sulaneita lumihiutaleita maidossa :D Sininen jäi siksi vähän kuultamaan läpi, mutta minkäs teet. Eihän minun virhearvioni lakan vika ole. En tiedä sitten mimmoinen tämä paljaalla kynnellä olisi, melko läpikuultava varmasti.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-miners, Blue Monday
-Wild&Mild, 046 Wedding Day
-Depend, 182 All-round polish
-Seche Vite
-ranskistarroja
-irtoglitteriä
-strasseja
-strassikynä

Oi onnea kun on loma (: Lomareissukin häämöttää viikonlopun jälkeen, joten mikäs sen kivempaa. Mahtavaa lomaa myös kaikille muille huomenna lomansa aloitteleville!

maanantai 10. joulukuuta 2012

Neonoranssia joulua!

Ei ole muuten ihan helppoa yhdistää neonoranssia joulu- taikka talvitunnelmaan, mutta jotenkin tunnen onnistuneeni :D Toteutus on vähän niin ja näin, huolellisemmalla jäljellä nämä olisi varmaan onnistuneet nätimmin. En voi silti sanoa ettenkö olisi edes vähän tyytyväinen!



Pohjalla valkoista lakkaa ja päällä neonlakka, koristeena dotting toolilla ja nail art -lakalla tehtyjä "köynnöksiä". Nimettömissä kultaglitterlakkaa.

Summer Mood - nro 523

Punaoranssiin menevä neonlakka on kyllä ihan kiva piriste talvella. Meidän kirkkaansinisten jouluvalojen alla näyttää ihan UV-hohtavalta :D Ei nyt varsinaisesti mikään joululakka, pikemminkin kesään kuuluva. Peittävähän tämä ei ole ja vaatii kirkkauteen valkoisen lakan alle, mutta muuten oikein hyvää Wild&Mild-laatua.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Sabrinan Salat, kultainen kynsilakka
-Nivea, Calcium power gloss, 90 Star Gloss
-Wild&Mild, 035 Summer Mood
-Wild and Crazy, Montana
-Kiss, Nail Art, Pearl Gold
-Seche Vite
-dotting tool

Joulunodotus jatkukoon (: Ihanaa alkuviikkoa kaikille!

lauantai 8. joulukuuta 2012

Talven ihmemaa

Tikkuglittereillä luotu Winter Wonderland! Testasin näitä tikkuhileitä nyt ensimmäistä kertaa ja kehitin heti viha-rakkaussuhteen: ihan supernätit, pörröisen näköiset ja näyttävät mutta jäävät kaikkeen kiinni, raapivat ikävästi ja näitä löytyy nyt jopa ruuasta... Mutta näistä valkoisista saa kyllä erinomaisen talvitunnelman! Pitäisi varmaan kokeilla ihan tuonne pidemmälle kynteen, josko ainakin raapiminen vähenisi. Mielestäni tuli kyllä onnistuneet jouluiset kynnet (:



Pohjalla punaista helmiäislakkaa ja glitterlakkaa, koristeina ranskiskärjet tikkuhileillä, tarroja sekä nimettömissä helmenpuolikkaita.

Elegant Lady - nro 527

Tämä lakka on myös vähän hämäävä: näyttää pullossa vaaleanpunaiselta, mutta onkin kynnellä vaalea punainen :D Tämä menee kyllä niin geneeriseksi helmiäislakaksi, ettei mitään erikoista sanottavaa oikein ole. Olin tänään kuitenkin hurja ja laitoin kynsille vain yhden kerroksen kun kerran sain nätisti asettumaan. Ehkä se kertoo jo jotain.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Wild&Mild, 025 Elegant Lady
-Max Factor, Nailfinity, 866 Extra Glitter
-Yves Rocher, Frenc Manicure, Le Blanc
-Depend, 182 All-round polish (helmenpuolikkaiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-tarroja
-helmenpuolikkaita
-strassikynä
-tikkuhileitä


Lopuksi vielä kuva viimeaikaisista kynsilakkaostoksista (: Natural Coden Retro Petrol on Anttilan alelaarista ja molemmat H&M:n lakat ostin tänään ko. kaupasta euron kappale, muut ovatkin sitten kirpparilta. Kyllä on kynsibloggarilla taas kivaa!

torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivä

Tälläisillä kynsillä on itsenäisyyspäivää vietetty (: Mitään siniristilippuja en väkertänyt, niitä olen jo aiemmin nimittäin tehnyt. Juhlava valkoinen helmiäislakka ja superkauniit siniset ruusut riittävät mielestäni aivan hyvin. Olen noita ruusuja säästänyt erityistilaisuuteen ja mikäs sen parempi kuin tälläinen juhlapäivä! Tykkään näistä, ovat kaikessa arvokkuudessaan ja yksinkertaisessa tyylikkyydessään itsenäisyyspäivään sopivat.



Pohjalla valkoista helmiäislakkaa, koristeena vesikynsitarroja.

L'oreal 003 - nro 352

Tämän helmiäislakan olen ostanut joskus aikoja sitten enkä tietääkseni ole blogissa vielä esitellyt, vaikka onkin näin nätti. Todella juhlavan näköinen, sopisi vaikka morsiammelle! Tämän Lorkun sivellin tosin on ohut eikä siihen tule ainakaan minun kynsilleni tarpeeksi lakkaa, mutta toisaalta sillä saa siistiä jälkeä. Tosi nopeastikkin tämä lakka kuivuu, mutta kyllä tällä hinnalla semmoista sopii odottaakkin!


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-L'oreal, Resist&Shine, 003
-Seche Vite
-vesikynsitarroja

Mukavaa itsenäisyyspäivää kaikille! (:

maanantai 3. joulukuuta 2012

Hyvin aloitettu joulukausi...not

Joo ei mennyt nyt taas kaikki ihan putkeen Inen lakkalandiassa :D Itse asiassa voi melkein sanoa ettei oikein mikään mennyt. Lakan väri järkytti minut niin pahasti, että alkuperäinen kynsisuunnitelma vesittyi täysin ja vaihtui perustylsään ranskis tarroilla -tyyppiseen toteutukseen. Edellisessä punaisessa lakassa oli todellakin niin paljon pigmenttiä, että sitä löytyy lakkojen poiston jäljiltä sormista vieläkin. Erityisesti kaikki kolot ja kuivat kohdat on niille oikein otollista pesiytymisaluetta... Sitä punaväriä oli lisäksi vielä korjauskynässäkin, joten sitäkin kautta sitä levisi sitten pitkin sormia. Pöh! Kerrankos sitä huono kynsipäivä näin joulun alla sattuu.



Pohjalla "nudea" cremelakkaa, koristeena ranskiskärjet ja tarrat.

Nude Cat - nro 521

Edellisessä lauseessa nude on lainausmerkeissä siksi, että tämä yrittää olla nude ja ainakin näin supervaalean suomineidon ihoon verrattuna epäonnistuu täysin. Lakka on pullossa paljon luonnollisemman väristä, mutta muuttuu kynsillä ihan persikkaiseksi? Olin todellakin järkyttynyt, eihän persikkalakasta nyt nudekynsiä saa. (Voi verrata tuohon kiekolla vasemmassa reunassa näkyvään lakkaan joka on enemmän nude minulle) Tämä ei tykännyt oikein levittyäkkään, mutta kuivui nopeasti ja kiilto oli ilman päälyslakkaakin tasoa timangi. Jos tästä ottaa kaikki nudeodotukset pois, kaipa ihan kelpo lakka jää jäljelle. Kai.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Wild&Mild, 021 Nude Cat
-Wild and Crazy, Ticklish Toes
-Naturel, Red
-Seche Vite
-tarroja

Tästä sitten kohti parempia kynsiä...

lauantai 1. joulukuuta 2012

Kohti joulua

Vaikka teinkin nämä kynnet vielä marraskuun puolella, tässä on jo ensimmäiset joulutyyliset kynnet! Koska olen niin henkeen ja vereen jouluihminen, aion käyttää koko joulukuun jouluisiin lakkauksiin (: Varustautukaa siis! Olin ensin sitä mieltä etten oikein tykkää näistä, mutta tässä pitempään katsellessa alkavat vaikuttaakkin ihan näteiltä. Näissä on juuri sopivasti pientä joulutunnelmaa näin lähes kuukausi ennen h-hetkeä.



Pohjalla punaista frostlakkaa, koristeena glittervinokärjet ja kynsitarroja.

Love Explosion - nro 528

Tämä punainen on täydellinen joulunaloitusväri, jopa mieheni kehaisi että ompa muuten hieno lakka (: Ja tässä on sitten sitä monesti kaivattua pigmenttiä! Ei tarvitse kärkien kuultamisen kanssa tapella. Pullossa näkyy ihan vähän kultaista shimmeriä kuten usein tälläisissä punaisissa, mutta ei sitä oikeasti kynnellä näy. Jos vielä on joulunpunainen, vähän juhlava lakka hakusessa niin tässä on oikein kiva vaihtoehto siihen tarkoitukseen!


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Wild&Mild, 010 Love Explosion
-Sabrinan Salat, kultainen kynsilakka
-Seche Vite
-tarroja

Kävin tänään pitkästä aikaa vähän kirppistelemässä ja ostin pari kynsilakkaakin, unohdin vaan ottaa kuvat! Niitä siis tulossa myöhemmin (: