keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Jännien lakkojen kavalkadi

Heipsistä! Tänään näytän teille setin astetta erikoisempia ja jännempiä lakkoja, joita tuonne lakkauskuvakansioon on kertynyt viime aikoina! Aloitetaan tästä Kikon lakasta, joka ei nyt ehkä sinänsä ole mitään uutta ja ihmeellistä, mutta pullon muotoilu, voi apua :D Tämä siis on tämmöinen putkilo, jossa toisessa päässä on TODELLA pigmenttinen tummanlila cremelakka ja toisessa päässä sitten taas höttöinen topperi. Lakka on nimeltään Multi-Effect nro 7. Ei kyllä kauhean hyvälaatuinen, tuo topperi nimittäin raidoittui aika huolella ja levittyi epätasaisesti kynnelle. Pöh.




Seuraavana sitten taas ainakin minusta todella kiva glitterlakka, KoneHelsingin GL01 :) Tämä on niitä joskus vuosi pari myynnissä olleita glitterkokoelmaan kuuluneita lakkoja ja minusta tämän neliskanttiset hiput vaan on hupaisia! Pohjalakka on kulttiklassikko Essien Mint Candy Apple.




Ja vikana sitten oikeasti todella erikoinen tapaus ainakin Suomen mittapuulla, Etude Housen minnihiiritopperi, jossa on lystikkäitä hiirenpääkuvioita kaikkien muiden hippujen seassa. Tästä tykkäsin ihan hulluna! Pohjalakkana Flormarin 121.




Että näin :D Meikällä on tänään vielä työvuoro edessä, mutta viettäkää te oikein hauska loppupäivä!

lauantai 21. maaliskuuta 2015

Essencen Cinderella-kokoelma

Essenceltä tuli tässä kuussa Cinderella-elokuvan teemakokoelma, jossa oli kaikenlaista ihanaa tarjolla :) Meikkipuoli tulee näkyviin tuonne kosmeblogiin huomenissa, mutta tänään esittelen teille kokoelman kynsilakat! Kyyyyllä, ihan koko setin!


Kokoelmassa oli neljä peruslakkaa, yksi topperi sekä kaksi arkkia kynsitarroja, joissa molemmissa eri teemat: ekassa Tuhkimo piikana ja kuva-aiheet ovat lähinnä nappeja ja eläinystäviä. Kakkosversiossa sitten taas ollaan prinsessaa ja kuvissa on sydämiä, lasikenkiä, ruusuja, rusetteja yms yms. Voitte arvata, kumpikos arkeista myytiin heti loppuun? :D







Kaksi ekaa kynsilakkaa Sing, Sweet Nightingale ja Bibbidi-bobbidi-boo ovat iiiiiiihania pastellisävyjä kauniine satiinipintoineen. Näitä ei kannata pilata päälyslakalla! Rakastuin näihin ihan hulluna, näyttävät niin hyviltä kynsillä!






Kaksi jälkimmäistä (Prince Charming ja Watch Out Lady Tremaine!) sitten taas ovat metallisia. Tuohon siniseen laitoin noita tarrojakin, mutta muistakaa lapset, ettei tarrat ole koskaan oikein hyvä idea metallisten/helmiäislakkojen kanssa... Tuota jälkimmäistä tarra-arkkia en sitten lähtenyt enää kokeilemaan.




Vikana on vielä upea ja erikoinen topperi, The Glass Slipper. Tässä on hopeisia heksaglittereitä ja vahva fuksianvärinen hohto. Pohjalakka on La Femme Beautyn Lilac Cream.

Kaiken kaikkiaan ihana kokoelma ja Disney-faneille aivan must! Erityisesti suosittelen tosiaan lämpimästi noita satiinisia pastellilakkoja, olivat kyllä kokoelman helmet. Itselleni nämä tulivat kolmessa osassa, kun koko kokoelma myytiin Kosmetik4lessiltä ekana päivänä loppuun. Mies ehti tilata nuo metallilakat, ekan tarra-arkin ja topperin, seuraavana päivänä tuli myyntiin ihan pieni erä noita pastellilakkojka jotka sain silloin tilattua ja siitä parin päivän päästä koko kokoelma oli taas myynnissä, jolloin tilasin vielä tuon vikan tarra-arkinkin. Kamalaa säätöä!

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille :)

torstai 19. maaliskuuta 2015

Keväisiä hiekkalakkoja vol. 2

Heips! Näytän teille tänään jälleen muutamia ihania keväisiä hiekkalakkasia! :) Sanoimpa viimeksi jo, että näitä hiekka/sokerilakkoja kyllä vielä riittää esiteltäväksi... Ekana supersöötti pastellisävy Rimmelin Sweetie Crush -kokoelmasta, Fizzy Applelicious. Väri tosin oli paaaljon vaisumpi kynsillä kuin pullossa.




Seuraava lakka on todellinen kaunotar, Isadoran Ocean Crush. Sininen lakka, joka hohtaa eri kulmissa turkoosina ja kultana <3 Ihan ehdoton lempparini Isadoran Sugar Crush -lakoista.




Ja viimeisenä Barry M:n Princess, joka on todella tyttömäinen yhdistelmä vaaleanpunaista, kullanhohtoa sekä hopeisia glittereitä. Tästä ei bling bling parane! Yritin leimata vähän päälle, mutta noh joo... Väri hukkui taas moniulotteiseen pintaan. Vaan mitäs tuosta, upea on! Leimat tehty Konadin pinkillä erikoislakalla ja laatalla m61.





Oikein ihanaa loppuiltaa :)

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Ruusukultaisia kaunokaisia

Ruusukulta on ihan viime vuosina pompannut pinnalle niin koruissa kuin meikissäkin. Erityisen ihana se on minusta ainakin näin keväällä, kun kaikki on muutenkin niin sööttiä ja hempeää. Tänään siis näytänkin teille pari ruusukultaista kynsilakkaa, jotka ovat tassujani koristaneet viime aikoina :) Ekana on tämä Revlonin Sizzle, kaaaaunis lakka kultaisella shimmerillä. Vähän pinkkikin ehkä jopa?




Sitten on tämä multichrome-upeus, josta yritin ottaa mahdollisimman hyvät kuvat että tämän vihreät värisävyt pääsisivät myös esille! Lakka on Sally Hansenin Lustre Shine -sarjan Firefly ja tosiaan tässä on ruusukultaisella pohjalla aika paljon sellaista öljynväristä viher-sinistä hohtoa. KAUNIS! Koristelin tätä vähän pilkuilla, mutta hukkuivat hivenen pohjalakkaan :D




Näin! Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille :)

torstai 12. maaliskuuta 2015

Kevättrendi: nude

Heips! Kuten lähes joka kevät nykyään, on nude muodissa niin kynsien, kuin meikinkin saralla :) Olen siksi viime aikoina valinnut paljon maanläheisiä sävyjä kynsille ja tässä nyt muutama esimerkkilakkaus! Tämä eka on nimetön, lähes täysin läpikuultava helmiäislakka. Tässä on hienoinen vihreä flash, joten tästä inspiroituneena tekaisin keväisenvihreän v-ranskiksen. Kivat oli! Kärjet on tehty essencen I Hol Di Mit'm Traktor Ab:lla.





Seuraava lakka on Suomesta poistuneen miners-merkin Brown Eyed Girl. Tämä ei nyt ihan nude ole, mutta eiköhän tämmöinen vaalea ruskea vielä hyväksytä :D Kiva helmiäislakka myös!




Ja vikana sitten Dependin nro 263, aika paljon vaaleanpunaiseen menevä nude :) Näyttää aika pinkiltä kuvissa, mutta ei tosielämässä ollut ihan noin räikeä. Tykkäsin tästäkin kovasti!




Kokeilkaapa tekin kevään kunniaksi tämmöisiä sävyjä! ;) Talvisten glitterpommien jälkeen sitä oikeastaan jo kaipaakin rauhallista ilmettä. Oikein kivaa torstai-illan jatkoa kaikille!