perjantai 28. helmikuuta 2014

Verkkokuvio taipuu moneksi

Satuin löytämään Mavalan söötin vaaleanpunaisen helmiäislakan Femininen Anttilan alelaarista ja tekaisin sillä heti kynnet. Jotenkin verkkokuvio taas huusi nimeäni, mutta keksinkin kääntää sen sivuittain ja käyttää sitä ranskiksena! Aivan loistava idea vaikka itse sanonkin :D Näyttää niin kivalta noiden kiekuroiden ja varsinkin sööttien rusettien kanssa. Rusettitarrat ovat Seppälän omaa mallistoa ja täytyy hehkuttaa, että on ihanaa kun tarrat eivät kerrankin irtoa kynnestä heti asettamisen jälkeen <3 Laadukkaita siis ovat kuin mitkä! Itselleni tulee näistä kynsistä jotenkin jännästi mieleen Keski-Eurooppa, en nyt vaan millään saa päähäni mitään tarkkaa että mikä sieltä. Söpöt kynnet kuitenkin ja itsehän olen suorastaan ihastunut näihin.



Vähän tuli tänään ostosteltua (: Cubuksesta kaksi uutuusdependiä 398 ja 390, sittarista uusi aluslakka tällä kertaa Lumenelta ja H&M:ltä alekorista eurolla Why So Blue ja samalla hinnalla koko kynnen pallotarrat. Olen hamsteroinut noita koko kynnen tarroja melko rutkasti, pitäisi varmaan alkaa käyttämäänkin :D


Viettäkää ihana viikonloppu!

6 kommenttia:

  1. Nätit kynnet! Tulee mieleen hieman joku entisajan romanttinen juhlamekko jossa edessä on korsetti ^-^
    KIvoja ostoksia, itseltänikin löytyy tuo H&Mn lakka ja on kyllä kauniin värinen :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! (: Joku sellainen joo, sieltä kai se keskieurooppaviba kaiketi minullekkin tulee :D Swatchasin ihan äsken tuon kiekolle ja joo, nätti on (: Sinistä shimmeriä kivasti siinä.

      Poista
  2. nää sun kaikki kynnet on täyttä kuraa. sul ei oo yhtää värisilmää, yhistät Essien sinisen glitterin RUSKEAN lakan kanssa haloo! ja tarroja eieiei xd miks et maalaa ite ja miksi aina tuo verkkokuvio?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi jos ei nappaa (: Omasta mielestäni turkoosi/ruskea tai vaaleansininen/ruskea näyttävät tosi kivalta, samoin kuin tuo verkkokuvio mutta meillä ei sitten taida olla sama maku :D Valitettavasti minulla ei ole minkäänlaisia kuvataiteellisia lahjoja ja kärsin hahmotushäiriöstä mikä ei todellakaan auta asiaa. Jätän siis maalailut taitavammille ja tyydyn itse näihin for dummies -koristeisiin, eli vaikkapa tarroihin :D

      Poista