keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kirkkaanpinkkiä ja pilviä

Katastrofaalisen Road Trip -kokoelman jälkeen päästään kesäisempään ja miellyttävämpään Wave Goddess -kokoelmaan, joka siis sisältää ihania, kirkkaita värejä. Näistä ensimmäinen on tämä upea pinkki, Loose Your Heart on the Board. Tykkään tästä kyllä ihan törkeästi, niin makea (: Koristeena vähän pilvikuviota ja sydäntarroja. Laitoin tämän päälle ensimmäistä kertaa testauksen vuoksi Wild&Mildin Color Booster -päälyslakkaa, jonka siis olisi tarkoitus vahvistaa lakan väriä, vaan empä tässä nyt huomaa mitään erityistä buustausta. Näyttää ehkä jopa siltä, että tuo päälyslakka olisi syönyt lakan kirkkautta hieman! En tiedä sitten oliko tämä jo vähän liiankin kirkas buustattavaksi, pitänee kokeilla jollain haaleammilla lakoilla myöhemmin.





Ja vielä loppukevennys eli Seppälän alelaarista puolella eurolla löytämäni kivat kalatarrat :D Tosi söpöjä!


Oikein kivaa iltaa teille kaikille (:

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Ensimmäinen thermolakkani

Ja sitten viimeinen tästä Essencen kaikkien aikojen surkeimmasta kynsilakkasetistä, väriä lämpötilan mukaan vaihtava My Sweet Escape. Tämä niiiiiin EI ole kesälakka! Tämän pitäisi olla kuumassa oranssi ja kylmässä nude, vaan eipä näillä lämpötiloilla ole näkynyt vilaustakaan mistään nudesta, pelkkää korallioranssia vain. Talvella tämän käyttämisessä olisi ehkä jotain järkeäkin. Yritin uittaa tassuani kylmässä vesikulhossa ja ottaa siitä pikapikaa kuvia, jotta saisin edes vähän nudeväriä esille, vaan aika vaisuksi sekin jäi. Ja hiiteen myös nuo Seppälän kumikoristeet, eivät pysy kynsillä päivääkään vaikka kuinka huolellisesti asettelisi ja lakkaisi vielä päälyslakan päälle. Pöh! Olihan nämä kuitenkin hyvännäköiset sen eilisillan kun kestivät :D



Jäähdytetyt kynnet, kärjissä näkyy vähän nudeväriä




Hauskaa loppuiltaa kaikille! (:

lauantai 26. heinäkuuta 2014

Bensaiset sydämet

Kolmas ja toiseksi viimeinen Essencen Road Trip -lakka on bensaefektinen I Don't Care! I Love It! Kerroinko jo, että tämän kokoelman lakkapullojen korkit jumittuvat helposti? Olen joutunut jo kahdelle näistä näyttämään pihtejä kun ei muuten lähde aukeamaan ja tämän korkki ei meinannut lähteä silläkään. Ei todellakaan hyvä. Tämä bensalakka sinänsä on ihan kiva, vedenvihreä metallisävy, jossa välillä vilahtelee duochrome-efektinä kirkkaampaa sinistä. Koristeeksi laitoin strassisydämiä ja tavallisia pikkustrasseja, mutta valitettavasti päälyslakka alkoi olla jo vähän turhan liisteristä ja hieman pilasi tuota lakkapintaa epätasaisen näköiseksi. Noh eipä sillä, minä olen näistä kyllä tykännyt kovasti! (:





Hauskaa viikonlopun jatkoa kaikille!

torstai 24. heinäkuuta 2014

Kaurapuurokynnet

Seuraavana Essencen Road Trip -kokoelmasta on vuorossa kermanvärinen hiekkalakka kultaisella glitterillä: On the Road Again. Ja voi elämä, ei ole tässäkään lakassa kauheasti kehumista! Koostumus on todella paksua, kaurapuuromaista, ja tämä levittyi raidoittuen ja läiskittyen. Tätä ei voinut siis kauheasti työstää, ellei halunnut kaljuja läikkiä. En tykkää! Muutenhan tämä olisi tosi kiva kyllä, mutta jos laatu on tätä luokkaa niin eäh. Ei nyt kyllä tämä kokoelma ole vielä vakuuttanut... Koristeena muutamia kivoja niittejä.




Hauskaa illanjatkoa (:

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Lihaisa nahkaefekti

Tosi houkuttava otsikko, vai mitä? Seppälän mattalakoista siirrytään sitten Essencen Road Trip -kokoelman lakkoihin. Tämä on toinen Essencen heinäkuun kokoelmista, mutta jostain syystä värit eivät ole kauhean kesäisiä... Tänään kynsillä oleva Hit the Road, Red! on ainakin olevinaan nahkaefektinen lakka, mutta valitettavasti kyseinen efekti jää aika laimeaksi. Sävynä tämä on tälläinen vähän lihankin värinen marjapuuronpunainen, enemmän ajankohtainen syksyllä. Lisäksi tämä kuivuu tooooooodella hitaasti. En siis voi kauheasti suositella kenellekkään, ellei nyt välttämättä halua tälläistä kokoelmiinsa :D Koristeeksi tein tuollaisia mukatikkauksia punaisella, vaikka olisin halunnut valkoista. En vaan ole vieläkään saanut aikaiseksi ostaa uutta valkoista nail art -lakkaa, joten korvaavia juttuja saa aina keksiä. Ehkä pitäisi vaan olla vähemmän laiska ja ostaa se uusi, pöh!





Hauskaa illanjatkoa (:

sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Kesän neoninen multihuipennus

Nyt on kyllä niinkun kesän viralliset superneonlakkaukset kynsillä :D Lakkana on Seppälän mattalakka sävyssä Neon Orange, joka on kyllä neon, ehkä hivenen oranssikin muttei kyllä todellakaan matta vaan taas tälläinen kumimainen. Alle laitoin yhden kerroksen läpikuultavaa valkoista lakkaa, että saisin neonin oikein kunnolla loistamaan, toimii joka kerta. Ihanat neonniitit ovat toissapäiväisestä kirppistapahtumasta ja ihastuinkin niihin niin kovasti, että laitoin heti kynsille. Nämä kynnet ovat kyllä ainakin minusta aivan mahtavat ja loistavat superkivasti. Lisää kesäneoneja minulle, kiitos!





Ja sitten kolme täydellistä neonin vastakohtaa haalittuna Sokoksen alepöydästä, kaikki 2e kappale. Vähän syksyisiä, mutta olin fiksu ja ostin ennakkoon, varsinkin maaston/metsänvihreä tuntuu olevan tulevan syksyn kuumia muotivärejä.

Brick Shimmer, Round and Round the Garden, Lazy Green

Viettäkää oikein mukava sunnuntai! (:

perjantai 18. heinäkuuta 2014

Muodista mennyttä

Seppälän Fool's Gold on minusta ihan tajuttoman kiva! Todella keltainen ja oikeasti mattainen kullan sävy. Tälläisiä lakkoja harvoin kyllä tulee vastaan (: Paritin kivuuden hopeisen cracklelakan kanssa ja vaikka nuo halkeilulakat ovatkin olleet poissa muodista jo pitkän aikaa, minusta lopputulos on silti upea. Kynsissä ei ole ollenkaan päälyslakkaa, sillä molemmat lakat kuivuivat mataksi enkä nähnyt järkeä laittaa edes mattaversiota lisäksi. Minä tykkään!





Tänään Joensuussa oli pieni kynsi- ja kosmetiikkakirppistapahtuma ja lopputuloksena oli sitten jättisaalis kaikkea kivaa :D Näissä lakoissa riittää puuhasteltavaa ja ihasteltavaa! Sormet oikein syyhyää päästä kiekottamaan näitä ihanuuksia <3 


Semmoista täällä, muikeaa perjantaita kaikille teille! (:

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Villit kuviot

Siirrytäämpä sitten Seppälän betonilakoista saman merkin mattalakkoihin. Nämä ovat isossa pullossa, kun taas betoni- ja kiivilakat pienissä. Valitettavasti ainakaan tämä Wild Petrol ei ollut kovinkaan matta, vaan enemmänkin nahkaisen kumimainen, kuten näette. Mattasin kuitenkin lakan lopuksi Rimmelin mattapäälyslakalla, joten lopputuloksesta tuli sitten ihan kunnolla mattainen. Halusin myös kokeilla uudelleen Wild & Mildin neonelukkatarroja, joiden kanssa epäonnistuin aiemmin ja nythän tämä homma toimi paljon paremmin! Näistä tulikin sitten tosi villit, grrrrau. 





Hauskaa illanjatkoa (:

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Argentiinankannatuskynnet ihan vahingossa

Ryhdyin eilen tekemään futiksen MM-finaali -teemaisia kynsiä ja sehän meni sitten aika mukavasti mönkään. Ensinäkin, tuon pohjalakkana olleen Seppälän Concrete -sarjan Fresh Salmonin päälle oli pahuksen vaikeaa, ellei mahdotonta, leimata! Mokoma oli ihan liian liukas stamperille ja lopputulos näkyy kyllä hyvin kuvissa. Yritin saksanlippuja leimata myös, mutta niistä ei tullut YHTÄÄN mitään, sillä niin pienet leimat vain ruttaantuivat lakan liukkauden takia. Ainoa onnistunut kynsi oli siis tuo Argentiinayksilö, joskin lipun sininen värisävy on vähän väärä. Sekoittelin ko. sävyn itse valkoisesta ja sinisestä Konadin leimauslakasta, mutta sinistä tuli näköjään vähän liikaa. Noh ei se mitään. Finaalikynsistä tuli sitten ihan vaan Argentiinakynnet eikä ne mokomat sitten edes voittaneet. Plääh :D





Sittarissa on melko kiva tarjous, kaksi Maybellinen Color Show -lakkaa hintaan 5,30€, joten otin sitten pari kivointa. Tuo Bleached Neons -sarjan koralli on aivan MAHTAVA! Odottakaas kunhan saan sen kynsille, olen ihan rakastunut jo pelkän kiekotuksen perusteella (:

Blue Beats ja Coral Heat

Mahtavaa, helteistä loppuiltaa kaikille! (:

lauantai 12. heinäkuuta 2014

Betonikukat ja massiiviset ostokset

Heippa! Olen palaillut (: Loma meni huristen ohi, säät suosi ja oli kivaa. Eilen palailtiin kotiin tänne Ilosaarirockhulinaan (josta en muuten tykkää yhtään, näin btw. Viime vuonna mieheni jäi autoilevan rokkiporukan yliajamaksi. Mentiin sitten suoraan sairaalasta ostamaan pyöräilykypärät, suosittelen muillekkin pyöräileville joensuulaisille lämpimästi) ja nämä kynnet tein vielä eilen illalla. Lakkana on Seppälän Concrete-sarjan Spring Crocus ja koristeena kukkaisleimoja.





Kynsilakkoja en oikeastaan ole tieten tahtoen metsästänyt ja Kickseissä käydessäni skippasin ne ihan totaalisesti, mutta silti näitä jotenkin vaan alesta kerääntyi :D Tulee nyt tälläisenä kuvavirtana kun niitä on ihan liikaa yhteen kuvaan laitettavaksi.

KB05, KB01, GL06 ja M13

KoneHelsingin lakkoja 4kpl/5€ Järvenpään Tarjoustalosta. Jo keväällä himoitsemastani Black Dot -kokoelmasta löytyi vielä pari yksilöä ja lisäksi yksi ihana glitterlakka ja yksi sähkönsininen mattalakka. Tulipahan näitäkin osteltua pitkästä aikaa!

River Girl, Spunk, Mirror Girl, Stolen, Terry's Song ja Desert Rose

Wild&Mildejä 1,50€/kpl Carlsonin alelaarista. Otin kaikki sävyt mitä en jo omistanut.

Crush on Blue, Loose Your Heart on the Board, Wave Down the Lime ja Have a Break

Essencen Wave Goddess -kokoelman lakat kävin noukkimassa eilen postista. Kiekotuksen perusteella lemppariksi on noussut tuo pinkki, vaikken yleensä kyllä pinkeille niin suuresti lämpene ja tuo keltainen näytti ainakin kuvissa niin paljon houkuttelevammalta :D Saa nähdä muuttuuko mieli kunhan nämä kynsille saan.

Moroccan Blue, Forest, Jäljet hiekassa, Mexico, Deep Blue ja Laced Up

Sekalaisia markettilakkoja. Isadorat euron kappale Tarjoustalosta, Lumenen hiekkalakka ja Sally Hansenin tarrat sittarista ja Mavalan lakat Kappahlista, myöskin alennuksella.

Laylan helmet, Sante nro 17, Satsuma ja Britpop

Ja viimeiseksi vielä sekalaisia Carlsonilta, Laylan mustia kaviaarihelmiä, uuden merkkituttavuuden, Santen peruspunainen lakka, Max Factorin minilakka oranssina ja Rimmelin muhkulakka. Lisäksi kolme arkkia Wild & Mildin kärkitarroja.

Sellaisia :D Viettäkäähän viikonloppua nätisti, erityisesti te rokkilaiset!