lauantai 31. elokuuta 2013

Inspiraatio syysmuodista

Mua on kyllä huijattu. Kaikki syksyn muotilehdet hehkuttavat syksyn kuumimpana muotivärinä pinkkiä/vaaleanpunaista, mutta ei siitä kyllä ollut jälkeäkään kun eilen kaupoilla kävin. Joka kaupan värimaailma oli melko lailla sama: burgundia, maastonvihreää ja mustaa. Joko sisäänostajat ei lue naistenlehtiä tai sitten muotilehdet ei seuraa kauppojen valikoimia :D Noh, sain kuitenkin ihan kivan inspiraation kynsille! Ostin itsellení ihanan, maastonvihreän army-tyylisen takin ja siitä innoittuneena sitten tälläiset syksyiset armyvibaiset kynnet, olkaa hyvät! Sääli, että tajusin vasta lakkauksen jälkeen, että olisi ollut huippua laittaa nimettömiin tavallisten niittien sijaan tähtiä...




Tummanpunaisena toimi tällä kertaa Oriflamen Burgundy, ostettu siis torikirppikseltä. Ja ymmärrän kyllä miksi oli myynnissä! Tämä pullo on ihan kauhistus. Korkkia on hankala pidellä sen ollessa iso ja pyöreä ja suti on järisyttävän lyhyt. Se melkein hukkuu tuonne korkin alle! Ei tullut minusta kyllä fania. Sävyltään tämä on ihan kiva, pikkuisen shimmerinen burgundinpunainen. Onneksi maksoin tästä lakasta vain euron!


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Oriflame, Burgundy
-Viva la Diva, 200
-Mavala, Incolore (niittien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-niittejä
-strassikynä

Rose sorbet, Joli turquoise, Jaune lumineux, Rose joyeux, Bleu Chic

Pörrölakkoja ostosreissulta ei hypännyt mukaan, mutta iloisen värisiä Yves Rocherin pikkulakkoja kyllä! Niin herkkuja :D

Ihanaa viikonloppua kaikille!

torstai 29. elokuuta 2013

Piparipitsit

Kerrankin joku väkerrys onnistui todella helposti! Nämä oli niin helppo tehdä ja tykkään näistä ihan mielettömästi (: Turkoosi ja ruskea on vaan semmoinen väriyhdistelmä ettei voi mennä vikaan. Laitoin tuon turkoosin lakan päälle vielä hentoa kimallelakkaa, mutta se olikin sitten niin hentoa, ettei näy mihinkään. Höh!




Olen ihan hulluna tähän hempeänturkoosiin/minttuiseen helmiäislakkaan! Otin tämän tavallaan jämäpalana ota 3 maksa 2 -tarjouksen yhteydessä kun en kivempaakaan löytänyt, ja nyt tästä tuli sitten ehdoton lemppari koko sarjasta. Tämä on vaan niin minun värinen, ihanan hempeä ja hyvälaatuinen! Ainakin näissä Seppälän pienemmissä lakkapulloissa on todella kivat, jämäkät sudit, joilla on helppo lakata siististi ja kaikki kolme ovat myös vakuuttaneet kuivumisnopeudellaan. Uskon, että tulen ehdottomasti ostamaan näitä lisääkin, toivottavasti myös niitä isoja pulloja (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Seppälä, 19
-Yves Rocher, Transparent étincelant
-H&M, Dust & Diamonds
-Seche Vite
-kaksi erikokoista dotting toolia

Olettehan muuten huomanneet, että Citymarketista saa kahden Sally Hansen -tuotteen ostaja muistaakseni Maximum Growthin kaupan päälle? Siis tälläisen kynnenkasvattaja-aineen (: Itse en ostanut kun kynnet kasvaa tarpeeksi nopeasti muutenkin, mutta ehkä jotakuta teistä kiinnostaa.

Olenkin huomenna menossa ostoksille! Ehkä mukaan voisi tarttua joku pikku pörrölakka... <3

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Mystic Nails -geelejä Kynsikauppa.comissa!

Yhteistyökumppanini Kynsikauppa.com haluaa ilmoittaa, että heiltä on nyt saatavilla Mystic Nails -geelejä!


Kynsikauppa.com tuo ensimmäisenä suomeen Mystic Nails Premium Quality -geelit. Juhlan kunniaksi tarjoamme kaikille asiakkaillemme nämä erittäin korkeatasoiset geelit -10% tutustumistarjous hintaan. Lue verkkokaupastamme ja Facebookista lisää näistä upeista, kaikki vaatimukset
täyttävistä tuotteista!

Mystic Nails -geelituotteita pääset katselemaan tästä linkistä. En hyödy henkilökohtaisesti linkistä mitenkään, joten voitte ihan huoletta selailla! (:

Kivaa illanjatkoa! <3

tiistai 27. elokuuta 2013

Vielä on kesää jäljellä -kynnet

Ajattelin, että kun kerran elokuuta ja siis kesää ainakin näin virallisesti on vielä muutama päivä jäljellä, teen sitten vielä yhdet superkesäiset ja värikkäät kynnet. Pitemmittä puheitta, tässä ainakin toivottavasti vihoviimeiset kesäteemalla toteutetut kynnet :D



Seppälä 25

Pohjalla oleva Seppälän glassflecklakka on yllättävän hyvä! Vaikkei todellakaan pullon perusteella näytä siltä, tämä on melkein peittävä jo yhdellä kerroksella. Todella erikoista. Tykkäsin myös lakan helposta levittyvyydestä ja nopeasta kuivumisesta. Väriltään tämä on tälläinen vaalea keltaoranssi, joka hohtaa iloisesti ja jonka pinta näyttää vähän tekstuurimaiselta, vaikkei sitä ole. Jos olisin koristellut tämän toisin, olisi tästä tullut myös kiva syyslakka, mutta tällä kertaa näin (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Seppälä, 25
-Kiss, Nail Art, Bikini Green
-Seche Vite
-tarroja

Kivaa alkuviikkoa teille! (:

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Tyttösöpökimalletta

Hyökkäsin heti ensimmäisenä tämän eilen ostamani Seppälän soman lilan glitterunelman kimppuun! Suureksi pettymyksekseni tämä ei ollutkaan peittävä, kuten allaolevasta swatchista näkyy, joten laitoin alle samansävyistä cremelakkaa. Olen kyllä tykännyt tästä yhdistelmästä todella paljon (: Ainoa harmi on että lila glitter vähän hukkuu tuohon pohjalakkaan, mutta onhan nämä nyt siitä huolimatta melko söpöt.



Seppälä 18

Swatchissa on lakkaa kolme kerrosta. Katselin tuota kiekkoa hetken aikaa ja totesin, että ei tuosta kyllä kovin nättiä pintaa kynsille saa. Lakassa on siis punertavanlila pohjaväri ja liloja ja turkooseja glitterhippuja. Näyttää pullossa tosi upealta, mutta efektilakkahan tämä siis on. Täytyy kokeilla joskus muidenkin värien päälle, lila pohjaväri ei ehkä sitten kuitenkaan tuo tätä parhaiten esille (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Wet n Wild, megalast, On a Trip
-Seppälä, 18
-Mavala, Incolore (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-fimoja
-strasseja
-strassikynä

Asiaan liittyen: kai kaikki jo tietävät, että Wild&Mild poistuu Seppälöistä? Oma teoriani on, että haluavat saada tilat omille kynsilakoilleen :D Mutta jos vielä joku sävy mielessä koputtelee, nyt on ihan viimeiset hetket käydä hakemassa omansa pois. Wild&Mildia ainakin Joensuussa myy kyllä vielä Carlson, mutta muistaakseni valikoima on suppeampi.


Käytiin tänään aamusella torikirppiksellä ja yhden kynsilakan löysin! Oriflamen Burgundy lähti muikeaan euron hintaan :D Jee!

Ihanaa sunnuntai-iltaa teille (:

lauantai 24. elokuuta 2013

Pienet nallukat

Pohdin pitkään miten saisin jotain syksyisiä viboja nudelakkaani. Keksin sitten ratkaisuksi parittaa sen ruskeiden sävyjen kanssa ja lisätä ihania nallukkafimoja (: Syksyinen tunnelma on taattu! Ärsyttää vain, että tuo nallefimotanko oli sen verran jäykkä, että fimopalatkin jäivät jäykiksi kynnelle ja tarttuivat joka paikkaan. Lisäksi puolet on tippuneet jo poiskin ja jättäneet vaan rumia kraatereita kynsille. Kyllähän nämä oli ihanat sen päivän mitä kestivät, mutta taitaa olla tänä iltana uusien kynsien teko edessä.



Depend 303

Tämä Dependin nude/vaaleanruskea lakka on ostettu vuosi sitten sairaspoissaolon aikaan ja vasta nyt se pääsee blogiin asti :D Ostelin silloin lakkoja, lakkailin ihan vain yksivärisesti oikeaan käteen ja laitoin lakan sitten Helmeriin odottelemaan. Tämä on oikeastaan kevätkokoelmalakka, mutta minusta sopii ehdottomasti paremmin syksyyn. Väriltään se on jotain toffeen ja nuden väliltä, olen sitä nudena ehkä enemmän kohdellut, ja se sisältää pientä hopeista shimmeriä. Kuivuu nopeasti ja pinta jää sellaiseksi kumimaisen mattaiseksi. Menee sarjaan ihan kiva, muttei mikään oma lemppari.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Depend, 303
-Rimmel, Lycra Pro, Posh Trash
-Gosh, Chocaholic
-Mavala, Incolore (fimojen kiinnitykseen)
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-fimoja

18, 19 ja 25

Seppälässä oli ainakin tänään tarjous kaikista kynsilakoista: ota 3 maksa 2. En tiedä miten kauan tarjous kestää, mutta itse ainakin nappasin muutaman pikku lakan mukaani (: Aivan ihania, varsinkin tuo turkoosi helmiäinen on täydellinen rakkauslakka.

Poistin muuten viimeinkin sen inhottavan sanavahvistuksen tuolta kommenttiosiosta enkä ole saanut vielä yhtään roskapostia. Jee! (: Toivotaan nyt että tilanne pysyisi tälläisenä eikä mitään inhottavaa spämmiä meikälle enää tulisi. On tämä varmaan teillekkin kivempaa näin!

Ihanaa viikonloppua <3

torstai 22. elokuuta 2013

Brittiä? Punkkia?

Luksuspunk tekee kovaa comebackia muodissa tänä syksynä ja satuimpa sitten tekemään vähän sinnepäin menevät kynnet! Ihan vahingossa siis :D Lisäksi näistä tulee mieleen brittiliput, ihan vaan värityksen ja ristikuvion takia. Vähän harmitti aluksi että peitin tuon ihanan pohjalakan glitterillä lähes näkymättömiin, mutta toisaalta näistä tulikin niin kivat että harmitus vaihtui melko pian sellaiseksi 'ou jee' -fiilikseksi. Mielestäni näissä kynsissä vaan on asennetta! Ihanat, tykkään.




Pohjalakka oli siis kaunis, metallinhohtoinen tumma siniharmaa. En tiedä johtuuko väristä vai koostumuksesta, mutta ennen koristeluita se sai kynteni näyttämään pidemmiltä! Sanoisin, että tämä on tunnelmaltaan enemmän talvinen kuin syksyinen. Täytyy muuten myöntää, että minulla on tällä hetkellä tosi korkeat fiilikset syyslakkoihin, -meikkeihin -tuoksuihin ja -vaatteisiin. Yhtäkkiä vuodenaikapukeutuminen onkin kivaa! Trindin laatu on kyllä todella jotain todella mahtavaa, peittävyys on yhdellä kerroksellakin täydellinen ja jäljestä tulee nättiä. Mutta voi pojat mikä kynsinauhojen sotkija! Tätä kun yritti putsailla oli joka paikka sininen. Kannattaa siis saada kerralla oikein :D Trindin lakkoja saa ainakin isoimmista marketeista ja hintaa taitaa olla noin kympin per pullo.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Trind, Caring Color, CC143
-Kiss, Nail Art, Silver
-Nail Star, punainen creme
-e.l.f. , Glitter Glam
-Seche Vite

Kävin tässä muuten pari päivää sitten Anttilassa ja kauhukseni huomasin, että ihanat pörrölakat, Sally Hansenin Fuzzy Coatit, olivat lähes lopussa! Paikalla oli enää muutama hassu pullo. Olivat ilmeisesti tehneet kauppansa. Toivottavasti niitä tulisi vielä lisää, muutenhan jään ihan ilman ): Tahdon pörröä syksyksi!

Kivaa loppuviikkoa teille lukijoille! (:

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Vähän kesää ja vähän syksyä

Näiden kynsien idea jäi itseltänikin vähän hämärän peittoon :D Ajattelin kaiketi vähän kukkia tumman syyssävyisen lakan seuraksi jonkinlaisella vähän ranskista muistuttavalla viritelmällä... Oi jee. Ei näistä mitenkään hirveän kauniit tulleet ja joku lakoistakin on kuplinut iloisesti, mutta oli nämä nyt paremmat kuin ne kaameat jalkapallohirvitykset! Näitä ei ainakaan tarvinnut hävetä näinä parina päivänä mitä tämä mani kynsilläni on ollut. Laitoin ihan omaksi ilokseni Color Clubin tuoksupäälyslakkaa, mutta inha halpisnailartlakan tuoksu peitti sen alleen. En siis kokeile sitä comboa enää toista kertaa.



CC139

Trindin lakat on kyllä hintansa väärtejä: levittyvät helposti, kuivuvat nopeasti, yhden kerroksen peittävyys ja katsokaa nyt tuota upeaa väriä. En ihmettele miksi ovat vähän hintavamman puoleisia. Yksi pieni miinus löytyy ja se on kaljut läiskät levityksen yhteydessä, lakkapintaa ei siis hirveästi voi korjailla. Minusta alkaa kyllä tuntua, että kokoelmistani löytyy tummanvihreitäkin lakkoja aivan riesaksi asti. Alkaa vähän kyllästyttää... Harmittaa, etten osaa arvostaa tätä ihanuutta oikein kunnolla sen takia. Jos jotain positiivista, niin tämä ainakin on vähän lämpimämpi ja keltaisempi kuin suurin osa tummanvihreistä lakoistani.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Trind, CC136
-Nail Star, vihreä jellylakka
-Seche Vite
-Color Club, Parallel Universe
-tarroja

Semmoista (: Aurinkoista loppuviikkoa lukijoille!

maanantai 19. elokuuta 2013

Sporttikynnet gone bad

Öhöhöhöhö. Kirottua. Täytyy myöntää ettei dotting toolilla vaan millään saa yhtä hyvää jälkeä kuin nail art -lakalla. Huomattuani tämän tosiasian koitin pelastaa pelastettavissa olevan vielä valkoisilla raidoilla onnistuenkin jotenkuten. Musta Konadin leimauslakkakin on loppu, joten leimat on toteutettu ihan tavallisella Flormarin mustalla ja lopputulos on sen mukainen. Suorastaan nolotti kulkea näissä ihmisten ilmoilla mutta täytyy vaan toivoa ettei näitä kauempaa erota sen kummemmin. Yääh.



Liverpool

Mavalan cremelakoissa on jotenkin tosi ohut ja vähän jellymäinen koostumus jos vertaa esimerkiksi H&M:n cremeihin, mutta silti ne vaan peittävät jo yhdellä kerroksella ja kahdella saa tasaisen pinnan. Harmaa ei ehkä värinä ole ihan ominta minua, mutta kyllä se tuolla syyssateissa menee. Itseasiassa tämä harmaa näytti oudon hyvältä kynsillä ihan ilman mitään koristeluitakaan, liekkö syysfiilis iskenyt. Tästä lakasta en kyllä tiedä onko tätä vielä myynnissä, omani kun löysin alekorista.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Mavala, Liverpool
-Flormar, 313
-Golden Rose, Nail Art, 101
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-kuviot Konadin laatasta m49

Taidan poikkeuksellisesti väsätä heti tänään uudet kynnet :D Toivokaa parempaa kynsipäivää!

lauantai 17. elokuuta 2013

Kultainen sydän

Pää oli eilen vähän tyhjä koristeluiden suhteen, tiesin vain että haluan ehdottomasti tuota Goshin Rainbowia lakkaukseen mukaan. Koska toisena ideana päähän ilmestyi mikrohelmet, tein niistä sitten tuollaisen kivan sydämen ja jätin muut kynnet hohtamaan ilman koristeluita. Olen tykännyt näistä yllättävän paljon! Kaipa yksinkertainen vaihtelu virkistää (:



Gold

Mavalan Goldin pullossa lukee että tämä olisi pearl eli helmiäislakka, mutta itse olen ehkä hieman eri mieltä. En silti kylläkään keksi kuollaksenikaan mitä koostumusta tämä voisi edustaa! Olisiko sitten pearlescent eli helmiäishohtoinen? Se minusta kuvaisi tätä parhaiten. Peittävähän tämä ei missään nimessä ole, kynsillä ja kiekolla kaksi kerrosta, mutta ei haittaa ainakaan näissä kynsissä yhtään, päinvastoin. Läpikuultavuus näyttää jotenkin todella kivalta! Kuivuvuus oli ihan huippuluokkaa, tyyliin sormia napsauttamalla. Ihan kiva kultalakka siis, mikäli tuo peittämättömyys ei haittaa. Metallivärit ovatkin syksyllä taas huippumuotia joten hyvä ostos tuli tehtyä. Kerrankin olen ajassa mukana!


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Mavala, Gold
-Gosh, Rainbow
-Mavala, Incolore (mikrohelmien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-mikrohelmiä

Ihanaa viikonloppua sinne teille <3

perjantai 16. elokuuta 2013

Heimoa, seiloria vai kreikkaa?

Tarkoitus oli lähteä tekemään astetta blingimmät heimokynnet, mutta loppuen lopuksi en nyt enää tiedäkkään mikä otsikossa mainituista kolmesta teemasta kuvaisi näitä parhaiten. Todella kivat joka tapauksessa! Olen ihan ihastunut tähän väriyhdistelmään ja strassit on jotenkin oikein edukseen (:



Trinidad

Mavalan Trinidad on oikeasti astetta tummempi kuin pullossa. Kynsillä tämä on ihan selkeästi tummansininen, mutta pullossa kivan keskisininen. Vähän harmittaa kun noita tummansinisiä minulla on ihan joka sormelle, mutta kaipa yksi kiiltävä creme mahtuu mukaan. Oikeastaan tästä ei ole mitään sen kummempaa sanottavaa, ihan perus Mavalalaatuinen lakka :D Syyssävyjä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Mavala, Trinidad
-Mavala, Incolore (strassien kiinnitykseen)
-Golden Rose, Nail Art, 101
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä


Kävin eilen pikku kosmetiikkaostoksilla paikallisen Carlsonin alelaarilla (: Trindin yleensä melko hintavia lakkoja löytyi pari euroa kappale ja valitsinkin pari kiinnostavinta väriä. Ehkä myöhemmin käyn noukkimassa myös pari jäljelle jäänyttä sävyä... Lisäksi Delia Artin sööttejä nail art -lakkoja oli tarjolla 1,50/kappale! Vain peruspunaisen jätin laariin. Ah onnea <3

Ihanaa loppuviikkoa kaikille! (:

tiistai 13. elokuuta 2013

Huudan kovaa

Onko tämä jadenvihreä Shout out loud joku juttu jota minä en tiedä? :D Tämänpäiväisen lakan lisäksi omistan nimittäin lähes täysin samanvärisen paidan, jossa lukee Shout out loud. Hieman hämmentävää. Paita on melko rock-henkinen, joten siitä innoittuneena tein nämä kynnetkin. Täytyy kyllä myöntää että olen näihin todella tyytyväinen ja aivan ihastunut! Kyllä kelpaa lähteä sinne kouluun huomenna.



Shout out loud

Shout out loud oli eilisen sittarireissun saalis ja maksoi kaksi euroa alelaarissa. Kyseessä on siis tumma jadenvihreä creme ilman mitään härpäkkeitä, melkoisen kiva! Levittyi vähän raidalliseksi, mutta cremeille tyypillisesti tasoittui ihan itsestään ja kuivui nopsasti. Olen yleisesti tykännyt Rimmelin lakoista, eikä tämä ole mikään poikkeus! Näiden normihintahan on tavarataloissa kaiketi siinä kuuden euron kieppeillä, mutta sittarissa nyt oli tosiaan muutama kappale alehintaan (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, Shout out loud
-Flormar, 313 (leimailuun)
-Mavala, Incolore (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m57
-tarroja
-fimoja
-strasseja
-strassikynä


Sittarin alelaarissa oli Mavalankin lakkoja kaksi euroa kappale, joten otin kaikki erilaiset värit :D Kumma kyllä, näitä kaikkia oli vain yksi kappale, mutta jo omistamiani tummanvihreitä sitten useampia. Noh, minun onneni että nämä löysin. Tuo Gold tosin vähän epäilyttää, sillä ei ainakaan kiekolla kovin kummoisesti peittänyt, mutta katsellaan...

Oikein mukavaa tiistai-illan jatkoa kaikille! (:

PS. Selina, mites olisi tälläiset kynnet sinulle reissuun? ;)