sunnuntai 31. elokuuta 2014

Syyskoivut

Mä olen nyt ihan helkkarin ylpeä itsestäni, että toteutin näinkin hienot käsinmaalailut! :D Taisiis noh, ei tuossa nyt paljon mitään maalaamista ollut mutta silti. Miehenkin mielestä tuo jopa näyttää ihan koivulta, mikä on sinänsä jo saavutus. Ihan kivat kynnet näistä siis tuli, vaikka ei ole kauheasti meikäläistä tuolla kuvataiteellisella lahjalla nakattu. Pohjalakka on L'orealin Luxembourggarden, hyyyyvin tumma petroolinen vihreä.





Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa teille (:

perjantai 29. elokuuta 2014

Trendi: graafiset kynnet

Monissa syksyn muotilehdissä (ja minä luen varmaan about kaikki...) on hehkutettu yhtenä syksyn koristelutrendinä graafisuutta. On puolikuumania, kaikenlaisia raitoja sekä colorblockeja. Päätin ottaa sitten trendiä sarvista kiinni ja tekaista oman versioni graafisista kynsistä. Pohjalakkana on lakkalaatikosta kaivamani Golden Rosen Fantastic Color -sarjan nro 187, joka on ohut, kynsillä vähän vihreään ja taupeen menevä harmaa creme. Minusta näissä kynsissä on ehkä vähän jotain sotilaallistakin vibaa, mene ja tiedä (: Mutta kivat on!






Muikeaa iltaa ja Joen yötä teille! (:

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Mustia timangeja

Lakkalaatikkoa kaiveltuani kätöseeni tarttui Sally Hansenin Black Diamonds, juuri passeli syyslakka! Valitettavasti tästä ei tullut mitään lemppariani, sillä lakka levittyi aika raitaisesti ja lopputuloksesta ei tullut peittävä, vaan vähän ruskea. Noh, ainakin tässä on kimalletta. Koristeeksi laitoin vain tuollaiset yksinkertaiset timangit. Halusin oikeasti neliönmuotoiset, muttakun ei sattunut löytymään niitä kirkkaana, niin jouduin tyytymään vain kolmioihin >: Kaipa ne nyt noinkin menee.





Ihanaa iltaa kaikille (:

maanantai 25. elokuuta 2014

Wnb-poptaidetta

Noukin kaupasta Rimmelin uutuustopperin Pop Artin testiin ja tänään se on sitten kynsillä. Mainitsinkin jo, että kiekotusvaiheessa tuli aika selväksi tämän olevan vähän hankala tapaus, sillä kirkasta lakkaa tulee kynnelle paljon ja noita heksahippuja taas ei. Tässä on mukana kuusia erivärisiä hippuja (laskin!), mutta kynnellä näkyvissä on lähinnä sinisiä ja keltaisia. Tein tälle oikein hienon colorblock-poptaidepohjankin, mutta valitettavasti poptaidevaikutelma jäi vähän kyseenalaiseksi ja mokoma levitti vielä tuon valkoisen pohjalakankin pinkin päälle >:( Toki laitoin vain yhden kerroksen, sillä kahdella tai useammalla lakkauksesta olisi tullut vähän liian paksu. Summa summarum, hienoinen pettymys, mutta eiköhän tälle joskus käyttöä tule. 




Ihanaa loppuiltaa (:

lauantai 23. elokuuta 2014

Ensimmäiset syyskynnet

Vaikka kuinka en tahtoisi kesän olevan vielä ohi, kyllä se syksy vaan kovaa vauhtia on tulossa. Ensimmäiset syyskynnet tuli tehtyä ihan tahattomasti, pohjalla tässä on nimittäin Essencen viimeinen Aquatix-lakka, Under Water Love, joka olikin aika tumma hiekkalakka! Sävy on kaunis tummansininen turkoosilla shimmerillä ja hennolla kultaisella hohdolla varustettuna. Edellisistä leimauskatastrofikynsistä oppineena tekaisin sitten ihan superonnistuneet leimat näille kynsille, olkaapa hyvät! Kyllä sitä näköjään joskus onnistuu kun tarpeeksi kauan jaksaa hakata päätä seinään :D Oikeasti olisin halunnut vähän jotkut kiemuraisemmat abstraktit koko kynnen leimat, mutta laattakokoelmassa oli sitten semmoisen mentävä aukko ja piti keksiä jotain korvaavaa. Onneksi I Love Me -messut ovat taas tuloillaan, joskos sieltä saisi kivasti sitten taas kokoelmaan täytettä.





Muikeaa myöhäisiltaa teille (:

perjantai 22. elokuuta 2014

Laatuholoa halvalla

Tässä jos missä on sitten hinta-laatu-suhteeltaan LOISTAVA hololakka! Holoefekti on voimakkuudessaan lähes legendaaristen Nfu Ohien tasoa. Kyseessä on siis Essencen Aquatix-kokoelman Under the Sea, joka on sävyltään harmahtavan vaaleansininen. Kyllä tätä muuten kelpaa katsella tässä syyskesän auringossa (: Koristeena yritin tehdä vähän leimauksia, jotka menivät tuttuun tapaan ihan männikköön mutta ei se mitään, onneksi ne ei tästä lakasta edes kovin näy...





Tälläisiä löytöjä tein sitten eilen (: Pari syksynväristä nimetöntä Seppälän lakkaa ja Sokokselta löytynyt Rimmelin uutuus Pop Art! -topperi, jossa on tuollaisia monivärisiä heksaglittereitä kirkkaassa lakassa. Kiekotuksen perusteella noita hippusia tulee aika vähän kynnelle yhdellä kerroksella ja lakkaa sitäkin enemmän joten joo, katsellaan tuleeko tuosta mitään. Kivalta se kuitenkin kaupassa näytti!


Hauskaa loppuiltaa (:

tiistai 19. elokuuta 2014

Merenneidon suomuja

Tilasin Essencen Aquatix-kokoelman mukana myös kokoelmaan kuuluneet Pearls Are a Girl's Best Friend -tarrat, jolla saa merenneitokynnet hetkessä. Idea on hyvin yksinkertainen: koko kynnen tarrat kynnelle, haluamaasi lakkaa päälle ja tadah! Tarra rypistyy lakan alla suomuisen näköiseksi. Minusta nämä olivat oikein laadukkaat, kaareville kynsille koko kynnen tarrojen asettelu on nimittäin aina todella hankalaa, mutta nämä tarttuivat kynteen hanakasti eikä pienet rypyt tämäntyyppisessä koristelussa haittaa yhtään. Laitoin lakaksi näihin kokoelman Aquatix Bay -lakkaa, joka on läpikuultava supershimmerinen turkoosi hienoisella kultaisella hohteella. Minusta nämä ovat ihan uskomattoman kivat, voin kyllä suositella tarroja lämpimästi kaikille (:




Tässä vielä vähän myöhästynyt kimppakuva kokoelmasta. Jätin pois pari tosi geneerisen näköistä lakkaa, sillä lakkakokoelma alkaa hipoa jo niitä sfäärejä, että pientä karsintaa täytyy tehdä :D Tuo Aquatix Bay EI siis ole hiekkalakka vaikka pullossa lukeekin Caribbean Sand, kun taas Under Water Love on. Ihme sekaannusta!

Mermaid's Secret, Aquatix Bay, Under the Sea ja Under Water Love.

Ihanaa illanjatkoa!

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Ennen ja jälkeen reissun

Heipähei! Reissusta on palailtu ja tässäpä ajattelin vilauttaa teille reissukynsiä ja reissunjälkeiskynsiä (: Reissukynsillä lakkana oli neonpinkki Yesensyn nro 14 ja koristeena kynsiteippejä. Kynsiteipit ovat vähän riskaabeli valinta, sillä yleensä ne irtoavat jo päivässä. Otin riskin, mutta lisäsin kaksi kerrosta päälyslakkaa tavallisen yhden sijaan ja sehän toimi! Teipit pysyivät ihan koko viikon. Myöskin lakka oli yllättävän hyvä, ihan pientä kulumaa kärjissä, muuten ei mitään vahinkoa. Jesjes!





Ja sitten on nämä kynnet, jotka tekaisin eilen kotosalla. Tilasin siis Essencen Aquatix-kokoelmasta neljä lakkaa ja tässä niistä ensimmäinen, Mermaid's Secret, shimmerinen violetti sinisellä flashilla. Hohtaa kyllä todella nätisti tuota sinistä päivänvalossa (: Koristeeksi halusin strasseja ja helmenpuolikkaita, mutta taisivat mokomat olla vähän liian isoja. Olisin halunnut vähän sirommat koristelut mutta menköön.





Noilla Essencen Aquatix-lakoilla sitten jatketaan (: Hauskaa iltaa!

perjantai 8. elokuuta 2014

Reissuun jälleen!

Heippa! Tulin vain ilmoittelemaan että olen lähdössä taas matkoille :D Ajattelin että ehdin vielä tänään tehdä postauksen reissukynsistä mutta empäs ehdikkään, joten sanon vaan näin pienen tekstinpätkän välityksellä että viikon päästä jälleen näkyillään!

Hauskaa elokuun alkua kaikille (:

torstai 7. elokuuta 2014

Hopeastarat

Tässäpä yksi Livbox-tulokas, viimekuisesta boksista kuoriutunut Dermosilin Summer Glow, kiva kullan sävy hopeisella shimmerillä. Eipä paljon muuta sanottavaa kuin että oli peittävämpi kuin luulin :D Levittyi oikein nätisti, mikä tuntui niiiiiin hyvältä kaikkien noiden raidoittuvien Essencejen jälkeen. Koristeeksi laitoin muutaman kivan hopeanvärisen tähtiniitin, tykkään!





Hauskaa torstainjatkoa ^^

tiistai 5. elokuuta 2014

Opaalinpaloja

Huu, olenkin ahkera ja laitan viimeisen Wave Goddess -lakan pihalle heti perään! Tämä on kokoelman tummin sävy, hienoisella vaalealla shimmerillä varustettu sähkönsininen Crush on Blue. Ja on muuten kiva! Kaikki Wave Goddess -lakat ovat olleet aika paksuja ja vähän nihkeitä levittää ohuella siveltimellä, mutta sävyiltään ihania, jos nyt haluaa kokoavasti kokoelmasta puhua. Koristeeksi laitoin Joensuun kynsi- ja kosmetiikkakirppikseltä hankkimaani Color Clubin valitettavasti nimettömäksi jäävää lakkaa, joka sisältää tuollaisia kauniissa sävyissä hohtavia teräviä palasia. Niiiiiin nättiä! Tykkään näistä kynsistä kyllä ihan sikana, vaikka simppelit olikin tehdä (:





Oikein aurinkoista loppuiltaa teille ihanuuksille! (:

maanantai 4. elokuuta 2014

Jäätikköä

Eikös näytäkkin vähän jäätiköltä? :D Pohjalakka on toiseksi viimeinen Essencen Wave Goddess -kokoelmasta: Have a Break, vaaleansininen kevyellä vaalealla shimmerillä. Koristeeksi jälleen vähän cracklelakkaa ja nail art -taiteluja ja homma on paketissa. On olleet ihan kivat nämä parisen päivää!





Semmoiset tänään (: Mukavaa illanjatkoa!

perjantai 1. elokuuta 2014

Freesit limedrinkkikynnet

Kakkosena Essencen Wave Goddess -kokoelmassa on hauska, vähän limeen menevä ja hennolla vaalealla shimmerillä varustettu Wave Down the Lime. Valitettavasti alan vähän epäillä, että aluslakassani (Lumene Natural Code) on jotain vikaa, sillä kaikki lakat tuntuvat raidoittuvan levitettäessä! En oikein jaksa uskoa, että ennen niin hyvälaatuinen Essence olisi alkanut puskea huonoja ja raidoittuvia lakkoja ulos. Ei hyvä. Laitoin tähän koristeeksi nail art -lakalla raitoja, vähän irtoglittereita sekä sitrushedelmäfimoja ja vitsi kun nämä on minusta aivan IHANAT! Sääli ettei kuvissa tuo glitterin kimallus tule niin esille kuin livenä, nämä näyttävät niin herkullisilta ja raikkailta (: Ei olisi voineet paremmat tulla.





Oikein kivaa illanjatkoa teille kaikille! (: