lauantai 5. syyskuuta 2015

Essencen syysuutuuksia osa 2

Heipsistä! Tänään vilkaistaankin sitten lisää noihin essencen syysuutuuksiin, ihan jopa huikean viiden lakan verran :) Aloitetaan ensin surkeimmalla lakalla, joka essenceltä on ikinä tullut vastaan: I <3 Trends The Metals -kokoelman Rock My Heart. Levittyy toooooodella raitaisesti ja laikukkaasti, jos erehdyt vetämään sudilla hitusenkaan jo lakatun osion yli. Lisäksi lohkesi kärjistä oikein huolella jo seuraavana päivänä jopa päälyslakan kanssa. Miten hemmetissä ovat kehdanneet laittaa näin surkean tuotoksen myyntiin? Säästäkää rahoja ja hermoja ja jättäkää hankkimatta, vaikka onkin periaatteessa ihan kivannäköinen. Koristelut rockhenkisiä, ne kyllä onnistuivat! Kuviot Konadin mustalla leimauslakalla ja leimauslaatalla m71.





Heti perään toinen The Metals -lakka, Born to Be Wild. Tämä hohtelee pullossa ties missä duo/multichromeväreissä, mutta kynsillä on melkolailla pelkkä tumma vihreä. Jos tykkää niin mikäettei, mutta öljyhehkua tästä lakasta on turha odottaa.



Sitten ihan ehdoton lemppari, Effect Nailpolish -linjan liquid foil -tyyppinen lakka Flashy Wonderland. UpeaupeaUPEA! Toooodella kaunis ja levitys helppoa, jos siis metallilakkoja kokoelmiinsa haluaa niin suosittelen skippaamaan nuo The Metalsit ja napsimaan näitä liquid foileja. Aaaaa, näissä silmä lepää <3



Ja lopuksi pari ihan peruslinjan The Gel Nailpolish -lakkaa. Soft matt -koostumuksinen Va-va-voom vaikutti ihan mielenkiintoiselta, mutta ilmeisesti pehmeä matta tarkoittaa aikalailla päälyslakattoman lakan näköistä lopputulosta :D Pieni pettymys siis.



Turn the Lights On! on sitten taas soft metal -tyyppinen lähes valkoinen vaaleansinertävä lakka. En nyt tiedä onko tässä mitään pehmeää metallia, hitusen mattapintainen shimmerlakka. Ovat kyllä luovia näiden koostumusten kanssa :D



Ja hei, kolmososa on jo tuloillaan! Nappasin viime viikolla vielä Carlsonin essence-hyllystä muutaman kiinnostavan lakan ja olen nekin jo ehtinyt testata. Lisäksi valkoinen leimauslakka, koska pitkäaikainen kumppanini Konadilta kohtasi loppunsa. Ihan mielenkiinnolla testaan!

Värilakat Girl's Best Friend ja Indigo to Go.

Oikein mahtavaa viikonloppua teille :)

4 kommenttia: