keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Seppälä Kiwit: Delphine

Nämä Seppälän Kiwi-lakat ilmestyivät muistaakseni aika alkukeväästä tai lopputalvesta ja herättivät pienimuotoista hypeä. Itse en päässyt näihin silloin käsiksi, sillä kun olin rahoissani ei näitä meidän Seppälässä ollut ja niiden saapuessa olikin minulla jo taas matti kukkarossa :D Nyt näitä kuitenkin löytyi alelaarista hirveään 1,5e hintaan ja otin kaikki sävyt jotka löysin. Tässä niistä ensimmäinen, vaaleanvihreä Delphine, josta tykkään oikein kovasti. Todella ohuitahan nämä kiivit ovat, joten jos kärkien vilkkuminen haittaa, kannattaa ehkä jättää väliin. Mutta oih, minusta niiiiin kivat! <3
Hauskaa illanjatkoa (:

2 kommenttia:

  1. Tää onkin oikein kiva, mulla on näistä se lilatsu. Muita en tarvitsekkaan kun flormarin black dotit ovat aika samankaltaisia. Suosittelen laittamaan jonkun värilakan näiden alle niin ei kuulla läpi, itse laitoin ainakin ja näytti heti paremmalta niin ei tarvinnut laittaa kuin yksi kerros päälle ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh, olen katsellut myös niitä Flormareita vähän sillä silmällä mutten ole jaksanut vaivautua Tokmannille asti :D Ja uskon kyllä että helpottaa kummasti jos laittaa värilakkaa alle, halusin vaan testata että millaiselta nämä kynnellä näyttää ihan yksinään. Toisaalta ei lopputulos ainakaan minusta ole niiiin paha vaikka vähän läpi kuultaakin (: Kiitos silti vinkistä!

      Poista