sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Ihania glitterlakkoja itsenäisyyspäivän kunniaksi

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Meillä on juhlittu lähinnä syömällä suomi-konvehteja, laittamalla kämppää jouluisaksi ja tietysti linnan juhlat pauhaa tuossa taustalla :D Mitään juhlakynsiä en ole ehtinyt tai tajunnut tässä viikonloppuna tehdä, joten katsotaan sen sijaan muita mukavia ja juhlallisia glitteriä sisältäviä lakkoja. Tämä ensimmäinen on ainakin itsestäni aivan huippu, indiemerkki Cadillacquerin Seek the Fire. Erikoinen sininen lakka, jossa paljon punaista glitteriä seassa.



Sitten on Coral Prosilk -merkkinen lakka nimeltään Black Jack. Tämähän se varsinainen pikkujoululakka on mustine pohjineen ja hopeisine glittereineen.



Ja viimeisenä vähän villimpi vaihtoehto, nimittäin Golden Rosen Jolly Jewels -kokoelman nro 105. Tässä on läpikuultavalla vaaleanlilalla pohjalla kirkkaanvihreitä ja pienenpieniä kirkkaanliloja glitterhippuja. Vähintäänkin mielenkiintoinen :)



Ja vielä lopuksi sneak peek blogissa pian näkyvästä Essencen All That Greys -kokoelmasta! ;) Mukana myös Yves Rocherin joulukalenterista tullut Anthracite Perle, kiva harmaansävyinen multichrome-lakka.


Oikein juhlallista itsenäisyyspäivän iltaa ja toista adventtia kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti