perjantai 31. tammikuuta 2014

Trendikkäästi mustavalkoista

Mustavalkoisuus on yksi kevään muotijutuista, joten päätin tehdä oman osani laittamalla mustavalkoiset kynnet. Pohjalakkana on taas yksi vintagetuote, Rimmelin Silver Bullet, jonka olen haalinut kirpparilta. Uhkapeliteemainen Konad-laattani on houkutellut minua jo pidemmän aikaa ja ajattelin sen sopivan kivasti tähän juttuun, mutta ei. Itse en oikein tykkää näistä kynsistä, en yhtään tiedä miksi, mutta ei vaan iske. Olisi ehkä pitänyt valita erilaiset leimat tai jotain. Nooh, laatta on kyllä ihana mutta stailaus pielessä (: Ensi kerralla paremmin.



Leimat meni vähän pilalle kun en huomannut ravistella leimauslakkaa >:


Lopuksi vielä pari uutta ystävää tutusta paikasta, Anttilan alelaarista. Tummempi on Max Factorin Max Effect -efektilakka sävyssä Meteorite ja toinen on Mavalan ihana, vähän vanhahtava mintunvihreä Lagoon. Yhteishinta neljä ja puoli euroa, eli loistokaupat! (:


Mitä parhainta perjantaita kaikille!

tiistai 28. tammikuuta 2014

Sulosäveliä

Nyt on tarjolla sitten oikein vintagelakkausta, lakkana on nimittäin aikoja sitten lopetetun teinimeikkimerkin Anytimen Soitto. Tästä on päiväyskin mennyt umpeen jo 2007, mutta hyvin porskuttaa :D Lakassa ei ollut mitään vikaa, vaikka onkin varmasti kymmenisen vuotta vanha. Sävy on ihana jäinen sininen, jossa on kultainen hohto ja hopeista shimmeriä? Halusin toistaa erikoista yhdistelmää koristeluissa. Tykkään näistä kynsistä oikein kovasti, lakan väri vaan on niiin minua! Laitoin nyt swatchkuvat tästäkin lakasta, vaikkei tätä varmasti enää mistään saakkaan. Ihan vaan huvin ja urheilun vuoksi.





Todella ihanaa tiistaita teille kaikille (:

maanantai 27. tammikuuta 2014

Peace!

Minulla oli eilen vähän inspis hukassa, mutta loppuen lopuksi sain aikaan kyllä melkoisen kivat kynnet (: Olenkos kertonut miten paljon pidän tämän essencen Kalinka Beauty -kokoelman lakkojen sudista? Se on juuri sopivan leveä, jotta saa siistiä jälkeä. Nämä myös kuivuvat todella nopeasti, suosittelen!





Mahtavaa maanantaita (:

lauantai 25. tammikuuta 2014

Kuplaiset seilorit

Nämä kynnet taitavat mennä taas sarjaan Olivat Paremmat Mun Päässä. Sain idean mikrohelmiranskiksista, mutta jostain syystä toteutus ei sitten ollutkaan niin kiva. Hopeisten helmien tilalle suunnittelin alun perin valkoisia helmiä mutta niitä ei minulta sitten löytynytkään, vaan eihän nuo hopeiset nyt niin pahalta näytä. Ei nämä mitkään kynsikatastrofit ole, mutta eivät nouse omiksi lemppareiksi (: Essencen Absolut Blue on kuitenkin ihan kiva lisäys kokoelmiini, todella tummansinisiä cremejä harvoin tulee vastaan.





Viettäkää hauska lauantai-ilta! (:

torstai 23. tammikuuta 2014

No7 Ultimate Nail Brightener

Tänään en laittanut kynsilleni varsinaista kynsilakkaa, vaan tälläisen jonkinmoisen kynnenkirkastajan. Ostin tämän syksyllä kirppikseltä ja ajattelin tämän toimivan kynsilakan tavoin, mutta valitettavasti pigmentti on liian heikkoa, mikä nyt tietysti on ihan ymmärrettävää. Koristelut olisivat näyttäneet näin valjulla pohjalla vain ankeilta, joten päätin nyt sitten kokeilla miten tälläinen kirkastaja oikein toimii. Ja noh, toimiihan se, kynnet näyttävät ihan näteiltä ja suht luonnollisilta, vaikka kyllä näistä huomaa että jotain niissä on. Ainakaan itseäni tälläiset "lakat" eivät kauheasti nappaa ja tämäkin lähtee kierrätykseen, mutta esimerkiksi sellaiset henkilöt, joiden kynsien täytyy olla töiden takia siistit ja neutraalit, voisivat varmaan näistä hyötyäkkin. Tulipahan kokeiltua, mutta ei ole oma juttu. Kyllä kynsissä pitää vähän väriä olla!




Sain tänään viimeinkin viimeisimmän kosmetik4less-tilaukseni ja sieltä tuli kaksi lakkaa uusimmasta Kalinka Beauty -kokoelmasta, tummansininen creme Absolut Blue ja minttucreme Green Scene. Molemmat olivat melkoisia yllätyksiä, sillä esim. tuo sininen oli nettikuvassa enemmän sähkönsininen kuin tumma sininen ja näissä piti olla kuvien perusteella shimmeriäkin... Noh ei sillä, ihan kivojahan nämä, mutta erilaisia kuin odotin :D


Ihanaa illanjatkoa!

tiistai 21. tammikuuta 2014

Lilaunelmat

Toinen essencen Ice Ice Baby -kokoelmasta hankkimani lakka oli lievästi sanottuna pettymys. Mainoskuvista ei käynyt ilmi tämän läpinäkyvyys, joten en millään arvannut tämän olevan efektilakan tasoa peittävyydessä. Sävy sinänsä on ihan söötti ja ymmärrän kyllä miksi tälläinen lakka talvikokoelmaan on laitettu, kyllähän tämä huurteisen kylmältä näyttää, mutta käyttääkö kukaan oikeasti läpikuultavia lakkoja? Kirppikset on niitä pullollaan. Noh, tein niin kuin tälläisen lakan kanssa yleensä aina, ja peitin koristeluilla kärjet. Näistä tuli kyllä tosi kivat ja tulipahan välillä nähtyä vähän enemmän vaivaakin kynsien tähden.





Mahtavaa illanjatkoa! (:

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Valuva epäonnistuminen

Ääh! Yritin tehdä ensimmäistä kertaa elämässäni tälläisiä vähän aikaa (ööh, ehkä vuosi?) sitten muodissa olleita valumakynsiä, mutta eipä nyt mennyt ihan putkeen. En yhtään osaa sanoa missä meni vikaan, mutta nämä eivät vaan ainakaan omaan silmään näytä kovin laadukkailta. Kauempaa ehkä menevät juuri ja juuri, mutta läheltä paljastuu karmeus :D Huomaako kukaan muuten edes noita lumihiutaleleimoja? Niiden idea olikin olla haaleita, mutta jäiköhän sitten kuitenkin vähän liian haaleiksi. Väritys on kuitenkin kiva ja tykkään kovasti tuosta essencen Ice skates on! -lakasta, vaikka se onkin kovin läpikuultava. Toinen Ice Ice Baby -kokoelmasta tilaamani lakka on vielä läpikuultavampi. Tämähän ei tietenkään nettikuvista näkynyt, enkä olisi välttämättä edes näitä tilannut jos olisin tiennyt. Höh.




Oikein hyvää sunnuntai-illan jatkoa (:

perjantai 17. tammikuuta 2014

Pinkkejä tähdenlentoja

Pinkki tähdenlento voisi olla kyllä vaikka jonkun drinkin nimi :D Kynsillä on käytetty essencen goottiromantiikkakokoelma Dark Romancen glassfleckmäistä Dark Night Starlightiä ja keksin sitten nämä hienot tähdenlennot siihen päälle. Nuo teipit näyttivät ihan yksinäänkin todella hyviltä, mutten millään malttanut jättää alkuperäistä ideaani. Ihan kivat, mutta ehkä olisivat olleet vähän kypsemmät ilman tähtistrasseja. Vaan tarvitseeko sitä aina niin aikuismainen ollakkaan.





Oikein ihanaa viikonloppua kaikille (:

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Huurteiset kukat

Aih, kun silmiin sattuu! Tämä Seppälän neonturkoosi on muuten toooodella kirkas :D Lumihiutaleiden jälkeen kaipailin vähän jo talvikukkasia, joten tässäpä näitä, pinkillä huurteella kuorrutettuna. Olisin kaivannut ehkä oikeasti vielä huurteisemman näköistä efektilakkaa, mutta en taida edes sellaista omistaa, joten tähän oli tyytyminen. Ihan kivalta näyttää!





Ihanaa keskiviikko-iltaa (:

maanantai 13. tammikuuta 2014

Pastelliherkut

Kun nappasin käteeni tämän ihanan, laventelinvärisen Seppälän cremelakan, tajusin kyllä heti mitä tämän kanssa pitää parittaa: minttua. Essien Mint Candy Apple vaan sekaan ja ai vitsi kun on kiva (: Tämä taideteos on tehty ihan vapaalla kädellä, joten rajat eivät ole ihan täydelliset. Tarkoitus oli laittaa rajalle hopeaglitteristä nail art -lakkaa, mutta huomasin sen kuivahtaneen pulloonsa eikä edes kynsilakanpoistoaineen kanssa miksailu auttanut (älä kokeile kotona, ostakaa mielummin kynsilakanohentajaa). Surku. Mutta ei se mitään, ainakin on söötit värit!





Mahtavaa maanantai-iltaa kaikille lukijoille! (:

lauantai 11. tammikuuta 2014

Isadora Pink Crush

Tiedän, että lupasin ettei hiekkalakkoja enää tässä blogissa näy! :D Näin sitä vaan joutuu sanansa syömään, sillä postiluukusta kolahti torstaina ihana arvontavoitto, Isadoran sokerilakka+huulikiilto -setti pinkissä sävyssä, ja pitihän tämä nyt vielä saada kynsille ennenkuin näiden kausi menee ohitse. Sinänsä sävy on toooodella herkullinen, söötti vaaleanpunainen, ja kimallustakin löytyy kuten aiemmissa testailemissani Isadoran sokerilakoissa. Tykkään kyllä kovasti! Tästähän saisi aivan loistavan lakkauksen esim. tulevaksi ystävänpäiväksi.




Lopuksi vielä pari uutta tulokasta, Kosmetik4lessiltä tilaamani essencen Ice Ice Baby -kokoelman lakat Do the Rittberger ja Ice skates on! sekä Livboxin mukana tullut Isadoran magneettilakka sävyssä Earth Magnet. Tehdessäni tuota essencetilausta en jostain kumman syystä pystynyt laittamaan koriin kolmatta kokoelmasta haluamaani lakkaa, mikä nyt jälkeenpäin vähän harmittaa, mutta mitäs pienistä. Nuo kaksi ovat kyllä todella ihania (: Niiden läpikuultavuus tosin vähän arveluttaa, mutta katsellaan nyt.


Kivaa illanjatkoa teille ^^

torstai 9. tammikuuta 2014

Yhyy, missä lumi?

Kaipaan lunta kovasti, masentaa katsoa ulos joka aamu pimeyteen ja harmauteen. Tekaisin sitten lumihiutalekynnet, jospa sitä mystistä valkoista ainetta vielä joskus tänä talvena tulisi. Valkoinen nail art -lakkani alkaa olla kyllä jo siinä kunnossa että siistin jäljen tekeminen on työn ja tuskan takana eikä meikäläisen hahmotusvaikeudet auta asiaa yhtään. Kaikki lumihiutaleet eivät siis ole ehkä ihan... krhm... ideaalisia, mutta parhaani yritin :D Pohjalakka on Seppälän omaa mallistoa ja suuret plussat sille nopeasta kuivumisesta! En ole tähän päivään mennessä vielä tavannut lakkaa, joka kuivuisi puolessa tunnissa saunakelpoiseksi ilman pikakuivattajaa. Onneksi näin, muuten olisi ehkä hieman ketuttanut...





Viettäkääpä hauska loppuilta! Minä aion istua telkkarin edessä katsomassa Game of Thrones -maratonia :D

tiistai 7. tammikuuta 2014

Niittiskittlette

Olen huomannut että tällä hetkellä kovassa huudossa ovat skittletet, eli lakkaukset joissa kaksi kynttä ovat samanlaisia ja loput erilaisia. Otin ihanan, lähes Milkan värisen Seppälän lilan lakan ja Essencen Dark Romance -kokoelmaan kuuluvan koristehyrrän ja tekaisin sitten niillä tämmöiset. Voi että miten kivat tuli (: Tekee heti mieli tilata ebaysta vähän lisää kaikenlaisia niittejä, eri muotoisia ja neonvärisiä... Oih ja voih.





Hauskaa tiistai-iltaa kaikille ^^