maanantai 30. syyskuuta 2013

Voi järkytys mitkä omput!

Note to self: harjoittele siistin viivan tekemistä nail art -lakkojen pistepäällä. Voi kauhistus miten epätasaista jälkeä! Muuten nämä kyllä onnistuivat paremmin kuin uskalsin kuvitella (: Olen ollut viime aikoina ihan tajuttoman stressaantunut koulun takia (eikä asialle vieläkään näy muutosta eikä tuleva opinnäytetyö ainakaan helpota asiaa...) ja se taitaa näkyä vähän täällä blogissakin. Toivottavasti kuitenkin olette yhtä mieltä kanssani siitä että kynnet ovat pääasia ja minun höpötykset toissijaisia :D Kynsiä kyllä jaksan tehdä stressaantuneenakin mutta kirjoittelemisen laita on vähän niin ja näin, valitettavasti.




Tämä on nyt sitten vihoviimeinen MNY! Vihdoinkin jotakin muutakin :D Tästä vielä sen verran että väri on todella jännä, metallinen vaalea maastonvihreä, joka hohtaa kivasti ja vaikkei tässä varsinaisesti mitään duochrome-efektiä olekkaan, on tämä väri vaan jotenkin eläväinen, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Testailin tämän viimeisen kanssa kuivumisnopeutta oikein kunnolla ja on se vaan nopea: kun viimeisen kynnen on lakannut ovat ensimmäiset jo kuivia ja uuden kerroksen voi aloittaa saman tien. Mahtavaa! Veikkaan tosin että ominaisuus johtuu eniten lakan ohuudesta. On muuten erittäin mystistä miten yhdellä kerroksella todella läpikuultava lakka voi muuttua kahdella kerroksella täysin peittäväksi. Hmm.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-MNY, 757
-Nail Star, punainen creme
-Seche Vite
-fimoja

Kivaa maanantai-iltaa kaikille! (:

lauantai 28. syyskuuta 2013

Inspiroiduin syyskolmioista

Näihin kynsiin sain inspiraation näistä Tiny nail design blogin syyskolmioista (: Jotenkin vaan nappasi! Omani olen tosin tehnyt ihan vapaalla kädellä, joten eivät ole yhtä terävät, mutta kivat kuitenkin. Värityskin osui omasta mielestäni ihan nappiin! Haalea kulta ja mutainen harmaa näyttävät olevan hyvä pari. Ajattelin ensin matata pelkän kolmion, mutta en pikaisesti keksinyt miten ihmeessä sen toteuttaisin, joten mattasin koko helahoidon. Aika jees minusta!




Pohjalakkana oli jo mainitsemani MNY:n haalean kultainen metallilakka, joka menee vähän ruskeaankin. Muistuttaa minusta erästä vanhempaa lakkaani, Max Factorin Angel Nailsia. Tässä on mukana aavistuksen verran punaisia hippusia. Laadusta sen verran, että on ehkä näistä tähän mennessä testailemistani MNY:istä paras. Koostumus on vähän paksumpi kuin noissa muissa ja siksi helpompi käsitellä. Näyttää hyvältä myös matattuna, mutta näissä on melko vahva metalliefekti ilman mattausta. Täytyy vielä tosiaan vähän vertailla tätä tuohon Angel Nailsiin.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-MNY, 445
-L'oreal, Color Riche, Soft Chinchilla
-Mavala, Incolore (strassien kiinnitykseen)
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-strasseja
-strassikynä


Olen jo pitkään kytännyt sittarissa näitä Sally Hansenin magneettilakkoja ja koko kynnen tarroja, jotka ovat kyllä alelaarissa pyörineet mutta hintaa on ollut vielä liikaa. Tämänpäiväisellä reissulla ilokseni niitä oli alennettu vielä lisää, joten sininen lakka lähti mukaan kolmella ja tarrat kahdella eurolla. Mietityttää vaan että miten hirmuiset katteet näillä oikein on, jos nuo tarratkin on joskus maksaneet yksitoista euroa. Sanon vaan, että on tämä Suomi kyllä todella huono maa ostaa yhtään mitään täydellä hinnalla. Kaiken saa alesta paljon edullisemmin mikäli vaan jaksaa vähän odottaa (:

Kivaa lauantaita (:

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Kuparipuolukat

Silloin kun pää lyö jälleen kerran ihan tyhjää koristelujen suhteen, on niin helppo lätkäistä vaan tarroja. Ilmeisesti onnistuin kuitenkin tässä manissa ihan nappiin, sillä sain näistä kehuja (: Ja onhan puolukat nyt aika ajankohtaisia, vai mitä?




Verrattuna edelliseen, kupariin menevään MNY:n sävyyn tämä on oikeasti paljon punaisempi ja kuparisempi. Näin vaaleanpunaisen parina oikea herkku! Koostumukseltaan tämäkin on kiiltävän metallinen. En ole tainnut mainita MNY:n lakkojen pitkästä, leveähköstä sudista? Pidän siitä kyllä muuten kovasti, mutta ihmeen vähän lakkaa siihen saa verrattuna sudin pituuteen, välillä pitää dipata uudelleen jotta saa koko kynnelle kerroksen. Muuten kyllä tulee siistiä jälkeä. MNY-lakkojen kuivumisnopeus on myös todella hyvä johtuen lakkojen ohuudesta. Näillä ei paksuja lakkakerroksia oikein edes kunnolla saa aikaan (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-MNY, 465
-Wet n Wild, Sparked
-Seche Vite
-tarroja


Anoppi toi taas reissultaan tuliaisia (: Tällä kertaa L'orealin Color Riche -sarjan lakkoja, sävyinä ihanan pirteät koralliin menevä shimmeroranssi ja erittäin pigmenttinen pinkki. Kumma kyllä, odotan varsinkin tuon pinkin testausta innolla, se kun vaikutti niin lupaavalta!

Ihanaa loppuviikkoa toivottelee ikävän päänsärkyinen Ine.

tiistai 24. syyskuuta 2013

Sadonkorjuukynnet

Aidossa syksyn hengessä vähän sadonkorjuumeininkiä :D Tai ehkä oikeastaan vaan tuollaisia hauskan näköisiä, Super Mario -henkisiä hedelmiä. Mitä lie, kurpitsoja, paprikoita? Hauskoja kuitenkin, varsinkin vaaleanvihreän kanssa. Tuo limenvihreä osuus on muuten sitten tehty keltaisella lakalla. Oli vaan niin läpikuultavaa että vihreä näkyy alta!




Tämä vihreä on kivan metallinen ja siinä on vähän kellertävää hohtoa. Se on kuitenkin todella heikkopigmenttinen, kaikkein laimein omistamistani MNY:n lakoista. Jos tälle pitäisi jokin vuodenaika antaa, ehkä veikkaisin eniten kesää. Ihan söötti, mikäli läpikuultavuus ei harmita. Tulee mieleen joskus aikoinaan myyty Anytimen Omenapiiras? :D Ehkä joku muistaa.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-MNY, 753
-Mavala, Incolore (koristeiden kiinnitykseen)
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, Sunshine
-Seche Vite
-fimoja
-strasseja
-strassikynä

Toista viikkoa mennään kipeänä ): Tosi surkeaa kun ei lenkkipolullekkaan pääse. Kivaa alkuviikkoa teille kuitenkin!

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Vain vähän feilatut syyskynnet

No nyt meni hieman pieleen :D Tarkoitus oli tehdä sabluunoilla keskelle tähdet ja reunoille töpötellä tummempaa ruskeaa sellaiseen airbrush-tyyliin. No kuten näkyy, ei nyt ihan mennyt putkeen. Unohdin, että sabluunat piti heti kiskoa irti kynsistä eikä suinkaan vasta kymmenen minuutin odottelun jälkeen! Lakka ehti kuivua sabluunaan ja kuviosta jäi vain pieni osa kynnelle. Eipä tuo töpöttelykään ihan niin hienon näköistä ollut kuin olin mielessäni kuvitellut. Ei voi mitään, eihän sitä nyt voi aina voittaa!




Pohjalla minulla oli näissä kynsissä MNY:n metallinhohtoista lakkaa, joka on sävyltään jotain kuparin ja kultaisen väliltä. Näissä MNY:issähän ei mikään ihan paras pigmentti ole, mutta olin kuitenkin ihan positiivisesti yllättynyt tämän kahden kerroksen peittävyydestä. Tämä merkkihän on ilmeisesti lähdössä Suomesta, mutta kaipa näitä voi ehkä vielä jostain bongata, jos alkoi lämmittää sydäntä. Veikkaan kyllä että samanlaisia löytyy muualtakin.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-MNY, 461
-Gosh, Chocaholic
-Seche Vite
-sabluunoita (ei kuvassa)

Hohhoijaa, olen ollut koko viikonlopun pahasti kipeänä, mutta josko sitä saisi tänään vähän onnistuneemmat kynnet aikaiseksi :D Toivotaan!

torstai 19. syyskuuta 2013

Ihana pörrölakka

Laitoin sitten tämän pörrölakkani heti kynsille! Ensimmäinen ideani olisi ollut ostaa vaaleanpunainen, mutta olivat juuri Carlsonilla loppu ): Seuraavaksi paras oli sitten tämä kiva syksynvärinen pörrösekoitus, jossa on sinisiä, vaaleankeltaisia ja vaaleanoransseja tikkuja. Ja kyllä todellakin näyttää pörröiseltä! Yhdellä kerroksella saa enemmän sellaisen bakteeripinnan, mutta kahdella kerroksella tässä on vähän jo sitä tekstuuriakin. Minä niin tykkään tästä <3




Pohjalle laitoin vähän aikaa sitten myöskin Carlsonilta alelaarista pelastamani L'orealin Soft chinchillan, perinteisen syksyisen mutalakan, joka menee paljonkin kellertävän ruskeaan. Soft chinchilla on myös ensimmäinen lakkani Lorkun Color Riche -sarjasta, joten kiva oli siinäkin mielessä tähän tutustua. Lakkapullo itsessäänhän on melko pieni ja ei-juuri-minkään näköinen, pelkistetyn yksinkertainen. Pullosta löytyy leveä suti, joista yleensä kyllä tykkään, mutta tällä oli jotenkin vaikeaa levittää? Jos kynnessä oli vähänkin epätasaisia kohtia (esimerkiksi kärjissä liuskoittumia), ne jäivät heti kaljuiksi. Sutiin myös tuli ehkä turhan vähän lakkaa, sillä varsinkin tälläisissä vähän pidemmissä kynsissä kärkien peittäminen oli vähän työn ja tuskan takana. Kuivumisnopeus oli kyllä jotain ihan superia! Mutta niinhän sen tälläisissä vähän 'paremmissa' markettilakoissa pitää ollakkin. Kaikenkaikkiaan tykkään kyllä lakasta, mutta tuo suti vähän jäi arveluttamaan.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-L'oreal, Color Riche, Soft chinchilla
-Sally Hansen, Fuzzy Coat, All Yarned Up
-Seche Vite

Oi, näitä pörrölakkoja kun saisi vielä lisää <3 Voisin ottaa vaikka kaikki sävyt, on nämä niin ihania!

Hauskaa iltaa teille! (:

tiistai 17. syyskuuta 2013

Paluupilkut

Reissusta on kotiuduttu ja eilen väkersin nämä kynnet sitten -  yllättävän hyvin kestäneiden - yksiväristen kynsien tilalle. Alkuperäinen idea oli jotain ihan muuta kuin tälläinen pilkkusekamelska, mutta siitä se sitten jotenkin muotoutui tälläiseksi. En ole kauhean tyytyväinen, pilkkuja tuli ihan liikaa ja harmaasta tuli paljon dominoivampi kuin olisi pitänyt olla. Menköön reissuväsymyksen piikkiin :D




Mavalan keltainen Sorrento on ihan kiva peruskeltainen shimmerlakka. Pullossa kyllä lukee creme, mutta ei tämä minusta sellainen ole, paitsi ehkä vähän levittyvyydeltään. Peittävyys kahdella kerroksella ja muutenkin ihan hyvälaatuinen. Valitettavasti on kyllä ihan niin perusperustavaraa ettei tästä mitään erikoista sanottavaa ole :D Soma kesälakka.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Mavala, Sorrento
-L'oreal, Color Riche, Soft chinchilla
-Wild&Crazy, Colorado springs
-Seche Vite
-dotting tool

Reissussa ei tullut kynsilakkoja osteltua, mutta uuden pullon Seche Viteä kuitenkin Kicksistä noukin :D Huomenna ajattelin vihdoin käydä hakemassa itselleni ikioman Sally Hansenin Fuzzy Coatin <3 Väriä en vaan ole vielä päättänyt!

Ihanaa illanjatkoa (:

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Pinkkiä verkkoa

Ihana lakka, mutta miten voi pää olla näin tyhjä koristelujen suhteen? Ainoa mitä mieleen tuli oli pinkki väri ja verkkokuvio, joten niillä sitten mentiin. Ranskiksesta ei tullut kauhean siistiä, mikä omalta osaltaan vähän pilasi fiiliksiä näistä kynsistä ja suihkun jälkeen kärjistä oli lakka jo iloisesti vetäytynytkin. Sääli, kyllähän nämä ihan kivat olisi muuten olleet (:




Ihastuin ihan tosissaan näihin Trindin Caring Color -sarjan lakkojen laatuun eikä tämä uusin tulokas ole mikään poikkeus. Todella pigmenttistä, helposti levittyvää ja nopeasti kuivuvaa tavaraa! Lisäksi tämä on sävyltään ehkä yksi näteimpiä tummansinisiä lakkoja joita omistan, on kuitenkin melko kirkas (voiko näin sanoa tummasta lakasta?) :D Todella nätti shimmerväri. Ehdottomasti suosittelen näitä edelleen kaikille! En usko että tulette pettymään.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Trind, Caring Color, CC135
-Konad, pinkki erikoislakka
-Yves Rocher, 11 (?)
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m57

Olen lähdössä tässä lähipäivinä reissuun, joten ainakin viikon verran blogiin tulee nyt taukoa (: Ajattelin olla niinkin hurja että lähden yksivärisillä kynsillä! Vaihtelu vaan kummasti virkistää. Siis ihanaa loppuviikkoa teille ja nähdään taas ensi viikolla!

maanantai 9. syyskuuta 2013

Maalaisromanttista

Tekaisin tässä iloisesti turkoosin lakan seuraksi maalaisromanttiset koristelut, valkoista ruutua ja kukkasia (: Ikäväkseni kuitenkin tuo Golden Rosen valkoinen nail art -lakka alkaa olla menossa melko huonoksi, vaikka onkin vasta puolet pullosta käytetty. Kohta minulta puuttuu siis sekä musta että valkoinen nail art -lakka, tietääkö kukaan jotain hyviä korvikkeita joita saisi ihan kivijalkakaupoista? Kissin pakkaukset kyllä tiedän, mutta ovat vähän tyyriitä niin en raskisi semmoista ostaa... Paitsi jos on pakko. Ja kohta on.



Joli turquoise

Osasin ilmeisesti ihan sokkona käydä läpi nämä YR:n lakat jonkinlaisessa huonousjärjestyksessä, sillä tämä turkoosi oli ehdottomasti cremeistä paras: peitti yhdellä kerroksella, levitys oli niin helppoa kuin pikku sudilla vaan voi olla ja lopputuloksesta ei tullut mitenkään erityisen raidallinen. Jee! Mielestäni tämä ei ole liian kesäinenkään, sillä tämä on melko tumma eikä mene paljonkaan minttuun. Menee kuitenkin taas siihen tuttuun 'ihan kiva' -kategoriaan.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Yves Rocher, Joli turquoise
-Golden Rose, Nail Art, 101
-Seche Vite
-tarroja

Ihanaa illanjatkoa! (:

lauantai 7. syyskuuta 2013

Kimallusfail

Näin Bambilla tälläiset ihanat kimalluskynnet ja halusin kokeilla itsellenikin. Minun toteutukseni vaan ei ole ehkä yhtä onnistunut :D Kimalluslakkaa tuli tosi paksut kerrokset tuonne tyveen ja ehkä liukuväri olisi kannattanut jättää tekemättä. Kyllähän nämä nyt pari päivää menee, mutta ei todellakaan mitkään lempparit.



Rose sorbet

Tämä toinen pinkki YR:n pikkulakka olikin sitten hämmästyksekseni jelly. Mitäs tuosta, jellyt on kyllä ihan kivoja, mutta en sitä kaupassa yhtään huomannut. Koostumuksensa takia tämä oli ehkä lakoista kaikkein helpoin levittää, mutta kärjethän jäivät tietysti kuultamaan. Sävyltään tämä on melko iloinen, vähän koralliin ja vähän punaiseen menevä pinkki, jonka kirkkaus on lähes neonin luokkaa. Tykkään! Minusta tämä vaan on niitä vähän mielenkiintoisempia pinkkejä, joita jaksaa katsella (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Yves Rocher, Rose sorbet
-Wild&Crazy, Twilight
-Yes Love, 8
-Seche Vite

Mulla on ollut joku tositosi väsylauantai, olen nimittäin nukkunut lähes koko päivän. Ehkä tästä energiajuoman voimalla vielä ilta lähtee käyntiin! Energisempää viikonloppua teille :D

torstai 5. syyskuuta 2013

Tyylikkäästi raitaa

Näihin kynsiin sain idean lähes heti: raitaa haluan tehdä, väreinä mustaa, valkoista ja kultaista. Kivasti onnistuivat! Mielestäni nämä ehkä kaipaisivat vielä vähän jotain, mutten millään keksi mitä. Täytyy kyllä myöntää, että olen näin päivän jälkeen taas jo vähän kyllästynyt (: Ehkä hieman liian yksinkertaiset minulle.




Nämä Yves Rocherin lakat tuntuvat paranevan! Tämän levittäminen oli jo ihan kelvollista. Ei se mitään huippua ollut pienestä sudista johtuen, mutta yhtään en menettänyt hermojani ja lakkapinnasta tuli siisti. Tämä on kyllä varmaan sinisin sininen pitkään aikaan! Upea, kirkas keskisininen creme. Tykkäisin varmasti, ellen olisi niin lopen kyllästynyt sinisiin kynsiin ylipäätänsä. Sinisiä, punaisia ja pinkkejä lakkoja minulla taitaa olla eniten ja se näkyy sitten siinä, että värit alkavat olla vähän plääh. Pitäisi ehkä pitää niistä vähän taukoa.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Strength
-Yves Rocher, Bleu Chic
-Flormar, 313
-Golden Rose, Nail Art, 101
-Kiss, Nail Art, Pearl Gold
-Seche Vite

461, 465, 757, 753, 445, CC135, Soft Chinchilla, Sorrento ja Mad as a Hatter

Tulipahan pikkuisen taas ostosteltua. Palasin Carlsonille hakemaan Trindin lakkoja ja löysinkin vielä yhden sävyn, jota en viimeksi ottanut mukaan. Lisäksi tassuihin tarttui MNY:n lakkoja euron kappale (MNY ilmeisesti poistuu Suomesta, siksi alet), sekä L'orealin mutalakka ja Mavalan kirkkaankeltainen shimmer kahdella eurolla kappale. Ihania syksyisiä värejä! Lisäksi tänään kirpparilla tuli vastaan oikea löytö, O.P.I:n glitterihanuus Mad as a Hatter neljällä eurolla, lähes täysi. Jee! En yleensä maksa lakoista noin paljoa, mutta kyllä tämä oli niin hyvä löytö että oli pakko.

Aurinkoista loppuviikkoa teille lukijoille! (:

tiistai 3. syyskuuta 2013

Pinkit syyskynnet

Haaste: miten saada neonpinkistä lakasta syksyinen :D Vastaus oli näköjään lisäämällä siihen mustaa ja hopeanharmaata. Idea tuli ihan lennosta, mutta onnistui todella hyvin ja lopputulos oli kivat kynnet. Olen kyllä näistä tykännyt! Pinkki on vaan semmoinen väri mihin kyllästyn helposti, joten päivän jälkeen jo vähän tekee mieli jotakin mielenkiintoisempaa, vaan menkööt nyt vielä huomiseen.



Rose Joyeux

Valitettavasti tämä neonpinkki ei paljon parempi laadultaan ollut sitä keltaista. Parannusta oli kyllä, mutta ei tätä mitenkään helpoksi voinut sanoa. Vaan kuivuvat melko nopeasti! Tässä ei muuten ole valkoista lakkaakaan alla, on vaan niin paksu creme että loistaa ilman sitäkin. Onko muuten kukaan muu huomannut YR:n pikkupullojen vajautta? Jotenkin tuntuu, että kaikissa pulloissa on jonkin verran tyhjää. Häiritsevää.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Yves Rocher, Rose Joyeux
-Flormar, 313
-Kiss, Nail Art, Silver
-Mavala, Incolore (fimojen kiinnitykseen)
-Seche Vite
-fimoja

Oikein ihanaa tiistai-iltaa! (: