tiistai 28. huhtikuuta 2015

Essencen Love & Sound -kokoelman lakat

Heippa! Tässä olisi vilautettavaksi koko essencen tässä kuussa ilmestyneen Love & Sound -kokoelman lakkaset :) Teemana tässä kokoelmassa oli hipahtava festari-look ja sävyt ovat murrettuja, mutta keväisiä/kesäisiä. Koostumus näissä on "desert matt" eli samanlainen farkku/nahkapinta, jota essence on aiemminkin käyttänyt. Siis hieman hiekkainen tekstuuri, mutta ei kovin karkea. Numero yksi on tämä persikanvärinen Make Life a Festival.




Sitten on sininen Blue-chella, joka näyttää yllättävän kivalta! Oli ihan oma suosikki kokoelmasta.




Sitten on tämä Glastonberry, jota luulin nimensä puolesta enemmän marjansävyiseksi mutta aika ruskeahan tämä on :D




Ja viimeisenä mikäs muukaan, kuin trendikäs mintunvihreä! Feel the Vibe on nimi.




Oikeasti ihan kivoja lakkoja, tykkäilin kovasti :) Jos sävyt tai tekstuuri iskee, niin kiinni vaan! Tosin myös essencen hempeämmän pastellinen Brit-tea-kokoelma on ilmestynyt ja myynnissä Kosmetik4lessillä, itsehän laitoin jo tilauksen tulemaan...

Oikein kivaa loppuiltaa!

maanantai 20. huhtikuuta 2015

Essie Sugar Daddy

Heips! Tämän päivän postaus on eräästä kulttilakasta, josta tuli miniversio huhtikuun Livboxissa. Tämä kyseinen kulttilakka on Essien Sugar Daddy, vaaleanpunainen täydellinen ranskispohja. Sugar Daddyä on ilmeisesti useita eri sävyversioita, mutta tämä boksissa tullut on tosiaan tämmöinen suht vaaleanpunainen :D En ihan kauheasti lämmennyt tälle kun en ranskisten suurin fani ole, mutta täytyy myöntää että kyllähän se kiilsi oikein nätisti ja sai kynnen sävyn näyttämään tasaiselta ja luonnollisen kauniilta. En ihmettele yhtään, miksi tämä on niin monien vakiotuote ranskiksiin! Kärjistä löytyy Isadoran Pink Crush -lakkaa ja Wild & Mildin tarroja.




Oikein ihanaa maanantai-iltaa :)

lauantai 18. huhtikuuta 2015

Keskisuuri minttulakkavertailu

Heipsistä! Tämän päivän postaus ei olekkaan sitten manikyyrien esittelyä, vaan kokoelmani sisällön vertailua! :D Kyseessä on siis minttulakkojen vertailua ja tämä toteutetaan nyt lukijoiden (tai siis lukijan) pyynnöstä! Muutenhan olisin toki kutsunut hommaa suureksi minttulakkavertailuksi, mutta kun tässä ei ole kaikkia: jätin pois ne, joita en ole vielä blogissa esitellyt. Kyllä näitä silti aika runsaasti löytyi, vaikkakin vähemmän kuin luulin. Yritin järjestellä lakat sinisimmästä mintusta vihreimpään ja mukana on ihan kaikenlaisia koostumuksia ja tekstuureita, tummaa ja vaaleaa, likaisia ja puhtaita. Nauttikaa!


Koko kasa, kaksi kiekkoa ja 23 lakkaa!



Aloitetaan sinisimmästä päästä: Anytimen Soitto, Essien Mint Candy Apple, Mavalan Lagoon, essencen Enchanted by Hint of Mint, Orlyn Limelite, Wild & Crazyn Kilimanjaro, H&M:n Mint Green sekä Dependin 245. Anytimen Soitto on vanha kuin taivas, Essien Mint Candy Apple vanha kulttiklassikko, Essencen lakka on Hidden Stories -kokoelmasta ja hiekkatekstuurinen, Orlyn Limelite taas on läpikuultava topperilakka ja H&M:n Mint Green aivan lopussa, ehkä ohentajalla saisi siitä vielä jotain irti :D



Seuraavaksi alkaa näyttää jo vähän enemmän mintulta! Miss Selene 152, Seppälän nimetön, essencen Green Scene, H&M:n Turquoise, Dorothylin nimetön, Yves Rocherin Joli Turquoise sekä La Femme Beautyn Mint Cream. Miss Selene oli taas sitä lähes näkymätöntä topperisorttia, Essencen Green Scene Kalinka Beauty -kokoelmasta ja H&M:n ihana Hello Kitty -lakka Turquoise yksi lemppareista.



Sain lakkoja menemään jo toiselle kiekolle, mutta tässä vielä kolme viimeistä ekalta: H&M:n Bella's Choice, Rimmelin Peppermint ja La Femme Beautyn Green Tea. Bella's Choice oli kulttiklassikko silloin, kun aloitin kynsibloggaamisen. Tuo oli oikeasti IHAN kaikilla :D Rimmelin Peppermint taas oli sellainen lakka, jota himoitsin pitkään ennenkuin löysin sen alelaarista.



Ja sitten viimeiset, alkaa näyttää jo tosi vihreältä! Kaikki ovat kuitenkin omaan silmään sellaisia, joita kehtaan vielä mintuiksi kutsua: essencen Always on My Mint, essencen Blow My Mint, Maybellinen Green Park, models ownin Grace Green ja Snowcrystalin Celery Green. Grace Green on jo toooodella tumma, mutta minusta tämä on sellainen likaisen tumma mintunsävy :D Celery Greenkin menee jo niillä rajoilla että onko enää minttu, mutta ajattelin että menköön. Näytti siellä vihreiden seassa tarpeeksi minttuisalta.

No siinä oli sitten minttua kerrakseen :D Osaa näistähän ei enää myydä, mutta varmasti jonkinlaista korvaavaa dupea pyörii markkinoilla. Minttu on näin keväällä aiiiiivan ihana väri (tilasin itselleni synttärilahjaksi Minna Parikan Bunny Sneaksit mintunsävyisenä <3), joten nyt jos koskaan kannattaa kaivaa omat minttulakat kaapeista. Nimimerkillä minttua kynsillä tälläkin hetkellä!

Oikein hauskaa viikonlopun jatkoa :)

torstai 16. huhtikuuta 2015

Koko kynnen leimailuja

Heipodei! Olen tässä viime aikoina kovasti harjoitellut koko kynnen leimailuja, erityisesti noilla ihanilla MoYoun laatoilla :) Haluaisinkin nyt esitellä aikaansaannoksiani! Omasta mielestä tekniikka on vain paranemaan päin. Tässä ekat kynnet, jotka tehty kaaaauan aikaa sitten. Pohjalakkana Rimmelin Get It While It's Hot! ja kuviot Konadin oranssilla erikoislakalla sekä MoYoun laatalla Princess 11. Ei kauhean vahvasti vedetty, mutta sinnepäin.





Seuraavasta lakkauksesta tykkäsin ihan hurjasti! Suloinen vaaleanlila cremelakka on Isadoran Bella Vita ja kuviot on tehty Konadin hopeisella leimauslakalla sekä MoYoun laatalla Princess 10. Lisäsin vielä jäisen väriset perhosfimot, sopi paremmin kuin hyvin.





Ja viimeisenä sitten ihan huippuhyvin onnistuneet kynnet, lakkana vanhaa Lumenea oleva Intiaanikesä, kaunis kuparinen/ruusukultainen helmiäislakka ja leimat on Konadin pinkillä erikoislakalla, laattana jälleen Princess 11. Lopuksi kynnet on vielä matattu. Tuossa leimassa on siis tarkoitus olla useampiakin viidakon eläimiä kuin vain nuo kissat, mutta ei noista muista paljon selvää saa :D





Havaitsin tuossa leimaillessani, että leimojen laadusta tulee paaaaaaljon parempi, jos scraperilla vetää parisen kertaa kuvion yli! Ero on ihan huomattava siitä lähtien, kun aloin tuota pikku kikkaa käyttää :) Vinkkinä vaan, jos omat leimailut tuntuu menevän penkin alle.


Lopuksi vielä kuva uusista tulokkaista, Essencen Love & Sound -kokoelma sekä Maybellinen uudesta All Access NY -kokoelmasta hauska glitterhässäkkä NY Lover. Essencet ovat kovaa vauhtia etenemässä kynsille, joten eiköhän noista piakkoin postaus ulos tule.

Ei muuta kuin oikein ihanaa loppuviikkoa! Minä ryhdyn synttäriviikonlopun viettoon :D

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Keväänvihreää?

Tänään esittelen parit vihreät lakkaukset, jota olen kynsille asti saanut :) Ensimmäisenä tässä on oikein *gasp* koristellut kynnet! Lakkana on Mavalan Peacock Green, metallinen jalokivivihreä, jossa on hitusen kultaista hohdetta. Laitoin sitten tuollaiset riikinkukkokoristeetkin.



Ja tokana sitten oikein kevätherkkulakka, Sally Hansenin Mint Sorbet. Aiiiiivan ihana :) Mikään ei piristä kevään edetessä niin paljon kuin kunnon mintunsävyt!




Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

perjantai 10. huhtikuuta 2015

Uusia Essencejä

Heippa pitkästä aikaa! :) Mitään tahallista blogitaukoa en ole tässä pitänyt, työt ja pääsiäisreissu vaan ovat vieneet ajan totaalisesti. Mutta eipä se mitään! Tällä aikaa on Joensuuhunkin ehtinyt pesiytyä Essencen ständi Carlsonille, jonka kävin vilkaisemassa jo heti ekana päivänä. Mukaan lähti pari nudekokoelman lakkaa, joita ei Kosmetik4lessillä aikaisemmin ollutkaan. Ensimmäinen lakka on I Nude It, joka on täyspeittävä creme hennolla kultaisella hohdolla. Tästä tykkäsin!




Toinen oli sitten Pure Soul, joka oli vähän vähemmän peittävä creme kuparisella/korallisella hohdolla. Joo että joo. Kuten kuvista näkyy, aika kamala raidoittuminen. En voi suositella kenellekkään, ei tämä nyt niin ihmeellinen sävykään ole! Pöh. Miten voikin saman kokoelman lakoissa olla noin suurta laatueroa?




Yhden nuden taisin jättää vielä hyllylle ja loputhan tilasin jo silloin kokoelman ilmestymisen aikaan :) Nudekynnet tuntuu kyllä jotenkin ihanan raikkailta, testatkaa jos ette ole jo!

Lopuksi vielä pari kuvaa tänä aikana ilmestyneestä kynsilakkasaaliista. Ekassa kuvassa muutama lahjoituksena saatu lakka ja nämä Essencet, tokassa tällä viikolla saapuneet elikkä Sittarin alelaarista bongattu Rimmelin juhlakauden Glitter Bomb -sarjan Midnight Mistletoe ja Livboxin mukana tullut Essien Sugar Daddy.



Eipä muuta kun oikein ihanaa viikonloppua kaikille! :)