maanantai 29. heinäkuuta 2013

Katinkultaa

Tämänpäiväisen lakan nimestä inspiroituneena halusin tehdä katinkultaiset kynnet, joihin tietysti kuului harmaa pohja, kullanhohtoista lakkaa, vielä vähän jotain harmaata päälle ja mattaus. Mietin tietysti myös koristehärpäkkeiden lisäämistä, mutta jotenkin se ei vain nyt tuntunut sopivalta. Näistä tuli kyllä ihmeen hienot verrattuna siihen mitä uskalsin odottaa, mattaus jotenkin kruunasi koko homman o:



Fool's Gold

Fool's Gold on sitten viimeinen Tiia Vanhatapion lakoista, jonka hankin. Sarjassahan olisi siis vielä musta ja hopea, mutta molempia minulla on jo ennestään, joten en kokenut niitä mitenkään ihmeellisiksi. Kuten kiekolta näkyy, Fool's Gold on tälläinen suht vaalean värinen kultainen shimmerlakka, jolla saa peittävääkin jälkeä. Toimii myös loistavasti toisen lakan päällä (: Tiia Vanhatapion lakoista halutaan Seppälöissä kovasti eroon, joten jos inspiroiduit, sieltä tämän kultakuumeen eurolla saa. Olen tainnut jo sanoakkin että metalliväreistä povataan (myös) ensi syksyn hittiä, joten nyt ei trendikkyys ole kallista :D


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Eveline, Happy Colors, 605
-Seppälä, Tiia Vanhatapio, Fool's Gold
-Konad, hopeinen erikoislakka
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-kuviot Konadin laatasta m57

Käytin tosiaan tänään tuota Sally Hansenin aluslakkaa ensimmäistä kertaa ja täytyy sanoa, etten todellakaan näin ensivaikutelmalta ihastunut. Lakasta tulee ihan superkylmä tunne kynsille, kuivuu niin nopeasti ettei melkein levittää ehdi ja jotenkin tuntui myös siltä, että värilakan levittyvyys kärsi. Täytyy vielä vähän testailla, mutta tällä hetkellä fiilikset on nämä.

Better Nail Dayssä oli tänään hyvä postaus mielenkiintoisista blogeista (: Tästä inspiroituneena päätin minäkin ruveta muokkailemaan kuviani. Kyllä, tähän mennessä en ole tehnyt kuville yhtään mitään, olen vain latonut ne menemään ja sen taitaa blogin hitaudessa huomata. Pahoittelut tästä! Jatkossa asiaan pitäisi tulla parannusta. Kertokaa toki mitä mieltä olette uusista kuvista! Onko parannusta entiseen tullut? Nopeutuuko blogin/kuvien lataus?

Ihanaa maanantaita kaikille! Meikätyttö täällä kärsii jo toista kesäflunssaansa, mutta mikäs tässä lomalla sairastaessa. Toivottavasti vuoden flunssakiintiö alkaisi olla jo täynnä, ei tätä pitemmän päälle kyllä jaksa :D

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Superpirteä kesäinen retropläjäys

Ei sille vaan yksinkertaisesti voi mitään: pinkki+murrettu oranssi = retro. Onneksi on sentään kesä ja tälläinen pieni ilottelu on ihan vaan hyvästä. Olin jo jättää kynnet ilman noita strasseja, mutta tulin siihen tulokseen että jotain puuttui. Onneksi lisäsin ne, kyllähän ne vähän omanlaistaan tunnelmaa tuovat. Omasta mielestäni ihan okei, semmoinen turvallinen vuodenaikaan sopiva perusmani (:



Nimetön Seppälän oranssi

Tämä onkin viimeinen siitä Seppälän nimettömästä paketista tulleista lakoista ja näistä myöskin huonoimmin peittävä. Toisilla kaksi kerrosta riitti suurin piirtein, mutta tällä olisi vaadittu vielä ainakin kolmas. Voihan se tietysti johtua myös muita vaaleammasta väristä, iloisesta keltaiseen menevästä retro-oranssista jossa on vaaleanpunaista shimmeriä mukana. Siitä hauska väri ettei ole out-of-place kesällä eikä syksyllä. Tämän kun parittaa ruskean kanssa saa sitten enemmän sellaisen ruska-lookin!


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101*
-Seppälä, nimetön oranssi shimmerlakka
-Wild&Mild, Diamond, Madison Square ja Manhattan
-Mavala, Incolore (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä

*saatu blogiyhteistyön kautta

Tuo Delia Fashionin kirkas lakka, jota olen käyttänyt aluslakkana, on nyt sen verran lopussa että roskiin lentää. Yleensä minulle on kelvannut lähes mikä tahansa läpinäkyvä lakka pohjalle, mutta nyt opin kyllä arvostamaan oikeita aluslakkoja. Kyllä se on vaan kivempi jos lakkaus ei lohkea heti seuraavana päivänä :D Jatkossa siis kirkkaat lakat lakkoina ja aluslakat erikseen. Ostin sitten korvaajaksi Sally Hansenin Diamond Shinen, joka on siis sekä alus- että päälyslakka. Päälle se ei todellakaan pääse kun ei ole pikakuivattaja, mutta josko se toisi maneille vähän kestoa ja hoitaisi tuota liuskoittumista, joka meikän kynsissä on vähän ongelmana (:

Kivaa alkuviikkoa teille!

lauantai 27. heinäkuuta 2013

Pläähraitaa

En ymmärrä miksi en ole heittänyt noilla kaiken maailman sabluunoilla jo vesilintua, sillä minulla ei todellakaan ole kärsivällisyyttä odotella tuntikausia pohjalakan kuivumista. Kärsimättömyyttäni jaksoin odottaa vain tunnin ja laitoin sitten sabluunan peukalonkynnelle. Loput voitte arvata, mutta tuloksena ei ollut nättejä kuvioita. Päätin sitten vähän tylsästi tehdä tälläistä raitaa ja fimoja. Ei oikein nappaa itseäni mutta tässäpä nämä (:


Sangre

Tiia Vanhatapion Sangre on tumma violetti frost. Koostumus on samaa lirua kuin Mossilla. Näiden pullo muuten oikeasti hämää! Ystävänikin luuli näitä mattalakoiksi :D Sangrekin on ehkä enemmän elementissään syksyllä kun näin kesällä, vaikkei tummanvioletti erityisen muotiväri tänä vuonna taida ollakkaan.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101*
-Seppälä, Tiia Vanhatapio, Sangre
-Nail Star, punainen
-Mavala, Incolore (fimojen kiinnitykseen)
-Seche Vite
-fimoja

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Looks great on you, 449 ja Bright Melody

Tässä vielä tämänpäiväisiä aleostoksia (: Pitäisiköhän huolestua kun omistan jo melkein kaikki Seppälän alelaarin lakat...

Kivaa viikonloppua sinne teille! (:

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Mattarakkauden paluu

Olen jo pitkän aikaa luullut, että mattalakkani on pilalla, sillä se ei ole oikein matannut kunnolla: lakasta tulee kyllä jotenkin satiinimainen, mutta hohtava. Keksimpä tässä kuitenkin erään pienen fiksauskeinon ihan niinkun noin ohimennen... nimittäin RAVISTAMISEN. Otin pullon kauniiseen kätöseen, ravistelin menemään ja tadah! Täysin toimivaa mattalakkaa taas ja vähän hölmö olo siitä, etten tätä jo aiemmin keksinyt :D Siispä sen kunniaksi oikein ihanat mattakynnet kiiltoyksityiskohdilla. Kuulostipa muuten hienolta.



Moss

Jotenkin olin muistellut, että tämä Tiia Vanhatapion Moss olisi ollut mattalakka jo alun perin, mutta ei. Ilmeisesti sain vain pullosta semmoisen kuvan, se kun on sellaista sumeaa mattalasia. Moss on hyvinkin kiiltävä, kylmänsävyinen tummanvihreä frost. Tässä kun on hetken Diamondeilla lakannut niin Mossin koostumus oli sitten suoraan tasoa vesiliru. Ei missään nimessä huono asia, levittyi tosi hyvin, mutta sudin vartta pitkin putoilevat pisarat ottaa suoraan sanoen päähän. Jos sammaleenvihreät syyskynnet kiinnostaa, niin kyllä tämän voi huikeaan euron hintaan Seppälästä haalia.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Seppälä, Tiia Vanhatapio, Moss
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-Mavala, Incolore
-dotting tool
-tarroja

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Tarrat eivät kyllä päälyslakan puutteesta johtuen pysyneet kovinkaan hyvin :D Mitäs pienistä. Lopuksi vielä kuva uudesta lakkaostoksestani, joka löytyi Anttilan alelaarista hirveään kolmen euron hintaan. En kyllä ymmärrä miksi tämäkin lakka on laitettu alennukseen ja kohta kuitenkin tilataan hyllyt täyteen samanlaisia syysvärejä :D Varsinkin kun metallinhohtoisuus on tulevana syksynä (taas) sitä kuuminta hottia. Noh, minun onneni jos tahtovat tästä pilkkahintaan luopua. Ihanien, kirkkaiden kesäkokoelmien poistomyyntiä odotellessa... 

Posh Trash

Oikein kivaa keskiviikkoiltaa! (:

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Se OLI hyvä idea...

Luulimpa tässä keksineeni loistoidean: ranskiskärjet I <3 You -leimoilla. No ihan jees ideahan se olikin, mutta meikän värisilmä ei sitten oikein sanonut, etteipä mustan päälle kannata laittaa mitään vähempää kun jotain riemunkirjavaa tai valkoista. Lopputuloksen näette - tai siis ette näe - tässä. Kyllähän tuosta nyt pikkuisen jotain paistaa kun oikein tarkasti katsoo... ehkä. Ihan näin offtopicina täytyy sanoa, että se värisilmä on oikeasti varmaan lähtenyt etsimään itseään jonnekkin Goalle, sen verran karsean silmämeikinkin sain tänään aikaiseksi. Tulisi pian takaisin, aikaansaamani verinen halloweenteema ei näin oikein heinäkuussa pure (niinku vampyyri... hehhehhee...)



Brooklyn Bridge

Vaikka sanainen arkkuni on nyt suorastaan tulessa, ei tästä lakasta silti paljon ole kerrottavaa jälkipolville. Se on juuri sitä miltä näyttääkin, tosi hileinen kirkas sininen. Ihan mahtava kesätunnelman nostattaja, jos siis en olisi parittanut sitä mustan kanssa, sillä nyt se on pelkkä goottiteemainen tehosteväri. Toiseksi paras Diamondlakoista minusta.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Wild&Mild, Diamond, Brooklyn Bridge
-Flormar, 313
-Mavala, Incolore (strassien kiinnitykseen)
-Konad, punainen erikoislakka
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä
-kuviot Konadin laatasta m22

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Viettäkää hauska ilta, minäkin painun tästä kohta lenkille (:

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Edustuskynnet

Eilen vieteltiin mieheni ukin 80-vuotisjuhlia tuolla itärajalla ja pitihän siellä kynnetkin olla edustuskunnossa :D Päällä oli valkoinen mekko vaaleanpunaisin ruusuin (ja vihrein lehdin, tietysti) ja sillä teemalla sitten manin väsäsin, pääideana että erottuvatpahan sitten mekosta. Aika perus, mutta hainkin tyylikästä enemmän kuin säväyttävää. Kyllähän näillä yhdet pirskeet sai läpi menemään!



Wall Street

Tämä vihreä on ihan ehdoton lempparini koko Wild&Mildin Diamond-sarjasta. Tämä on vain jotenkin niin erilainen, raikas ja näyttävä. Pinta on jotenkin niin eloisan oloinen, vaikkei mikään tekstuurilakka olekkaan. Säihkettä riittää (: Diamondlakat ovat myös muuten erittäin hyvälaatuisia! Vähän paksuja ehkä, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Eipä todellakaan lähde valumaan kynsinauhoille.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101*
-Wild&Mild, Diamond, Wall Street
-Flormar, 121
-Seche Vite
-tarroja

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille (:

torstai 18. heinäkuuta 2013

Sahalaitaa

Toteutin eilisen uhkaukseni ja tein kuin teinkin uudet kynnet :D Nimettömiin suunnittelin ihan omia kuvioita, mutta eihän sitä sitten enää toteutusvaiheessa muistanut, joten kaikista kynsistä tuli nyt sitten samanlaisia. Kovasti olisin neonkeltaista nail art -lakkaa kaipaillut, mutta sen virkaa sai nyt korvata tuo kultainen. Ei yhtään hassumman näköiset näin kesällä!



Mantra

Pohjalakan väristä en nyt mene ihan takuuseen. Tämä voi olla joko tosi rasvainen kermanvalkoinen tai sitten hyvin hyvin vaalea keltainen. Varmaa on, että tässä on nätti helmiäiskoostumus. Levittyvyyttä en ihan hirveästi voi kehua ja vähän kaljumpia kohtiakin taitaa lakassa olla. Väri vaan oli kaupassa jotenkin erikoisen ja mielenkiintoisen näköinen, enkä tälläistä sävyä vielä omistakkaan. Kyllähän tämä nyt kesäaikaan näyttää ihan kivalta kynsilläkin (:



Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Wild&Mild, Mantra
-Kiss, Nail Art, Beach Green ja Bikini Pink
-Naturel, Gold
-Seche Vite

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Ihanaa loppuviikkoa teillekkin! (:

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Lehti-inspiraatio

En kovin usein tykkää ottaa inspistä keneltäkään tai mistään, mutta nyt oli kyllä ihan pakko. Jotenkin oikein himotti tehdä Nail It! -lehden kannessa vilkkuvat graafiset kynnet (: Vähän muokkasin mania kuitenkin ja cremesinisen sijaan pohjalta löytyy shimmeristä lakkaa ja vihreän väri on korvattu lilalla. Nämä on mielestäni kyllä ihan hypertrendikkäät, mutta kaikesta huolimatta taidan olla enemmän naisellisten hörhelökynsien ystävä. Olisi ehkä pitänyt tehdä kannen mukainen pose myös, jotta kynnet olisi päässeet samalla tavalla oikeuksiinsa :D

Alkuperäinen mani


Seppälän nimetön sininen

Pohjalla käytin kirkkaansinistä Seppälän nimetöntä shimmerlakkaa. Lilan tapaan tämä on hyvälaatuinen, mutta vähän haalean oloinen. Nätithän kynsistä kuitenkin tuli eikä tälläisessä manissa läpikuultavat kärjet onneksi näy. Olenko muuten kehunut näiden lakkojen sivellintä? Ihan huippu. Lakkauksesta saa todella siistin eikä siistimistä tarvita jälkeenpäin kuin ihan minimaalisesti. Tälläiselle sotkijalle ihan parasta (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101*
-Seppälän nimetön sininen
-We Care Icon, True Friends for Life
-Golden Rose, Nail Art, 101
-Seche Vite

Tein nämä kynnet jo eilen, mutta ovat nyt jo kärjistä vähän lohkeilleet ): Täytynee käyttää loppuilta uuden manin väkertämiseen...

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Paluukynnet ja lomaostokset

Olen palannut taas tänne Itä-Suomeen! Reissu meni loistavasti ja mukavaa oli, sai taas vähän virtaa elämäänsä (: Matkalla tapahtui jotain mystistä, sillä miellyin todella paljon ihan pelkkiin yksivärisiin kynsiin! Viralliset lomakynnet lohkeilivat anteeksiantamattomalla tavalla jo viikonlopun jälkeen, joten sutaisin kynsille yksinään toista reissussa ostamistani lakoista ja ihme kyllä, se oli minusta jotain tosi mahtavaa. Siispä kotiinpaluukynnet ovat tosi simppelit!



Seppälän nimetön lila

Tämä lila on niitä Seppälän kolmen lakan pakkauksesta tulleita nimettömiä. Näyttää pullossa tosi haalealta, mutta näissä kynsissä on kuitenkin vain kaksi kerrosta! Väri sisältää pinkkiä ja hopeista shimmeriä. Levittyvyys on ihan unelma eikä kuivumisissa tai muussakaan ollut mitään vikaa. Ihmeen hyvää tavaraa nimettömiksi halpislakoiksi! Pullo on toisaalta melko e.l.f:mäinen, mistähän johtuu? :D Liekkö saatu tehtaalta halvalla.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Seppälän nimetön lila
-Flormar, Graffiti nails, G11
-Mavala, Incolore (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä

*Saatu blogiyhteistyön kautta


Ostin reissusta kyllä yllättävän vähän lakkoja, vain kaksi Flormaria jotka löysin Seppälän alekorista (: Eipä sillä, tuota ihanaa sinistä olen himoinnut siitä asti kun ensimmäistä kertaa näin sen. Toki ostin myös pullon Seche Viteä!

Kivaa alkuviikkoa teillekkin!


perjantai 5. heinäkuuta 2013

Lomakynnet x2

Olen lähdössä kokonaiseksi viikoksi taas kotiseuduille Etelä-Suomeen ja korvaukseksi tässä teille jopa kahdet kynnet! :D Nuo tummemmat tein eilen ja ajattelin että lähden niillä, mutta iltaa myöten kyllästyin niiden tummuuteen näin kesällä ja ajattelin tehdä vielä pikaisesti pirteämmät kynnet, eli nuo vihreät. Nyt on paljon parempi olo! Kyllä oikeat kynnet oikeaan tilaisuuteen vaikuttaa mielialaan kummasti (: Ja onhan ne nyt supermuodikkaat mustavalkopilkkuineen. Tuo vihreä on muuten mattalakka ja hitsi miten hyvältä se olisi näyttänyt ihan pelkästään, mutta olisin varmasti viikossa kyllästynyt yksiväriin. Täytyy myöhemmin kyllä vielä kokeilla!





Blogi hiljenee siis viikoksi, mutta tavataan sen jälkeen sitten taas! Oikein ihanaa heinäkuun alkua kaikille ja nauttikaa lomasta te, joilla sitä nyt on (: Minä ainakin aion ottaa ilon irti!

torstai 4. heinäkuuta 2013

Kummajaisista perholaisia

Näistä omituisista kummajaisfimoistahan sai tosi kivoja perhosia! Näitä sattui fimohyrrässä olemaan juuri sopivasti vähän eri kokoisia, isompia etummaisiksi siiviksi ja pienempiä taaimmaisiksi. Voi että tuli söpöt kynnet, lemppareimmat pitkään aikaan. Kimaltava pohjalakkakin sattui just eikä melkein (:



Golden Fall

Golden Fall on kimalteleva duochrome, hohtaa välillä pinkkiin menevänä punaisena ja välillä kuparin sävyssä. Tämä on varmaankin joku syyslakka, mutta näissä kynsissä ei kyllä haittaa. Sitäpaitsi eikös kesällä kimallus ole vaan hyvästä? Tein kynnet jo pari päivää sitten joten en tarkkaan muista onko tässä kaksi vai kolme kerrosta, mutta ei kuitenkaan mitään huonointa peittävyydeltään. 


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101*
-Wild&Mild, Golden fall
-Mavala, Incolore (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-fimoja
-strasseja
-strassikynä

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Kolme Seppälän nimetöntä, Mantra, I'm Bad, Brooklyn Bridge, Wall Street, Moss, Sangria, Fool's Gold

Kävin tässä eilen vielä katsastamassa hieman tuota kosmetiikan aletarjontaa ja Seppälässähän sitä sitten oli... :D Tiia Vanhatapion lakat euron kappale, Wild&Mildin tavallinen lakka 1,50 ja Matte sekä Diamondit 2 euroa ja vielä tuommoinen kolmen paketti jotain Seppälän omia lakkoja vähän yli kaksi euroa. Loistava lakkasaalis! On tässä taas vähäksi aikaa lakkailemista :D

Kivaa torstai-iltaa! (:

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Pikku tipu

Jos lakan nimi on "Pikku tipu" niin todellakin laitan sitten pikku tipuja! :D En voinut millään vastustaa. Ajattelin ensin laittaa tipujen ympärille vielä sydämet nail art -lakalla, mutta jänistin. Todennäköisesti olisi tullut vain täysi katastofi, joten ranskisrajat sai riittää.



Little Chiken

Pikku tipu näytti pullossa tosi ihanalta, mutta ei sitten kuitenkaan kynsillä säväytä yhtään. Ei sinänsä että lakassa olisi jotain vikaa, mutta kun ei iske niin ei iske. Väri on tuommoinen läpikuultava fluorinkeltainen pinkillä flashilla, näissä kynsissä kolme kerrosta. Hirveät ilmakuplat tämä lakka kyllä teki! Ei olekkaan pitkään aikaan mikään lakka kuplinut. Ei tästä siis mitään uutta suosikkia tullut.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Wild&Mild, Little Chicken
-Konad, pinkki erikoislakka
-Naturel, Pink
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta s10

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Semmoista (: Hauskaa viikonalkua sinne teille!