sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Hyvää pääsiäistä!

Meikätytön pääsiäiskynnet on sitten tänä vuonna puputeemaiset. Leimailut meinasi mennä ankarasti pieleen, kun tämä kuvio ei XL-leimasimeen suostunut tarttumaan ollenkaan ): Perinteisellä Konadin leimasimella kyllä toimi ihan täydellisesti. Kumma juttu. Keltainen pohjaväri olisi saanut olla ehkä vähän nätimpi ja pehmeämpi, tämä sävy on ehkä vähän likainen ja karkea? Ihan söpöthän näistä tuli ja kyllä pääsiäisteemakin onneksi tulee esille. Voisimpa siis sanoa onnistuneeni!




Pohjalla keltaista cremelakkaa ja glitterlakkaa, koristeina leimailut, fimoja ja dotting toolilla tehtyjä pilkkuja.

Moonwalk

Tämä lakka on oikeastaan aika kauhea. Tosi kova raidoittumaan ja ihan mahdoton saada nätiksi! Kolme kerrosta näissä kynsissä ja glitterlakka ja leima päällä niin ei ihan hirveän rumana näy pohjan epätasaisuus. Ei tämä värikään kauneimmasta päästä ole, vähän vihertävään menevä likainen keltainen. Ihan hauska silti, kunhan vaan ei olisi niin kamalan huonolaatuinen...


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Wild&Mild, 85 Moonwalk
-La Femme Beauty, 85 Disco
-Konad, pinkki erikoislakka
-Mavala, 43 Incolore (fimojen kiinnitykseen)
-La Femme Beauty, 103 Lime Cream
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta s10
-fimoja
-dotting tool

Oikein ihanaa pääsiäistä kaikille (: Toivottavasti saatte massut täyteen ihania pääsiäisherkkuja!

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäiskynnet ei-niin-perinteisestä päästä

En usko että kovinkaan moni yhdistää pääsiäistä fuksiaan ja punaiseen, mutta niimpä vain minä tein. Nämä on nyt tämmöiset pääsiäisnoita-teemakynnet! :D Kyllä ne oikeatkin pääsiäiskynnet on vielä tulossa myöhemmin. Kai. Säikähdin että nuo punaiset leimat upposivat liiaksi pohjalakkaan eivätkä näy, mutta päälyslakka kirkasti kuviot näkyvämmiksi. Jee!



Pohjalla fuksiaa frostlakkaa ja kultaista glitterlakkaa, koristeena leimailuja ja tarroja.


Tämä lakka levittyi vähän paremmin kuin edellinen, johtuen varmaan paksummasta koostumuksesta. Tässä pullossa oli vinokärkinen suti! Ei kai näissä kuuluisi olla, liekkö joku virhe? Ihmeen hyvin vinokärjellä sai kynsilakat minun kynsilleni sudittua, oli siis parempi kuin perinteinen. Miksei kukaan muu ole tätä aiemmin keksinyt? :D Väriltään Mystic on violettiin menevä fuksia, melko tummakin sellainen. Aika hyvin nimeensä sopiva!


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, in1
-Miyo, 23 Mystic
-e.l.f. , Golden Goddess
-Konad, punainen erikoislakka
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m34
-tarroja

Oikein kivaa pitkäperjantain jatkoa kaikille! (:

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Rumaa kynsitaidetta

Jos enää ikinä käytän väriyhdistelmänä ruskeaa ja harmaata, tahdon kyllä kuolla siihen paikkaan. Tuli ihan järkyttävän rumat kynnet! :D Kyllä näiden kamaluuksien pitäisi olla suorastaan laittomat. Ruman väriyhdistelmän kruunaa vielä äärimmäisen karsea, epätasainen ja huolimattomasti tehty kuviointi ja kynsiä yhtään pelastamaton bling bling bileglitter. Kyllä on siis niiiiin ihanat! Kaikkihan haluaa tälläiset ihan ehdottomasti... so not.



Pohjalla ruskeaa cremelakkaa, koristeena dotting toolilla tehtyjä kuvioita ja tikkuglitterlakkaa.

Mocca

Sen lisäksi että taide ei nyt onnistunut, ei ollut kyllä lakkakaan parhaasta päästä. Suti oli liian pieni näille kynsille ja sitä sai dipata monta kertaa ennenkuin koko kynsi oli lakattu. Ei siinä vielä kaikki, oli tätä hankala levittääkkin. Eihän tässä väriltään tai kuivumisnopeudeltaan mitään vikaa ollut, mutta ei nyt todellakaan miksikään lemppariksi noussut. Alkaa vaan tehdä mieli suklaata...


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Miyo, Nailed it!, 05 Mocca
-Yves Rocher, Gris Précieux
-Golden Rose, Fantastic Color, 187
-H&M, Daisy
-miss Selene, 175
-Seche Vite
-dotting tool

Parempaa kynsipäivää teille muille!

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Keväiset kynnet ja pääsiäisilmoitus Kynsikauppa.comilta

Teimpäs tälläiset pääsiäisenväriset kynnet! Noita kukkia olen halunnut kokeilla jo pidemmän aikaa, mutta vasta nyt tuli sopiva tilaisuus. Vähän heikkolaatuisia, yksi on jo lohjennut ja osasta tipahtanut nuo timangit. Onneksi olivat halpoja! En oikeasti tiedä mitä etusormen leimalle tapahtui, se vaan jotenkin vinksahti ihan itsekseen. Nämä ovat kyllä tosi kivat!



Pohjalla keltaista shimmerlakkaa, koristeena leimailuja ja 3D-kukkia.

Sunshine

Pääsinkin sanomaan vähän aikaa sitten Rimmelin tasalaadusta. No tämä ei nyt mikään kynsilakkalaadun kaunein kukkanen sitten ollutkaan, mutta toisaalta keltainen on melko vaikea väri. Niinkun näkyy, niin kyllä tämän kolmella kerroksella sai lähes peittäväksi, mutta raidoittuminen ja epätasainen levittyminen oli se ongelma. Tämä myös sisältää hopeista ihan miniminishimmeriä, joka ei tietenkään oikeasti mitenkään näy. Ihan kiva keltainen lakka, mutta parempiakin löytyy ihan samassa sävyssä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, 280 Sunshine
-Konad, vihreä erikoislakka
-Mavala, 43 Incolore (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m25
-3D-kukkia


Pari lakka- ja laattauutuutta. H&M:n Pinkastick ja Konadin laatat kirppikseltä 1e/kpl, Fräulein38:n lakan sain ystävältä (: Varsinkin nuo Konadin laatat olivat niin löytö! Nuo horoskooppilaatan kuviot ovat oikeasti todella monikäyttöisiä ja jalkapallolaatta ihan nappiin ensi vuoden MM-kisoja silmälläpitäen.

Lopuksi vielä Kynsikauppa.comin tiedote! Näköjään siis ainakin Nfu Oheja on valikoimiin saapunut ja ihan mukavat pääsiäistarjouksetkin on tulossa (:

Kynsikauppa.com on lanseerannut huippusuositut Nfu.Oh kynsilakkamallistot.

Nfu Oh lakat ovat yksi suosituimmista ja kysytyimmistä merkeistä maailmassa.
Nfu Oh kynsilakat tunnetaan erityisesti sen uskomattomasta laadusta ja lakan
säilyvyydestä patentoidun pehmikken ansiosta, todella laadukkaista lakkojen
sisältämistä hileistä ja uskomattomasta hologrammi kimalteesta ja säihkeestä.


Tämän ja Pääasiäisen vapaiden kunniaksi Kynsikauppa.com:ssa on upeita
tarjouskampanjoita!

- KAIKKIEN lakkojen toimituskulut nyt VAIN 3,90e (ennen 5,90e)
Matkahuollon lähellä paketilla!

- Tilatessasi mitä vain kynsilakkoja 4kpl tai enemmän, nopeimmat saavat
kaupanpäälle Coralin kynsienhoitoaine pullon (arvo 3,90e).
(Tuotteita saatavilla rajoitetusti)

- KAIKKI American Line merkkituote UV-Geelit (myös värigeelit) -10%

- Nail-Eonin laadukkaat UV-Geelilakat -15%

- Kaikki yli 75e ostokset toimitetaan ilmaiseksi!

Tarjous on voimassa koko PÄÄSIÄISEN 29.3 - 1.4. 2013 asti.


Sinne vain shoppaamaan jos pääsiäiseksi kynsitavaraa kaipaa! 

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Myrkkykirsikat

Kun kerran lakan nimi on Black Cherries, on kyllä melko helppoa keksiä lakkaus :D Vähän myrkynvihreää väriä ja kirsikkafimoja ja hyvä tulee. Näistä tuli ihan hauskat mutta ei niinkään pirteät kun teemaan voisi kuvitella, kun tuo pohja on niin tumma. Näitä punapigmenttisiä lakkoja on niin pahuksen hankala myös siivota kynsistä ja sormista! Meneppä sotkemaan tuohon kynsilakanpoistoainetta niin tuloksena on jotain ihan katastrofaalista ja kynsinauhat pilkottaa ihanan pinkkinä kun sitä väriä ei saa irti sitten millään. Voi tätä kynsitaiteen tuskaa.



Pohjalla tummanfuksiaa shimmerlakkaa, koristeena nail art -lakalla tehdyt rajaukset, fimoja sekä dotting toolilla tehtyjä pilkkuja.

Black Cherries

Black Cherries on ihan perusnätti, pinkkiä shimmeriä sisältävä lakka. Näyttää hämärässä tummanruskealta, mutta on valossa ihan selkeästi fuksia. On peittävä ja nätti kahdella kerroksella ja levittyy myös helposti. Tykkään paljon Rimmelin lakoista, ovat nimittäin melko tasalaatuisia. Ei tästä nyt mitään ihmeellistä sanottavaa ole, varsinkin kun avauduin tuosta sotkuisuudesta jo aiemmin :D


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Rimmel, I <3 Lasting finish, 193 Black Cherries
-Kiss, Nail Art, Bikini Green
-Mavala, 43 Incolore (fimojen kiinnitykseen)
-La Femme Beauty, 103 Lime Green
-Seche Vite
-fimoja
-dotting tool

Oikein ihanaa viikonlopunjatkoa kaikille! (:

torstai 21. maaliskuuta 2013

Korukynnet

Kerrankin kynsienteko meni ihan nappiin! En edes muista milloin viimeksi olen saanut aikaan tosi kivat ja itseäni ihastuttavat kynnet :D Sellaisia ihan kiva -perusmaneja on tullut viime aikoina vaan tehtyä. Näistä tuli mielestäni tosi upeat ja ihailemisen arvoiset. Ai vitsi kun olen tyytyväinen.



Pohjalla pinkkiä jellylakkaa, koristeena helmenpuolikkaita, kultaista glitterlakkaa ja kukkastrasseja.

Two-hour lunch

Orly on vienyt sydämeni nyt ihan kokonaan. Jopa tämä jellymäinen lakka peitti erinomaisesti! Ilmeisesti tämä ei ihan täysin jelly sitten olekkaan, mutta tarpeeksi lähellä. Värissäkin on jotain minusta erittäin kiehtovaa, tämä on nimittäin vähän ruosteenpunaisen ja vanhan roosan sekoitus. En ole tainnut mainita miten paljon pidän myös Orlyjen korkin kumimaisesta pinnasta, joka helpottaa lakan avaamista eikä suti valu sormissa lakatessa. Näitä ehdottomasti lisää <3


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Orly, Two-hour lunch
-e.l.f. , Golden Goddess
-Mavala, 43 Incolore (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-helmenpuolikkaita
-strasseja
-strassikynä

Oi hitsi, huomenna on jo perjantai. Uskokaa tai älkää, mutta tämä on ensimmäinen viikko about kuukausiin kun minulla on joka päivä koulua :D Yllättävän rankkaa taas yhtäkkiä herätä joka aamu kahdeksalta! Laiskaksihan tässä on tullut.

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Pinkkiä metallia

Minä olen metallilakkojen suuri fani. Niissä vain on sitä jotain spesiaalia, mitä kynsilakassani haluaisin olevankin. Tämän suuren fanituksen takia ihan minimalistiset koristelut! Olisi saanut olla ehkä ihan pikkuisen isommat ruusut, mutta nätisti nuo kyllä tuossa toimivat. Tein nämä kynnet eilen ja koko päivän olen lakkaa ihastellut! :D



Pohjalla vaaleanpunaista metallilakkaa, koristeena tarroja.

Rose Radiance

Voitteko kuvitella että tämä ihana täysi pullollinen metalliOrlyä löytyi kirppikseltä <3 Kyllä se vaan on nätti. Yksikin kerros olisi peittänyt ihan täydellisesti, ilman raidoittumista tai mitään. Väriltään tämä on ehkä ihan aavistuksen lilaan päin menevä, todella kylmä. Jos jotain, niin olisin kaivannut ehkä vielä enemmän metallista, jopa peilimäistä pintaa. Sellainen lakka vaaleanpunaisena olisi ihan vaan törkeän hieno!


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Orly, Rose Radiance
-Seche Vite
-tarroja


Uusia lakkoja, molemmat minulle uusia merkkejä noin niinkuin omistusmielessä. Postissa tuli Belegwenin blogista voittamani ihanat lakat, kiitos näistä! (: Kävin myös heti aamusta tarkastamassa Sokoksen 3+1 -päivien tarjonnan. We care iconin kynsilakkoja löytyi laarista 1,90 kappale, joten nappasin kaksi mielenkiintoisinta. Mistähän syystä minulle suorastaan kasaantuu liloja lakkoja? Ei sillä että siinä olisi mitään vikaa, mutta aloitin juuri neljännen kiekon liloille lakoille tänään :D Apua!

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Geneerisesti kukkia

Lakka: ihan mahtava, koristelut: geneeriset :D Kukat on kyllä nättejä, mutta jotenkin niin tavallisia varsinkin tarroina. Kesällä ne sopivat kyllä kuin nenu päähän, mutta näin kevättalvella vielä vähän tunnelma arveluttaa. Oli pakko lisätä vielä strasseja ettei nyt ihan tylsältä näytä! Nätit näistä tuli, kyllä kuitenkin tykkään.



Pohjalla pinkkiä frostlakkaa ja glitterlakkaa, koristeena tarroja ja strasseja.


Ajattelin ensin, ettei tämä pinkki kaunistus peitä kahdella kerroksella. Olin väärässä! Nätti on kun mikä ja hohtaa kauniisti lilana. Juuri tuon hohtamisen ansiosta ei näytä miltään peruspinkiltä, vaan on jopa minusta mielenkiintoinen ja vähän erilainenkin. On kyllä kaunis, omasta mielestäni vähän kolmiulotteisenkin näköinen, ainakin livenä. Laatukin oli tietysti huippua. Olen niin tykästynyt Orlyn siveltimeen, sillä kun saa erittäin helposti siistit kynsinauhat. Ei tarvitse paljon korjauskynällä korjailla!


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Orly, Sugar Plum
-Yves Rocher, Transparent étincelant
-Delia Fashion, Active Calcium, 101 (strassien kiinnitykseen) *
-Seche Vite
-tarroja
-strasseja
-strassikynä

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Mahtavaa alkuviikkoa kaikille! Jospa se kevät pian tulisi (:

Google Friend Connectista

Olen huomannut blogeissa pienoisen paniikin nousevan kun jostain levisi huhu, että Google Friend Connectia oltaisiin lopettamassa ja totesin, että pakko tähän kai on puuttua ennenkuin bloggaajat menettävät järkensä :D Ihan vaan tiedoksi kaikille, Google Friend Connect on lopetettu kaikessa hiljaisuudessa JO 2012 ja kuitenkin jätetty Bloggerin käyttöön. Google Reader taas on täysin oma, erillinen palvelunsa joka ei vaikuta Bloggerin toimintaan mitenkään.

Toiseksi, kaikki tähän mennessä tullut info ei ole Googlelta itseltään, vaan pelkkiä amerikkalaisista blogeista kuultuja huhuja. Google ei ole siis ilmoittanut yhtään mitään virallista. Suosittelisin odottamaan ainakin virallisia tiedotteita ennenkuin painetaan paniikkinappulaa (: IT-alalla suunnitelmat voivat muuttua lennosta ja siksi mikään muu kuin yrityksen itse ilmoittama ei ole varmaa.

Näin ihan maalaisjärjellä ajateltuna Bloggeristahan katoaisi täysin idea jos blogeja ei voisi enää seurata. Itse ainakin lopetan bloggaamisen ja lukemisen siihen paikkaan, jos Google tosiaan yrittää siirtyä Google+:aan ja omalla nimellä kirjoittamiseen/lukemiseen. Ei mitään järkeä!

En nyt mikään Google-asiantuntija ole, mutta henkilökohtaisesti uskon että Readerin lopettamisesta huolimatta Blogger jatkaa ennallaan. Tästä voitaisiin käydä pitkäkin keskustelu siitä mitä Google tekisi itselleen siirtämällä kaiken somensa Google+:aan, jolla ei muutenkaan hyvin pyyhi, mutta jätetään se käymättä. Tässä vaiheessa kehotan siis kaikkia rauhoittumaan ja rentoutumaan! (:

PS. Kynsiä tulossa myöhemmin illalla!

EDIT. Tein vähän tutkimustyötä ja myös monissa ulkomaisissa blogeissa on painotettu Google Readerin ja GFC:n olevan kaksi eri asiaa. Virallinen tieto on siis se, että Google Reader lopettaa heinäkuussa, kyllä. Tämä lukee Googlen virallisessa tiedotteessa (englanniksi). Kuten tuosta voi lukea, GFC:llä ei ole tämän asian kanssa mitään tekemistä, ilmeisesti monet ovat vain erehdyksessä sekoittaneet ne keskenään tai muuten vain säikähtäneet. Toivottavasti tältä huhulta voitaisiin nyt katkaista siivet mahdollisimman äkkiä.

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Punaruusuja

Oi vitsi kun tuli romanttiset kynnet! (: Loppuen lopuksi tosi yksinkertaiset, mutta ruusuilla on aina romanttinen vaikutus. Tilasin nuo metalliruusut silloin joulun aikaan ja vasta nyt käytän niitä ensimmäistä kertaa. Tosi kivoja koristeita, mutta voin vain kuvitella miten tarttuvat joka paikkaan. Näistä ei varmaan kovinkaan moni ole enää paikoillaan illalla, kun pohjalakka pääsi kuivahtamaan ihan totaalisesti ja ruusupolot on liimattuna vaan tuohon päälle. Kauneus on katoavaista.



Pohjalla pinkkiä hybridilakkaa (:D), koristeena nail art -lakalla tehtyjä raitoja ja metalliruusut.

Sterling silver rose

Tämä on tosiaan ihan ihme hybridilakkaa. Creme, jossa on shimmeriä ja kuitenkin lopputulos on helmiäismäinen. Nätti on! Tämä on tosiaan ensimmäinen kunnon Orly jota testaan (omistan kolme minipulloa niitä pahuksen efektilakkoja...) ja kyllähän tämä laadussaan ihan selkeästi perus markettikaman voittaa. Ei ehkä tälläisiin koristeluihin sopiva, sillä niinkuin aiemmin mainitsin, meni sitten kuivumaan ihan täysin melko nopeasti. Orlyissä on näköjään tosi kapea suti, mutta jostain syystä sain lakan helposti levitettyä vaikka yleensä inhoan ohuita suteja. Ja mainitsinko että peittää yhdellä kerroksella ja kaksi kerrosta tuntui jopa vähän överiltä? Kyllä laatulakan vaan erottaa!


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Orly, Sterling silver rose
-Kiss, Nail Art, Silver
-Depend, 182 All-round polish (ruusujen kiinnitykseen)
-Seche Vite
-metalliruusuja

Dependin kirkas lakka alkaa olla jo toinen jalka haudassa joten uusi pitäisi hankkia. Tosi pitkään on muuten kestänytkin o: Mavalan kirkas lakka on hyvänä vaihtoehtona, vaikka Cubuksesta varmaan vielä Dependiäkin saisi. Täytyy katsella!

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Pirsteästi pieleen

Tästä tuli nyt ihan tahattomasti yksinkertainen mani! Aikeissa oli vielä laittaa keltaisia 3D-kukkia, mutta eihän ne sitten sopineetkaan tähän YHTÄÄN. Ihan kauhea lopputulos suoraan sanottuna :D Kiskoin ne sitten irti peukalosta ja leimaushan siitä tottakai kärsii, joten siksi ei kuvaa siitä tänään. Välillä näinkin, ei nämä nyt onneksi pahimmasta päästä tälläisenä ole.


Pohjalla oranssia shimmerlakkaa, koristeena leimailuja.

Nail System

Tämän lakan olen myös löytänyt kirppikseltä, on joku latvialainen merkki, liekkö edes myydään Suomessa missään. Aika pirteä keltaoranssi! Kolmella kerroksella suht peittävä lopputulos ja kimaltaakin kivasti. Kuivui muuten ihan huippunopeasti, en odottanut sellaista kun luulen tämän olevan joku halpis. Tosi kiva kesäksi!


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Nail System, nimetön
-Konad, vihreä erikoislakka
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m9

Oikein ihanaa loppuviikkoa kaikille! (:

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Helmeilevää

Nätti frostlakka ja helmenpuolikkaita. Olisi muuten tosi klassisen ja arvokkaan näköistä, muttakun nuo helmenpuolikkaat on niin suuria :D Pitäisi tilata jostain about miljoona kappaletta pieniä kirkkaanvalkoisia helmenpuolikkaita niin riittäisi kaikkiin projekteihin ja olisin tyytyväinen! Ei sillä, kivathan nämä varsinkin kun ulkona vielä toistaiseksi hanget hohtaa.



Pohjalla valkoista frostlakkaa, koristeena helmenpuolikkaita.


Ihana Isadora oli myös kirppislöytö ja varsin soma semmoinen! Tämä on pohjaltaan helmiäislakka, mutta sisältää shimmeriä mikä tekee vähän jäistä vaikutelmaa. Peittävyys ei mikään huippu ole, näissä on kolme kerrosta, mutta sen nyt jo koostumuksen ja värin perusteella voi ymmärtää. Ja tiedättekö mitä inhoan ihan tosissani? Sitä että lakassa on litteä suti ja se on ihan väärin asetettu korkin suuntaan nähden! Korkkia joutuu pitelemään ihan oudossa asennossa että saa sudin oikein päin kynnelle. Ymmärrätte kai mitä tarkoitan? Argh! Tekee hulluksi.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Isadora, Wonder Nail, 103 Pearly Frost
-Depend, 182 All-round polish (helmenpuolikkaiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-helmenpuolikkaita
-strassikynä


Tällä kuvalla on kaksi tarkoitusta. Ensinäkin halusin esitellä tänään Tokmannilta noukkimaani Flormarin hopeista magneettilakkaa (muitakin värejä oli kahdella eurolla) ja toisaalta tässä on kuva tarjoamastani vartalovoiteesta. Sain nimittäin viikonlopun aikana tietää, että olen allerginen propyleeniglykolille, jota siis käytetään tietääkseni varsin usein vartalotuotteissa ja joka ainakin Incilistan mukaan on yleinen allergeeni. Kosmetiikan suurkuluttajana olen vartalovoiteita itselleni hamstraillut ja onnekseni vain yhdessä on tätä propyleeniglykolia, nimittäin tuossa Flormarin voiteessa. Tarjous tulee sitten tässä:

Lahjoitan tämän yksilön ensimmäiselle henkilölle joka sen ilmaisee haluavansa! Kirjoita vaan kommenttiin että olisit vartalovoidetta vailla ja sähköpostiosoitteesi (: Luethan muutamia huomioita ensin:

-Voide on täysin käyttämätön ja avaamaton, en ole korkkia aukaissut edes nuuhkiakseni, joten hyvässä kunnossa pitäisi olla. Jos jotain sotkua sisäpuolelta löytyy, se on sitten ihan kaupasta tullut ja sellaiselle käytökselle sanon että mur! Ei ole kivaa, että tuotteita availlaan kaupassa.
-Voide on ostettu viime kuussa Seppälästä, joten ei ole lojunut kaapissa pitkään. Parasta ennen päiväys 19.06.2017
-Maksoi minulle kaksi euroa, joten ei tätä nyt kyllä myymäänkään viitsi alkaa :D Kukaan lähipiirissäni ei tälläisiä käytä ja sääli ihan hyvää voidetta olisi roskiinkaan heittää, jos siitä vaan jollekulle olisi iloa.
-Minä maksan postimaksun! Eli ihan ilmaiseksi tämä tulee. Postitan tosin vain Suomeen.
-Mahdollisesta allergioista en ota vastuuta. Tämä tosiaan sisältää tuota allergeenia, mutta HYVIN monet muutkin voiteet sitä sisältävät (joudun luopumaan mm. Versacen Yellow Crystalin sekä Chloen L'eau Chloen vartalovoiteista kun sisältävät tätä, iso nyyh!), on nimittäin todella yleinen ainesosa. Itsekkin olen todennäköisesti herkistynyt ajan myötä, sillä ennen ei mitään ongelmia ole ollut. En suosittele jos sinulla on allergiataipumuksia.
-Sisältää shimmeriä! Ihan vain varoitukseksi niille, jotka siitä eivät tykkää.

Toivottavasti tämä nyt pääsisi uuteen kotiin mahdollisimman pian! (:

Vartalovoide jaettu (:

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Koristeellista

Iso plääh! Näistä kynsistä ei oikeastaan ole hirveästi mitään sanottavaa :D Ihan peruskivat, mutta jotenkin silti pännii. Näissä ei vaan ole sitä jotain mikä saisi minut ihastelemaan. Sääli.



Pohjalla punaista shimmerlakkaa, koristeena kynsiteippiä, nail art -lakkaa, mikrohelmiä ja strasseja.

Royal Plum

Tämä lakka oli kirppislöytö enkä ikinä ole kuullutkaan koko merkistä. Suoraan sanottuna pelotti melkoisesti että saan jonkun allergiareaktion taas, mutta onneksi ei sentään. Sävyltään uhan peruskiva lämmin punainen. Pullossa näyttää siltä, että lakassa olisi paljonkin kultaista shimmeriä, mutta ei sitä kyllä kynnellä näy. Se tavallinen tarina siis. Levittämisen kanssa meinasi mennä hermot, kun sudilla ei saanut lakkaa ihan reunoille asti, kun kynnet ovat niin kaarevat. Eikä tämä nyt mikään kuivumisen ennätyslakkakaan ollut. Melko lailla keskinkertainen tuttavuus :D


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Attitude, Royal Plum
-Kiss, Nail art, Pearl Gold
-Depend, 182 All-round polish (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-mikrohelmiä
-kynsiteippiä
-strasseja
-strassikynä

Viikolla taisi olla juttua jommassakummassa iltapäivälehdessä koko kynnen tarroista. Kyseisessä artikkelissa niitä vaan kutsuttiin kynsiteipeiksi! Onkos kukaan muu kuullut niitä sanottavan missään muussa yhteydessä kynsiteipeiksi? Ja jos on niin millä ihmeen nimellä noita ohuita teippejä sitten kutsutaan? Tässähän ihan vallan hämmentyy :D Minä kun luulin tietäväni mitä on kynsiteipit mutta näin sitä vaan uutta täytyy oppia...