tiistai 28. tammikuuta 2014

Sulosäveliä

Nyt on tarjolla sitten oikein vintagelakkausta, lakkana on nimittäin aikoja sitten lopetetun teinimeikkimerkin Anytimen Soitto. Tästä on päiväyskin mennyt umpeen jo 2007, mutta hyvin porskuttaa :D Lakassa ei ollut mitään vikaa, vaikka onkin varmasti kymmenisen vuotta vanha. Sävy on ihana jäinen sininen, jossa on kultainen hohto ja hopeista shimmeriä? Halusin toistaa erikoista yhdistelmää koristeluissa. Tykkään näistä kynsistä oikein kovasti, lakan väri vaan on niiin minua! Laitoin nyt swatchkuvat tästäkin lakasta, vaikkei tätä varmasti enää mistään saakkaan. Ihan vaan huvin ja urheilun vuoksi.

Todella ihanaa tiistaita teille kaikille (:

10 kommenttia:

 1. Ihanan kylmän sävyinen :) ja kauniit koristelut!
  Polisandbigdreams.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mullakin on tämä! :D Siitä riittää ehkä pariin kynteen enää ja ohentajan tarpeessakin se on, mutta enpä raski heittää poiskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D No voih. Itsellä on pullossa vielä ihan runsaasti jäljellä eikä mitään paksuuntumista huomattavissa. Säilyy siis vielä jonkun aikaa!

   Poista
 3. Mä luulin että oon ainut jolla on enää Anytimeja jäljellä! :D Tää on kyllä kivan sävyinen lakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah :D Niin on. Mulla on vielä neljä jäljellä, kaksi äidin ostamaa kymmenen vuoden takaa ja kaksi itse huuto.netistä käytettyinä ostamaani kynsiharrastuksen alkupuolella. Taitavat olla kyllä harvinaisuus nykyään... :D

   Poista
 4. kivan värinen! meidän blogissaon synttäriarvonta, vielä kerkee osallistua ! :D

  erilaisiakynsia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset (: Valitettavasti oma lukulistani on täynnä (300 blogia), joten en voi nyt liittyä lukijaksi ja osallistua.

   Poista