lauantai 31. joulukuuta 2016

Ideoita uudenvuodenkynsiin 2017

Heipähei ja oikein ihanaa ihanaa uudenvuodenaattoa! Täällä Joensuussa aurinko on paistanut koko aamupäivän, mikä nostaa ainakin meikäläisen mielialan aivan uusiin sfääreihin kun ei tarvitse kämpässä kykkiä verhojen takana :D No mutta! Tämänpäiväisestä juhlapäivästä johtuen päätin kaivaa muutamat vuoden blingeimpään juhlaan sopivat kynsivinkit vielä viime hetkeen. Ensimmäiset kynnet sopii lähinnä truu diivoille ja jos riittää vielä aikaa ja kärsivällisyyttä ennen H-hetkeä. Pohjalakkana on Models Ownin Endamame ja glitterlakka on Yes Loven nro 9. Muutempa tuossa on sitten vaan päheät leimat ja strassit lisänä. Sanomattakin selvää, että tykkäsin näistä.



Jos kaipaa helppoa ratkaisua, nätti värillinen glitterpläjäys on myös vaihtoehto. Tässä on Seppälän Sun Bronzze, ah-niin-muodikasta persikan- ja/tai kuparinsävyä.



Tai sitten voi mennä kunnon va-va-voom -glitterillä :D Itse suosin monena vuonna näitä silmiin sattuvia hololakkoja, niissä vaan on sitä jotain! Tämä tässä on Seppälän Supernova.



Ja kun uudet vuodet on otettu juhlimalla vastaan, sitten voikin seuraavaksi valmistautua tuskalliseen glitterlakan poistoon... Mutta on se vaan sen arvoista, eiks jeh?

Oikein mahtavaa uutta vuotta 2017 kaikille! Täytyy sanoa että vuotta 2016 ei tule todellakaan ikävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti