lauantai 14. kesäkuuta 2014

Mattaraitaa

Ostin reissusta vain yhden lakan, tämän Seppälän nimettömän yksilön, sillä keskityin enemmän kosmetiikkaostoksiin kuin kynsiin. Jotenkin kun niitä lakkoja alkaa olla se 800, alkaa into kynsilakkojen osteluun vähän haihtua :D Tietysti tälläisiä kivempia, vähän erikoisempia lakkoja jaksaa vielä kyllä haalia. Tämä on todella kaunis vaaleanvihreä frost, jossa on kultaista glitteriä seassa. Glitteriä on tosin niin vähän, ettei niitä nyt ihan kauheasti kynsillä näy, mutta ovatpahan siellä kuitenkin. Koristeeksi vedin sitten muutamat vinoraidat kultaisella ja hopeisella nail art -lakalla sekä mattaus, kun minusta se niin kivasti näihin sopi (:

Reissusta ostin myös yhden arkin kivoja ruusukynsitarroja Seppälän alehyllystä ja kotikotoa jostain Bilteman setistä löydetyt mitkälie teollisuuspinsetit, jotka ovat aivan TÄYDELLISET kynsitarrojen poimimiseen! Otin ne sitten mukaani. Ah, en luovu näistä koskaan <3


Näin tänään :D Viettäkää kiva viikonloppu!

2 kommenttia:

  1. Nää on tosi hienostuneet :) 800 lakkaa on aika paljon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: Juu onhan se! :D Ei oikein enää tyypilliset markettilakat jaksa kiinnostaa, niissä kun on niin paljon samanlaisia sävyjä kuin mulla jo löytyy.

      Poista