sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Metallilakkailuja marraskuuhun

Sattui tähän marraskuiseen sunnuntaihin löytymään arkistojen kätköistä metallilakkoja, joten mikä ettei! Minusta metallilakat sopivat erityisen hyvin syksyyn ja talveen :) Tämä ensimmäinen on Snowcrystalin Metallic Pewter, aika erikoisen värinen perusesimerkki metallilakasta. Vähän tuommoinen vihertävänsävyinen kultahopea?



Sitten on Goshin Amber, melko lailla must-have lakka muutaman vuoden takaa. Kun kynsiharrastuksen aloitin, kaikilla oli tämä :D Olen vähän eksperimentoinut näköjään punaisella glitterillä. Ihan kiva yhdistelmä, mutta glitterit näyttää aina vähän tönköiltä metallilakkojen kanssa.



Ja viimeisenä Sally Hansenin Copperhead, nimensä mukaisesti myöskin kuparilakka. Huh, katsokaapas tämän säihkettä! Se suorastaan hyppää tuolta kuvasta esiin O.O Olen vähän yrittänyt leimata päälle hieroglyfejä, mutta ilmeisesti vihreä sävy ei ollut tarpeeksi tumma, kun hukkui pohjalakkaan. Surku.



Oikein mahtavaa sunnuntai-illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Aina ei metallilakat ole mieleen, mutta ehkä juuri nyt näin vuodenaikaan sopien tuo Copperhead näyttää kyllä sykähdyttävän sievältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nimenomaan! :) Tuo Copperhead on kyllä todella kaunis kuvissa, kimallus näyttää lähes maagiselta.

      Poista