maanantai 31. maaliskuuta 2014

Neonia ja mustia perholaisia

Kesää kohti mennään näilläkin kynsillä (: Kunnon räikeät neonkärjet piristävät aina ja kerrankin leimailutkin onnistui. Lakka on jälleen kunnon vintagea, sillä muistan saaneeni tämän Lumenen Auringon lämmön synttärilahjaksi joskus ala-asteella. Siitä on jo vähintäänkin iloiset 11 vuotta aikaa, mutta hyvin on säilynyt!





Tässäpä vielä Prisman alelaarista pelastamani uudet ystävät, kylmä shimmervihreä Viileät yöt, keskisininen creme Ääretön sini sekä vihertävä keltainen creme Hiirenkorvilla. Näiden myötä lakkakokoelma ylitti sitten jälleen yhden rajan ja pullojen määrä on tällä hetkellä 802 :D Ihan kiitettävä määrä.


Ihanaa illanjatkoa! (:

lauantai 29. maaliskuuta 2014

Sitruksia, sitruksia kaikkialla

Jatketaan keltaisella sitrusteemalla edelleen :D Lakkalaatikosta sokkona haparoimalla nousi sitten peräkkäin jo kolmas keltainen sävy, Rimmelin ihana tuoksulakka Lemon drop. Vieläkö joku muistaa nämä pari vuotta sitten tulleet tuoksuvat lakat? Näitä oli Suomessa neljä erilaista (plus ulkomailla vielä yksi vihreä) ja itse ostin koko sarjan, tuoksufriikki kun olen. Tuoksuu muuten edelleen hyvältä! Loogisuuden nimissä sitten koristeluihin sitruunaviipaleita ja ihanaa kimallehippulakkaa ja kivalta näyttää. Olen tykkäillyt näistä kovasti nyt tämän pari päivää (:





Aurinkoista viikonlopunjatkoa kaikille teille <3

torstai 27. maaliskuuta 2014

Sitrushedelmin kesää kohti

Sitrushedelmäkynnet olen ainakin itse mieltänyt perinteisesti kesäjutuksi, mutta kun sain käyttämättömien lakkojen laatikostani arvottua Models ownin Lemon sherbetin, en voinut vastustaa pientä ennakkoa :D Ihanan kesäistä! Valitettavasti valkoinen nail art -lakkani tulikin sitten tiensä päähän näiden kynsien myötä, saa nähdä mistä hankkisin uuden. Tykkäsin kyllä näistä kynsistä! Lemon Sherbetistä sen verran, että ei ole todellakaan kovin peittävä. Muistan kun ostin tämän ihan vaan sen takia että kaipasin neonkeltaista lakkaa ja sitten laitoin VIISI kerrosta eikä peittänyt sittenkään. Onneksi noista ajoista on vähän viisastunut eikä tule enää megasuperpaksuja lakkapintoja tehtyä.





Muhkeaa illanjatkoa kaikille :D

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Linnanneito

Hupsista vaan, tuli ihan vahingossa vähän tälläiset klassisen kuninkaallistyyppiset kynnet. Ideana oli että haluan ehdottomasti nimettömään jonkun tuollaisen sivuprofiilinaiskuvan mikrohelmin kehystettynä, mutta pitihän sitä muihinkin sormiin jotain saada ja siksi sitten pieniä ristikuvioita. Mies sanoi, ettei tajua näiden ideaa mutta noh :D Pelkäsin vähän että saanko kunnollista kehystä aikaiseksi kun yleensä hahmotushäiriöni sotkee kaikki sellaiset projektit alkuunsa, vaan hyvältähän tuo näyttää ainakin vasemmassa kädessä. Lakkana on Goshin Yellow Doll, mikä ei todellakaan ole mikään oma lempparini lirun koostumuksen, raidoittuvan lopputuloksen ja värivääristymän (väri on siis erilainen pullossa ja kynsillä) takia, mutta tulipahan tätäkin käytettyä.





Somaa illanjatkoa kaikille (:

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Täydellinen herkku-naminami-karkkipinkki

Tässäpä sitten Essencen Bloom Me Up! -kokoelman viimeinen lakka, TODELLA ihana Chaising Lacy. Olen miljoonaan kertaan toistanut miten en tykkää pinkistä kynsillä koska se on tylsää, mutta nyt olen kyllä ihan toista mieltä. Tämä on niiiiin täydellinen! Hyppäsi heti kerralla lempparikseni koko setistä. Olen ihan onnessani tuijotellut tätä sööttiä sävyä jo kaksi päivää, taidan olla hei rakastunut... Ja hyvälaatuinenkin tämä vielä on! Kaikissa neljässä lakassa kuivumisaika on ollut ihailtavan lyhyt. Leimauksista ei tullut ihan täydellisiä mutta ei se mitään, näyttivät silti todella kivalta tämän lakan kanssa. Tykkään! (:





Muikeaa alkuviikkoa mussukat <3

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Pitsiä ja vammakukkasia

Kolmas Essencen kevätkokoelman lakoista on shimmerinen persikan sävy, Blooming Tender. Kyseessä ei ole mikään nudelakka, sillä väriä on ihan reilusti. Otin koristeiksi samaan kokoelmaan kuuluneita pitsiranskistarroja, mutta valitettavasti ne olivat itselleni liian pienet, kuten näkyy ): Käytin isoimpia vaihtoehtoja, mutta eivät todellakaan yltäneet reunasta reunaan asti. Onneksi kuitenkin kaarevuus pelastaa paljon eikä lopputulos näytä liian pahalta. Etusormen ja keskarin kukkasetkin vähän epäonnistuivat kun käytin epäsopivaa XL-leimasinta (itse pidän nyrkkisääntönä XL-leimasin koko kynnelle ja Konadin oma leimasin pienille kuvioille), mutta mitäs tuosta. Kliseisesti sanon että kaukaa nämä näyttivät ihan hyviltä! Herkkiskevätkynnet.





Oikein, oikein mahtavaa viikonloppua teille! (:

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Punaruusut

Toisena Essencen Bloom Me Upista valikoitui Lovely Lavender, vaaleanlila kevyellä hopeisella shimmerillä. Nimi on jotenkin todella kliseinen, sillä omistan muistaakseni parikin vaaleanlilaa lakkaa, joiden nimi on Lovely Lavender :D Tämä hieman shimmerinen lakka käyttäytyi paljon paremmin kuin täyscreme, mistä se kyllä saa kiitosta. Väri on suloisen keväinen ja mielestäni ruusutarrat sopivat näihin kynsiin oikein hyvin, vaikka olinkin niitä vähän säästellyt spesiaalitilaisuuteen. Tykkään näistä kyllä, vaikkei vaaleanlila varsinaisesti mitään sydämentykytyksiä saakkaan aikaan.





Viettäkää oikein hauska loppuilta (:

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Tiikerinraidat

Essencen ihanilla, pastellisilla Bloom Me Up -lakoilla jatketaan (: Ensimmäisenä kynsille pääsi söötti minttu Blow my mint, joka on ihan peruscreme ja sävyltään enemmän vihreä kuin sininen. Valitettavasti en ihan sanoisi lakkaa huippulaatuiseksi, sillä vähän ikävästi tämä raidoittui levitettäessä eikä sudilla saanut mitenkään siistiä jälkeä. Värinä kuitenkin niin suloinen! Koristeluiksi ajattelin tälläisiä raitoja plus Hello Kitty -tarroja, mutta ei ne tarrat sitten enää raitojen jälkeen sopineetkaan joten annoin olla. Ei nyt mitkään huippukynnet mutta ihan jees.





Loppuun vielä uusin löytö, Sally Hansenin Black Diamonds -lakka kahdella eurolla sittarista (: Tosi nätti musta jelly hopeisella glitterillä. Seuraava lakka onkin sitten jo numero 800...


Oikein ihanaa alkuviikkoa! <3

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Wild&Mild Demon

Viimeinen Wild&Mildin glitterherkku on tämä sinivihreä Demon, joka sisältää isoja ja pieniä heksaglittereitä. Valitettavasti kuten kuvista näkyy, yhdellä kerroksella glittereitä tulee vaan liian vähän ): Ainakin kaksi kerrosta pitäisi olla jotta hippusia olisi omaan makuuni tarpeeksi, mutta voihan joku tykätä tästäkin, ainakin mies kehaisi kynsiä hienoiksi vaikkei yleensä tekeleitäni kommentoikkaan. Demon oli koko kolmikosta vähiten lempparini ja sellaisena pysyy, sillä ei tämä minusta ainakaan mikään ihmeellinen ihanuus ole. Menee taas sarjaan ihan kiva.




Viettäkää hauska lauantai-ilta! <3

torstai 13. maaliskuuta 2014

Wild&Mild Gunpowder

Kolmesta ostamastani Wild&Mildin glitterlakasta tämä oli omasta mielestäni mielenkiintoisin: pieniä ja isoja mustia glittereitä sekä punaisia heksahippuja kirkkaalla pohjalla. Valitsin pohjalakaksi tuollaisen hailakan punaisen sävyn pysyäkseni samassa sävymaailmassa mutta saadakseni myös nuo punaiset hiput kunnolla esille (: Minusta lakka on todella hauska ja olen tässä parin päivän aikana tykännyt näitä tuijotella. Tälläisiä erikoisempia glitterlakkoja tulee niin harvoin vastaan ja olen onnellinen että tämä on kokoelmaani päätynyt, jee!




Tein tänään vielä muutaman kivan kirppislöydönkin. L'orealin Fluo Azur ja Rimmelin Aurora olivat aivan upouusia ja ColorTrend-merkkiset lakat uusia tuttavuuksia, sävyt Café au lait ja Freezing. Toivottavasti ovat hyviä.


Oikein ihanaa iltapäivänjatkoa teille ihanille lukijoille (:

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Hologrammia kevätauringolle

Kyllä hologrammilakat vaan tekee kevään! On ihanaa katsella kauniisti kimaltelevaa lakkaa kevätauringossa <3 Tulee vaan niin pirteä ja keväinen olo (: Carlsonilta vastikään noukkimani Wild&Mildin F_ckin' Perfect ei valitettavasti ollut niin täydellinen että olisi ollut peittävä (miten hyvältä se olisi näyttänytkään...), joten laitoin sen alle tuollaista hitusen kellertävää vaaleaa lakkaa. Ihan soma, neutraali kevätyhdistelmä. Kynsissä on F_ckin' Perfectiä vain yksi kerros, kahdella olisi tietysti saanut vähän enemmän tuota holoa. Minä tykkään, toivottavasti ruudun takana on muitakin holofaneja!




Tänään saapuivat sitten tilaus kosmetik4lessiltä ja se sisälsi osia suloisesta, pastellisesta kevätkokoelmasta nimeltä Bloom Me Up. Kynsille tilasin koko lakkasarjan ja pitsiset kynsitarrat (: Ihanat herkkuvärit, toivottavasti laatukin yllättää positiivisesti.

Lovely lavender, Blow my mint, Chaising lacy ja Blooming tender.

Viettäkää oikein muikea loppuilta!

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Essie Jazzy Jubilant

Maaliskuun Livbox saapui omiin kätösiini perjantaina ja sen mukana pitkäaikaisille tilaajille tarkoitettu lahjus Essien Luxeffects-kokoelmasta. Oma lakkani oli tämmöinen glittersekamelska, Jazzy Jubilant. Olin muuten ihan onnessani! Harvoin tulee Essieitä osteltua ja nyt sain tämmöisen ihanuuden (: Hallitsevina sävyinä JJ:ssä ovat hopeinen ja kylmä vihreä/turkoosi, mutta mukaan on eksynyt myös pinkkejä ja punaisia hippuja. Hempeä vaalea pinkki näytti minusta oikein hyvältä tämän kanssa ja olin oikeassa, yhdistelmä toimii! Lakasta tulee aika vahvasti mieleen OPIn Rainbow Connection tai Wet n Wildin Party of Five Glitters, mutta eivät taida kuitenkaan toistensa dupeja olla, joten kaikki saavat jäädä. Oi että kun tykkään tästä <3




Käväisin vielä tänään Carlsonin HH 5+1 -päivillä juuri ennen sulkemisaikaa ja mukaan lähti Wild&Mildin glitterihanuudet kaksi ja puoli euroa kappale. Varsinkin tuo F_ckin' Perfect on hologlittereineen niiiiin ihana ettei sanat riitä! Se vaan kimaltelee niin kauniisti että. Myös kahden muun kokeilemista odottelen innolla (:

Demon, F_ckin' Perfect ja Gunpowder

Kivaa sunnuntai-illan jatkoa myös teille (:

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Hedelmäpeliä

Tällä hetkellä about jokainen muotilehti kuhisee siitä, kuinka keltainen kaikissa variaatioissaan on tämän kevään muotiväri. Noh, minähän sitten otin vinkistä vaarin ja nappasin lakakseni äklön fluorikeltaisen sävyn glitterillä, Goshin Sweet Peachin. Goshin lakat ovat jotenkin kadonneet blogeista, mikä ei ole kyllä mikään ihme jos tätä sävyä katsoo :D Jos tällä lakkaisi ihan ilman koristeluita, näyttäisi kynnet pahasti kellastuneilta, yök. Muistelen, että silloin kun itse ostin tämän Sokkarin 3+1 -päiviltä, taisi Sweet Peachia olla laari täynnä vielä viimeisinäkin päivinä. Mattaamalla ja raikkaalla hedelmäteemalla tästä sai kuitenkin oikein kelpo manin, tykkään paljon! (Goshin lakat ovat muuten oikeasti tosi kivoja tästä pikku hairahduksesta huolimatta.)



Hauskaa viikonloppua ja eritoten huomista naistenpäivää kaikille! (: