perjantai 22. elokuuta 2014

Laatuholoa halvalla

Tässä jos missä on sitten hinta-laatu-suhteeltaan LOISTAVA hololakka! Holoefekti on voimakkuudessaan lähes legendaaristen Nfu Ohien tasoa. Kyseessä on siis Essencen Aquatix-kokoelman Under the Sea, joka on sävyltään harmahtavan vaaleansininen. Kyllä tätä muuten kelpaa katsella tässä syyskesän auringossa (: Koristeena yritin tehdä vähän leimauksia, jotka menivät tuttuun tapaan ihan männikköön mutta ei se mitään, onneksi ne ei tästä lakasta edes kovin näy...

Tälläisiä löytöjä tein sitten eilen (: Pari syksynväristä nimetöntä Seppälän lakkaa ja Sokokselta löytynyt Rimmelin uutuus Pop Art! -topperi, jossa on tuollaisia monivärisiä heksaglittereitä kirkkaassa lakassa. Kiekotuksen perusteella noita hippusia tulee aika vähän kynnelle yhdellä kerroksella ja lakkaa sitäkin enemmän joten joo, katsellaan tuleeko tuosta mitään. Kivalta se kuitenkin kaupassa näytti!


Hauskaa loppuiltaa (:

8 kommenttia:

 1. Onpa mieletön kimallus tuossa holossa...
  Mää kattelin kaupassa tota pop artia kans, en ainakaan vielä ostanu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hintaansa nähden todella holoisa holo! :D En tosiaankaan itsekkään oikein vielä tiedä kannattiko tuon Pop Artin ostaminen, täytyy testata ihan tositoimissa. Ei kyllä ainakaan kiekolla vakuuttanut.

   Poista
  2. Määpä ootan, että teet sillä lakkauksen, ni nään millanen se on kynsillä... :D

   Poista
  3. Heh, no ei tarvitse odottaa pitkään :D Tänään kynsillä, huomenna blogissa!

   Poista