lauantai 20. helmikuuta 2016

Sally Hansen Miracle Gel ja pari uutta pulloa

Heippa, pitkästä aikaa! Tässä on ihan tahatonta taukoa tullut vähän pitempään, johtuu iltavuoropainotteisista viikoista :) Mutta asiaan! Tämän kuun Livboxista tuli Sally Hansenin Miracle Gel -lakkoja kaksi kappaletta, värilakka Tan-acious, joka on hiekanvärinen cremesävy, sekä tuohon geelilakkasysteemiin kuuluva Top Coat.


Ideana siis on, että geelilakkaus saavutetaan ilman minkäänlaista UV-valoa. Aluslakkaa ei tarvita, värilakkaa laitetaan kaksi kerrosta (toki annetaan kuivua välissä) ja lopulta sitten päälyslakka. Luonnonvalo (tai keinovalo) hoitaa sitten kovettamishommat ja lopputuloksena kaunis, kiiltävä ja kestävä lakkaus. Näitä samantyyppisiä systeemeitä on tullut viime aikoina ulos useampia, vaikkakin vähän tuntuu, että trendi on menossa jo ohi.


Päälyslakka kuivatti lakan hyvin nopeasti. Ei nyt ihan pikakuivattajatavalla, mutta ei tarvinnut juurikaan huolehtia lakan kolhuuntumisesta. Lopputulos oli todellakin kiiltävä ja värilakkakin oli helppo levittää tasaisesti. Valitettavasti varsinaisesta kestosta minulla ei ole kertoa, koska vaihdan lakkaa joka päivä, mutta ainakaan tuona 24h aikana lakkaan ei tullut minkäänlaista naarmua, lovea tai kulumaa. Näytti vastalakatulta koko ajan.


Näillä perusteilla voin ehdottomasti suositella tätä kaikille, joita moinen simppeliys ja siistit geelikynnet kiinnostavat :) Täytyy vielä esim. reissuun lähtiessä ottaa tämän järjestelyn kestävyys kunnolla testiin ja jonkun toisen sävynkin voisin hankkia, kun en välttämättä oikein tuo hiekkabeige vielä ole ajankohtainen kalpeimpaan aikaan vuodesta. Tavaraa on runsaasti, lähes 15ml ja hintaa 12,50€ per pullo ja tuolla määrällä saa siis monen monta pitkäkestoista lakkausta tehtyä. Ei todellakaan hassumpi diili. Must-have laiskoille lakkaajille! Sally Hanseniahan löytyy isommista tavarataloista.


Ennen kuin siirryn sohvalle möllöttämään loppuillaksi, vilautan tässä pari vastikään tehtyä alehankintaa. Rimmelin Love Glitter sävyssä Mistletoe Mischief on ruusukultainen glitterlakka jossa monen muotoisia hippuja. Essencen The Gel -lakka sävyssä Whatever! taas sitten on melko perusvaaleanpunainen, mutta hohtaa kirkkaanpinkkinä! Nätti :)

Eikun mahtavaa viikonloppua <3

2 kommenttia:

  1. Oi miten nätti lakka ja kivoja ostoksiakin oot tehnyt! :) Mä en ole tätä Sally Hansenin versiota testannut, mutta IsaDoran vastaavat olen kyllä todennut hyviksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Mä en ihan hirveästi ole ite innostunut näistä geelilakoista kun tosiaan vaihdan lakkaa joka päivä niin en edes tiedä miltä merkeiltä näitä oikein on... :D

      Poista