perjantai 19. syyskuuta 2014

Muuttolinnut

Essencen Hello Autumn -kokoelman lakat ovat siis kaikki väriä lämpötilan mukaan vaihtavia thermolakkoja ja niistä ensimmäinen on tummanpunaisesta tomaatinpunaiseen menevä Beauti-FALL Red. Swatchkuvissa olen juuri tunkenut sormeni kylmää vettä sisältävään kulhoon, jolloin kynnet menivät tummanpunaisiksi, kun taas normaalioloissa sävy on semmoinen aika peruspunainen. Juurikaan liukuväriefektiä kynsissä ei näy, eli sormien täytyy olla kunnolla jäässä että kylmä sävy tulee esiin. Oli kiva kuitenkin huomata että homma toimii! Koristeeksi leimasin näihin tuollaisia hauskoja lintuparvia uudesta MoYou:n Suki-kokoelman laatasta, jonka sain käsiini pari viikkoa sitten olleelta kynsikirppikseltä. Vaikkei ihan täydellisesti onnistuneetkaan, niin tykkään näistä kyllä silti (:

-Aluslakkana Lumene Natural Code Base & Top Coat
-Essence Beauti-FALL Red - kaksi kerrosta
-leimat tehty Konadin oranssilla leimauslakalla ja MoYoun Suki 08 -laatalla
-Seche Vite Dry Fast Top Coat

Kävin tänään Anttilassa etsiskelemässä uutta aluslakkaa ja voi plääh, ei mitään muuta suht halpaa perusaluslakkaa kuin Mavala tai Lumene Natural Code. Kaipaisin vähän isompaa pulloa ettei tarvitsisi olla koko ajan ostamassa uutta. Noh, päädyin sitten tuohon NC:n versioon jälleen kun se on kuitenkin ihan vähän halvempi :D *pihi*

Ihanaa perjantai-iltaa!

8 kommenttia:

 1. Kivat nää kyllä on. Tykkään.

  VastaaPoista
 2. Hmm mielenkiintoinen lakka, hyvän värinen.
  Kaikkien aikojen paras aluslakka on Gina Tricotin Base Coat, ei värjäymiä ja hintalaatusuhde kohdillaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllähän nämä thermolakat hauskoja on :D Sääli kun täällä Joensuussa ei tuota Ginaa ole, mutta voisin kyllä napata pullon testiin kunhan sinne asti pääsen! (:

   Poista
 3. Mereneidin aluslakka/ridgefiller ja päällyslakka ovat parhaita :3 Hintaa ei ole miksikään laatuun nähden ja se päällyslakka on kuin pikakuivattaja, vaikka se ei virallisesti kait sitä ole. Jos esim. I Love Me -messuille on menossa, niin kannattaa kurkata heidän piste (terv. viime vuoden hamstraaja) :D Voi heiltä tilatakin, mutta postit on jotain 5-8 € (?).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, täytyypä kokeilla! :D Oon kyllä messuille menossa että jos sieltä sitten hankkisi pullon testiin. Noi postikulut nimittäin vähän on kyllä suolaset.

   Poista