sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Korallisia kesämuistoja

Nyt kun kesäisiä teemoja on tänne pimeimmän syksyn keskelle tuotu, jatketaan korallisävyillä! Tänään on esittelyssä kolme cremekorallia, aloitetaan tästä vaaleimmasta eli Maybellinen Coral Heatista. Ai hitto mun silmät! Tämä on niiiiin upea pastellinen neonsävy, että tekee melkein mieli jo nuolaista. Kuului Bleached Neons -kokoelmaan.



Sitten on Rimmelin No Tan Lines Here, hieman tummempi mutta silti aikas kirkas sävy.



Ja viimeisenä porukan tummin ja oranssisin miss Selenen 214. Tämä on myös sitten jo hitusen läpikuultavakin, johtuen todennäköisesti superhalpuudesta...



Pirteää sunnuntai-iltaa näiden kuvien myötä! :)

perjantai 23. lokakuuta 2015

Mehukas paluu kesään

Heippa! Messut on messuiltu ja viikko on ehtinyt vierähtää jo töissäkin :) Toivottavasti teilläkin oli mukavaa, jotka siellä kävitte! Olin hyvin tuhma bloggaaja enkä ostanut reissussa yhtäkään(!!!) kynsituotetta, joten pärjäillään nyt vanhoilla lakkauksilla. Tänään haluan näyttää teille erään silmiinsattuvan kirkkaan kesämanin, josta herahtaa ainakin tälleen janoisena vesikin kielelle. Saanko esitellä, La Femme Beautyn u/Tangerine ja sitrusfimot.



Auts. Mun silmät. Kuka tarvitsee kirkasvalolamppua, kun on näin pirteitä lakkoja (no okei, mä tartten). Olkoon teidänkin iltanne C-vitamiinipitoisa!

tiistai 13. lokakuuta 2015

Viimeiset mustapilkkulakat

Aaaagh, näitä on näköjään riittänyt joka sormelle :D KoneHelsingin Black Dot -sandwichlakkoja nimittäin. Nyt voin vannoa, että tässä on viimeiset! On mintunvihreä KB02...



...ja vaaleanpunainen KB03. Slurpsis! Värit on ainakin herkulliset.



Ääh ja mööh, miksi näiden aika vaan tuntuu olevan ohitse :D Mitä tästä opimme, älä panttaa trendilakkoja liian pitkään, puolen vuoden päästä ne on jo so last season.

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Essence Happy Girls Are Pretty

Viikonlopun kunniaksi tässä olisi swatchattuna koko essencen viimeisin kokoelma, Happy Girls Are Pretty. Tarjolla on sööttejä syyspastelleja ja neljää eri koostumusta.


Löytyy siis vaaleaa, vaaleanpunaista ja pari yllätysväriä joukosta. Cremeä, helmiäistä, mattaa ja lähes metallista menoa.



Ensimmäisenä helmiäisvalkoinen Make Me Smile. Tässä ei mitään ihmeempiä, perus "häälakka". Jostain syystä näistä tulee mieleen aina hääkynnet. Mutta siis joo, jos tälläinen löytyy jo kokoelmasta niin voipi huoletta jättää väliin.



Kakkonen on sitten jännä vaalea mattalila Happy Girls Rock. Tämä on hitusen metallisen näköinen, mutta mattainen. Kuivuu todella nopeasti, joten pikakuivattavan päälyslakan puutteesta ei tarvitse olla huolissaan.



Kolmas on samaa koostumusta mutta vaalean persikan sävy tai nude, jos haluaa sen niin ajatella. Oikein kiva tämäkin.



Nelonen näyttää herkulliselta näiden mattalakkojen jälkeen! Kiiltävä vaaleanpunainen creme ihanan murretussa syyssävyssä.



Vitonen menee samaan kategoriaan, mutta värinä on kermanvaalea, vähän harmahtava jopa. Ihan mielenkiintoinen tapaus, en voi sanoa että ihan kauhean monta kerman väristä lakkaa kokoelmasta löytyisi.



Ja viimeisenä sitten vähän kuin jokerina lähes metallisen ruskea The Choco Side of Life. On upea näin syksyllä, muina vuodenaikoina tuskin tulisi vilkaistuakaan :D

Sööttiä on :) Kaikki lakat todella hyvälaatuisia, joten näihin voi ihan huoletta sortua jos pastellihammasta kolottaa.

Mahtavaa alkuviikkoa kaikille!