torstai 29. syyskuuta 2016

Merenneitolakkoja (+Essencen uutukaisia)

Heipsistä! Tämän päivän teemana on merenneidoillekkin sopivat lakat eli kaunokaisia merellisissä sävyissä :) Monesti tälläiset turkoosit ja vihertävät lakat on omia lemppareitani ja niitä tulee kynsillä ihailtua monesti päivässä. Ensimmäisenä tässä olisi Essencen I <3 Trends -sarjan The Metals -kokoelman Rock My Soul. Ihan mieletön turkoosi vihreällä hohdolla! Tämä on kyllä merenneitoa aidoimmillaan.



Sitten ihan ehdottomasti yksi lemppareistani, hyisen jäinen Essencen I Don't Need Money, Honey! Kuuluu Effect Nail Polish -linjaan ja on merkattu olevan liquid foil -tyyppinen, jonka allekirjoitan kyllä täysin. Ja kuvitelkaa, pelastin tämän alelaarista. On se kaunis *huokaus*



Viimeisenä myöskin kaunis, syksyynkin sopiva lakka kylmänvihreässä sävyssä. Lumenen Viileät yöt (tai Darkened Nights) on tämän nimi ja myöskin alelaarilöytö. Tässä on hivenen satiinimainen pinta, mutta ei tuota ihan mattaiseksi voi sanoa.



Siinäpä niitä! Vikana vielä uusia Essencen ostoksia. Tarrat on ostettu ihan Carlsonilta, mutta uusimpien kokoelmien lakat tilasin Kosmetik4lessiltä. Huippusöpöjä nuo syyskokoelman pikkupullot! Harmi etten pääse lakkaamaan kynsiä vielä moneen viikkoon, mutta ompahan jotain odotettavaa :)


Ihanaa loppuviikkoa!

maanantai 26. syyskuuta 2016

Simppeleitä tarramanikyyrejä

Minulla on vähän epäsuosittu mielipide, mutta tykkään kynsitarroista! Niitä näkee nykyisellään aika vähän, mutta minusta ne on tosi helppoja ja nopeita kun muutenkin on niin vähän vapaa-aikaa käytettävissä :) Siksi tänään kolme helppoa tarrakoristeltua mania sinivihreissä sävyissä. Ekana Dependin nro 390, hauska omenanvihreä. En tiedä miksi vihreää tulee käytettyä niin vähän vaikka tämäkin on kovin kiva sävy. Omenankukkaa muistuttavat tarrat sopivat tähän kuin nenu päähän.



Sitten on pehmeän minttuisa Essien Blossom Dandy, joka muistuttaa kovasti kulttiklassikkoa Mint Candy Applea. Tykkäsin näistä monivärisistäkin tarroista kovasti :)



Ja vikana H&M:n vanhempaa tuotantoa vuosikymmenen alusta, U Must Have This. Tässä onkin spessujuttua, nimittäin kynsillä on Essencen thermotarrat! Vaihtavat siis väriä lämpötilan mukaan, mistä johtuu että näyttävät noin kivan monivärisiltä.



Ei muuta kuin ihanaa alkuviikkoa :)

torstai 22. syyskuuta 2016

Glitteristä, metallista ja helmiäistä vaaleanpunaista

Heippahei! Meikäläisen lakkailuihin tuli nyt viikkokausien stoppi kun kaaduin eilen portaissa, mursin kämmenluuni ja koko käsi on rannetta myöten tiukasti paketissa. Sain sentään kynsilakkaan sopivan kipsin! Onneksi varastosta löytyy vielä rutkasti esittelemättömiä lakkauksia ettei nyt ihan mykkänä olla. Tänään mennään pinkillä teemalla :) Ensimmäinen lakka on indie, Dollish Polishin Transcendent Pink Tourmaline, ihana glittersöpöys. Leimailin päälle mustalla timangikuvioita ja tykkäsin näistä ihan helkkaristi!



Toinen on Lumenen vanhasta sarjasta Ikuinen huuma, vaaleanpunainen metalliupeus. Tämä on ollut kovalla käytöllä, vaikkei blogissa olekkaan aiemmin näkynyt. Pullo on melkein puolillaan, hyvä saavutus minulta :)



Ja viimeisenä nostalgialakka Maybellinen Pearly Pink. Sain tämän joskus varhaisteininä äidiltä, hyvin toimii edelleen!



Oikein ihanaa loppuviikkoa ja pysykää ehjinä :)

tiistai 13. syyskuuta 2016

Ihanat moniväriset lakat

Ihanaa tiistaita! Meikä on aivan tuutissa ja aamuvuoroon olisi mentävä huomenna, mutta silti jostain tulee inspistä blogata kynsiä :D Heitänkin tästä teidänkin silmien iloksi muutaman monivärisen kaunokaisen. Tämä ensimmäinen on suorastaan HUIKEA, Color Clubin The Uptown (taitaa olla Girl About Town -kokoelmasta). Aiiiiiiivan upea lilapohjainen flakie-lakka joka hohtaa kaikissa sateenkaaren väreissä. Tähän ei kyllästy koskaan <3_<3 Laitoin vielä mukaan kuvan pullosta, jotta vielä paremmin näkyy mistä on kyse!




Toinen on sitten hivenen pliisumpi lakka, Essencen I Love Trends -sarjan The Metals -kokoelman Chrome Paradise. Tälläisiä lakkoja minulla taitaa olla kokoelmassa useampia, eli siniharmaalla pohjalla turkoosia/lilaa hohtoa. Nätti silti.



Ja viimeisenä kaunis tropiikkiupeus, Sally Hansenin Lustre Shine -sarjan Scarab. Huh huh kun osaa olla hieno metallilakka! Turkoosin ja sinisen sävyt <3



Oikein kivaa illanjatkoa, jospa sitä menis vaikka nukkumaan...

torstai 8. syyskuuta 2016

Essence Exit to Explore

Heipähei ja kivaa torstaita! Tänään esittelyssä Essencen uusimman Exit to Explore -kesäkokoelman lakat. Vaikka kesä on jo auttamatta ollutta ja mennyttä, on nämä kokoelman ihanuudet kyllä ihan mahtavasti luotu syksyä silmälläpitäen! Lähdetään liikkeelle numero ykkösestä elikkäs tämä vihreä piristys, Liana's in the Jungle. Kerrassaan upea multichrome eli hohtaa turkoosina, vihreänä ja kultaisena. On se vaan nätti!



Kakkonen on sitten vähän kirkkaampi Apricot Cockatoo. Hyvin kirkkaanpersikkainen creme. Tähän olen vähän koristelujakin saanut aikaan.



Kolmosena kaunis, himmeästi hohtava Queen of the Amazons. Kaunis marjasävy :)



Ja viimeisenä ehdoton lemppari Pink Parrot. UPEA hohtava pinkki hololakka! Holous on kuitenkin aika pehmeää, eli näkyy lähinnä uskomattomana kimalluksena. Ihan huippu!



Näihin tunnelmiin ihanaa illanjatkoa :)

sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Räiskyvää fuksiaa

Pirteää sunnuntaita! Tänään ihan vaan swatchkuvat parista lakasta, joita esittelemättömien joukosta vielä löytyy :) Molemmat ovat iloisen värisiä ainakin! Ensin tässä on Dependin O2-sarjan nro 369, aivan jokaiselle sopiva peruspinkki. Tämä tuli joskus aikanaan Kicksin joulukalenterista, en olisi välttämättä itselleni valinnut. Hieman läpinäkyvä jellykoostumus ja lämpimään menevä sävy, kiiltoa riittää!



Toinen on sitten selkeästi kylmempi cremelakka Mavalalta, Racy Fuchsia. Tykkään ehkä itse tästä enemmän :) Löytynyt joskus sittarin alelaarista muistaakseni.



Pinkkiä päivänjatkoa!

torstai 1. syyskuuta 2016

Kauniita punaisia

Kynsikansioon on jälleen kerran kerääntynyt kivoja punaisia lakkauksia, joten niitä esille! :) Ensimmäiset kynnet on lakattu Color Clubin Feel the Beat -lakalla, joka on kupariin/oranssiin taittava shimmersävy. Päälle olen leimaillut Konadin oranssilla leimauslakalla tuollaisia aika moderneja kuvioita MoYoun laatasta, tykkäsin näistä kynsistä todella paljon!



Seuraavana sitten H&M:n uudempia lakkoja, Amaranthine. Tämä hohtaa pullossa voimakkaasti kultaisena, mutta kynsillä on enemmän pinkkiin menevä eikä kullasta näy enää tippaakaan? Sävy on muutenkin hyvin kylmä vadelmanpunainen. En voi sille mitään, että tästä tulee heti mieleen Amaranthe, joka on yksi lempparibändeistäni. Amaranthine on yksi heidän biiseistään :D



Ja viimeisenä vähän cremeä tähän hohdon keskelle. Tämä on Lumenen vanhemmasta Quick&Chic -sarjasta ruosteenpunainen Kevään korvilla. Koristeena näyttää olevan kukkatarroja.



Oikein kivaa torstain jatkoa :)