sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Essence Urbaniced

Heipsistä! Tässäpä olisi näytillä nyt sitten essencen uusimman Urbaniced-kokoelman lakat! Kokoelma oli teemaltaan aika lailla kaupunki/katumuoti/graffititaide -meininkiä ja sävyt sen mukaisia. Yhteensä viisi lakkaa, kolme peruscremeä, yksi metallinen ja yksi glitterpläjäys.


Kokoelman numero yksi on vaalea maastonvihreä Freak Out! Ei varmasti sellainen lakka josta moni jaksaisi innostua, mutta maastonvihreät sävyt ja armytyyli ovat tänäkin syksynä trendikkäitä, joten miksipä ei täydentäisi tyyliään sävysävyyn-lakalla?



Kakkonen on päheä Turn Heads, Baby! Lämmin shokkipinkki, vähän vadelmanpunaiseen menevä. Näillä kynsillä ei jää huomaamatta.



Oma lempparini on tämä hempeän vaaleanpunainen Fun and the City. Tykkään näistä vauvanvaaleanpunaisista sävyistä esim. huulilla eikä tämäkään tuottanut pettymystä, ihana!



Sitten kokoelman hopealakka, City Girls Rule! Tämä on essencen omien sanojen mukaan "brushed metal effect", mutta en oikein tiedä mitä se brushed siinä meinaa. Minusta tämä on ihan tavallinen, nätti hopeinen metallilakka. Taattua syystavaraa.



Ja viimeisenä hauska sekamelska, Be My Town Homie!. "Graffitilakka" essencen mukaan. Tämä sisältää reilusti valkoisia, mustia ja kolmen eri pinkin sävyisiä heksahippuja. Laitoin tämän tuon edellisen metallilakan päälle koska minusta ne vaan sopivat toisilleen ja yhdistelmä oli hyvännäköinen. Tykkään :)



Semmoinen siis tämä kokoelma! Seuraavana on tuloillaan sitten toinen essencen syyskuun setti, pastellisävyinen Happy Girls Are Pretty. Stay tuned!

tiistai 15. syyskuuta 2015

Läpikuultavia lakkahylkiöitä

Hei ystävät! Tänään näytän teille tositoimissa pari sellaista lakkaa, joista ei kovin moni välitä. Molemmat ovat nimittäin täysin läpikuultavia ja sopivat ehkä paremmin jonkun toisen lakan päälle tuomaan hivenen hohtoa, kuin yksinään kynnelle. Olen kuitenkin näissä kuvissa käyttänyt näitä ihan pelkästään ja jotenkin tuntuu, että ehkä tälläisellekkin lookille on aikansa ja paikkansa? Ensimmäiset kynnet on sudittu Suomesta vastikään poistuneen No7:n nimettömällä Stay Perfect -linjan lakalla. Tämä on aika helmiäis/kullanhohtoinen.



Toinen taas on sitten KoneHelsingin lakka sävyssä 819. Tämä on aika pitkälti lila shimmerkoristus, sopii tosiaan varmasti kauniisti jonkun sinertävän tai pinkin lakan päälle.



Semmoisia :) Essencen uusimmat kokoelmat Urbaniced ja Happy Girls Are Pretty saapuivat tänään kätösiini, joten pysykääs kuulolla...

keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Essencen syysuutuuksia vol 3.

Viimeisetkin uutuusessencet sitten meikäläisen kuvakansiosta ulos! Ekana on I <3 Trends The Darks -kokoelman lakka Indigo to Go. Tämä näytti pullossa myös mukavan duochromelta, mutta eääääh, kynsillä ei mitään muuta kuin shimmeröivä perussininen. Jees jos semmosesta tykkää, mutta halusin vähän erikoisempaa. Tahdoin denimvibat kynsille, joten mattasin tämän ja tein vähän ompeleita Kissin valkoisella nail art -lakalla.





Sitten mielenkiintoisin erikoisuus, Magic Play of Light elikkäs saippuakuplaefektitopperi. Mietin hetken että onkohan tämä mistään kotoisin, mutta yllättävän nätti! Pohjalla Kicksin Army Jacket, koska halusin tälle jostain syystä maastonvihreän pariksi. Mitä tummempi lakka, sitä hienompi efekti!



Ja viimeisenä upea glitterbomba Girl's Best Friend. Tämä näytti pullossa turkoosilta, mutta loppuen lopuksi ei ollut peittävä ja turkoosi sävykin väistyi kultaisen hohteen tieltä. Käytän jatkossa topperina.



Oikein mahtavaa syksyistä keskiviikkoiltaa kaikille! :)

lauantai 5. syyskuuta 2015

Essencen syysuutuuksia osa 2

Heipsistä! Tänään vilkaistaankin sitten lisää noihin essencen syysuutuuksiin, ihan jopa huikean viiden lakan verran :) Aloitetaan ensin surkeimmalla lakalla, joka essenceltä on ikinä tullut vastaan: I <3 Trends The Metals -kokoelman Rock My Heart. Levittyy toooooodella raitaisesti ja laikukkaasti, jos erehdyt vetämään sudilla hitusenkaan jo lakatun osion yli. Lisäksi lohkesi kärjistä oikein huolella jo seuraavana päivänä jopa päälyslakan kanssa. Miten hemmetissä ovat kehdanneet laittaa näin surkean tuotoksen myyntiin? Säästäkää rahoja ja hermoja ja jättäkää hankkimatta, vaikka onkin periaatteessa ihan kivannäköinen. Koristelut rockhenkisiä, ne kyllä onnistuivat! Kuviot Konadin mustalla leimauslakalla ja leimauslaatalla m71.





Heti perään toinen The Metals -lakka, Born to Be Wild. Tämä hohtelee pullossa ties missä duo/multichromeväreissä, mutta kynsillä on melkolailla pelkkä tumma vihreä. Jos tykkää niin mikäettei, mutta öljyhehkua tästä lakasta on turha odottaa.



Sitten ihan ehdoton lemppari, Effect Nailpolish -linjan liquid foil -tyyppinen lakka Flashy Wonderland. UpeaupeaUPEA! Toooodella kaunis ja levitys helppoa, jos siis metallilakkoja kokoelmiinsa haluaa niin suosittelen skippaamaan nuo The Metalsit ja napsimaan näitä liquid foileja. Aaaaa, näissä silmä lepää <3



Ja lopuksi pari ihan peruslinjan The Gel Nailpolish -lakkaa. Soft matt -koostumuksinen Va-va-voom vaikutti ihan mielenkiintoiselta, mutta ilmeisesti pehmeä matta tarkoittaa aikalailla päälyslakattoman lakan näköistä lopputulosta :D Pieni pettymys siis.



Turn the Lights On! on sitten taas soft metal -tyyppinen lähes valkoinen vaaleansinertävä lakka. En nyt tiedä onko tässä mitään pehmeää metallia, hitusen mattapintainen shimmerlakka. Ovat kyllä luovia näiden koostumusten kanssa :D



Ja hei, kolmososa on jo tuloillaan! Nappasin viime viikolla vielä Carlsonin essence-hyllystä muutaman kiinnostavan lakan ja olen nekin jo ehtinyt testata. Lisäksi valkoinen leimauslakka, koska pitkäaikainen kumppanini Konadilta kohtasi loppunsa. Ihan mielenkiinnolla testaan!

Värilakat Girl's Best Friend ja Indigo to Go.

Oikein mahtavaa viikonloppua teille :)