torstai 30. toukokuuta 2013

Tropiikki

Onnistuin kerrankin jossakin viritelmässä :D Kokeilin nimittäin saisinko vähän trooppista tunnelmaa keltaisella liukuvärillä sekä neonpunaisella ja sinisellä raidoituksella. Kyllähän se onnistui! Mielestäni tästä saa ihan hyvin käsityksen jostain viidakosta. Kai. Lintujen paikkaa olisi voinut vähän miettiä vielä, mutta kivat kynnet joka tapauksessa.


Paradise Green

Paradise Green ei ehkä näytä mitenkään paksulta pullossa, mutta kyllä se vaan peittää! Kaksi kerrosta oli ihan tarpeeksi. Väri on tuollainen suht tumma vedenvihreä creme, ihanan kirkas kesäväri! Olen nyt päässyt vähän tarkempien sutien makuun ja totean, etten nyt sitten kyllä yhtään tykkää noista ihan ylileveistä ja liian pulleista siveltimistä, kun niillä saa vain sormet sotkuun. Pitkään olen leveitä rakastanut mutta nyt riitti, ei enää :D


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Isadora, Wonder Nail, Paradise Green
-Lumene, Natural Code, Get Color
-Golden Rose, Nail Art, 103 ja 126
-Mavala, Incolore (fimojen kiinnitykseen)
-Mavala, Minute Quick-finish
-fimoja

*Saatu blogiyhteistyön kautta


On päässyt unohtumaan tuo ostosten esittely :D Sekä Grace Green että Paradise Green olivat viime viikonlopun kirppisostoja, Color Clubin cracklelakka löytyi samalla reissulla. Tokmannilta sen sijaan löysin tuon KoneHelsingin duochromen ja Rimmelin ihanan neonkorallin (: Ja tietysti vihdoinkin sitä Seche Viteä. Jee!

Kivaa loppuviikkoa lukijoille!

tiistai 28. toukokuuta 2013

Perusmeininkiä

Minulle tuli omituinen deja vu näistä kynsistä, ihan kuin olisin tehnyt samanlaiset samanlaisilla väreillä joskus aiemminkin :D Ihan peruskauraa tämä mani kyllä on. Rankis on tehty v-malliseksi, mutta nuo timangit nyt peittää sen kolon, ettei huomaa. En osannut sitten ottaa sitä huomioon... Värityksestä kyllä tykkään, vaikka pohdinkin josko laittaisin kirkkaanlilan sijasta vaaleanlilaa jotta olisi kesäisempi. Hyvä näin.



Grace Green

Grace Green on murrettu pastellicreme, lähellä mintunvihreää muttei sitten kuitenkaan, on vähän tummempi. Lakka vaikuttaa ohkaiselta, mutta peittää ihan hyvin jo melkein yhdellä kerroksella. Tykkäsin kyllä tästä! Tämä on ihan kiva kesäinen vaihtoehto maastonvihreälle, jos sellaista tarvitsee.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia fashion, Active Calcium, 101 *
-models own, Grace Green
-Golden Rose, Rich Color, 32
-Kiss, Nail Art, Pearl Gold
-Mavala, Minute Quick-finish
-strasseja
-strassikynä

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Näin tänään (: Ihanan lämmintä tiistaita kaikille!

lauantai 25. toukokuuta 2013

Helppo Dior-mani

Tarroja ja cracklea, voiko helpompaa olla? Ei voi. En osaa olla edes mitään mieltä näistä :D Katson kynsiä vaan semmoisella 'jaa' -fiiliksellä. Taitaa vaan viedä vähän aikaa tykästyä näihin, katsellaan...



Fictional Rose

Tästä Diorista en oikeastaan edes tiedä onko feikki vai vaan tosi vanha, mutta sama se. Jos on vanha, niin hyvässä kunnossa ainakin! Levittyy kuin unelma. Olen monesti sanonut miten tylsiä punaiset värit yleensä ovat, mutta tästä pidän. Tai ehkä punainen väri vaan on jotenkin kivempi kesäilmalla? Tämä tosin taittaa vähän fuksiaan ja sisältää ihan aavistuksen kultaista kimallusta.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Dior, Fictional Rose
-Flormar, Graffiti Nails, G08
-Mavala, Minute Quick-finish
-tarroja

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Ihanaa aurinkoista viikonloppua kaikille! (:

torstai 23. toukokuuta 2013

Siniset ruusut

Henkilökohtaisesti en hirveästi kukista perusta, mutta jos pakko olisi joku lempirehu valita, niin kaipa se sitten olisi sininen ruusu :D Tosi luonnollinen kasvi siis. Olen käynyt tosi laiskaksi kynsien kanssa näin töiden aikana, mutta kivat nämä minusta on, vaikkakin helpot ja yksinkertaiset. Huomasin muuten, että Mavalan pikakuivattaja sottaa leimoja enemmän kuin Seche Vite. Höh.



Primrose

Primrosen väri on minulle edelleen vähän arvoitus. Toisaalta se on kylmä vaaleanpunainen, toisaalta taas vaalea violetti. En vaan osaa päättää! Yleensä kirppislakoista ymmärtää heti, miksi se on hylätty: ei peitä, kuivuu huonosti, on jähmeää jne jne. Primrosen kohdalla en ymmärrä yhtään! Tämähän on niin kiva ja hyvälaatuinen lakka. Tosi söpö helmiäinen hennolla kullanhohteella vieläpä. Noh, minun onnihan se vaan on jos joku tahtoo aarteistaan luopua (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Gosh, Primrose
-Konad, sininen ja vihreä erikoislakka
-Mavala, Minute Quick-finish
-kuviot Konadin laatasta m25

Kivaa ja aurinkoista loppuviikkoa sinne teille! (:

tiistai 21. toukokuuta 2013

Kesäkynnet

Ihan varma kesän merkki on kyllä korallin värinen lakka ja kukkaiset kynsitarrat! :D Tuli vähän tehtyä helppo mani, mutta olen tykännyt. Näissä on ihana kesäinen fiilis kun katselee.



Rosy Pink

Tähän Diorin lakkaan olen lievästi sanottuna melko pettynyt. Kuivumisaika oli suorastaan laittoman pitkä ja ehdin tuikkailla sormeni ties mihin -> lakka rutussa tai kolhuilla. Plääh! Voin vaan arvata miten paljon ketuttaisi jos olisin ostanut tämän ihan täydellä hinnallaan jostain. Värisävy ihana, sain tosi siistiä jälkeä (kynsinauhoja ei ole siistitty yhtään!) mutta jos lakkaus on pilalla puolessa minuutissa niin eihän hommasta mitään tule.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Christian Dior, Rosy Pink
-Mavala, Minutye Quick-finish
-tarroja

*Saatu blogiyhteistyön kautta


Lopuksi vielä pari kirppislöytöä! Taas vanhempi Diorin lakka (Fictional Rose) ja Goshin Primrose, molemmat taisi maksaa kaksi euroa kappale.

Kivaa tiistai-iltaa kaikille! (:

lauantai 18. toukokuuta 2013

Risti-ikkunat

Yleensä aina kun yritän tehdä teippiä sisältäviä manikyyrejä, ne menee täysin penkin alle. Olin vähän skeptinen edelleen, mutta päätin nyt sitten yrittää tälläistä ikkunatyyppistä juttua, eli että teipin avulla saisin lakkakerroksen alta näkymään alemman lakkakerroksen. Ajattelin myös, että näin kesällä ikkunasta sopisi näkymään pirteä ja trooppinen keltainen+pinkki-yhdistelmä, mikä kyllä toimii! Kuivatin tuota alempaa kerrosta ihan yön yli, koska homma on yleensä kaatunut siihen, että pohjalakka lähtee teipin mukana. Ja tadaa! Tässä ne nyt sitten olisi :D Ei täydelliset, mutta ihan hauskat ja olen ylpeä että sain teippimanin KERRANKIN onnistumaan! Kuvio olisi ollut ehkä parempi jos olisin antanut vihreän lakan kuivua ihan kunnolla, mutten millään malttanut kun matsikin pukkaa jo päälle.



Charleston

Tämä vihreä lakka sopi tähän maniin hyvin, sillä se peitti pohjavärit kahdella kerroksella. Useampi kerros ja en olisi varmaan löytänyt noita teippejä enää tuolta :D Väri itsessään ei ole kauhean kesäinen, mutta tuon pirteän ikkunan kanssa se vähän virkistyy eikä näytä niin synkältä. Kuivumisnopeus on muuten ihan uskomaton! Hyvä kun saa edes ensimmäisen kerroksen lakattua niin lakka on kuivunut valmiiksi jo toiseen kerrokseen. Laatutavaraa siis.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Wild&Crazy, Twilight
-Eveline, Happy Colours, 497
-Astor, Fashion Studio, Charleston
-Mavala, Minute Quick-finish

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Nyt matsia katsomaan! Jeejee jellonat voittoon! :D

torstai 16. toukokuuta 2013

Retrotapetti

Yleensä en käytä samaa kuviota näin usein, mutta nyt oli vaan pakko. Halusin jonkun tyylikkään kuvion näihin kynsiin ja tuntuu ettei oikein muita vaihtoehtoja ollut. Kultaisella ja mustalla tästä leimasta tuli superluksus, turkoosilla ja valkoisella feat minttu sitten vaan retrot :D Näyttää tosi paljon joltain seitkytluvun keittiötekstiililtä tai jotain. Ei sillä etteikö olisi kivat.



Mint Candy

Tämä Mint Candy oli vähän läpikuultavampi tapaus kuin edellinen. Täyteen peittävyyteen olisi varmaan saanut laittaa kolmekkin kerrosta, mutta kun kerran ranskikset olin tekemässä niin itse laitoin vain kaksi. Lakassa on tiettyä jellymäisyyttä, muttei ole ihan jelly. Lopputulema on kivan shimmerinen, vahvasti vihreään menevä tumman turkoosi lakka (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Astor, Fashion Studio, Mint Candy
-Konad, valkoinen erikoislakka
-Depend, 245
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta s6

Vihdoinkin ihanan lämmintä! Bloggaamisen jälkeen on ohjelmassa hölkkälenkki miehen kanssa, kevään ensimmäinen ilman takkia. Kivaa! (:

tiistai 14. toukokuuta 2013

Tyttömäistä niittiä

Niiteistä vähemmän ärtsyt tekee lila ja pinkki :D Tein nämä kynnet jo eilen, joten siksi vähän kuluneen näköisiä nuo niitit ja yksi onkin jo karannut jonnekkin. Ihmeen huonolaatuista tavaraa kun noin väri kuluu yhden työpäivän aikana veks. Hyi hyi. Mutta mani on mielestäni sentään onnistunut! Tykkään näistä kuin hullu puurosta.




Hard Candy

Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa näitä anopin tuomia tuliaislakkoja ja pakko on kehua. Kuten aina, plussaa on se, etten saanut allergista reaktiota :D Mutta on tämä hyvä muutenkin: paljon pigmenttiä, hyvä levittyvyys, tarkka suti ja nopea kuivuminen. Kaikki asioita joita lakassa ainakin itse kaipaan. Värinähän tämä Hard Candy on rusehtavaan ja jopa vähän harmahtavaan menevä violetti, jossa on määrittelemättömän väristä shimmeriä seassa. Kynsillä ei nyt oikein näy kun on tuota cracklea päällä, mutta jospa swatchista saisi sen verran selvää.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Astor, Fashion Studio, Hard Candy
-Isadora, Graffiti Nails, Masterpiece Pink
-Mavala, Incolore (niittien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-niittejä

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Meikä on siis aloittanut viimeisen työharjoittelupätkän (: Viisi viikkoa kovaa uurastusta ja sitten on sekin osa opintoja ohi. Jeejee!

lauantai 11. toukokuuta 2013

Todellista luksusta

Tässä on mielestäni nyt sitä oikeaa luksusta ja blingblingiä. Tämäkään kuvio ei näytä laatassa kovin kummoiselta, mutta oli ainakin tässä manikyyrissä ihan huippuylellisen näköinen! Mielestäni ihan supermakeat kynnet, vaikea kuvailla ilman ylisanoja kun tykkään niin paljon :D Vähän jännitti että riittääkö tuota mustaa lakkaa kaikkiin leimoihin, mutta onneksi riitti. Niin vähiin kyllä meni että taitaapi lentää roskiin pullo näiden kuvien jälkeen.



Lustre

Technicin kultalakka on ihan kiva, mutta parempiakin varmaan olisi. Tässä glitterissä ei ole kirkas pohja vaan kellertävä eikä tästä oikein täyspeittävää saa mitenkään. Ihan kelvollinen kultapinta kuitenkin. Jokin tässä lakassa vaan vähän tökkii ettei itseä miellytä niin paljon, mutten yhtään keksi että mikä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Technic, Lustre
-Konad, musta erikoislakka
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta s6

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Täällä on satanut kohta kolme päivää putkeen mutta vihdoinkin alkaa vähän vilahtaa aurinkoa (: Aurinkoista iltaa teillekkin!

torstai 9. toukokuuta 2013

Ihanaa kimallusta ja valtavat kukkaset

Vaihteeksi sitten vähän keväisempää! Minä sitten niiiiin tykkään glitterlakoista, on ne vaan ihania kun kimaltaa. Punainen glitter yhdistetään monesti kyllä jouluun, mutta tässäpä todiste että ihan yhtä hyvin se sopii myös kevät/kesäkaudelle. Näistä tuli kyllä suorastaan mahtavat, hyvä kun saan silmäni irti :D Huomatkaa valtavat auringonkukkakoristeet! Vaikka eipä noita nyt kaiketi voi olla huomaamatta...



CC133

Vaikka punainen glitterlakka on ajatuksena ja lopputuloksena kynnellä aivan ihana, en voi sanoa ihastuneeni juuri tähän kyseiseen lakkaan. Suti oli todella löysä ja lepatti sinne tänne eikä lakkaa todellakaan saanut tasaisesti. Monissa kynsissä onkin kaljuja läikkiä, vaikkei niitä onneksi kuvissa taida näkyä :D En tiedä onko kumpikaan noista Trindin ominaispiirre, mutta näin ensikokeilulla en todellakaan voi kehua.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Trind, Caring Colour, CC133
-Mavala, 43 Incolore (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-3D-kukkia
-fimoja
-tarroja

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Pitkästä aikaa taitaa myös olla päälys- ja aluslakkaongelmia. Myös edellisissä kynsissä käyttämäni Mavalan lakka lohkeili todella nopeasti kynsistä pois ja aloin epäillä, josko syy olisi tuossa aluslakkana käyttämässäni Deliassa o: Jos se ei siis sovellukkaan aluslakaksi. Täytyy seurailla tilannetta.

Myöskin Seche Vite alkaa olla melko tahmaista tavaraa ja sitähän ei siis enää Joensuusta saa. Äiti tuo toivottavasti lisää kotipuolesta kuun lopussa, mutta sitä ennen täytyy keksiä jokin korvike. Mavalan pikakuivattajaa olen joskus ostanut ja Sally Hansenin Insta-Dritä (saako tätä enää edes kaupoista?), mutta olen käyttänyt Secheä niin kauan että olen ihan pihalla nykyisestä markettitarjonnasta :D Kuulisin siis mielelläni mikäli teillä on vinkata jotain suht edullista, marketeista saatavaa, hyvää (pieni itsestäänselvyys...) pikakuivattajaa! Myös Sokokselta löytyvät kelpaavat. Nettikaupoistakaan en viitsisi ruveta tilailemaan yhden päälyslakan takia. Jään odottelemaan! (:

tiistai 7. toukokuuta 2013

Synkkää, niin synkkää

Täällä on ollut tänään toistaiseksi kevään lämpimin päivä ja minä se vaan väkerrän tummia kukkia :D Tuli taas kerran kyllä valittua väärät värit. Ajattelin että tumma harmaa toimisi tuon sinisen kanssa, mutta olisikin sitten kuitenkin pitänyt laittaa jokin reilusti kirkkaampi väri kun eihän nuo nyt yhtään näy. Kukkiakin olisi toki voinut laittaa vielä yhdet per kynsi nyt kun miettii.



Smoky Blue

Smoky Blue on kyllä todellakin nimensä veroinen, kuten näkyy. Tässä on vielä ihan pienenpienenpientä sinistä glitteriä, mutta eihän se tietenkään mihinkään näy. Tämä on taas niin syysväri kun voi olla, ei yhtään kevääseen sopiva!


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Mavala, 158 Smoky Blue
-Yves Rocher, Gris précieux
-Mavala, 43 Incolore (mikrohelmien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-dotting tool
-mikrohelmiä

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Ihanat 17 astetta lämmintä <3 Melkein kesä siis jo. Hauskaa iltaa kaikille (:

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Raksit

Vaihteeksi sitten taas onnistuneita kynsiä. Strassit kyllä loppui kesken, joten toisessa kädessä kuviot jäi vähän vajaiksi :D Aika peruskiva mani, vaikkei raksit ihan luotisuoria olekkaan.



Long Island

Tämä oli sitten helpotukseksi jo viimeinen Diamond. Ihan ihme lakka, ekalla kerroksella tuntui ettei tämä todellakaan tule peittämään helposti mutta kas kummaa, kakkoskerros peittikin sitten ihan kokonaan. Lakka on siis tosi ohutta ja peittävää, jos siinä nyt on mitään järkeä. Väri on yllättävän punainen, ei sellainen haalea 'vaalea punainen' vaan ihan kunnolla punainen :D Kimallus tuo onneksi vähän mielenkiintoa.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Wild&Mild, Diamond, Long Island
-Mavala, 43 Incolore (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-isoja helmenpuolikkaita
-strasseja
-strassikynä

*Saatu blogiyhteistyön kautta


Löysin kirppikseltä Diorin korallilakan! En yhtään tiedä onko tämä aito vai vaan tosi vanha, mutta en raaskinut jättää sitä sinnekkään kolmella eurolla (: Sävy on Rosy Pink ja melkein täysi pullo. Kiva kevätväri!

PS. Kommenttien sanavahvistus on valitettavasti tullut jäädäkseen ): Otin sen pois hetkeksi ja sain heti kaksi spämmikommenttia. Toinen vaihtoehto olisi estää anonyymit kommentit, mutta sekään ei tunnu kivalta. En itsekkään tuosta sanavahvistuksesta tykkää, mutta olosuhteet nyt on tälläiset. Kirotut spämmibotit!