lauantai 27. kesäkuuta 2015

Essie Flowerista ja ostoksia

Heippa! Pitkästä aikaa :D Meni näköjään viikko toipua juhannuksesta, mutta täällä taas ollaan! Tänään vilautan teille Essien lakkaa, jonka sain lahjoituksena. Minusta Essien hinta vaan on aivan järkyttävä, joten en pulloja normaalisti ostele, mutta tykkään kyllä lakoista muuten. Flowerista on tämän kevään kokoelmasta, nätti tummahkonvioletti creme. Ihan pirteä!



En ole pitkään aikaan oikein kunnolla shoppaillut lakkoja, mutta nyt sain sekä lahjana että itse ostettuina aika runsaasti taas uusia :D On uudet essencen kokoelmat, kasa sekalaisia sekä jonkin verran koristeita ja yksi MoYoun laatta... Kyllä kelpaa taas!





Oikein ihanaa viikonloppua kaikille :)

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Wild&Crazy -kimara

Moikka! Niin se vaan on, että iltavuorot ja reissaaminen on pitänyt tämän blogin hiljaisena pari viikkoa :) Minkäänlaisesta blogitauosta ei ole kyse, aika ja jaksaminen ei vaan yksinkertaisesti ole riittänyt. Mutta eipä hätiä mitiä, tässä olisi kynsikuvia nyt sitten ihan urakalla! Toki olen tänäkin aikana paljon kynsiä lakkaillut, joten kokosin tähän postaukseen viimeaikaisia Wild&Crazy -lakoilla tehtyjä taideteoksia. Wild&Crazy oli siis Wild&Mild ennen nimen- ja pullojen ulkoasun muutosta, jos joku nyt ei päähänsä saanut mikä kumman merkki tuo onkaan.



Ekana vaalea Shontel ja siihen yritin tehdä vähän koristeluja, kultaisia leimauksia ja Chanel-koristeet. Njoo, leimaukset ei näy, yllätys :D Olenkin todennut, että tuolla Konadin kultaisella lakalla leimaaminen toimii paremmin tummien kuin vaaleiden sävyjen päälle. Sama sillä hopeisella. Turha hakata siis päätä seinään! Kuvio on kasa tähtiä ja Konadin laatasta m84.



Superstar on pirteän kesänsininen, mutta läpikuultava helmiäislakka. Kuvat otettu vaihteeksi luonnonvalossa.




Costa Rica on älyttömän tumma punaruskea. Piristin sitä viher-sinisillä koristeluilla :) Vihreä lakka Flormarin N007 ja sininen H&M:n Blue My Mind.



Neon Melon on aika perinteinen kirkas neonkeltainen. Tämän alla käytetty sitten vielä läpikuultavaa valkoista lakkaa. Tämän nimeä en kyllä koskaan tule ymmärtämään, merkin neonvihreän lakan nimi on sitten nimittäin Lemon...


Ja vikana vielä Neon Orange, jossa ihan kivat koristelut nimettömissä. Jälkeenpäin mietittynä strassit olisivat voineet olla pienempiä, mutta ei paha :D


Ja hei, tässä vielä pari lakkauutuutta! Löydetty sittarin alelaarista. Aika harvoin tulee nykyään tosiaan uusia lakkoja ostettua, paitsi niitä essencen kokoelmia, joita tälläkin hetkellä on 2 kpl tulossa minua kohti...

Ei muuta kun mahtavaa alkuviikkoa!