sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Essence Urbaniced

Heipsistä! Tässäpä olisi näytillä nyt sitten essencen uusimman Urbaniced-kokoelman lakat! Kokoelma oli teemaltaan aika lailla kaupunki/katumuoti/graffititaide -meininkiä ja sävyt sen mukaisia. Yhteensä viisi lakkaa, kolme peruscremeä, yksi metallinen ja yksi glitterpläjäys.


Kokoelman numero yksi on vaalea maastonvihreä Freak Out! Ei varmasti sellainen lakka josta moni jaksaisi innostua, mutta maastonvihreät sävyt ja armytyyli ovat tänäkin syksynä trendikkäitä, joten miksipä ei täydentäisi tyyliään sävysävyyn-lakalla?



Kakkonen on päheä Turn Heads, Baby! Lämmin shokkipinkki, vähän vadelmanpunaiseen menevä. Näillä kynsillä ei jää huomaamatta.



Oma lempparini on tämä hempeän vaaleanpunainen Fun and the City. Tykkään näistä vauvanvaaleanpunaisista sävyistä esim. huulilla eikä tämäkään tuottanut pettymystä, ihana!



Sitten kokoelman hopealakka, City Girls Rule! Tämä on essencen omien sanojen mukaan "brushed metal effect", mutta en oikein tiedä mitä se brushed siinä meinaa. Minusta tämä on ihan tavallinen, nätti hopeinen metallilakka. Taattua syystavaraa.



Ja viimeisenä hauska sekamelska, Be My Town Homie!. "Graffitilakka" essencen mukaan. Tämä sisältää reilusti valkoisia, mustia ja kolmen eri pinkin sävyisiä heksahippuja. Laitoin tämän tuon edellisen metallilakan päälle koska minusta ne vaan sopivat toisilleen ja yhdistelmä oli hyvännäköinen. Tykkään :)



Semmoinen siis tämä kokoelma! Seuraavana on tuloillaan sitten toinen essencen syyskuun setti, pastellisävyinen Happy Girls Are Pretty. Stay tuned!

6 kommenttia: