lauantai 13. elokuuta 2016

Värikkäitä toppereita

Syksyistä lauantaita! Tänään muutama manikyyri, joiden pääosassa on topperi elikkäs perusvärilakan päälle laitettava koristelakka :) Tämä ensimmäinen on lutuinen Barry M:n tikkulakka nimeltä Marshmallow, suloisen vaaleanpunainen sävy. Pohjalla on ihan perus valkoinen (Wild & Crazyn Montana), joten tikut eivät ehkä ihan parhaimmalla tavalla näy, mutta tässä on jotain vetoavaa hempeyttä kyllä.



Seuraavana H&M:n Mix Glitter ja pohjalakkana Mavalan Gold. Tämä on minusta ihan huippukiva glitter! Jotenkin nuo värit on jänniä, mutta sopivat tosi hyvin yhteen. Semmoinen karnevaaliviba :)



Ja viimeisenä toinen H&M:n lakka, Gold/White Glitter. Tässä on tosiaan aivan pienenpienenpientä valkoista hippua ja isompia kultaisia. Jotenkin jouluinen ehkä? Täytyy kokeilla myöhemmin syksyllä uudelleen :D Pohjalakkana tässä Essencen Colour & Care -kokoelmasta Lean on Me.



Mahtavaa viikonloppua kaikille! Blogi taitaa valitettavasti taas hiljentyä, koska lähden jälleen reissuun viimeistä lomaviikkoa viettämään. Nähdään kuitenkin taas myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti