keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Muinaismuisto

Tällä kertaa lakkalaatikosta nousi erittäin hauska lakka, nimittäin kaikkein vanhin omistamani. Ikää tällä Lavalin Blue Glitterillä on varmasti ainakin 15 vuotta ja muistaakseni ostin tämän pikkutyttönä Metro-tukusta. Lakka on ollut hyvin rakastettu ja olen sitä jokin aika sitten jo ohennellutkin ohentajalla. Valitettavasti tämä jäi nyt kuitenkin meidän viimeiseksi yhteiseksi hetkeksi, sillä pullossa oli tavaraa enää hyvin minimaalisesti ja lakkaus alkoi olla melko haastavaa. Noh, onhan se aina vaan iloinen asia, kun saa lakan loppuunkulutettua :D Koristeena Rimmelin Disco Ball -glitterlakkaa sekä lisänä pieniä sinisiä heksaglittereitä.

Kosmetik4lessille tekemäni Viva Brasil -kokoelmatilaus saapui kätösiini eilen. Tilasin kaikki kokoelman lakat ja kyllähän nämä ovat aivan ihania ja tosi värikkäitä, täydellisiä kesälakkoja. Lisäksi kävin pitkästä aikaa Carlsonilla ja poimin alelaarista Delia art -merkkisen oranssinpunaisen koristelulakan eurolla. Jeejee.

I <3 Brasil, Cool Azul, Everbody Salsa, Ka-ka-karnival, Yeah Cobacabana sekä Delia Art nro 36

Semmoisia (: Kivaa illanjatkoa!

6 kommenttia:

 1. Ihanan värinen lakka kynsillä :)
  Ja aivan ihania noi essencet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Nää Essencet on tosiaan ihan superherkkuja :D

   Poista
 2. Meinaatko heittää ihan roskiin tuon vanhan lakan vai museioida kenties? :) Mä oon alkanut säästellä muutamia meikkejä/lakkoja, joilla on ''tunnearvoa'', sillä itsesäni on ainakin tosi hauskaa päästä katselemaan esim. 70-luvun meikkejä, joita äitini on nuorena käyttänyt.

  Ihania Brasil essencejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä taidan ihan roskiin heittää, valitettavasti (: Oishan se hauskaa jos voisi säästellä jotain tuollaisia 90-luvun meikkejä mutta meillä ei pienessä kämpässä oikein tila riitä, hyvä kun kaikille nykyisille on :D Mutta kiva idea, oishan se hauskaa museoida esim. johonkin lasivitriiniin muutamia tunnearvoltaan suuria vanhoja tuotteita nätisti esille. Sisustusideoita, sisustusideoita...

   Essencet on kyllä tosi mahtavia (:

   Poista