keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Inen Halloweenkynnet 2013

Alkoi tulla jo pikku paniikki kun blogeissa vilisee Halloweenkynsiä ja itsellä ei ollut harmainta hajuakaan omistani. Oltiin anopin kanssa eilen ostoksilla ja siellä silmiini osui nämä ihanat, söpöt Seppälän lepakkotarrat ja inspis iski ihan välittömästi. Kaikeksi onneksi toteutus onnistui myös juuri niinkuin ajattelin! En voisi tyytyväisempi olla. Kynsillä on myös sinertävänsävyistä Wild&Mildin pimeässähohtavaa lakkaa, mutta se ei toimi yhtään. En tiedä tappoiko päälyslakka hohdon vai oliko tuote alusta asti huonolaatuinen (kertoivat minulle siellä messuilla että lopettavat koko pimeässähohtavan Glow-sarjan niiden huonon laadun takia), mutta pimeässä näistä ei näy yhtään mitään. Lahopäisyyteni jatkuu edelleen ja en kynsiä laittaessani muistanut uhrata ajatustakaan swatcheille. Että ottaa päähän jälkeenpäin semmoinen! Sininen lakka on kuitenkin pari viikkoa sitten ostamani Coralin 153.



Mahtavaa loppuviikkoa (:

tiistai 29. lokakuuta 2013

Rivisydämet

Joskus oma lahopäisyyteni ottaa päähän niin maan hemmetisti. Kuten esimerkiksi vaikka silloin, kun siistin kynnet swatchkuvien ottoa varten ja jostain kumman syystä unohdan ottaa kuvat ja jatkan siistimisen jälkeen koristeluilla. Mitä järkeä? Arrrrrgh! Mä olen niin latvasta laho :D No mutta, Fresh Start on joka tapauksessa kiva glass flecked -lakka, joskin tämä ei peitä yhtään mitään. Kuvissa minulla on kaksi kerrosta. Ihan selkeä kevyt kesälakka. Koristeluinspiraation vedin tuttuun tapaan överiksi, näin jälkikäteen ajateltuna olisi riittänyt ihan vain muutama timangi siellä täällä. Nyt lopputulos on vähän tunkkainen ja plääh. No mutta, ensi kerralla yritän taas parantaa tapani.




Oikein mahtavaa tiistaita (:

lauantai 26. lokakuuta 2013

Pastelliunelmat

Menin kirjaimelliseksi ja tein Dolphin's Kiss -nimisen lakan päälle koristelut delfiineistä ja pusuista :D Nämä olivat mielessäni paljon suloisemmat, en ole oikein varma pidänkö näistä itse ollenkaan. Pilvimanikyyrin teko oli muuten paljon vaikeampaa kuin ajattelin! Tein nuo dotting toolilla ja huhhuh että meinasi epätoivo iskeä. Onneksi kaikkia pikkuvirheitä ei glitterkerroksen alta näy!





Lopuksi vielä kuva uusimmasta tulokkaasta. Anttilasta sai Olay-tuotteen ostaessaan tuollaisen kynsilakan kaupan päälle. Olin jo melko varma, että jotain tuonsävyistä se tulee olemaan :D Mikä siinä on, että ikinä kylkiäisiksi ei voi vahingossakaan laittaa mitään kivaa sävyä? Se on melkein aina se lame mutaruskea, joka varmaan imetään kaikista niistä pulloista joita kukaan ei koskaan osta. Lätkäistään pulloon vielä Limited Edition -tarra ja oujee, ruman värin arvo nousi sitten kertaheitolla. Nojoo, ei pitäisi valittaa ilmeisesta kamasta. Kyllähän mutaruskea näin syksyllä menee.


Kivaa lauantaita (:

perjantai 25. lokakuuta 2013

Magneettilakkakokeiluja

Ostin I Love Me -messuilta Cesarsshopin ständiltä Sinan magneettilakkaa (kun halvalla sai) ja irtomagneetin. Lakan väriksi valitsin tuollaisen jännän vihertävän kultaisen ja magneetteja ei ollut kuin yhtä lajia, makkarakuvioista :D Asia on vaan niin, että ymmärrän miksi nuo Sinan lakat olivat ylipäätänsä niin halpoja: ihan täyttä kuraa. Testailin lakkaa ja magneettia jo messupäivänä siskoni kynsille, mutta eihän niihin mitään kuviota syntynyt, OLLENKAAN. Epäilin aluksi halvan magneetin olevan syynä ja nyt kotona kokeilin hyväksi todettuja Sally Hansenin lakkaa ja magneettia näiden kanssa. Sininen on siis Sallya ja siihen on käytetty irtomagneettia (toimii!) ja kultaiseen Sallyn magneettia (ei toimi). Etusormessa vielä demonstraatio Sinan ja irtomagneetin yhteistyöstä. Pidin magneettia kynnen päällä ainakin 20sek, ravistin pulloa ja laitoin paksun kerroksen mutta silti lopputulos oli tämän näköinen. Että hohhoijaa. Jostain syystä sain oikeaan käteen kuviot onnistumaan vähän paremmin, mutta ei ne silti vedä mitään vertoja Sallylle. Sinan magneettilakka ansaitsee siis arvosanaksi ison pläähin. Väri on silti toki ihana.



Mahtavaa viikonloppua teille (:

tiistai 22. lokakuuta 2013

Ruusupuska

Vuorossa H&M:n toinen tuoksulakka, Rose Pink. Toisin kuin omppuversio, tämä ei todellakaan ole kovin peittävä, korkeintään vähän tuollaista vaaleanpunaista kuultoa antaa, mutta tuoksu on kyllä ihana! Semmoinen makea, karkkinen ruusu. Tätä postausta kirjoitellessa molemmissa käsissä on jäljellä enää yhdet ruusut ja nekin varmaan irtoavat viimeistään suihkussa. Ei ole näitä metallikukkia tarkoitettu oikein arkikäyttöön :D Miksiköhän minun on sitten ihan pakko niitä aina käyttää?



Mahtavaa tiistai-iltaa (:

maanantai 21. lokakuuta 2013

Ompulta tuoksuvat syysomput

Sainkin tilaisuuden kokeilla uusia Konad-kamppeitani oikein kunnolla, kun päätin kliseisesti tehdä omenantuoksuisen tuoksulakan päälle omenaleimaukset :D Otin siis uuden, ihanan hedelmälaattani ja murretun oranssin leimauslakkani käyttöön. Hyvin pelasivat molemmat! Oranssin leimauslakan toimivuudesta tummalla lakalla en vielä tiedä, mutta ainakin näin vaalean päällä näyttää ihan hyvältä. Pohjalakka on H&M:n Green Apple, muistaakseni joskus loppukesästä ilmestynyt tuoksulakka (omani löysin alesta ennen syyslomaa, näitä saattaa siis vielä olla myynnissä). Ihan hyvä hintaansa nähden, tuoksu oli eilen illalla niin voimakas, että sen haistoi hajuvedenkin yli ja vielä vuorokausi lakkauksen jälkeenkin tuoksuu. Näissä kynsissä ei siis päälyslakkaa.





Ihanaa viikonalkua (:

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Epäonnistuneet juhlakynnet x2

Kerroin edellisessä postauksessa työn alla olleista hääkynsistä ja tässä sitten sen väkerryksen lopputulos, sekä lopulliset juhlakynnet, kun edelliset eivät kestäneet päivääkään. Ajattelin siis aluksi laittaa kynsille kultaista lakkaa ja sen päälle Essencen koko kynnen tarroja, mutta ne eivät sitten toimineet kaarevilla kynsillä ja irtosivat välittömästi reunoilta. Aamulla osa niistä oli jo hukassa ja revin loputkin irti. Koska uudet kynnet oli saatava ja äkkiä, laitoin vain päälle yhden lakkakerroksen lisää ja testasin samalla uutta laattaa. Eipä niistäkään kyllä täydelliset tulleet, mutta kyllä niillä yhdet häät juhli :D Ja lakka oli varsin kaunis!







Lopuksi vielä eilisiä pikkuostoksia (: Kävin vielä viime hetkillä Carlsonin alennuspäivillä ja sieltä mukaani otin neljä lakkaa, kaksi Coralia ja kaksi Wild&Mildiä. Sally Hansen on Anttilan alelaarista viidellä eurolla. Ajattelin että jospa nyt yhden kerran ostaisin itselleni jonkun vähän hienomman lakan kun kerran niitä alelaarissa lojui! Laarissa oli lisäksi mm. Essieitä, mutta tämä Haute Chocolate valikoitui syksyisen sävynsä takia.


Viettäkää hauska sunnuntai-ilta! Minä palaan Pokemonin pariin :D

lauantai 19. lokakuuta 2013

Minttuiset paluukynnet ja perinteiset reissuostokset

Heipähei! Reissusta palauduin eilen ja heti tuli paluukynnet tehtyä (: Kyllä se vaan kynsifriikkiä ahdistaa olla koko viikko samoilla kynsillä, vaikkakin Sally Hansenin magneettilakka kesti koko ajan kunnialla. Kiitos siis sille. Uusissa kynsissä on ihan selkeästi semmoinen hammastahnateema, mutta tykkäsin näistä sen vuorokauden mitä ehtivät olla kynsillä, olen tässä nimittäin samaan aikaan tekemässä itselleni juhlakynsiä huomiseen hääjuhlaan johon osallistumme. Ensimmäinen yritys meni täysin pipariksi, joten tässä sitä vielä puoli yhden aikaan istutaan... :D



Tämä postaus sitten sisältää myös jo lähes perinteeksi muodostuneet syysloman reissuostokset. Pyörähdin I Love Me -messuillakin Carerian kutsumana (maahantuo Wild&Mildiä) ja kutsuun kuului kymmenen vapaavalintaista kynsilakkaa heidän ständiltään. Juteltiin pitkät pätkät kynsilakoista heidän edustajansa kanssa ja minulle esiteltiin Wild&Mildin valikoimaa, jonka jälkeen napsin mukaani vähän kaikkea :D Kymmenen kynsilakkaa venyikin sitten yhdeksitoista lakaksi ja kahdeksi arkiksi tarroja. Kiitos sinne!



Tarttui messuilta muutakin mukaan, mutta loppuen lopuksi aika vähän. Kynsisalonkeja, kynsikoristeita, kynsitarvikkeita jne jne oli joka nurkalla ja vähän iski runsaudenpula, jolloin ei oikein tehnyt mieli ostaa mitään. Loput vähät ostokseni tein Cesarsshopin ständillä, jossa hullaannuin alehinnoista ja postikuluttomuudesta ja hamsteroin Konadin lakkoja ja laattoja.


Cesarsilta nappailin mukaani muitakin aletuotteita, Sinan magneettilakkaa, irtomagneetin ja kaksi pulloa kaviaarimanikyyriin tarvittavia helmiä.


Ja lopuksi vielä sekalaista porukkaa muualta kuin messuilta. H&M:n tuoksulakat ostin jo ennen matkaa, Avonin, Ultan ja FCC:n lakat sekä tarrat löytyivät kirppikseltä. Ostoksista jäi puuttumaan yksi Seppälästä ostettu Flormar ja kolme Rimmelin hiekkalakkaa sittarin kolme kympillä -tarjouksesta, sillä onnistuin ilmeisesti poistamaan kuvan niistä sekä kamerasta että koneelta, eikä tällä hetkellä millään jaksa ottaa uutta :D


Näin! Kynsienlaitto jatkukoon...

perjantai 11. lokakuuta 2013

Polar Purple

Tämä taitaa olla vähiten lempparini näistä kolmesta magneettilakasta. Jotenkin tässä ei ollut samanlaista yllätyksellisyyttä kuin kahdessa edellisessä ja uskallanko sanoa: tämä on vähän tylsä! Ei yhtä ihmeellinen kuin aiemmat. Olenko sitten kyllästynyt magneettihommiin vai onko tämä oikeasti laimeampi kuin edelliset, en tiedä. Ei vaan sytytä samalla lailla. Näillä aion kuitenkin lomani viettää (: Olen siis lähdössä etelään syysloman viettoon ja mitkäs sen helpommat kynnet kuin nämä!




Oikein ihanaa syyslomaviikkoa muille sitä viettäville (: Viikon päästä taas palaillaan!

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Kineettinen kupari

Vau. Ei muuta kuin vau. Tämä lakka on toooodella upea, ihan kuin joku monikerroksinen suklaajälkkäri tai joku muu suklaaherkku. Niin moniulotteinen ja sopii täydellisesti syksyyn. Lakkahan on Sally Hansenin Magnetic-sarjaa ja nimeltään Kinetic Copper.




Ihanaa iltaa (:

maanantai 7. lokakuuta 2013

Myöhäisesti magneettilakkaa

Koska olen aina myöhässä joka kynsitrendissä, täältä tulee seuraavaksi sarjallinen ihania Sally Hansenin magneettilakkoja, joita jo alelaarissa myydään pois. Ovat varmaan parhaimpia magneettilakkoja joita olen kokeillut enkä yhtään ihmettele korkeaa alkuperäishintaa, kuviot sai todella helposti kymmenessä sekunnissa! Ainoa ongelma oli magneetin suoruudessa verrattuna omiin, superkaareviin kotkankynsiini, joka tarkoitti muutamaa lakkakosketusta ja magneetin sotkeutumista, mutta kyllä se siitä lähti sujumaan. Hauskinta muuten on, että lakkauksen lopullista sävyä ei voi pullosta päätellä (: Näissä on jotenkin todella kaunis 3D-viba, mutta päälyslakalla värit ja shimmerin sai vasta kunnolla oikeuksiinsa. Ine tykkää!




Upeaa alkuviikkoa lukijoille! (:

lauantai 5. lokakuuta 2013

Pientä ja söpöä

Pikkuisia sydämiä tänään (: Pohjalla L'orealin Color Riche -sarjan sävy Dating Coral. Tapahtuipa sitten myös semmoinen ihme, että jo kaksi vuotta hyvin palvellut e.l.f.in kynsinauhakynäni otti ja loppui. Taisiis tänään huomasin että se on loppunut, olen tyytyväisenä sitä sutinut kynsille luultavasti jo vähän aikaa tyhjänä, sillä kynsinauhat ovat olleet melko huonossa kunnossa :D Tilalle otin sitten Livboxista tulleen Burt's Bees -käsivoidenäytteen ja kylläpäs näyttää nauhat taas somilta.





Viimeaikaisia ostoksia (: Sittarista ostin pari magneettilakkaa lisää ja tänään kaupungilta lähti mukaan Seppälästä kivoja kynsitarroja -70% alennuksella sekä Anttilan alelaarista jo kauan himoitsemani Rimmelin Peppermint kolmella eurolla. Ah onnea <3


Oikein kivaa lauantai-iltaa!

perjantai 4. lokakuuta 2013

Karkkiseeprat

Tänään näyttäisi olevan sitten jokin Roosa nauha -päivä(?), mikä on tietysti mennyt minulta täysin ohi. Olen silti näköjään onnekas, sillä laitoin kynsilleni pinkkiä muutenkin :D Olen aina vannonut, että tuota seeprakuviota en tule koskaan käyttämään, mutta mites sitten kävikään... Tämä on taas niin noloa kun joutuu sanansa syömään. Kylläpäs muuten näyttää ikävältä kun keskarin kynsi on muita lyhyempi! Taitaa olla trimmausoperaatio edessä. Lakkana minulla tänään L'orealin Color Riche -sarjan Shocking Pink.





Ihanaa viikonloppua! (: