sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Kicks Sugar Laqcuer: Red Sand

Seuraavaksi vuorossa tämä kolmesta omistamastani Kicksin sokerilakasta ehkä lempparein, eli upea joulunpunainen Red Sand. Tämä on jotenkin ihan tajuttoman tyylikäs ja jouluinen lakka! Väriltään tämä on melko tumma eikä oikeastaan hohda yhtään, ehkä sen takia tämä tuntuukin niin ylelliseltä (: Kyllä vaan tykkään ihan hirmuisesti. Ajattelin jopa että josko tämä korvaisi perinteisen virallisen joululakkani, mutta katsotaan nyt vielä.
Meillä on tänä viikonloppuna miehen kanssa kovasti kodin jouluistusprosessi käynnissä (: Eilen oli koko päivän suursiivous ja tänään ensimmäisenä adventtina sitten vähän koristellaan, laitetaan jouluisia verhoja, jouluvaloja jne kämppään. Olen kyllä ihan ehdottomasti jouluihminen! Tätä postausta kirjoittelen iloisesti tässä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ja yritän ajastaa tämän sunnuntaiaamuksi, toivottavasti toimii!

Mahtavaa ensimmäistä adventtia kaikille!

10 kommenttia:

 1. Ihana! Tämä pitää listata ylös! Ystäväni ovat menossa huomenna Helsinkiin ja sain heidät diilaamaan minulla pari lakkaa Kicksistä, joten ehkä tämä on kohta minun :)) Olen myös haaveillut siitä täysin nuden värisestä, desert storm lakaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä on kyllä todellakin joululakka, mikäli sellainen on ollut vielä hakusessa (: Täytyy sanoa, että on tämä punainen kyllä vaan niiiin kaunis...Desert Stormista en ole kuullutkaan, mutta kuulostaa kyllä ihan mielenkiintoiselta!

   Poista
 2. Ooh, ompa ihana! Tuollaista punaista hiekkalakkaa ei kyllä vielä minulta löydy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on aivan superihana ja vielä tyylikkäämpi livenä (: Ja on muuten tummempi kuin Lumenen punainen tekstuurilakka.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on (: Vielä kauniimpi luonnossa.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eikös vaan olekkin! Ihan lemppari (:

   Poista