keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Essence Glitter in the Air

Hei ystävät! Toivottavasti teillä oli ihana ja lämmin joulu :) Itse olin reissussa kotikotona, joten sen takia blogikin hiljentyi. Tässä olisi nyt kuitenkin kuvia Essencen juhlakauden Glitter in the Air -kokoelmasta. Kokoelmaan kuuluu neljä lakkaa, joista kaksi erittäin kiiltävää cremeä, yksi metallinen ja yksi glitterinen. Lakka nro 1 on tumma harmaanlila Hey Gorgeous! Minusta vähän omituinen valinta sävyltään, mutta kiiltää kuin mikä! Toki meikällä on tuossa päälyslakkakin.



Toinen creme on hempeämmän vaaleanpunainen Live.Love.Shine. Tämäkin aika erikoinen väri tähän kauteen, mutta tykkään :)



Sitten on jo vähän enemmän hohtoa, metallinen nude tai greige Too Glam to Give a Damn. Nimelle nauroin heti alkuunsa :D Vähän tuntuu kuitenkin siltä, että meikän kokoelmissa samantyyppisiä lakkoja alkaa olla, mutta todella hyvä metallisuus hintaan nähden.



Ja viimeisenä minusta ehdoton huippulakka, tummanturkoosilla pohjalla hopeita glittereitä. Tämän upeuden nimi on Born to Sparkle ja kyseinen kaunotar oli minulla kynsillä koko joulun :) Ottihan se vähän osumaa ja on lohkeillut kärjistä (tosin niin ovat kynnetkin, joten ei mene ihan täysin lakan piikkiin), mutta osassa kynsistä näyttää vielä ihan hyvältäkin näin yli viikon jälkeen! Ihan mahtavaa. Sopivan erikoinen, että en ehtinyt kyllästyä.



Seuraavan kokoelman lakat onkin jo tuolla odottamassa lakkailua, joten pian niitäkin nähdään :) Ihanaa illanjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti