sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Missä kesä, siellä holo!

Vaikka ilmat ei nyt viime aikoina ole olleet kovin kesäiset eikä aurinkoiset, tänään silti blogissa on holokompilaatio :D Ja yllätykseksi olen vielä jopa pariin saanut leimailuja tehtyä, hyvä minä! Näistä ekoista olen erityisen ylpeä. Lakka on KoneHelsingin Holographic-kokoelman nro 814 elikkä aika perus hopeinen holosävy. Päälle sitten hauskoja mekaanisen näköisiä leimoja mustalla. Tykkäsin kovasti ja tykkään edelleen!



Seuraavat kynnet on tehty yksillä harvoista indie-lakoistani, pirteän värisellä Pretty & Polishedin I Want Candy!:llä. Tämä karkkipinkki holo on kyllä ihan huippu! Leimatkin on aika herkulliset, vaikkei nyt ihan hirveästi pohjalakasta erottuneetkaan :)



Ja viimeisenä jokerina hologlitter! Tämä on Gina Tricotin Space Queen. Itse olen käyttänyt sitä tässä raikkaasti ihan vaan yksinään kynsillä, mutta eiköhän tämä ole parhaimmillaan jonkun toisen lakan päällä. Esimerkiksi pastellisävyt voisi näin kesällä olla kivoja?



Ihanaa sunnuntain jatkoa teille :)

tiistai 14. kesäkuuta 2016

Glittereitä harvakseltaan

Minusta on kulunut jo ikuisuus siitä, kun on viimeksi katseltu kivoja glittertoppereita! :D Tänään postauksessa esiintyvät lakat eivät ole sellaisia joita käyttäisin yksinään kynnellä missään tilanteessa, koska glitterhippuja tulee niin harvakseltaan. Näyttävät kuitenkin erityisen kivoilta jonkun toisen lakan päällä. Ensimmäinen pari on H&M:n Did I Tell You? joka on siis tuo sininen heksahippuglitter ja Essencen Ahoy, Boy! Nauti Girl -kokoelmasta. Näissä on minusta sellaista surullista sadepäivän fiilistä.



Toinen lakka on myös heksahippuglitter, Wild & Mildin Killer Queen. Kauniita punaisen ja kuparin sävyjä :) Valitettavasti pohjalakka on nyt jäänyt mysteeriksi, mutta tykkään parittaa kuparia ja viime postauksessa nähtyä maastonvihreää. Vähän armyhenkistä, silti erittäin glamoröösiä!



Viimeisenä vähän jouluisempi combo, Rimmelin Glitter Bomb -kokoelmasta Midnight Mistletoe ja Seppälän nimetön vihreä cremelakka. Midnight Mistletoe sisältää hopeisia ja punaisia heksahippuja sekä paljon pientä vihreää glitteriä. Mitäs sitä muuta joululakalta toivookaan :) Tämä olisi varmasti näyttänyt kivalta myös hopeisen tai mustan lakan päällä.



Kimalteleviin tunnelmiin! :D Kivaa illanjatkoa!

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Luonnonläheistä maastonvihreää

Maastonvihreä, armeijavihreä, murrettu vihreä... Noilla nimillä voidaan kuvailla sitä, mitä tänään tullaan näkemään! Vaikka tämä perinteinen syyssävy ei oikein omiin lemppareihini kuulu, omistan kuitenkin aika monta erilaista pulloa :D Kaikesta päätellen maastonvihreä ei oikein iske muihinkaan, sillä monesti näitä rumankauniita sävyjä löytää alelaareista. Kannattaa siis pitää silmät auki syyskautta ajatellen! Ensin kynsillä on tämä H&M:n Play It. Erikoisen tästä tekee se, että lakassa on paljon hopeista shimmeriä mukana, mikä saa lopputuloksen hohtamaan kauniisti.



Goshin Lazy Green on muistaakseni kahden euron alelöytö, yleensä näitä ei tosiaan ole hinnalla pilattu :D Halutaan vaan äkkiä eroon, ettei jouduta roskiin viskaamaan. Lazy Green on ollut special edition -tuote, voitteko kuvitella...



Ja viimeisenä vähän pirteämpi versio tästä vihreän tyypistä, Rimmelin 60 Seconds -peruskokoelmasta Round and Round the Garden. Tällä on myös ollut hintalapun mukaan arvoa sen kaksi euroa :D Vähän sinisempi kuin aiemmat kaksi, jopa vanhaan minttuun menevä? Kynsitarrat ovat myös Rimmeliltä, joskus saatu kaupanpäällisenä. Aivan surkeita, nousivat heti reunoista ja rupesivat repsottamaan. Mitäpä muuta voi odottaa.



Eikun vaan rohkeasti kokeilemaan khakia :D Onhan tuo sääkin ollut jo aika syksyinen.

Mahtavaa sunnuntain jatkoa :)

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Essence Juice It! -kokoelma (+ostoksia)

Heippahei! Mukavaa vähemmän kesäistä sunnuntaita täältä itärajalta :D Lämpötila hipoo kymmentä astetta, mutta aion silti esitellä teille tänään tämän ihanan Essencen kesäkokoelman! Juice It! on nimensä mukaisesti hedelmäinen ja marjainen ja varsinkin meikkipuolella oli ihanuuksia. Kynsille kokoelma tarjoaa neljä herkullisen väristä jellylakkaa ja arkin tuoksuvia kynsitarroja.


Sävyjä on laidasta laitaan punaisesta nudepersikkaan. Olen käyttänyt kahden ensimmäisen lakan pohjana Essencen omaa, väriä korostavaa aluslakkaa, joten niiden väri oikein loistaa ja ne näyttävät peittävämmiltä. Näistä tulee todellakin geelikynsivibat mieleen!



Ensimmäinen on siis punainen I Love You Cherry Much. Nimetkin näillä on niin söpöjä... Eli perus kirsikkapunainen, sävynä ei mitenkään erityisen uniikki. Leimasin kuitenkin päälle sööttiä kirsikkakuviota ja tadaa, ihanat kesäkynnet on sitten siinä :)



Seuraavana on ehkä oma lemppari, hedelmäisen pinkki You're One in a Melon :D Aika neon! Tämän kanssa käytin noita "tuoksuvia" kynsitarroja. "Tuoksuvia" siksi, että pakkauksessa niiden väitetään tuoksuvan samalta, kuin kokoelman EdT, mutta hyi yäk, haju on ihan kamala. Näitä ei paljon tee mieli haistella, enemmän sellainen kuminen tai muovinen odööri kuin mikään kirsikkainen. Yök. Vaikka muuten nämä hedelmäkuviot on enemmän kuin kivoja!


Seuraavasta sitten pahoittelut, UNOHDIN ottaa kuvat oranssista Orange Is the New Blackista! Teen nykyään kynsiä todella myöhään illalla ja yleensä valmistumisen jälkeen on vaan kiire jo nukkumaan, joten välillä käy näin. Tässä kuitenkin swatchkuva, aika korallisen oranssi tämä on :)



Ja viimeisenä Peach Dreams Are Made of These. Tiesin jo kuvien perusteella että tämä on ihan selkeä nudelakka, joten mitään sen enempää en odottanut. Tämä on kuitenkin minusta ihan pahuksen hyvä nudelakka! Todella kaunis kynnen sävyn tasoittaja vaaleille ihonsävyille ja näyttää kaikkein eniten siltä, kuin kynnet olisi geelattu. Paritin sen vielä Seppälän My Sweet Bling -glitterlakan kanssa ja näissä olen viihtynyt paremmin kuin hyvin jo pari päivää. Niin raikasta!

Jos vedetään yhteen, niin minusta sävyiltään näissä ei ole kovin paljon mitään uniikkia, joten ison lakkakokoelman omistajille en välttämättä suosittelisi. Kuitenkin jos kesälakat on vielä hankkimatta ja läpikuultava geelityyli on juttusi, niin ehdottomasti! Ja jos tarroja tuoksun vuoksi himoitsee, niin älä vaivaudu... :D


Tämmöisen saaliin löysin Anttilan alelaarista parisen viikkoa sitten! Ihania Sally Hansenin Pearl Crush lakkoja, joita olen kuolannut ja pitkän aikaa :) Mukana on myös yksi kappale heidän pitsisiä Luxe Lace -lakkoja sekä sinisensävyinen Velvet Texture -lakka. Essencen uutuuskynsitarrat on Carlsonin Essence-hyllystä.

Mahtavaa sunnuntaipäivän jatkoa <3