perjantai 26. helmikuuta 2016

Ihania hiekkalakkoja x3

Hiekka/sokerilakat ei vaan tunnu millään katoavan näköpiiristä! :D Tänään kynsillä kolme erilaista, kaunista ja ihanaa tekstuuriystävää. Kuvat on otettu ajalta kun pikkurillin kynnelle kävi pieni äksidentti (onnistuin höyläämään sheiviterällä kynnen läpi kynsipetiin. Sattui...), joten elkää välittäkö siitä. Ekana on Essencen Effect Nail Polish -sarjan Baby, You're a Firework. Nudevaaleanpunainen pohja, joka hohtaa pinkkinä. Kynsillä todella neutraali ja huomaamaton, toimii ehkä parhaiten kuorruttamassa muita lakkoja.



Seuraavana toinen Essencen tekstuuri (jännä muuten että tuo edellinen on heidän mukaansa sokeri ja tämä taas hiekka :D), vanhasta Colour & Go -sarjasta Me & My Lover. Upea ja naisellinen kirkkaanpunainen sävy, jossa kultaista hohtoa. Takuuvarma katseenvangitsija modernilla tvistillä.



Ja viimeisenä erikoisuudessaan oma lempparini, Kikon Sugar Mat -sarjasta nro 645. Tämä on vähän syksyisen näköinen ja muistuttaa hiillosta! Ruusukultainen/kuparinen pohja ja kultakuparista hohtoa. Tästä ei paljon kuulkaa parane.



Eikun ihanaa alkavaa viikonloppua sinne puolelle ruutuja :) Sain tuossa pari päivää sitten käsiini viimein Essencen Valentine? Who Cares! -kokoelman lakat joten niitä piakkoin tulossa!

lauantai 20. helmikuuta 2016

Sally Hansen Miracle Gel ja pari uutta pulloa

Heippa, pitkästä aikaa! Tässä on ihan tahatonta taukoa tullut vähän pitempään, johtuu iltavuoropainotteisista viikoista :) Mutta asiaan! Tämän kuun Livboxista tuli Sally Hansenin Miracle Gel -lakkoja kaksi kappaletta, värilakka Tan-acious, joka on hiekanvärinen cremesävy, sekä tuohon geelilakkasysteemiin kuuluva Top Coat.


Ideana siis on, että geelilakkaus saavutetaan ilman minkäänlaista UV-valoa. Aluslakkaa ei tarvita, värilakkaa laitetaan kaksi kerrosta (toki annetaan kuivua välissä) ja lopulta sitten päälyslakka. Luonnonvalo (tai keinovalo) hoitaa sitten kovettamishommat ja lopputuloksena kaunis, kiiltävä ja kestävä lakkaus. Näitä samantyyppisiä systeemeitä on tullut viime aikoina ulos useampia, vaikkakin vähän tuntuu, että trendi on menossa jo ohi.


Päälyslakka kuivatti lakan hyvin nopeasti. Ei nyt ihan pikakuivattajatavalla, mutta ei tarvinnut juurikaan huolehtia lakan kolhuuntumisesta. Lopputulos oli todellakin kiiltävä ja värilakkakin oli helppo levittää tasaisesti. Valitettavasti varsinaisesta kestosta minulla ei ole kertoa, koska vaihdan lakkaa joka päivä, mutta ainakaan tuona 24h aikana lakkaan ei tullut minkäänlaista naarmua, lovea tai kulumaa. Näytti vastalakatulta koko ajan.


Näillä perusteilla voin ehdottomasti suositella tätä kaikille, joita moinen simppeliys ja siistit geelikynnet kiinnostavat :) Täytyy vielä esim. reissuun lähtiessä ottaa tämän järjestelyn kestävyys kunnolla testiin ja jonkun toisen sävynkin voisin hankkia, kun en välttämättä oikein tuo hiekkabeige vielä ole ajankohtainen kalpeimpaan aikaan vuodesta. Tavaraa on runsaasti, lähes 15ml ja hintaa 12,50€ per pullo ja tuolla määrällä saa siis monen monta pitkäkestoista lakkausta tehtyä. Ei todellakaan hassumpi diili. Must-have laiskoille lakkaajille! Sally Hanseniahan löytyy isommista tavarataloista.


Ennen kuin siirryn sohvalle möllöttämään loppuillaksi, vilautan tässä pari vastikään tehtyä alehankintaa. Rimmelin Love Glitter sävyssä Mistletoe Mischief on ruusukultainen glitterlakka jossa monen muotoisia hippuja. Essencen The Gel -lakka sävyssä Whatever! taas sitten on melko perusvaaleanpunainen, mutta hohtaa kirkkaanpinkkinä! Nätti :)

Eikun mahtavaa viikonloppua <3

tiistai 9. helmikuuta 2016

O.P.I:n ihanat Hello Kitty -lakat

Hello Kitty on ollut meikäläisen tavaramerkkejä jo vuosia. Ihastuin siihen jo teininä kun alkoi vakavasti rantautua Suomeenkin ja sillä tiellä on sitten jatkettu. Kämpästä löytyy ihan kaikkea HK-versiona: on herätyskelloa, pussilakanoita, yöpöydän lamppua yms yms, joten kun näistä lakoista kuulin, oli se sellainen must-have fiilis. Suurin osa lakoista oli kuitenkin aika perus meh-kategoriaa jolloin 15 euron hinta ei oikein naurattanut, mutta pari kauneinta glitterpommia laitoin tulemaan.



Oikeastaan tunnen itseni vähän huijatuksi :D Ei näissä sinänsä ole mitään muuta Hello Kittyä kuin nimet ja muovikuori korkissa. Vaan kyllähän tuo O.P.I.n laatu näissä näkyy! Ensimmäinen ihanpakkosaada-lakka oli vaaleanpunainen Charmmy&Sugar. Kuvat eivät tee tälle MINKÄÄNLAISTA oikeutta. Kaunis, kimalteleva pinta joka hohtaa vaaleanpunaisena. Näyttää upealta livenä! Valitettavasti ihan tuskaa poistaa, glitterhiput eivät meinaa millään lähteä.



Toinen oli sitten vähän perinteisempi glitterpläjäys Starry-Eyed for Dear Daniel. Pinkkiä glitteriä pinkillä jellypohjalla, mutta kaunis on tämäkin. Ei kuitenkaan niiiiiin luksuksen näköinen katseenvangitsija kuin Charmmy&Sugar. Jos vain yhden lakan kokoelmasta hankkisitte, niin kyllä se tuo ensin mainittu on!

Hintaa tosiaan lakoilla on sen 15 euroa, joten halvasta lystistä ei ole kyse. Lakkoja löytyy ilmeisesti ainoastaan Cesarsshopista, (EDIT. Löytyy myös Kauneudenkaupasta ja MakeUpShopista!) koska nämä eivät tule Suomessa tavaratalojen hyllyille. On silti kiva silloin tällöin haalia itselleen tämmöisiä aarteita :)

Ja joo, suurin matkahaaveeni on muuten päästä Tokioon Sanrio Purolandiin :D Vielä joskus!

lauantai 6. helmikuuta 2016

Essence Fantastic Girl

Tänään esittelen yhden lakan, Essencen Superheroes-kynsikokoelmaan kuuluneen Fantastic Girlin :) Olen saanut tämän second handina koska en silloin aikanaan kokoelman kelkkaan ehtinyt ollenkaan. Kyseinen lakka on ilmeisesti Essencen ensimmäisiä kokeiluja thermolakkojen parissa, elikkäs sävy siis vaihtuu lämpötilan mukaan. Vuosi sitten syksyllähän Hello Autumn -kokoelmassa niitä oli sitten kokonainen setti...



Harmi vaan, että sävyero ei ole kovin kummoinen. Äsken nähdyt kuvat ovat lakasta ihan perus huoneenlämmössä elikkäs sävy on lämpimän marjapinkki. Alla on sitten taas kännykällä otettu kuva kylmästä sävystä:


Elikkäs siis hieman kylmempi marjapinkki. Eääääh... Eroa ei oikeasti paljon huomaa :D Mutta joo, onhan tämä ihan kiva jellylakka noin niinkuin muuten, jos semmoisista tykkää. Onneksi en kuitenkaan tähän rahaa laittanut, muuten olisin saattanut jopa pettyä. Thermolakat ovat kyllä muuten ihan huippuja! Sääli että niitä vaan löytyy nykyään niin vähän.

Mahtavaa viikonloppua :)