lauantai 10. toukokuuta 2014

Villisti fuksiaa

Livboxista tuli tässä kuussa iloisen kirkkaanpinkki Sally Hansenin Diamond Strength -lakka sävyssä Fuchsia Bling Bling ja teimpäs sillä heti kynnet (: Väri on tosiaan melko täydellinen kirkas peruspinkki, jonka voisin kuvitella olevan kesällä todella kovassa huudossa. Näitä Diamond Strength -lakkoja en ole ennen omistanutkaan ja näin ensikosketuksella voisin sanoa, että tässäkin on sama ongelma mikä kaikissa Sally Hansenin lakoissa on: sudin varsi on niin pitkä, että siihen tarttuu hirveästi lakkaa ja sitä tippuu sitten pöydälle ja kaikkialle muuallekkin jos ei ole tarkkana. Muuten kyllä ihan huippulaatuista tavaraa (no kyllä 12 eurolla pitää ollakkin...) ja pullokin on kovin kaunis! Koristeluina ihan helppoa ja yksinkertaista raitaa glitterisellä nail art -lakalla.


Sitten vielä yksi pieni ostoskuva (: Kosmetik4lessiltä tilaamani Essencen Beach Cruisers -kokoelman lakat tulivat torstaina. Kaikki todella ihania! Kuitenkin yksi nousee ainakin itselleni swatchien perusteella ylitse muiden ja se on tuo turkoosi Keep Calm and Go to the Beach! <3 Aivan upea hiekkalakka kultaisella shimmerillä, rakastuin. Lumenen Gel Effect -uutuuslakka sävyssä Kimallus on noukittu mukaan Kookengästä.


Ja nyt sitten illan lätkämatsia ja euroviisufinaaleita odottelemaan! (:

8 kommenttia:

 1. Ihana ärtsypinkki lakkaus ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos :D Tämä on tosiaankin ihan totaalinen ärtsypinkki!

   Poista
 2. Kaunis sävy ja kivoja ostoksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! (: Olen samaa mieltä. Ja kiitoksia.

   Poista
 3. Ooh, mitkä ihanat kynnet! Nuo raidat varsinkin ovat ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia (: Minustakin nämä onnistui oikein hyvin.

   Poista
 4. Kiva lakkaus! Meilläkin täällä on tarkoitus jännätät peliä ja katsoa euroviisut.

  Kivoja lakkoja oot tilannu! Itekkin tilasin juuri ensimmäistä kertaa Kosmetik4lessistä! Kauanko tlauksen saapumisessa sinulla kesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :D Onnittelut ensimmäisestä k4l-tilauksesta, siihen hommaan jää koukkuun ja varsinkin näihin Essencen kokoelmiin :D Tilauksessa menee minulla yleensä viisi arkipäivää siitä, kun olen saanut varmistuksen sähköpostiin että paketti on lähtenyt matkaan. Ei mitenkään kauhean kauan siis (:

   Poista