lauantai 28. toukokuuta 2016

Tyylikkäästi punaisessa

Lauantaita! Tänään katsellaan mahtavia, kauniita ja klassisia punaisia lakkoja :) Punaiset kynnet käy mihin vuodenaikaan, teemaan ja tilaisuuteen tahansa, joten niitä on meikällekkin kertynyt aikamoinen määrä. Punaisia postauksia on katseltu siis monesti ennenkin! Ensimmäisenä agendalla on tämä Gemeyn (ranskalainen Maybelline) kirkkaan tomaatinpunainen cremelakka, joka valitettavasti jää nimettömäksi. Olen nimittäin ostanut tämän kirpputorilta aikanaan ja näissä kuvissa on itseasiassa viimeinen lakkaus, jonka sillä tein. Ihan kiva perustyypin punainen, mutta kuten tulette näkemään, näitä löytyy :D



Sitten on vähän jännempi tapaus, ruosteenpunaista vanhaa Lumenea: Täydenkuun aikaan. Paljon kultaista shimmeriä ja näyttää jopa lähes metalliselta. Klassikkoa twistillä siis.



Ja viimeisenä samantyyppinen lakka kuin tuo Gemey, L'orealin Tahiti Watermelon. Tämä jälkimmäinen on kuitenkin vielä neonisempi ja vähän lämpimämpi, mutta kuitenkin tarpeeksi samankaltainen jotta en jää kyllä Gemeytä pahemmin kaipaamaan. Ruusuleimat on Konadin mustalla leimauslakalla ja heidän halloweenlaatalla, päällä vielä pienet punaiset strassit.



Hihi, perjantaina muuten saapuivat ihanat Essencen Juice It! -kokoelman jellylakat ja tuoksuvat kynsitarrat <3 Ensimmäistä olen ehtinyt jo kokeilla ja ensivaikutelma on että hauskaa ja sööttiä, mutta ei kovin uniikkeja sävyjä. Niitä kuitenkin tarjolla myöhemmin ;) Tiesittehän muuten, että myös pretty.fi myy nykyään Essenceä! Eli jos ulkomailta tilaaminen on tähän mennessä arveluttanut eikä lähistölle ole pullahtanut merkin hyllykköä, nyt on kotimainenkin tilausvaihtoehto. Näyttää ihan kivasti noita uusimpia kokoelmiakin olevan tarjolla.

Aivan mahtavaa viikonloppua kaikille :)

torstai 19. toukokuuta 2016

Essence Lights of Orient (+ostoksia)

Essencen Lights of Orient -kokoelma jäi tyngäksi, sillä Kosmetik4lessillä oli myynnissä ainoastaan kaksi lakkaa, kultainen Golden Gate to Orient sekä vanhan roosan värinen The Sultan's Daughter. Tylsää, mutta minkäs teet. Golden Gate to Orient on tässä ensin, vähän tuollainen lameekullan värinen, jotenkin aika viileä sävy. Metallilakkana kyllä todella soma :)



The Sultan's Daughter taas on vähän vähemmän mielenkiintoinen mutta sitäkin keväisempi. Cremesävyhän tämä on ja lopputulos paljon neutraalimpi kuin mitä odotin! Varsinainen työhaastattelusävy.



Kaksi muuta lakkaa olisivat olleet Princess Jasmine's Choice, metallinen tumma pinkki ja Belly Dancing Queen, tumma cremepinkki. Ainakin ensin mainittu olisi kiinnostanut kovasti :(

No mutta, Essencen uusin, Juice It! on saapunut K4L:lle myyntiin ja siellä ainakin tällä kertaa näyttäisi olevan kaikkea, jes :) Ehkä tilanne tästä vielä paranee.


Loppuun vielä tauolla ostamiani lakkoja. Essencet on haalittu Carlsonilta ja sitten on iso kasa Seppälän omia lakkoja heidän alelaarista. Erityisen iloinen olen tuosta valkoisesta neonpilkkulakasta, rakastan muita sarjan lakkoja ja tuo valkoinen on pitkään ollut ostoslistalla :)

Mahtia torstaita <3

tiistai 10. toukokuuta 2016

Essence Wake Up, Spring! -swatchit

Moikka, pitkästä aikaa! Muuttohässäkkä on nyt suurilta osin ohi ja elämäni pahin flunssakin tässä ehti välissä olla :D Vieläkin vähän jälkitaudit vaivaa. Joka tapauksessa olen saanut vihdoin koneen laitettua käyttökuntoon, joten bloggauskin onnistuu! Tässä välissä on ehtinyt jo parikin Essencen kokoelmaa ilmestyä, joten pidetäänhän kiirettä niiden kanssa. Tämä postaus onkin omistettu Wake Up, Spring! -kokoelmalle.

Wake Up, Spring! -kokoelmaan kuului perinteisten lakkojen sijaan kaksi lakkasettiä, toinen vaaleanpunasävyinen ja toinen lila. Seteissä oli yksi creme pohjalakka ja kaksi jellyistä päälyslakkaa, joilla voi sitten taiteilla mitä vaan pohjalakan päälle. Valitettavasti omat settini ovat muuton jäljiltä teillä tietämättömillä, mutta tästä linkistä voi käydä vilkaisemassa kuvat Essencen omilta sivuilta.

Settien pakkauksessa oli ohje, että jonkinlaisen liukuefektin saa, kun sutii kumpaakin sävyä pohjalakan päälle pari kerrosta. Ohje oli englanniksi niin omituinen ja sekava, että jouduin lukemaan sen aika hemmetin moneen kertaan, ennenkuin ymmärsin mitä siinä tarkoitetaan. Tein sitten töitä käskettyä ja testasin latomalla jellylakkoja pari kerrosta toistensa päälle. Pinkin kanssa tulos oli aika onneton ja raidallinen:



Eikä lilakaan kyllä paljon parempi ollut, vähän tasaisempi väri mutta enemmän kuplia...:



Eli en suosittele tuota tekniikkaa kyllä kenellekkään. Parhaimmillaan nämä ovat varmasti ihan vaan itsenäisesti käytettynä tai sitten esimerkiksi dotting toolilla tai siveltimillä taiteiltuina, toki ihan perinteinenkin liukuväri näyttäisi varmaan näiden kanssa hyvältä. Itse en kyllä todellakaan lakkoihin ihastunut ja kokoelman kaikkein kivoin osa, söötti vaaleanpunainen kukkatopperi, ei tullut Kosmetik4lessille ollenkaan myyntiin. Plääh.

Seuraavana sitten Essencen tällä hetkellä myynnissä olevan Lights of Orient -kokoelman lakat. Näitä oli myynnissä K4L:llä vain kaksi neljästä, ihan onnetonta, mutta kokoelma saapuu onneksi Suomeen, joten myöhemmin on varmaankin mahdollisuus saada enemmän niistä saaliiksi :)

Mahtavaa viisuiltaa kaikille!