torstai 16. huhtikuuta 2015

Koko kynnen leimailuja

Heipodei! Olen tässä viime aikoina kovasti harjoitellut koko kynnen leimailuja, erityisesti noilla ihanilla MoYoun laatoilla :) Haluaisinkin nyt esitellä aikaansaannoksiani! Omasta mielestä tekniikka on vain paranemaan päin. Tässä ekat kynnet, jotka tehty kaaaauan aikaa sitten. Pohjalakkana Rimmelin Get It While It's Hot! ja kuviot Konadin oranssilla erikoislakalla sekä MoYoun laatalla Princess 11. Ei kauhean vahvasti vedetty, mutta sinnepäin.





Seuraavasta lakkauksesta tykkäsin ihan hurjasti! Suloinen vaaleanlila cremelakka on Isadoran Bella Vita ja kuviot on tehty Konadin hopeisella leimauslakalla sekä MoYoun laatalla Princess 10. Lisäsin vielä jäisen väriset perhosfimot, sopi paremmin kuin hyvin.





Ja viimeisenä sitten ihan huippuhyvin onnistuneet kynnet, lakkana vanhaa Lumenea oleva Intiaanikesä, kaunis kuparinen/ruusukultainen helmiäislakka ja leimat on Konadin pinkillä erikoislakalla, laattana jälleen Princess 11. Lopuksi kynnet on vielä matattu. Tuossa leimassa on siis tarkoitus olla useampiakin viidakon eläimiä kuin vain nuo kissat, mutta ei noista muista paljon selvää saa :D





Havaitsin tuossa leimaillessani, että leimojen laadusta tulee paaaaaaljon parempi, jos scraperilla vetää parisen kertaa kuvion yli! Ero on ihan huomattava siitä lähtien, kun aloin tuota pikku kikkaa käyttää :) Vinkkinä vaan, jos omat leimailut tuntuu menevän penkin alle.


Lopuksi vielä kuva uusista tulokkaista, Essencen Love & Sound -kokoelma sekä Maybellinen uudesta All Access NY -kokoelmasta hauska glitterhässäkkä NY Lover. Essencet ovat kovaa vauhtia etenemässä kynsille, joten eiköhän noista piakkoin postaus ulos tule.

Ei muuta kuin oikein ihanaa loppuviikkoa! Minä ryhdyn synttäriviikonlopun viettoon :D

5 kommenttia:

  1. Vika lakkaus on hienoin! Ja heeeeiiii, mikäs toi kokoelma on Essenceltä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Toihan on Essencen uusin tulokas! Ilmestyi K4L:lle viime viikolla. Kaikki lakat on desert matt -koostumuksia, elikkäs sitä samaa mitä essence on yrittäny markkinoida jo ties minä nahka ja farkkupintana :D Näyttää kuitenkin aikas hyvältä!

      Poista
  2. Kivoja lakkauksia ja hankintoja =)

    VastaaPoista
  3. Oii kaikki lakkaukset on ihan huippukauniita! Keskimmäiset on omat lempparit <3 Ja hei, kiitos tuosta leimailuvinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, kiva kuulla että vinkistäkin oli hyötyä ^^ Itsellä ainakin toimii hyvin!

      Poista