keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Joulun kynsiä ja uusia tulokkaita

Erittäin kuvakas postaus tulossa! Otan tässä menetettyä postausaikaa takaisin ja ladon tässä nyt sitten kaikki kuvat joulunajan kynsistä, joululahjoista ja aleostoksista :D Nauttikaa, olkaa hyvät! Valitettavasti en ottanut kuvaa China Glazen Twinkle Lightista, jouluaaton lakasta.

Välipäiväkynnet 1: Lumenen Meren HiekkaaVälipäiväkynnet 2: Maybellinen Crystal Gloss +  Essien A Cut AboveUudenvuodenkynnet: Isadora Gold CrushNäillä uudenvuodenkynsillä siis mennään edelleen (: Muistuttaakos muuten tuo Isadoran Gold Crush yhtään sitä Lumenen supersuosittua ja loppuunmyytyä hiekkalakkaa, jonka nimeä en muista? Tuli vaan mieleen, että vähän samaa näköä näissä ehkä on.


Joululahjaksi sain ihania lakkoja (: Isadorat tulivat anopilta ja loput äidiltä. Vasemmalta oikealle Cold Crush, Turquoise Crush, Check It Out, Blue Eyed Soul, Meren Hiekkaa, Fuzz-Sea ja A Cut Above.


Ja lopuksi vielä omia aleostoksia. Wild & Mildin Madness on Carlsonilta, muut Sittarista. Olinkin uuden mustan lakan tarpeessa, joten mikäs sen parempaa kun löytää se alesta.

Toivottavasti ei tullut ihan ähky jo! :D Minusta nämä kaikki kimaltelevat ihanat juhlalakat vaan ovat niin kauniita. Sääli että kimalluskausi on vähän niinkuin ohi jo, mutta eiköhän joka päivässä saa olla vähän blingiä.

Mahtavaa uudenvuodenpäivää kaikille! (:

6 kommenttia:

 1. Ihania nuo kaikki ja ei bling-kausi ole koskaan ohi, pieni säihke aina paikallaan :-)
  Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, olen samaa mieltä! (: Kyllä kimallusta pitää olla joka päivä. Kiitokset!

   Poista
 2. Essien A Cut Above on kyllä upea lakka ja sopii kyllä monien lakkojen päälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Tosi paljon glitteriä ihan vaan yhessä kerroksessa (: Satuin näkemään essien omia suosituksia missä tuo oli paritettu muistaakseni tummanpunaisen/burgundin kanssa ja päätin kokeilla vähän samantapaista sävyä. Ihan hyvältä näytti!

   Poista