maanantai 23. helmikuuta 2015

Hohtavaisia yksivärisiä

Heips! Tänään vuorossa viimeaikaisista yksivärisistä lakkailuistani kolmen kimara, kaikki melkoisen hohtavia tapauksia näteissä, kirkkaissa väreissä :) Ensimmäinen on ystävättäreltä vähän aikaa sitten saatu vanhanmallinen Wild & Crazyn Deep Blue Sea, oikein kaunis sininen.




Sitten on toooooodella vanhaa tuotantoa, varmaan yli 10 vuotta sitten ostamani La Femme Beautyn Ultra Green. Ja hyvin pelittää edelleen iästä huolimatta!




Ja viimeisenä täysin tuntemattoman Kiki-merkin lakka nro 211, hehkuva peruspunainen. Aika viileä sävyltään.




Harrastan nykyään yksivärisiä kynsiä niinä iltoina, kun tulen töistä myöhään ja/tai pitää mennä aikaisin nukkumaan, ei vaan ole niin paljon sitä aikaa kuin työttömänä :) Mutta jos värit on näin makeita, ei haittaa yhtään!

Oikein kivaa iltaa teille.

lauantai 21. helmikuuta 2015

Täplälakkoja

Moikkelis! Tänään kuvissa on tarjolla pari ihastuttavaa pilkkulakkaa, eli tämmöisiä glitter sandwich -tyyppisiä :) Itse tykkään kyseisistä lakoista kovasti ja varsinkin tämä ensin näkyvä Seppälän Heavenly Sorbet on nimensä mukaisesti aivan taivaallinen! Minulla on muistaakseni ehkä jopa vielä parikin lakkaa tätä samaa sarjaa ja huh, että iskee meikäläiseen. Suloisia pastellisävyjä ja pirteitä neonhippuja, siitä ei lakka paljon parane.




Toinen lakka on sitten väritykseltään vähän monotonisempi, KoneHelsingin Black Dot -sarjan KB05. Tässäkin on vaaleansininen pohja, mutta toisaalta paljon läpikuultavampi, jolloin väri jäi aika valjuksi. Täplät tässä ovat mustia, kuten sarjan nimikin jo kertoo. Olen varmaan kertonutkin että harmitti kauheasti kun missasin tämän kokoelman silloin kun se kaupoissa oli, mutta vähän lohduttaa että olen onnistunut näitä näin jälkikäteen haalimaan :)




Toisin kuin hiekkalakat, on nämä trendilakat hävinneet kokonaan kaupoista, mikä on hirveä sääli. Ei auta kuin jäädä odottelemaan uutta tulemista, koska muotihan tunnetusti kiertää kehää :D

Oikein kivaa viikonloppua kaikille!

tiistai 17. helmikuuta 2015

Hiekkalakkoja talveen

Moipsis! Tänään lakkaleikeissä parit hiekkalakatut kynnet. Tuntuu, että nämä karheat tekstuurit ovat tulleet jäädäkseen tai ainakaan eivät ole niin nopeasti ole hävinneet trendikartalta :) Minullakin riittää vielä hurjasti esittelemättömiä. Ekana kynsillä on aikas upea Lumenen Jäljet hiekassa, musta lakka turkoosilla shimmerillä. Kimaltelee siis kauniisti, vaikka onkin todella tumma.




Toisena on sitten ehkä vähän vähemmän talvilakka mutta sitäkin hauskempi, Nails Incin Concrete -kokoelman Monument. Väri on pirteä limenvihreä tai neonkeltainen, riippuu vähän miten värin haluaa tulkita. Pullossa ehkä vihertävämpi kuin kynsillä. Muikea on!




Minä kyllä tykkäilen hiekkalakoista kovasti edelleen :) Usein näyttäviä, nopeasti kuivuvia ja niiiin helppoja. Toivottavasti ne eivät nyt ihan heti häviä katukuvasta, etten ole aivan out...

Hauskaa illanjatkoa!

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Tänä vuonna ystävänpäivä oli tumma

Heipodei! Toivottavasti kaikilla oli eilen oikein mukava ystävänpäivä :) Itse olin töissä, mutta sen jälkeen vietettiin sitten leffailtaa miehen kanssa. Yksiäkään varsinaisia söpösöpöpinkkituitui-ystävänpäiväkynsiä en tänä vuonna tehnyt, mutta kahdet vähän tummemmat, joskin teemaan sopivat, kynnet kyllä. Ensimmäiset kynnet on lakattu Rimmelin Midnight Rendezvous -lakalla, joka on näitä Rita Oran kanssa yhteistyössä tehtyjä lakkoja. Sävy on supertummanlila ja lakkasin punaiset kärjet The Body Shopin Relish The Momentilla ja leimat on tehty Konadin punaisella erikoislakalla sekä laatalla m84.





Toiset kynnet on sitten vielä tummempaa sorttia, lakkana Kicksin Lady Blue. Tämä on siitä jännä lakka, että se hohtaa jokseenkin punaruskeana. Kuviin en efektiä kovin hyvin saanut vangittua, mikä on tietysti sääli. Lisäsin sitten muutamia kimaltavia sydäntarroja sinne tänne.





Näillä siis vietettiin meikäläisen ystävänpäivää! :) Oikein kivaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille.

torstai 12. helmikuuta 2015

Essence I Love Nude

Tänään esittelen teille sitten lakkoja Essencen toisesta viime kuussa ilmestyneestä kokoelmasta, I Love Nudesta. Kokoelmassa oli viisi lakkaa, joista neljä oli myynnissä Kosmetik4lessillä ja kaikkein vaaleimman skippasin, koska epäilen että laatikoistani löytyisi sille kuitenkin dupe. Kolme näitä sitten siis minulle tuli!





Ensimmäinen on ihanan herkullisen toffeen värinen cremelakka, I'm Lost in You. Aavistuksen läpikuultavan tuntuinen, mutta silti ihan peittävä. Koristelin tämän pinkeillä sydänleimoilla, aika maukas tuli ;) Leimat on MoYoun Princess 10 -laatasta.




Toinen lakka on kokoelman topperi, Cupcake Topping. Tämä onkin mielenkiintoinen tapaus: keltaisia ja metallivärisiä tikkuglittereitä sekä muita pieniä hippuja. En keksinyt parempaa pohjaa tälle kuin valkoinen, sen kanssa nuo heikosti näkyvät keltaisetkin osat pääsivät oikeuksiinsa.




Ja viimeisenä aikas ihanan sävyinen pinkki, Hope for Love. Tässä ei kyllä minusta ole mitään nudea :D Kaunis väri joka tapauksessa!

Semmoinen kokoelma :) Ihan kiva minusta ja se on positiivista, että mukana on vähän muutakin kuin viisi erisävyistä beigeä.

Oikein kivaa torstai-iltaa kaikille!

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Essence Like an Unforgettable Kiss

Heippa! Viikonlopun kunniaksi tässä olisi kuvia Essencen ystävänpäiväkokoelman kynsilakoista (: Tai siis kahdesta niistä, koska toiset kaksi ehdittiin myydä loppuun about minuutissa kokoelman ilmestymisestä K4L:lle. Sääli, koska katselin myöhemmin swatcheja ja totesin, että olisin kyllä tykännyt niistä kahdesta muusta enemmän kuin näistä. Noh, eipä mitään. Ekana tooooodella vaalea, lähes kalkkimainen mintun sävy, Always on My Mint.




Toinen on sitten peruspinkki Pink Me, joka saattaa lähteä kiertoon geneerisyytensä takia. Laitoin piristeeksi vähän vaaleanpunaista crackle-lakkaa. Kokoelman lakkoja mainostetaan erityisen kiiltävinä, mutta itse en huomannut kummoista, lähinnä Seche Vite sai ne kunnolla kiiltelemään :D





Että juuh! Vähän tyngäksi tämä ystävänpäiväkokoelma nyt jäi tänä vuonna. Tästä huolimatta oikein kivaa loppuiltaa :)

torstai 5. helmikuuta 2015

Parit siniset

Sininen on kyllä semmoinen väri, mitä tulee talvella paljon käytettyä kynsillä ja muutenkin :) Ja ihan laidasta laitaan, pastellista tummaan. Tässä onkin parit siniset kynnet viime ajoilta, ensimmäisenä H&M:n Metallic Blue, aika perus tummansininen, ei mitään kummallista. Saattaapi lähteä kiertoon, en tiedä vielä.




Toisena sitten KoneHelsingin hauska kirkas mattasininen, tästä tykkäsin kovasti :) Pinta jää vähän tussimaiseksi/kumimaiseksi mutta ei pahasti, näyttää ihan hyvältä kuitenkin. Huippu!




Oikein kivaa päivänjatkoa!