torstai 31. tammikuuta 2013

Sarjisräjähdykset

Tänään tämmöistä. En ole vieläkään hankkinut uutta mustaa nail art -lakkaa edellisen tilalle, joten tämä jäi nyt vähän tehottomaksi... Mutta kyllä siitä toivottavasti räjähdykset erottaa! Tosi kivaa vaihtelua pitää välillä kynsiä joissa ei ole mitään ulkonevia härpäkkeitä, niitä on viime aikoina ollut nimittäin melkoisesti.



Pohjalla oranssia cremelakkaa, koristeena nail art -lakalla ja tavallisella lakalla tehdyt kuviot.

Chica Boom Boom

Tähän lakkaan kyllä petyin. Yleensä H&M:n cremet on kyllä olleet ihan täyspeittäviä, mutta tämä jäi vähän valjuksi. Väri on punertava, että liekköhän siinä sitten se vika. Monet eivät tykkää myöskään tuosta uudesta korkista, mutta minusta se on melko hyvä! Tai olisi, jos suti ja korkki olisivat suorassa linjassa toistensa kanssa... :D


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-H&M, Chica Boom Boom
-Golden Rose, Nail Art, 101
-Wild and Crazy, Twilight
-Seche Vite

Amkissa on kyllä tosi helppoa, mulla on nimittäin tässä kiva ylimääräinen viikon loma :D Passaa kyllä minulle!

tiistai 29. tammikuuta 2013

Blingetibling

Milkasuklaan väriselle pohjalle jouluiset strassit! Halusin tälle lilalle kaveriksi vihreää ja punaista, mutta en ole ihan varma näyttääkö tämä nyt loppuen lopuksi niin hyvältä. Ajattelin tehdä myös keskisormen tyyliset koristelut kaikkiin kynsiin, mutta totesin ettei ole tarpeeksi strasseja. Koskaan ei ole tarpeeksi strasseja... Miten paljon niitä oikein pitäisi hankkia? :D



Pohjalla valkoista lakkaa jonka päällä lilaa neonlakkaa, koristeena strasseja.

KoneHelsinki N009

Laitoin tämän alle varmuuden vuoksi valkoisen pohjalakan, sillä muutkaan Flormarin Neon-sarjan lakat eivät ole olleet peittävää sorttia. Noh, tämä taisikin sitten kuitenkin olla creme... :D Ainakin siltä levitysvaiheessa vaikutti ja valkoinen pohja oli siis vähän turha. Väristä tuli ihan heti mieleen herkullinen Milkasuklaa ja kuivumisaikakin oli luokkaa super. Oikein kiva lakka minusta.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Nivea, Calcium power gloss, 90 Star Gloss
-KoneHelsinki, Super neon colors, N009
-Depend, 182 All-round polish (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä

Purple Reign ja Royal Blue

Pari löytöä sittarista. Olen näitä kuolannut ja alekorissa kytännyt jo viikkokaupalla, mutta viiden euron hintaan en kyllä suostunut ostamaan. Eilen nämä maksoivat vielä 5e, tänään 2e! :D Näitä ei ollutkaan kun ihan muutama, joten sinänsä hyvä tuuri minulla. Duochromet olivat muodissa vähän ennen joulua, onneksi jaksoin odottaa. Ihania nämä <3

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Pinkkikultaa

Pikapostaus! :D Vaaleanpunaisena hohtavalle kultaiselle lakalle koristeeksi vaaleanpunaista cracklea ja söpön tyttömäiset rusetit. Tuo pinkki fimotanko onkin aika lopussa jo, ei taida jäädä epäselväksi mitä tykkään kynsissä käyttää.



Pohjalla kulta-pinkkiä duochromelakkaa, koristeena vaaleanpunaista cracklelakkaa ja fimoja.

KoneHelsinki DC01

Tämäkin lakka on ihan supersuloinen <3 Edellinen lakka saattoi olla vähän maskuliinisempi väriensä puolesta, mutta tämä on kyllä ihan tyttösöpöyttä parhaimmillaan! Hennon vaalea kulta joka hohtaa sööttinä vaaleanpunaisena. Tämmöisiä duochromeja saisi olla enemmänkin (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-KoneHelsinki, Duochrome, DC01
-Isadora, Graffiti nails, Pink Bite
-Depend, 182 All-round polish (fimojen kiinnitykseen)
-Seche Vite
-fimoja

Ihanaa alkuviikkoa kaikille! :D

perjantai 25. tammikuuta 2013

Tylsää ja sitten taas ei

Joskus löytyy vaan niin hienoja lakkoja, ettei keksi tai halua koristeluja ja tässä on nyt yksi sellainen. Duochromet ovat lähellä sydäntäni ja tyydyin laittamaan niitä sitten tuplasti! Ihan vähän kuitenkin timangejakin tuli laitettua. Hieman on nail artiksi tylsät, mutta lakat pitävät mielenkiintoa yllä.



Pohjalla kultavihreää duochromelakkaa, koristeluina duochrome-vinoranskis ja suorakulmiostrasseja.

KoneHelsinki DC02

Tämä lakka on superihana <3 Kaunis, patinoituneen kullan näköinen, hohtaa välillä vihertävänä. Flormarin hinta-laatusuhde vaan on jotain superia (: Ei tätäkään ihan heti uskoisi kahden ja puolen euron lakaksi. Tulee vähän mieleen vuosi tai pari sitten supersuosittu Chanelin Peridot. En ko. lakkaa omista joten dupeksi en uskalla sanoa, mutta kuvista päätellen hyvin samankaltainen! Jos tuo klassikko kokoelmista puuttuu, niin ehkä tässä on sitten köyhän naisen versio.



Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-KoneHelsinki, Duochrome, DC02
-models own, Golden Green
-Depend, 182 All-round polish (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä

Kivaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle! (:

torstai 24. tammikuuta 2013

Yhteistyökumppani: Kynsikauppa.com

Tänään illalla tuonne sivupalkkiin ilmestyikin jotain ihan uutta, nimittäin blogini ensimmäinen ihka oikea yhteistyökumppani, Kynsikauppa.com. Odotan jännityksellä, mitä tämä yhteistyö oikein tuo tullessaan!




Kynsikauppa.com ei ole minulle ennestään tuttu, mutta valikoimaa katseltuani näyttää siltä, että kaikki kynsiharrastajalle tarpeellinen löytyy ja vieläpä suhteellisen edullisin hinnoin. Sivuston ulkoasu, mikä henkilökohtaisesti on minulle ostajana tärkeää, on siisti ja asiallinen. Kauppa on uudistunut hiljattain ja valikoima laajenee jatkuvasti. Maksuvaihtoehtoja ja toimitustapojakin näyttää olevan runsaasti, joten kaikille löytyy varmasti omansa. Mitään en ole itse vielä tilannut joten tilaamisesta en uskalla sanoa mitään, mutta näin ensitutustumisella oikein hyvältä näyttää!

Blogissa yhteistyö tulee näkymään tuossa mainoslinkissä sekä satunnaisissa tuoteesittelyissä/arvosteluissa. Tuosta linkistä en mitään provikoita saa, joten ei tarvitse semmoisista huolehtia :D Arvosteluissa aion pitää rehellisen linjan, jotta te lukijatkin hyötyisitte yhteistyöstä mahdollisimman paljon.

Toivotan siis Kynsikauppa.comin lämpimästi tervetulleeksi Inen Lakkaleikkeihin! (:

tiistai 22. tammikuuta 2013

Voi apua -tyttöhörhelökynnet

Otsikko on aika kuvaava, voi apua! Nämä 3D-rusetit ovat ihan valtavia :D Piti ottaa äkkiä kuvat ennenkuin jokin niistä tipahtaa irti. Ei nämä kyllä kovin käytännölliset ole, varsinkin hiuksia pestessä tarttuvat aina erittäin ikävästi. Mutta onhan nämä nyt superihanat <3 Rakastan! Väriyhdistelmäkin on tosi kiva, ei aina kultaa/hopeaa tai mustaa/valkoista perinteisen punaisen lakan pariksi. Näköjään tuli vähän huonosti siistittyä kynsinauhat, hyi minua.



Pohjalla punaista jellylakkaa, koristeena 3D-rusetteja ja helmenpuolikkaita.

nimetön - nro 539

Tämä on toinen kosmetiikkajoulukalenterista tulleista lakoista. Aika turvallisella linjalla ovat menneet, nudea ja punaista :D Hyvälaatuinen punainen kyllä! Ei mikään ihmeellinen ja uniikki, kiekolla taitaakin näkyä toinen ihan melkein samanlainen lakka. Täydellinen punaisen sävy tämä on kaikesta huolimatta.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Nimetön
-Seche Vite
-3D-rusetteja
-helmenpuolikkaita
-strassikynä

Kylläpäs minulla on vaihteeksi vauhti päällä, postaus kahtena päivänä peräkkäin! :D Nämä kynnet oli kyllä ihan pakko postata ennen kuin jotain irtoaa. Kivaa loppuiltaa kaikille!

maanantai 21. tammikuuta 2013

Supersuloista Hello Kittyä

Tilasin Ebaysta myös kaiken hyvän lisäksi 20 arkkia Hello Kitty -tarroja :D Ihania! Rakastan Hello Kittyä ja tarroistakin olen haaveillut jo pidemmän aikaa. Laitoin miehen valitsemaan mieleisensä arkin ja minä tekaisin niistä sitten kynnet. Pohjalakkakin on niiin näihin kynsiin sopiva ettei tosikaan. Voiko olla söpömpää? Tui tui.



Pohjalla vaaleanpunaista cremelakkaa, koristeena tarroja.

Sweetest Pink - nro 551

Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että laatunsa puolesta tämä lakka ei oikein sytytä. Raidoittuu ihan hirveästi! Väri on niin söötti ja karkki, mutta vähän oli tuskaista saada lakka siististi kynnelle. Noh, näköjään kolmella kerroksella onnistuin kuitenkin ihan hyvin, tarrat vähän peittääkin ongelmakohtia onneksi.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-NYX Girls, 136 Sweetest Pink
-Seche Vite
-tarroja

Ihanaa alkuviikkoa kaikille! (:

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Skyfallia minullakin!

O.P.I:n uusimman James Bondin kunniaksi lanseeraama Skyfall-kokoelma ilmestyi jo syksyllä, mutta tapani mukaan minä tulen vähän jälkijunassa ja pääsin siihen tutustumaan vasta nyt. Anoppi toi nimittäin etelänreissulta tuliaisiksi ihanan glitterunelman, The Living Daylight:n. Oli kuulemma ollut ihan minun värinen! Minulla on todella vähän näitä "parempia" lakkoja (China Glaze, O.P.I, Essie, Color Club jne jne) niiden kovan hinnan takia, joten kun semmoisen käsiini saan olen kyllä enemmän kuin innoissani. Niimpä päätin kunnioittaa tätäkin yksilöä laittamalla sen lakkaukseni pääosaan, ihan ilman muuta tilpehööriä. Hyvin toimii!



Pohjalla nudea helmiäislakkaa, koristeena turkoosit ranskiskärjet ja heksaglitterlakkaa.

Nimetön -. nro 544

Pohjalakkana oli joulun alla kosmetiikkajoulukalenteristani saama nimetön ja merkitön lakka. Allergiaepisodini jälkeen olen tullut niin pelkuriksi lakkojen suhteen, että siinä missä ennen kokeilin ihan kaikkia mahdollisia merkkejä, nykyään vähän pelottaa aina tuntemattomien tapausten suhteen. Noh, ilman reaktioita tästä lakasta kyllä selvisin. On muuten minun ihonsävyyni sopiva täydellinen nude! Olin kyllä suorastaan onnessani kun tätä kynsille ladoin. "My nails but better" (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-nimetön nudelakka
-Lumene, Quick & Chic, Sininen laguuni
-O.P.I, The Living Daylights
-Seche Vite

Kivaa sunnuntai-iltaa sinne lukijoille! (:

perjantai 18. tammikuuta 2013

OFFTOPIC: Inen tuoksuhylly

Sain jo ennen joulua lukijoilta toiveen, että voisin postata tuoksukokoelmani (: Yritän pitää blogini niin kynsipainotteisena kuin mahdollista, mutta koska tykkään tuoksuistani niin kovin, en voinut vastustaa kiusausta esitellä niitä teillekkin. Jos tuoksut eivät kiinnosta, tämän postauksen voi ihan huoletta ohittaa!

Hurahdin tuoksuihin oikein kunnolla nyt syksyllä ja siitä lähtien tuoksukokoelmani on kasvanut ihan suorastaan räjähtämällä. Teininä minulla oli ihan vain pari kolme pulloa, ennen tuoksuintoiluani alle parikymmentä ja nyt niitä on sitten jo 72! En ole mitenkään elitisti, kympin markettituoksu kelpaa minulle ihan yhtä hyvin kuin viidenkympin designer-pullo, joten paljon on myös ihan halpiksia kokoelmassa. Kaikkia en ole myöskään itse ostanut, mies on lahjoittanut parisen pulloa ja joululahjaksi sain kahdeksan kappaletta :D Ostelen tuoksuja enimmäkseen alennusmyynneistä ja kirppareilta, todella harvassa ovat varsinaiset uudet, kalliit ostokset, joten käytetystä rahasta ei tarvitse järkyttyä (: Esimerkiksi tuo kaupassa n.70e maksava Cleanin Outdoor Shower Fresh 60ml löytyi kirpparilta täytenä pullona hintaan seitsemän euroa. Paras tuoksulöytöni kyllä tähän mennessä!

Kaikki pullot ovat minulla ihan päivittäisessä arkikäytössä. Käytän tuoksua joka päivä ja lisäilen aina edellisen tupsautuksen haihtuessa. Todella harvoin käyn missään viihteellä tai juhlimassa, joten mitään iltatuoksuja en erikseen pidä. Myöskään vuodenajat eivät vaikuta tuoksujen käyttöön, mutta ostoon kylläkin. Talvisin ostan mielelläni vahvoja ja mausteisia tuoksuja ja esimerkiksi kevyet hedelmäiset jätän odottamaan kesäostoksia.

Tällä esittelyllä mennään katsomaan mitä löytyy!

Kaikki tuoksut! (Sängyllä kuvattuna :D)

Laatikoissaan olevat...

...ja ne joilta puuttuu laatikot

Aloitetaan halvimmasta päästä. H&M: Wildwood flower, Capri resort, Sunday afternoon ja Queen of Kingsroad

So...? Takarivissä Eternal, Sensual ja Superstar, eturivissä For Me, Enticing, Fab, Daring, In Love, Kiss me ja Sinful

Jeanne Arthes: Guipure Silk & Rose, You&Me, Love Generation Sexy ja Boum Be Different

Markettituoksuja!  Takarivissä Mexx: Woman Spring Edition, Esprit Urban Nature Summer for Women, Adidas Floral Dream ja Natural Vitality, Bruno Banani: Pure Woman sekä Playboy: Play it Rock. Eturivissä Yves Rocher: So Elixir Purple, The Body Shop: Oceanic sekä Playboy: Play it Sexy.
Pari markettituoksua lisää. Paris memories: Lost in Love ja Mixer: Miss Jazz

Yves Rocheria. Takarivissä Fruits de Noël, Vanille Noire, Rose Fraiche, Agrumes en Fleurs sekä Flowerparty. Eturivissä näytekokoinen Flowerparty Summer.

Yves Rocherin pikkupulloja. Vanilja, mandariini, persikka, aprikoosi, vadelma, kookos, Apple Delight sekä ananas-kookos.

Julkkistuoksuja. Taaimmaisessa rivissä Jennifer Lopez: Love and Light sekä Eau de Glow. Keskimmäisessä rivissä David & Victoria Beckham: Signature Story, Sarah Jessica Parker: Lovely, Kylie Minogue: Music Box sekä Kate Moss: Love Blossoms. Eturivissä Avril Lavigne: Black Star, Naomi Campbell: Naomi Campbell, Christina Aguilera: Secret Potion sekä Kate Moss: Vintage ja Vintage Muse.

Vähän parempia tuoksuja ilman laatikoita (kolme ensimmäistä kirppikseltä). Hugo Boss: Intense Shimmer Edition, Dolce&Gabbana: 3 L'impératrice, Rochas: Tocade, Escada: Island Kiss sekä Elisabeth Arden: Green Tea.

Vähän halvemmat designerit. Laura Biagiotti: Laura Rosé, näytekokoinen Lancome: La vie est belle, Mochino: Glamour, Jean Paul Gaultier: Ma Dame EdT sekä Juicy Couture: Viva la Juicy

HC-tuoksut, eli kalleimmat yksilöt. Emporio Armani: Diamonds summer, Marc Jacobs: Dot, Diesel: Loverdose EdP, Giorgio Armani: Armani code luna, Estée Lauder: Sensuous Noir, Clean: Outdoor Shower Fresh, Dior: Hypnotic Poison sekä Lancome: Magnifique.

Tässä vielä kaikki uudelleenjärjestelyn jälkeen hyllyssä (:


Huh! Semmoinen kasa niitä nyt sitten on (: Toivottavasti kaikki muuten tietävät, että tuoksuja kuuluu säilyttää kuivassa tilassa, suojassa valolta ja lämpötilanvaihteluilta. Näin niiden ainakin kuuluisi kestää jopa vuosikymmeniä. Kylpyhuoneen kaappi on tuoksujen pahin vihollinen!

Löytyikö samoja? Oliko näissä kenties jotain teidän inhokkeja, lemppareita tai himotuksen kohteita? Olisi enemmän kuin kivaa kuulla teidänkin tuoksutarinoita. Laittakaa ihmeessä kommenttia tulemaan!

Ps. Päivän tuoksuna Rochasin Tocade (:

torstai 17. tammikuuta 2013

Jos metsään haluat mennä nyt...

Syksyinen ja metsäinen lakka, koristeena siis metsäneläimiä. Tosin yksi noista taitaa olla jonkinmoinen vihainen lintu ja sen lisäksi amppari, ei ollut ihan tarpeeksi varsinaisia metsän eläimiä... Ei sitä kai kukaan huomaa :D Vähän on ankea väri näihin harvoihin päiviin, kun talvella näkee aurinkoa, mutta minkäs teet. Ihan hauskat näistä tuli!



Pohjalla maastonvihreää cremelakkaa, koristeena nail art -lakoilla tehtyjä pisteitä ja fimoja.

Hunt Me Down - nro 532

H&M:n laatutavaraa on tämäkin lakka. Kuivui niin äkkiä, etten saanut enää fimoja tarttumaan vaikka heti lakkaamisen jälkeen ne yritin laittaa! Olin suorastaan hämmentynyt. Henkkamaukalla sitä osataan tehdä pahuksen hyviä cremejä, peittäviä ja hauskoja värejäkin vielä. Tykkään.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-H&M, Hunt Me Down
-Nail Star, vihreä shimmer ja sininen creme
-Naturel, Red
-Seche Vite
-fimoja

Sain lakkojenpuhdistusurakan päätökseen! :D Jälkimmäinen puolisko ei sitten ollutkaan enää niin haastava, ilmeisesti laatikoissa on vähemmän lakkoja kuin helmerissä. Huh, ompahan ohi ja lakat hyvässä kunnossa taas.

tiistai 15. tammikuuta 2013

Superhypermegasimppelit kynnet

Oikeasti, jos tytöllä on kynsissään kultaisia timanttikoristeltuja Chanel-logoja, mitä ihmettä sitä voi vielä niiden lisäksi laittaa? :D No aitoa kultaa ja timantteja nämä eivät ole nähneetkään, mutta silti. Jos olisi jotain Chanel-kuvioista leimauskuviota ollut, olisin laittanut niitä muihin kynsiin, mutta kun ei ollut, niin jätin noin. Nämä logot on ihan kynsille tarkoitettuja ja siksi mukavan kaareutuvia, mutta omat kynteni ovat vielä kaarevammat joten reunat ovat irti kynnestä ja kuviot sitten tarttuilevat iloisesti joka paikkaan. Onneksi näitä ei ole joka sormessa!



Pohjalla mielenkiintoisen väristä cremelakkaa, koristeena metallisia logoja.

Wanna pepperoni - nro 531

Mielenkiintoinen väri tämä kyllä todellakin on, rehellisesti sanottuna muistuttaa ihan jonkun ylöstullutta illallista. En ihmettele että löysin tämän alelaarista, en voi nimittäin kuvitella että kovin moni peruspirkko haluaisi tätä kynsilleen :D Ihan hauska jos pitää erikoisemmista väreistä, ehkä tämmöinen ylenannettu oliivinväri tulee vielä joku syksy muotiin...


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-H&M, Wanna pepperoni
-Seche Vite
-metallisia 3D-kuvioita


Eilisiä kirppis- ja Tokmannilöytöjä (: Wet n Wildilta todella läpikuultava Sparkling Dessert, Avonilta kultashimmerinen musta Golden Twilight, Rimmelin ihanat kimaltelulakat Pompous ja Movie star Tokmannilta alehintaan 2e/kpl ja fuksianvärinen cremelakka Fast&Fuchsia samasta talosta eurolla. Hauskaa kyllä miten jotkut yrittävät myydä kirppiksellä ihan täysin kuivahtaneitakin lakkoja, en kyllä mene halpaan! Ihan silkkaa ostajan huijausta, ei semmoisilla kukaan mitään tee. Pöh. Onneksi näitä löytöjäkin aina välillä tulee!