tiistai 17. joulukuuta 2013

Pinkkiä joulua!

Henkilökohtaisesti jotenkin tykkään pinkeistä joulukynsistä, joissa on jotain valkoista ja jotain kimaltavaa (: Olen ainakin muistaakseni tehnyt sellaisia joka vuosi ja tässä nyt ainakin toistaiseksi ainoat vuodelta 2013. Holokukkaset eivät ole aivan symmetrisiä, krhm, mutta ei noiden vinksahtaneisuutta livenä onneksi huomaa. Pohjalakkana on L'orealin La Collection Crystals -sarjaan kuuluva 203, joka on tosi kaunis pinkki huolimatta siitä, että onkin vähän vanhempi ja kirppikseltä haalittu. Minähän en yleensä pinkistä kynsillä välitä, mutta tämä kyllä miellyttää silmää kovasti.

Kävin tänään Seppälässä etsiskelemässä joululahjoja miehelleni ja siellä olikin kivasti kynsitarvikkeita ja Seppälän omia lakkoja alessa. Otin kaksi arkkia kivoja, värikkäitä tarroja ja yhden paketin vaaleanpunaisia 3d-sydämiä, kun kerran eurolla sai. Lakat olivat kaksi euroa kappale ja vaikka paljon kivoja värejä laatikossa olikin (joista osan tosin omistan jo entuudestaan), päädyin valitsemaan muutaman talvisimman sävyn. Ihan hyviä löytöjä minusta (: Olipa muuten hyllyille ilmestynyt heidän kiivilakkakokoelmakin, jota ei ainakaan täällä Joensuussa vähän aikaa sitten pahimman hypetyksen aikana ollut. Houkuttelee kyllä edelleen ostaa kaikki sävyt...


Oikein ihanaa tiistaita <3 Voi milloinkohan tämä kiire ja stressi minullakin helpottaisi... Koulu on jo opetuksen kannalta ohi, mutta opinnäytetyöaihetta ei tunnu löytyvän mistään ja sekös huolestuttaa ): Huoh. Jouluna en kyllä uhraa koko opparille ajatustakaan, se on ihan varma!

2 kommenttia: